ore93 Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Το video με τον 3χ φακό είναι σταθεροποιημενο; Ή μου έτυχε προβληματικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 όταν με το κάτω πλήκτρο του volume το τερματίζω προς τα κάτω κάνει μια ανεπαισθητη δόνηση. εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 όταν με το κάτω πλήκτρο του volume το τερματίζω προς τα κάτω κάνει μια ανεπαισθητη δόνηση. εσάς; Το κανει και στο τηλέφωνο μου (αλλο μοντέλο σαμσουνγκ), για να σου πει "μεγάλε πατάς το κουμπί κατά λάθος, και με εβαλες στο αθόρυβο" Όταν στο κάνει, κατεβασε την κουρτινα, να δεις οτι εχει ενεργοποιηθεί το εικονίδιο με την ένδειξη του αθόρυβου. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Το κανει και στο τηλέφωνο μου (αλλο μοντέλο σαμσουνγκ), για να σου πει "μεγάλε πατάς το κουμπί κατά λάθος, και με εβαλες στο αθόρυβο" Όταν στο κάνει, κατεβασε την κουρτινα, να δεις οτι εχει ενεργοποιηθεί το εικονίδιο με την ένδειξη του αθόρυβου. Tapaόχι δεν ενεργοποιειται το αθόρυβο σε μένα. είναι ο ήχος των media. όχι ο ήχος κλήσης. εσύ το έχεις αλλάξει μάλλον γιατί default νομίζω ρυθμίζει τον ήχο των media όχι τον ήχο κλήσης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 22 minutes ago, ilka71 said: 1 hour ago, coulis said: Το κανει και στο τηλέφωνο μου (αλλο μοντέλο σαμσουνγκ), για να σου πει "μεγάλε πατάς το κουμπί κατά λάθος, και με εβαλες στο αθόρυβο" Όταν στο κάνει, κατεβασε την κουρτινα, να δεις οτι εχει ενεργοποιηθεί το εικονίδιο με την ένδειξη του αθόρυβου. Tapa όχι δεν ενεργοποιειται το αθόρυβο σε μένα. είναι ο ήχος των media. όχι ο ήχος κλήσης. εσύ το έχεις αλλάξει μάλλον γιατί default νομίζω ρυθμίζει τον ήχο των media όχι τον ήχο κλήσης Το ίδιο ισχύει και στον ήχο των media. Κάνει μια μικρή δόνηση όταν το επίπεδο έντασης φτάσει στο 0% ή στο 100%. Εάν συνεχίσεις να πατάς το volume down/up, ενώ η ένταση είναι ήδη στο ελάχιστο/μέγιστο, επαναλαμβάνει τη δόνηση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfgr Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 εκανα το νεο Update και σταματησε να δουλευει το google Pay.Μου βγαζει ενα μυνημα "your device doesn't meet security requirements".Τοσους μηνες λειτουργουσε μια χαρα.Εννοητε δεν ειμαι rooted ουτε εχω πειραξει τον bootloader... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 2 ώρες πριν, wolfgr said: εκανα το νεο Update και σταματησε να δουλευει το google Pay.Μου βγαζει ενα μυνημα "your device doesn't meet security requirements".Τοσους μηνες λειτουργουσε μια χαρα.Εννοητε δεν ειμαι rooted ουτε εχω πειραξει τον bootloader... Καθάρισε την cache της εφαρμογής... Κάνε αναγκαστική διακοπή και ξανατρέξτο... κάποια χαζομάρα θα είναι... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfgr Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Just now, DimitrisAndNiki said: Καθάρισε την cache της εφαρμογής... Κάνε αναγκαστική διακοπή και ξανατρέξτο... κάποια χαζομάρα θα είναι... τα εκανα ολα,clear cache/data/uninstall και unistall google services updates,clear cache,data, πολλα restart.Πηγα και recovery εκανα clear cache και εκει,ολα ειναι updated.Aυτο που ειδα ειναι οτι μετα το τελευταιο update στο googleplaystore λεει στο Play Protect certification "Device is not certified".Γυρευε τι @$λακια εκανε η Σαμυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Με τα παρακάτω στη συσκευή μου, λειτουργούν όλα κανονικά. Τι εκδόσεις έχεις εσύ; Firmware: G990B2XXS2EWC4 (update Μαρτίου) Play Store: 35.0.15-21 Ενημέρωση συστ. Google Play: 1 Μαρτίου 2023 Google Pay: 2.181.514471878 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Σε αφήνει να βάλεις παλιότερη έκδοση Google pay? Να δείς αν δουλεύει? Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Google pay εννοείτε το google wallet; άρα να μην την κάνω την τελευταία αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfgr Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 11 ώρες πριν, stefan_city said: Με τα παρακάτω στη συσκευή μου, λειτουργούν όλα κανονικά. Τι εκδόσεις έχεις εσύ; Firmware: G990B2XXS2EWC4 (update Μαρτίου) Play Store: 35.0.15-21 Ενημέρωση συστ. Google Play: 1 Μαρτίου 2023 Google Pay: 2.181.514471878 Tο εχω κανει SEK για να εχω ηχογραφηση κλησης,και το τελευταιο firm που πηρα ηταν το G990B2XXU2EWC2 .Ισως φταιει αυτο...Εαν το γυρησω παλι σε EUX ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να φλασαρω την G990B2XXS2EWC4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 3 ώρες πριν, ilka71 said: Google pay εννοείτε το google wallet; άρα να μην την κάνω την τελευταία αναβάθμιση; 19 minutes ago, wolfgr said: Tο εχω κανει SEK για να εχω ηχογραφηση κλησης,και το τελευταιο firm που πηρα ηταν το G990B2XXU2EWC2 .Ισως φταιει αυτο...Εαν το γυρησω παλι σε EUX ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να φλασαρω την G990B2XXS2EWC4 ? @ilka71 Έκανα και την τελευταία αναβάθμιση σήμερα το πρωί, όλα λειτουργούν κανονικά. @wolfgr Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα και δεν γνωρίζω. Αν γυρίσεις σε EUX δεν θα σου έρθει OTA το αντίστοιχο update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfgr Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 6 minutes ago, stefan_city said: Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα και δεν γνωρίζω. Αν γυρίσεις σε EUX δεν θα σου έρθει OTA το αντίστοιχο update; Oχι μου λεει πως ειμαι up to date με το υπαρχων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Ασχετο με το θεμα του Google Wallet/Pay. Εχω κατι παραπανω απο μια εντύπωση οτι το ONE UI εχει ενα θεμα με την καταναλωση σε αναμονη οταν εχεις αδιαβαστες ειδοποιήσεις. Παράδειγμα; Ειχα ενα voice mail δυο μερες αδιαβαστο (το οποιο εχει μια συνεχη ειδοποιηση), ε το κινητό σε αναμονη εχανε 1% καθε 20-25 λεπτά. Το ανοιξα το voice mail και αμέσως βλέπω τη διαφορά. Μου εχει ξανατυχει να αφηνω ειδοποιήσεις αδιαβαστες και παλι το ίδιο ειχα παρατηρήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Ασχετο με το θεμα του Google Wallet/Pay. Εχω κατι παραπανω απο μια εντύπωση οτι το ONE UI εχει ενα θεμα με την καταναλωση σε αναμονη οταν εχεις αδιαβαστες ειδοποιήσεις. Παράδειγμα; Ειχα ενα voice mail δυο μερες αδιαβαστο (το οποιο εχει μια συνεχη ειδοποιηση), ε το κινητό σε αναμονη εχανε 1% καθε 20-25 λεπτά. Το ανοιξα το voice mail και αμέσως βλέπω τη διαφορά. Μου εχει ξανατυχει να αφηνω ειδοποιήσεις αδιαβαστες και παλι το ίδιο ειχα παρατηρήσει. Εμένα εχανε 1% και μόνο που το κοιτούσα sent from my S23Ultra 12/512 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 H μπαταρία του πάντως είναι στα καλύτερά της update με update όλο και βελτιώνεται, ειδικότερα με τα δύο τελευταία και του Μαρτίου είναι εξαιρετική σε χρήση αλλά και σε αναμονή...σε 15 μέρες περίπου κλείνω χρόνο, δεν το πιστεύω όλο και βελτιώνεται παρά να πέφτει 👍✊️😎 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 (edited) 18 ώρες πριν, konakis said: H μπαταρία του πάντως είναι στα καλύτερά της update με update όλο και βελτιώνεται, ειδικότερα με τα δύο τελευταία και του Μαρτίου είναι εξαιρετική σε χρήση αλλά και σε αναμονή...σε 15 μέρες περίπου κλείνω χρόνο, δεν το πιστεύω όλο και βελτιώνεται παρά να πέφτει 👍✊️😎 Με τις 2 τελευταίες ενημερώσεις έχω ελαφρώς χειρότερη μπαταρία με την ίδια χρήση με πριν. Τη βγάζω τη μέρα αλλά πριν ήμουν ακόμη πιο άνετος. Edited March 29, 2023 by il_tifosi 2 1 Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Έχει δουλέψει κανείς usb-otg με την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Καλημέρα! Στο Google Wallet μπορείτε να προσθέσετε κάρτες «αφοσίωσης» με τη χρήση κάμερας; Εμένα βγάζει μια μαύρη οθόνη, σαν να μην ανοίγει η κάμερα για σκανάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 45 minutes ago, stefan_city said: Καλημέρα! Στο Google Wallet μπορείτε να προσθέσετε κάρτες «αφοσίωσης» με τη χρήση κάμερας; Εμένα βγάζει μια μαύρη οθόνη, σαν να μην ανοίγει η κάμερα για σκανάρισμα. Δουλευει κανονικα. Εκανες το τελευταιο updade; Χθες ή προχθες νομιζω βγηκε. Εκανες ενα καθαρισμο στην cache του wallet; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 πως προσθέτουμε κάρτες πχ pet City; αυτές λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 21 minutes ago, ilka71 said: πως προσθέτουμε κάρτες πχ pet City; αυτές λέτε; Πας loyalty και στην αναζήτηση γράφεις pet City πχ. και μετά επιλέγεις χειροκίνητα ή σκαναρεις το barcode 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 υπάρχει θήκη ίδια από πίσω να μην κάνει τραμπαλα όπως αυτήν που πήρα rugged armor spigen αλλα πιο λεπτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 3 ώρες πριν, gxyp said: Έχει δουλέψει κανείς usb-otg με την συσκευή; Εχω βαλει usb c sticks και usb c yubikeys και δουλευουν. Θες να δοκιμασω και κατι αλλο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts