stefan_city Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Καλησπέρα και καλή χρονιά! Βγήκε το update με το patch Ιανουαρίου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Εγκατέστησα την ενημέρωση (one ui6). Το κινητό είναι στα καλύτερά του. Ακολουθώ το android από εποχή Froyo. Η νέα έκδοση του λειτουργικού είναι από τις καλύτερες που έχει βγάλει η Google... και όταν έχεις καλά θεμέλια, χτίζεις καλύτερα και το skin σου. Με τη σειρά της η Samsung έκανε πολύ καλή δουλειά. Προσωπικά είμαι fan της καθαρής εγκατάστασης των μεγάλων updates αλλά την πέρασα από πάνω μιας και δεν θα άντεχα τη γκρίνια της γυναίκας ότι της έχασα αρχεία κτλ. Πάλι όμως κι έτσι, είναι εμφανής η διαφορά στο ρολάρισμα, στην απόκριση και στην μικρή βελτίωση της αυτονομίας. Ένα factory cache έκανα μόνο. 3 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου On 10/1/2024 at 4:28 ΜΜ, left_ace said: Εγκατέστησα την ενημέρωση (one ui6). Το κινητό είναι στα καλύτερά του. Ακολουθώ το android από εποχή Froyo. Η νέα έκδοση του λειτουργικού είναι από τις καλύτερες που έχει βγάλει η Google... και όταν έχεις καλά θεμέλια, χτίζεις καλύτερα και το skin σου. Με τη σειρά της η Samsung έκανε πολύ καλή δουλειά. Προσωπικά είμαι fan της καθαρής εγκατάστασης των μεγάλων updates αλλά την πέρασα από πάνω μιας και δεν θα άντεχα τη γκρίνια της γυναίκας ότι της έχασα αρχεία κτλ. Πάλι όμως κι έτσι, είναι εμφανής η διαφορά στο ρολάρισμα, στην απόκριση και στην μικρή βελτίωση της αυτονομίας. Ένα factory cache έκανα μόνο. Το μόνο αρνητικό που έκαναν τον πίνακα γρήγορων ρυθμίσεων πολύ πιο δύσχρηστο χωρίς κανένα λόγο🤔 2 Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου διαγραφή υποστηρίζει esim το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, ilka71 said: διαγραφή υποστηρίζει esim το κινητό; Έχει κάτι που προσφέρει παραπάνω η esim? Διάβασα ότι αν αλλάξεις συσκευή πρέπει να αλλάξεις και esim(+5ευρω)Αν ισχύει μεγάλο φάουλ.. Edited 14 Ιανουαρίου by Tolakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Έχει κάτι που προσφέρει παραπάνω η esim? Διάβασα ότι αν αλλάξεις συσκευή πρέπει να αλλάξεις και esim(+5ευρω)Αν ισχύει μεγάλο φάουλ..δεν έχω ιδέα! πρέπει να μας πει κάποιος που ξέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου https://iguru.gr/einai-esim-kai-giati-einai-kalyteri-apo-mia-typiki-karta-sim/ 1 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Έσκασε καινούργια ενημέρωση ασφαλείας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, tollisth said: Έσκασε καινούργια ενημέρωση ασφαλείας Ειχε ερθει στις 10 Ιανουαριου, ηρθε κι αλλη; δεν βρισκω τιποτα. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Κι εγώ δύο απανωτές ενημερώσεις μου έβγαλε και τις πέρασα σήμερα το πρωί στο παλιό μου 21fe ,μιας και την συσκευή την δουλεύει πια η κόρη μου. Όλα μια χαρά από ότι είδα και όσο πρόλαβα να το δουλέψω. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Με τα google play system updates τι γίνεται; Εγώ ακόμα στη Νοεμβρίου είμαι Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 40 minutes ago, black3539 said: Με τα google play system updates τι γίνεται; Εγώ ακόμα στη Νοεμβρίου είμαι Και εμεις φιλε μου με νοεμβριου ειμαστε...s23 ultra πριν απο λιγες ημερες το λαβαμε ειχαμε κολλησει στον μηνα ιουλιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου (edited) Αυτο το περίεργο μήνυμα εμφανίζεται τώρατελευταία, οποτε πάω να συνδέσω τα ενσύρματα ακουστικά της Samsung...Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος? Έχω δώσει όλες τις άδειες στο viber... Edited 20 Ιανουαρίου by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 26 minutes ago, rapsodos1979_ said: Αυτο το περίεργο μήνυμα εμφανίζεται τώρατελευταία, οποτε πάω να συνδέσω τα ενσύρματα ακουστικά της Samsung...Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος? Έχω δώσει όλες τις άδειες στο viber... Κι εμένα το ίδιο μου βγάζει σε s21+!!! Κάποιο σκάλωμα έχει φάει πάλι το viber, ένα φτιάχνουν 10 χαλάνε... 1 1 Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 22 ώρες πριν, konakis said: Κι εγώ δύο απανωτές ενημερώσεις μου έβγαλε και τις πέρασα σήμερα το πρωί στο παλιό μου 21fe ,μιας και την συσκευή την δουλεύει πια η κόρη μου. Όλα μια χαρά από ότι είδα και όσο πρόλαβα να το δουλέψω. Δύο ενημερώσεις μετά την μεγάλη αναβάθμιση, σωστά; 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Ναι έτσι ✌️ 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου On 19/1/2024 at 9:27 ΠΜ, vastegial_74 said: Ειχε ερθει στις 10 Ιανουαριου, ηρθε κι αλλη; δεν βρισκω τιποτα. Ίσως να ήταν και αυτή δεν μου την είχε βγάλει ποιο νωρίς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου εγω απηβδησα με το viber, ειδικα στο μηλο πλεον ηταν unusable. Whatsapp και ειναι καλυτερα τα πραματα. Παιδες η μπαταρια μου κραταει 3 μερες με 5 ωρες οθονη χρηση στην 14 android version , θεωρω πως ειναι καλα. Τι λετε? 3 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Εννοείται ότι είναι μια χαρά...εξαιρετικά θα έλεγα εγώ για 3ήμερη χρήση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, ea6gka said: εγω απηβδησα με το viber, ειδικα στο μηλο πλεον ηταν unusable. Whatsapp και ειναι καλυτερα τα πραματα. Παιδες η μπαταρια μου κραταει 3 μερες με 5 ωρες οθονη χρηση στην 14 android version , θεωρω πως ειναι καλα. Τι λετε? Η μπαταρία πάρα πολύ καλά. Σχετικά με το viber έχεις θέμα με το s21fe? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 22 ώρες πριν, ea6gka said: εγω απηβδησα με το viber, ειδικα στο μηλο πλεον ηταν unusable. Whatsapp και ειναι καλυτερα τα πραματα. Παιδες η μπαταρια μου κραταει 3 μερες με 5 ωρες οθονη χρηση στην 14 android version , θεωρω πως ειναι καλα. Τι λετε? το βράδυ κλειστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου On 23/1/2024 at 8:28 ΠΜ, ilka71 said: το βράδυ κλειστό; οχι ανοιχτο, το εχω και σαν ξυπνητηρι. Ολα ανοιχτα wifi, BT, NFC, 60Hz, 5G , μονο το εχω σε σιγαση On 22/1/2024 at 7:17 ΜΜ, kakos said: Η μπαταρία πάρα πολύ καλά. Σχετικά με το viber έχεις θέμα με το s21fe? οχι με το iphone εχω, 11 pro max Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Με 60 Hz βελτιώνεται η αυτονομία αλλά είναι κλάσεις κατώτερη η εμπειρία χρήσης. 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου είναι η συσκευή μας συμβατή με esim όπως λένε στην nova;; νομίζω όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 54 minutes ago, ilka71 said: είναι η συσκευή μας συμβατή με esim όπως λένε στην nova;; νομίζω όχι. Οχι , ασε την nova να λεει 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts