logica1 Δημ. Τρίτη στις 04:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:04 μμ Εγω ενα 3ωρο που το ψαχουλευω μπορω να πω οτι μου αρεσει το oneUI7. Το search που βγαινει κατω δεν με χαλαει καθολου. Τα 2 διαφορετικα swipe down menus τα αφησα default με βολευουν με την νεα λογικη. Το μονο που αλλαξα ειναι το δεξι πληκτρο της AI- επανεφερα το SHUTDOWN RESTART. Το κινητο εχει γινει αισθητα πιο σβελτο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. Τρίτη στις 04:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:47 μμ Έχω την εντύπωση πως έχει βελτιωθεί η κάμερα λιγάκι ειδικά σε χαμηλό φωτισμό Το έχει παρατηρήσει κάποιος η είναι ιδέα μου? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 04:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:56 μμ Ναι πιο καθαρή φαίνεται και στο 0.5 ακόμα! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. Τρίτη στις 05:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:12 μμ Επίσης βλέπω κακή διαχείριση της μνήμης. Εκεί που έπαιζε στο 4,5 έχει πάει 5,3 στα 8. Και πάλι καλά ποιο είχα βάλει το good Lock γιατί αλλιώς τα εικονίδια στο grid ήταν πολύ μικρά. Ακόμα κάτι που δεν μου άρεσε αλλά φτιάχνει, είναι πως χώρισαν αριστερά της ειδοποιήσεις και με δεξιό κατέβασμα το συρτάρι με τις ρυθμίσεις/συντομεύσεις. Γίνεται όπως πριν όμως ενιαίο από τις ρυθμίσεις της μπάρας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 05:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:24 πμ Καλημέρα, Κρίμα που δεν υπάρχει επιλογή να βάλουμε τη προηγούμενη κουρτίνα, ήταν λίγο καλύτερη πιστεύω. Τα εικονίδια μόνο εμένα μου θυμίζουν λίγο του Note 7,μέτρια. Για τη μπαταρία θα δείξει σε βάθος χρόνου, για τη φόρτιση δεν άλλαξε κάτι στον χρόνο πλήρους φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. Τετάρτη στις 05:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:40 πμ Το μόνο χρήσιμο ήταν το όριο φόρτισης το οποίο στα 80% ήταν λίγο Τωρα το έβαλα στο 90% Πάντως έπεσε πολύ "iphonification" ! 1 1 Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. Τετάρτη στις 06:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:16 πμ Τελικά με όλα τα αρνητικά που γράφετε μέσα εδώ, νομίζω πως θα παραμείνω με την παλιά έκδοση. Απότι καταλαβαίνω αυτό δεν είναι αναβάθμιση, είναι υποβάθμιση. Σωστά κατάλαβα, η κάνω λάθος; 1 Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. Τετάρτη στις 06:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:53 πμ 1 hour ago, kyramas said: Το μόνο χρήσιμο ήταν το όριο φόρτισης το οποίο στα 80% ήταν λίγο Τωρα το έβαλα στο 90% Πάντως έπεσε πολύ "iphonification" ! Οποιο δάσκαλο ακολουθείς, τα ίδια γράμματα μαθαίνεις. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τετάρτη στις 07:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:01 πμ 7 minutes ago, boymanos said: Οποιο δάσκαλο ακολουθείς, τα ίδια γράμματα μαθαίνεις. Το καλύτερο σχόλιο είναι αυτό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 07:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:04 πμ 9 minutes ago, boymanos said: Οποιο δάσκαλο ακολουθείς, τα ίδια γράμματα μαθαίνεις. Ακριβώς αυτό μου το είχε πει καθηγητής στο λύκειο..πόσο πίσω με πηγές νιώθω γερος τώρα 😅 Πήγαν να αλλάξουν το εικονίδιο της μπαταρίας όπως η Apple αλλά είναι μάπα τελικά . 3 minutes ago, p_k said: Το καλύτερο σχόλιο είναι αυτό. Αδιάκριτη ερώτηση, γενικά ο λόγος σου μου θυμίζει για εκπαιδευτικό. Μέσα έπεσα ή απλά μου φαίνεται έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. Τετάρτη στις 07:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:18 πμ 7 minutes ago, elkons said: Ακριβώς αυτό μου το είχε πει καθηγητής στο λύκειο..πόσο πίσω με πηγές νιώθω γερος τώρα 😅 Πήγαν να αλλάξουν το εικονίδιο της μπαταρίας όπως η Apple αλλά είναι μάπα τελικά . Αδιάκριτη ερώτηση, γενικά ο λόγος σου μου θυμίζει για εκπαιδευτικό. Μέσα έπεσα ή απλά μου φαίνεται έτσι; Δεν είμαι εκπαιδευτικός, απλά βλέπω τις κινήσεις της samsung μετά από κάποιες κινήσεις της Apple, και η τελευταία ακολουθία που συζητιέται σήμερα αφορά την λεπτή έκδοση του iphone air, έτσι η samsung όπως αναγράφεται σήμερα σε δημοσιεύματα σκέπτεται να καταργήσει την έκδοση plus όπως και η Apple και η νέα έκδοση θα είναι η σειρά edge, πάντως τόση αγάπη δεν την περίμενα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 07:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:26 πμ 1 minute ago, boymanos said: Δεν είμαι εκπαιδευτικός, απλά βλέπω τις κινήσεις της samsung μετά από κάποιες κινήσεις της Apple, και η τελευταία ακολουθία που συζητιέται σήμερα αφορά την λεπτή έκδοση του iphone air, έτσι η samsung όπως αναγράφεται σήμερα σε δημοσιεύματα σκέπτεται να καταργήσει την έκδοση plus όπως και η Apple και η νέα έκδοση θα είναι η σειρά edge, πάντως τόση αγάπη δεν την περίμενα. Για τον p_k πήγε η ερώτηση :lol: Ότι να ναι κάνει η Samsung αυτή τη περίοδο, δεν είναι η αντιγραφή πάντα ο καλύτερος δρόμος. Μπορεί και καλύτερα. Βλέπω και εγώ δημοσιεύματα για την Apple μοντέλα air και η Samsung τα edge. Τόσο λεπτός σχεδιασμός όμως με τη μπαταρία τι θα γίνει; μη γίνουμε Note 7 κατάσταση πάλι, μεγάλη αποτυχία. Αν και βλέπω να μην υπάρξει μεγάλη ζήτηση για αυτά τα μοντέλα πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. Τετάρτη στις 07:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:35 πμ (edited) Ρε παιδια , ειχαμε και πριν earthquake alerts ? Εσκασε χτες ενα , 2 παρα το βραδυ για σεισμο ανατολικα της Κρητης. Λεω ενταξει σιγα μην εγινε. Τσεκαρω ειδησιογραφικα σαιτς τιποτα. Τσεκαρω κατι σαιτς που δειχνουν τους σεισμους live , τιποτα. Σημερα το πρωι βλεπω οτι οντως εγινε σεισμος ανατολικα της Κρητης εκεινη την ωρα !! Οσο για την αναβαθμιση. Σε γενικες γραμμες μια χαρα ειναι. Οκ τα εικονιδια δεν ειναι ο,τι καλυτερο αλλα σε αποδοση μια χαρα παει. Εχω την εντυπωση οτι σε standby (=κλειστη οθονη) , κανει καλυτερη διαχειριση μπαταριας. Ισως ειναι ιδεα μου , θα δειξει τις επομενες μερες καλυτερα. Edited Τετάρτη στις 07:36 πμ by mphxt 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 07:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:39 πμ 1 minute ago, mphxt said: Ρε παιδια , ειχαμε και πριν earthquake alerts ? Εσκασε χτες ενα , 2 παρα το βραδυ για σεισμο ανατολικα της Κρητης. Λεω ενταξει σιγα μην εγινε. Τσεκαρω ειδησιογραφικα σαιτς τιποτα. Τσεκαρω κατι σαιτς που δειχνουν τους σεισμους live , τιποτα. Σημερα το πρωι βλεπω οτι οντως εγινε σεισμος ανατολικα της Κρητης εκεινη την ωρα !! Οσο για την αναβαθμιση. Σε γενικες γραμμες μια χαρα ειναι. Οκ τα εικονιδια δεν ειναι ο,τι καλυτερο αλλα σε αποδοση μια χαρα παει. Εχω την εντυπωση οτι σε standby (=κλειστη οθονη) , κανει καλυτερη διαχειριση μπαταριας. Ισως ειναι ιδεα μου , θα δειξει τις επομενες μερες καλυτερα. Ναι εγώ το έλαβα και είμαι στην Εύβοια..με τρόμαξε στην αρχή από τόσο μακριά το Alert. Η αλήθεια είναι οτι σε πιο κοντινούς σεισμούς δεν είχα λάβει ποτέ. Ήρθε όμως την ώρα του σεισμού βλέπω και είναι θετικό αν και το μέγεθος που λέει τρομακτικό γιατί ήταν 6-6.1 Άμα κλείσεις τη τοποθεσία δε θα έρθει ποτέ ξανά εκεί άμα πιέσεις είναι στις ενεργές υπηρεσίες της Google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. Τετάρτη στις 07:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:44 πμ 2 minutes ago, elkons said: Η αλήθεια είναι οτι σε πιο κοντινούς σεισμούς δεν είχα λάβει ποτέ. Ήρθε όμως την ώρα του σεισμού βλέπω και είναι θετικό αν και το μέγεθος που λέει τρομακτικό γιατί ήταν 6-6.1 Άμα κλείσεις τη τοποθεσία δε θα έρθει ποτέ ξανά εκεί άμα πιέσεις είναι στις ενεργές υπηρεσίες της Google Ε ενταξει ειναι αρχικη εκτιμηση. Αν δεν το εστελνε εκεινη την στιγμη αλλα λεπτα ή ωρες αργοτερα θα εδινε πιο σωστη εκτιμηση. Αλλα τοτε θα εχανε την ουσια του το alert. Δεν με χαλανε τετοια alerts γενικοτερα , καλο ειναι να υπαρχουν , απλα ενω σκαγανε διαφορα απο 112 τοσο καιρο , δεν ειχα δει καποιο για σεισμο , και μου εκανε εντυπωση , για αυτο ρωτησα αν τα ειχαμε και πριν την αναβαθμιση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 07:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:57 πμ Υπάρχει καιρό ίσως τώρα ξεκίνησε στην Ελλάδα επίσημα; μπορεί. Άλλο το 112 άλλο αυτό. Οι ειδοποιήσεις του 112 ειναι Cell Broadcast Alert και λαμβάνεις ειδοποιήσεις μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Η προειδοποίηση σεισμού έρχεται μέσω της Google με βάση τη τοποθεσία με τη συγκεκριμένη υπηρεσία: Διατίθεται σε όλες τις Android συσκευές από τη παλιότερη μέχρι την νεότερη με τη πρόσφατη έκδοση των υπηρεσιών Google play από το 2022 και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. Τετάρτη στις 08:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:23 πμ Προσωπικά μου αρέσουν όλες οι αλλαγές, δίνει μια αίσθηση ανανέωσης και από πλευράς λειτουργίας και ταχύτητας είναι μια χαρά. AOD και ειδοποιήσεις/quick settings που αναφέρθηκαν παραπάνω, υπάρχει η επιλογή να γυρίσουν στην προηγούμενη κατάσταση αν το θέλουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. Τετάρτη στις 08:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:29 πμ Αυτο με τα 2 αριστερά και δεξιά swipe down μπορούμε να το κάνουμε όπως πρίν?Δεν το βρίσκω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 08:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:39 πμ Συγνώμη που πήγε το DeX; μόνο Phone Link; Καλά εντάξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. Τετάρτη στις 08:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:51 πμ 12 minutes ago, elkons said: Συγνώμη που πήγε το DeX; μόνο Phone Link; Καλά εντάξει.. Settings - Connected Devices - Samsung Dex. Παιδια λιγο κραττει με την κριτικη 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. Τετάρτη στις 09:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:19 πμ 50 minutes ago, Tolakos said: Αυτο με τα 2 αριστερά και δεξιά swipe down μπορούμε να το κάνουμε όπως πρίν?Δεν το βρίσκω.. https://techmaniacs.gr/katevases-to-one-ui-7-2-1-rythmiseis-poy-prepei-na-allaxeis-amesa/ 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. Τετάρτη στις 09:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:41 πμ 21 minutes ago, johnybe said: https://techmaniacs.gr/katevases-to-one-ui-7-2-1-rythmiseis-poy-prepei-na-allaxeis-amesa/ Thanks bro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. Τετάρτη στις 09:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:50 πμ 7 minutes ago, Tolakos said: Thanks bro Αυτό με τα εικονίδια στην AOD το έψαχνα! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 10:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:30 πμ 1 ώρα πριν, mphxt said: Settings - Connected Devices - Samsung Dex. Ευχαριστώ, το βρήκα. Λέω κ εγώ το κατάργησε η Samsung.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. Τετάρτη στις 07:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:29 μμ Ερώτηση, έχει αυξήσει κάνεις την μνήμη με την δυνατότητα της επέκτασης από τον αποθηκευτικό χώρο? (virtual ram)? Και αν ναι πόσο; Εγώ με την αναβάθμιση βλέπω πολύ ανεβασμένη την χρήση ram, δεν πέφτει κάτω από 4,5 με εκκαθάριση ενώ πριν κατέβαινε στο 3,5 στα 8GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts