Jump to content

Samsung Galaxy S21 FE 5G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάει η μπαταρία?Τον τελευταίο καιρό και ζεσταίνεται με το παραμικρό αλλά και πέφτει η μπαταρία εύκολα..Λέτε να αξίζει να αλλάξω μπαταρία?Πόσο πάει?

Screenshot_20251119_130347_Device care.jpg

On 20/11/2025 at 11:48 ΠΜ, Tolakos said:

Πάει η μπαταρία?Τον τελευταίο καιρό και ζεσταίνεται με το παραμικρό αλλά και πέφτει η μπαταρία εύκολα..Λέτε να αξίζει να αλλάξω μπαταρία?Πόσο πάει?

Αν το κινητό είναι σε καλή κατάσταση σίγουρα αξίζει.                                                                                                 Να βάλεις όμως γνήσια μπαταρία, πρόσεξε μη τσιγκουνευτείς και τελικά την πατήσεις.                                     Σχετικά με το κόστος υπολογίζω 70-80 ευρώ για την γνήσια. 

Edited by kakos
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Security update Νοεμβρίου!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Λίγο μετά το τελευταίο Update αν και πιστεύω άσχετο, παρουσιάστηκε η θρυλική πράσινη γραμμή.. Δεν φεύγει με κανέναν τρόπο και για αλλαγή οθόνης και μπαταρίας που θέλω... Βράστα!! Με κόβω για Poco F8 Ultra μέσω Vodafone Flex λογω οικονομικής δυσχέρειας. Τι λέτε; 

Just now, johnybe said:

Λίγο μετά το τελευταίο Update αν και πιστεύω άσχετο, παρουσιάστηκε η θρυλική πράσινη γραμμή.. Δεν φεύγει με κανέναν τρόπο και για αλλαγή οθόνης και μπαταρίας που θέλω... Βράστα!! Με κόβω για Poco F8 Ultra μέσω Vodafone Flex λογω οικονομικής δυσχέρειας. Τι λέτε; 

Messenger_creation_D0044350-4099-47C9-A6B0-745BBAFC6D18.jpeg

Κρίμα! Πολύ καλό τηλέφωνο επειδή πας προς Κινέζο μεριά είναι και το πρόσφατο Xiaomi 15T το οποίο κυκλοφορεί σε πολύ δελεαστικές τιμές σε γειτονικό site. Παίζει μάλιστα από 300 κάτι ευρώ μέχρι 400 βαριά βαριά και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι σφραγισμένα με διετή εγγύηση κι όχι μόνο από την infoquest. Το έχει η γυναίκα μου ως βασική συσκευή....θα ξεχάσεις αμέσως την στεναχώρια που σου έκατσε με fe.... εγώ έχω ως 2ο κινητό το ακόμη πιο δυνατό & ολοκληρωμένο 15T pro , το οποίο επίσης βρίσκεις σε πολύ δελεαστικές τιμές αν μπορείς να ανέβεις λίγο ακόμα γύρω στα 100 ευρώ...

Konakis.

6 ώρες πριν, johnybe said:

Messenger_creation_D0044350-4099-47C9-A6B0-745BBAFC6D18.jpeg

Το ιδιο επαθα και εγω το Σεμπεμβριο αλλα λιγο ποιο δεξια,το τηλεφωνο δουλευει κανονικα αλλα καποιες φορες εχω θεμα γιατι κρυβει νούμερα στις συναλλαγές πέρα από το αισθητικό κομμάτι 

Πήγα αυτές τις ημέρες στο s25 plus 

Θα σού έλεγα να κοιτάξεις στο Γερμανό αν έχεις eurobank που έχει + 15 επιστροφή μαζί με τις εκπτώσεις αλλά από είδα όλα εξαντλείθηκαν εκτός από το mint 

Επίσης και το s25 fe με την επιστροφή κάτι γίνεται με την τιμή του αλλά μέχρι εκεί αλλά τέλος και αυτό 

On 30/11/2025 at 7:16 ΠΜ, konakis said:

Κρίμα! Πολύ καλό τηλέφωνο επειδή πας προς Κινέζο μεριά είναι και το πρόσφατο Xiaomi 15T το οποίο κυκλοφορεί σε πολύ δελεαστικές τιμές σε γειτονικό site. Παίζει μάλιστα από 300 κάτι ευρώ μέχρι 400 βαριά βαριά και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι σφραγισμένα με διετή εγγύηση κι όχι μόνο από την infoquest. Το έχει η γυναίκα μου ως βασική συσκευή....θα ξεχάσεις αμέσως την στεναχώρια που σου έκατσε με fe.... εγώ έχω ως 2ο κινητό το ακόμη πιο δυνατό & ολοκληρωμένο 15T pro , το οποίο επίσης βρίσκεις σε πολύ δελεαστικές τιμές αν μπορείς να ανέβεις λίγο ακόμα γύρω στα 100 ευρώ...

Αξίζει δλδ. Το 15T Pro? 650 το βρίσκω. 

Αν δεν έχεις θέμα με το περιβάλλον του Κινέζου και σε συνδυασμό ότι πρόκειται για ένα πιο βαρύ και μεγαλύτερο κινητό τόσο στην αίσθηση όσο και στην πραγματικότητα νομίζω πως θα σε ικανοποιήσει αφάνταστα. Είναι ταχύτατο σούπερ Φωτεινή οθόνη εξαιρετική δουλειά στις φωτογραφίες (δεν κάνει υπέρ έκθεση εγώ δεν το προτιμώ για παράδειγμα) περισκοπικό φακό ζουμ ασύρματη φόρτιση αδιάβροχο δεν θα σου λείψει τίποτα ίσα ίσα θα έχεις περισσότερα καλουδια... και με 550 και παρακάτω βρίσκεις σε αγγελίες σφραγισμένα!! Με δύο χρόνια εγγύηση και θραύση ανάλογα την αλυσίδα αγοράς 

12 Ραμ & 512 αποθηκευτικό χώρο πας σε ολοκληρωμένη αναβάθμιση από κάθε άποψη 

Edited by konakis
Konakis.

On 2/12/2025 at 7:41 ΠΜ, konakis said:

Αν δεν έχεις θέμα με το περιβάλλον του Κινέζου και σε συνδυασμό ότι πρόκειται για ένα πιο βαρύ και μεγαλύτερο κινητό τόσο στην αίσθηση όσο και στην πραγματικότητα νομίζω πως θα σε ικανοποιήσει αφάνταστα. Είναι ταχύτατο σούπερ Φωτεινή οθόνη εξαιρετική δουλειά στις φωτογραφίες (δεν κάνει υπέρ έκθεση εγώ δεν το προτιμώ για παράδειγμα) περισκοπικό φακό ζουμ ασύρματη φόρτιση αδιάβροχο δεν θα σου λείψει τίποτα ίσα ίσα θα έχεις περισσότερα καλουδια... και με 550 και παρακάτω βρίσκεις σε αγγελίες σφραγισμένα!! Με δύο χρόνια εγγύηση και θραύση ανάλογα την αλυσίδα αγοράς 

12 Ραμ & 512 αποθηκευτικό χώρο πας σε ολοκληρωμένη αναβάθμιση από κάθε άποψη 

Έχει ακούσει, γνωρίζει το κατάστημα matshop.gr στη Θεσσαλονίκη; Είναι αξιόπιστο ;

Ευχαριστώ 

Edited by johnybe

10 ώρες πριν, johnybe said:

Έχει ακούσει, γνωρίζει το κατάστημα matshop.gr στη Θεσσαλονίκη; Είναι αξιόπιστο ;

Ευχαριστώ 

Αν παραβιάζω κανόνες του φόρουμ παρακαλώ ενημερώστε με ή ας διαγράψει το νήμα κάποιος admin1. Αν το έκανα το έκανα εν αγνοία μου φυσικά. Ευχαριστώ πολύ!! 

Τελικά θα πάω σε 25 plus 12/512.

Τι λέτε καλή επιλογή; Το Ultra δεν το προτιμάω λόγο μεγέθους και ότι δεν θα χρησιμοποιώ το πενάκι. 

Η γνώμη σας μετράει, ευχαριστώ!! 

34 minutes ago, johnybe said:

Τελικά θα πάω σε 25 plus 12/512.

Τι λέτε καλή επιλογή; Το Ultra δεν το προτιμάω λόγο μεγέθους και ότι δεν θα χρησιμοποιώ το πενάκι. 

Η γνώμη σας μετράει, ευχαριστώ!! 

Έιχα το S21 fe ,ωραία συσκευή και βολική στο χέρι, ύστερα πήγα σε S24 plus και τώρα τελευταία σε S25 plus, ωραίες συσκευές αλλά ακριβές, την τελευταία εβδομάδα έχω ένα S25, φανταστικό έχω να πω, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το μεγάλο plus, μπαταρία εξαιρετική!! Μου βγάζει 8 ώρες sot και υπόλοιπο 30% μέσα στη μέρα, καλύπτει και τους ποιο απαιτητικούς χρήστες. 

Πέρα από το one ui που δεν θα καταλάβεις μεγάλες διαφορές. 

Το κινητό είναι εξαιρετικό σε όλα του από το πιάσιμο κιόλας καταλαβαίνεις ότι είναι ανώτερη κατασκευή σε σχέση με το s21 fe όπως και σε όλα τα αλλά βέβαια 

Δεν χρειάζεται ανάλυση είναι γνωστά τα περισσότερα αν θα ξεχώριζα κάτι είναι η cpu,κτήνος κυριολεκτικά 

Το κυριότερο είναι σε τι τιμή το βρίσκεις πέρασαν και οι προσφορές τώρα και οι τιμές έχουν ανέβει 

Προσωπικά πήρα την έκδοση 256 όχι ότι θα με χαλούσε η έκδοση με τα 512 αλλά πέρα από το έξτρα κόστος ακόμη και σήμερα με καλύπτει ανετότατα η 256 δεν έχω το κινητό για αιώνιο backup και στο s21 fe είχα την έκδοση 256 δεν το γέμισα ποτέ 

Τώρα αν κατεβάζεις ότι βρείς μπροστά σου σίγουρα δεν θα σου φτάσει αλλά από την στιγμή που η έκδοση με τα 256 έχει επίσης 12gb ram νομίζω είναι το λεγόμενο sweet spot 

Έκανα μια γρήγορη αναζήτηση και είδα πως το s25 που συζητάτε παραπάνω κοστίζει 600 ευρώ και βάλε...
Η απορία μου είναι, τι τρέχετε πια στο κινητό σας και δεν σας καλύπτει το A56 πχ που είναι στην μισή τιμή λέμε τώρα...
Φιλικά πάντα παίδες, δεν θέλω να θίξω / να την πω σε κανένα...
Καλημέρα!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

19 minutes ago, DimitrisAndNiki said:

Έκανα μια γρήγορη αναζήτηση και είδα πως το s25 που συζητάτε παραπάνω κοστίζει 600 ευρώ και βάλε...
Η απορία μου είναι, τι τρέχετε πια στο κινητό σας και δεν σας καλύπτει το A56 πχ που είναι στην μισή τιμή λέμε τώρα...
Φιλικά πάντα παίδες, δεν θέλω να θίξω / να την πω σε κανένα...
Καλημέρα!

Ισχύει αυτό που λες φίλε μου σε πολύ μεγάλο ποσοστό  και για τους περισσότερους χρήστες

Όμως πιστεύω υπάρχουν κάποιες διαφορές που δεν μπορούν να αγνοηθούν Όπως σήμερα η cpu του A56 έφτασε σε δύναμη καλή ώρα τον snapdragon 888 που είναι 5 ετών ένα θέμα είναι αυτό με ότι συνεπάγεται για κάτι παραπάνω σε υπολογιστή ισχύ 

Πέρα από την cpu σαφώς και όλα τα άλλα είναι καλύτερα όπως όλοι μας γνωρίζουμε 

Τώρα για την cpu το ποιο σημαντικό είναι ότι αξιοποίητε διαφορετικά από την συσκευή και το εκάστοτε λειτουργικό δεν είναι μόνο το τι θα τρέξεις που και εκεί δεν τίθεται σύγκριση π.χ. κόψε ράψε ένα βίντεο για το μέσο όρο πάντα κάτι απλό όχι κάτι ποιο σύνθετο 

Η συνολική εμπειρία χρήσης είναι τελείως διαφορετική ανάλογα με την δύναμη της CPU στην απόκριση και δυνατότητες της κάμερας στο άνοιγμα και διαχείριση εφαρμογών στο πόση ώρα θα κάνει κάτι ποιο απαιτητικό χωρίς να τηγανιζεις αυγό στην άλλη πλευρά,στα έξτρα χαρακτηριστικά και άλλα πολλά που κάνουν την διαφορά αν σε ενδιαφέρουν αυτά πας σε ανώτερη cpu αν όχι πας σε τηλέφωνα μεσαία και κάτω που ο μέσος χρήστης και κάτω δεν θα αξιοποίηση τις δυνατότητες οι περισσότεροι θα μπουν σε social και θα πάρουν τηλέφωνο τίποτα παραπάνω εκεί είναι οι διαφορές 

Ρε παιδια επειδη με τρωει το χερι μου και μενα τελευταια , τι θεωρειται αναβαθμιση σε σχεση με το s21 fe ? Οι σκεψεις που εχω κανει ειναι οι ακολουθες.

1. Upgrade plan - Το μεγαλυτερο το δινουν Samsung και Google (Pixels).
2. Cpu - Overall οι καλυτεροι ειναι οι snapdragon.
3. Kοστος - Μιλαμε για κινητα που ειναι mid range και αγγιζουν λιιιγο και την επανω κατηγορια. Αν ειναι να δωσω 800 ευρω για να πω οτι εκανα αναβαθμιση δεν εχει νοημα. Αρα να πουμε 500-550 ?

Κινητα που σκεφτηκα.
1. Samsung - Απο S24 και πανω για να εχουμε την 7ετια 🙂 Σειρα S4 με exynos. Σειρα S25 , μονο S25 και πανω εχουν snapdragon. Αποκλειεται δηλ το s25 fe. Η σειρα S25 ξεφευγει σε τιμη.
2. Pixels - Pixel 9a και Pixel 9 ειναι δελεαστικα.

Απο αλλες μαρκες δεν ξερω αν αξιζει κατι σε αυτο το price range , ειδικα αν δεν δινουν την 7ετια αναβαθμισεων που δινουν Samsung και Google.

Eρωτησεις :
1. Αξιζει να παει καποιος σε exynos λυση ? Ειναι τοσο χαλια στις μερες ωστε να μην προτιμηθουν αντι των snapdragons ?
2. Tα Pixels τι λενε ? Το οτι δεν υπαρχει επισημη εισαγωγη ειναι θεμα ?

Γενικως , συνολογικα τι κινητα αξιζουν σε αυτα τα λεφτα ? Περνοντας τα παντα υποψη.

ΥΓ : Καποιοι που σκεφτεστε το S25 , με την μπαταρια τι γινεται ? Ακουω διφορουμενες αποψεις. Στα χαρτια η χωρητικοτητα ειναι σχετικα μικρη. Η διαχειριση της απο το λογισμικο πως ειναι ?
ΥΓ2 : Σε Ισπανικο/Γερμανικο Αμαζον παιζουν σε καποια κινητα σχετικα πολυ καλυτερες τιμες. 

17 minutes ago, mphxt said:

Ρε παιδια επειδη με τρωει το χερι μου και μενα τελευταια , τι θεωρειται αναβαθμιση σε σχεση με το s21 fe ? Οι σκεψεις που εχω κανει ειναι οι ακολουθες.

1. Upgrade plan - Το μεγαλυτερο το δινουν Samsung και Google (Pixels).
2. Cpu - Overall οι καλυτεροι ειναι οι snapdragon.
3. Kοστος - Μιλαμε για κινητα που ειναι mid range και αγγιζουν λιιιγο και την επανω κατηγορια. Αν ειναι να δωσω 800 ευρω για να πω οτι εκανα αναβαθμιση δεν εχει νοημα. Αρα να πουμε 500-550 ?

Κινητα που σκεφτηκα.
1. Samsung - Απο S24 και πανω για να εχουμε την 7ετια 🙂 Σειρα S4 με exynos. Σειρα S25 , μονο S25 και πανω εχουν snapdragon. Αποκλειεται δηλ το s25 fe. Η σειρα S25 ξεφευγει σε τιμη.
2. Pixels - Pixel 9a και Pixel 9 ειναι δελεαστικα.

Απο αλλες μαρκες δεν ξερω αν αξιζει κατι σε αυτο το price range , ειδικα αν δεν δινουν την 7ετια αναβαθμισεων που δινουν Samsung και Google.

Eρωτησεις :
1. Αξιζει να παει καποιος σε exynos λυση ? Ειναι τοσο χαλια στις μερες ωστε να μην προτιμηθουν αντι των snapdragons ?
2. Tα Pixels τι λενε ? Το οτι δεν υπαρχει επισημη εισαγωγη ειναι θεμα ?

Γενικως , συνολογικα τι κινητα αξιζουν σε αυτα τα λεφτα ? Περνοντας τα παντα υποψη.

ΥΓ : Καποιοι που σκεφτεστε το S25 , με την μπαταρια τι γινεται ? Ακουω διφορουμενες αποψεις. Στα χαρτια η χωρητικοτητα ειναι σχετικα μικρη. Η διαχειριση της απο το λογισμικο πως ειναι ?
ΥΓ2 : Σε Ισπανικο/Γερμανικο Αμαζον παιζουν σε καποια κινητα σχετικα πολυ καλυτερες τιμες. 

Όλα έχουν να κάνουν με το εύρος τιμής 

Αν βρίσκεις την ίδια συσκευή (μέχρι στιγμής τουλάχιστον)με exynos και  snapdragon στα ίδια χρήματα εννοείται πας snapdragon 

Αν με exynos το βρίσκεις λιγότερο εννοείται πας εκεί να υπάρχει διάφορα εννοείται

Τα 7 χρόνια αναβάθμιση μου φαίνονται πολλά πότε δεν κρατάω συσκευή τόσο και σίγουρα όσο περνάει ο καιρός η κάθε αναβαθμίσιμη θα ειναι και ποιο αδεια π,χ, η τελευατια που ειχε το s21 fe 

Σε αυτά τα χρήματα ότι και να πάρεις δεν νομίζω να σε απογοητεύσει άπλα πρέπει να δεις τι σε ενδιαφέρει περισσότερο     

Επίσης και το s25 fe αν θέλεις samsung αλλα οχι στα 800 και που ζητάνε στα 500+ και ας φοράει exynos είναι πολύ δυνατός και δεν θα έχεις πρόβλημα πουθενά και είναι καλό σε όλα τα χαρακτηριστικά 

Το σκεφτόμουν και εγώ για το s25 fe άλλα είχα θέμα με την αρχική τιμολόγηση 

5 minutes ago, tollisth said:

Όλα έχουν να κάνουν με το εύρος τιμής 

Αν βρίσκεις την ίδια συσκευή (μέχρι στιγμής τουλάχιστον)με exynos και  snapdragon στα ίδια χρήματα εννοείται πας snapdragon 

Αν με exynos το βρίσκεις λιγότερο εννοείται πας εκεί να υπάρχει διάφορα εννοείται

Τα 7 χρόνια αναβάθμιση μου φαίνονται πολλά πότε δεν κρατάω συσκευή τόσο και σίγουρα όσο περνάει ο καιρός η κάθε αναβαθμίσιμη θα ειναι και ποιο αδεια π,χ, η τελευατια που ειχε το s21 fe 

Σε αυτά τα χρήματα ότι και να πάρεις δεν νομίζω να σε απογοητεύσει άπλα πρέπει να δεις τι σε ενδιαφέρει περισσότερο     

Επίσης και το s25 fe αν θέλεις samsung αλλα οχι στα 800 και που ζητάνε στα 500+ και ας φοράει exynos είναι πολύ δυνατός και δεν θα έχεις πρόβλημα πουθενά και είναι καλό σε όλα τα χαρακτηριστικά 

Το σκεφτόμουν και εγώ για το s25 fe άλλα είχα θέμα με την αρχική τιμολόγηση 

Δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες. Δηλαδη οκ ποσο μαπα ναναι ο exynos του s25 fe. Να τρωει λιγο παραπανω μπαταρια απο ο,τι η εκδοση με τον SD ? Ε χεστηκαμε δηλ ... 🙂 Oσο για τιμες , η Ελλαδα δεν παλευεται. Πηρα πριν μηνες φορητο απο Ισπανικο Αμαζον γυρω στα 7 κατοσταρικα οπου στην Ελλαδα επαιζε πανω απο 1000αρικο. 

Για το s25 fe , βλεπω σκρουτζ , 520 το 8/128 , 608-620 (αναλογα το χρωμα) το 8/256 και 730 το 8/512.
Στο Ισπανικο Αμαζον , 490 το 8/128 , 610 το 8/256 , 695 το 8/512 . Γρηγορη ματια εριξα , παιζουν διαφορες τιμες εκει περα.

Καποιοι στην Ελλαδα εχουν την εντυπωση οτι ειμαστε πλουσιοι εδω περα 🙂

1 hour ago, mphxt said:

Έχω ένα χρόνο τώρα το S24 το μικρό και είναι μια εξαιρετική συσκευή.

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

14 minutes ago, kyramas said:

Να ήταν λίγο πιο μικρό το 25fe θα το χτυπαγα

Ειναι θεμα αισθητικης της εποχης μας. Τι εννοω. Καποτε ειχα το htc hd2 , προ αμημονευτων χρονων. Ημουν σε νοσοκομειο επισκεψη και επρεπε να μιλησω στο τηλεφωνο. Περναει μια κυρια και μου λεει "καλεεε τι παντοφλα ειναι αυτη ?!". Μιλαμε για κινητο που σημερα ειναι μια σταλια συγκριτικα με αυτα που κυκλοφορουν. Τοτε ομως εμοιαζε γιγαντιαιο 🙂

3 minutes ago, Serafeim1981 said:

Έχω ένα χρόνο τώρα το S24 το μικρό και είναι μια εξαιρετική συσκευή.

To s24 fe ? Βλεπω οτι ειναι σχεδον πανομοιοτυπο με το s25 fe. Ξεκινανε απο διαφορετικη εκδοση ανδροιδ βεβαια και αυτο θα επηρεασει μεχρι που θα φτασουν... μικρες διαφορες βλεπω σε γενικες γραμμες. Ρε λεςςςς ? 🙂

Edited by mphxt

4 minutes ago, mphxt said:

Ειναι θεμα αισθητικης της εποχης μας. Τι εννοω. Καποτε ειχα το htc hd2 , προ αμημονευτων χρονων. Ημουν σε νοσοκομειο επισκεψη και επρεπε να μιλησω στο τηλεφωνο. Περναει μια κυρια και μου λεει "καλεεε τι παντοφλα ειναι αυτη ?!". Μιλαμε για κινητο που σημερα ειναι μια σταλια συγκριτικα με αυτα που κυκλοφορουν. Τοτε ομως εμοιαζε γιγαντιαιο 🙂

Πω τώρα με θύμισες το πρώτο andoid που είχα από htc  

https://www.gsmarena.com/htc_wildfire-3337.php

Μεγάλη πατάτα το συγκεκριμένο χαχα 

Βέβαια ήταν στην αρχή τότε όλα και με μεγάλα bezels    

Μέτα είχα πάει στο galaxy s3 

Καλή συσκευή που την κατέστρεφε το ίδιο το λειτουργικό 

Μέτα σε nexus 6p φοβερή συσκευή 

Μέτα στο ταπεινό xiaomi mia2 Android One πολυ vfm 

Μέτα στο αγαπημένο s21fe 8/256 που ευχαριστήθηκα αρκετά προσωπικά για έμενα πολύ ολοκληρωμένη συσκευή από όλες τις απόψεις

Ο τελευταίος σταθμός στον κοσμο του android το s25 plus

@mphxtΤο S24, όχι το fe.

Edited by Serafeim1981

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

4 minutes ago, Serafeim1981 said:

@mphxtΤο S24, όχι το fe.

Δυνατο. Η μπαταρια με φοβιζει λιγο , τουλαχιστον σαν αριθμος και η τιμη που δεν την λες και ιδιαιτερα ανταγωνιστικη. Τουλαχιστον με αυτα που βλεπω στο σκρουτζ.

5 minutes ago, tollisth said:

Πω τώρα με θύμισες το πρώτο andoid που είχα από htc  

https://www.gsmarena.com/htc_wildfire-3337.php

Μεγάλη πατάτα το συγκεκριμένο χαχα 

Βέβαια ήταν στην αρχή τότε όλα και με μεγάλα bezels    

Μέτα είχα πάει στο galaxy s3 

Καλή συσκευή που την κατέστρεφε το ίδιο το λειτουργικό 

Μέτα σε nexus 6p φοβερή συσκευή 

Μέτα στο ταπεινό xiaomi mia2 Android One πολυ vfm 

Μέτα στο αγαπημένο s21fe 8/256 που ευχαριστήθηκα αρκετά προσωπικά για έμενα πολύ ολοκληρωμένη συσκευή από όλες τις απόψεις

Ο τελευταίος σταθμός στον κοσμο του android το s25 plus

Δεν ξερουν ποσο τυχεροι ειναι οι νεοι. Εγω εζησα εποχες που δεν υπηρχαν κινητα και μετα φαγαμε στην μαπα ολη την εξελιξη , απο κατι νοκια με φιδακια μεχρι κινητα που το μονο touch στην οθονη ηταν μια μικρη λωριδα στο κατω μερος. Παντοφλες , μπεζελς , με κουμπια , χωρις κουμπια , με καπακια στα κουμπια , κ.ο.κ.

Παντως απο εκεινη την εποχη και την Samsung , ενα απο τα καλυτερα κινητα που ειχα ever , ηταν το s7.  Για εμενα , απο τα καλυτερα overall κινητα εκεινη της εποχης. Μεχρι και 2-3-4 γενιες μετα ακομα κρατουσε καλα.