filippos Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Ας παρουμε για παράδειγμα την περίπτωση που το τηλέφωνο είναι στο ονομά μου και κάνω την αίτηση στο ονομά μου. Η Χ εταιρία καλεί το νούμερό μου, το οποίο υποτίθεται πως προστατεύεται απο την αρχή, αφού τους έστειλα την αίτηση, και ζητά να μιλήσει οχι με εμένα αλλα με τον πχ αδερφό μου. Αυτό αποτελεί αδίκημα ή μήπως επειδή το τηλεφώνημα προορίζεται για άλλο πρόσωπο απο αυτό που ανοίκει το νούμερο κ έκανε την αίτηση είναι νόμιμο; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Για ποιό λόγο η εταιρία να μιλήσει με τον αδερφό σου; Τους έχει δώσει ρητή συναίνεση να τον καλούν σε αυτό το νούμερο; Γενικά υποθέτω ότι μόλις η εταιρία συμβουλευτεί το σχετικό κατάλογο της αρχής και δει ότι δεν επιθυμεί κλήσεις δε θα σε ενοχλήσει ξανά. Το έχω κάνει και προς το παρόν δουλεύει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Αυτοί που σε παίρνουν ΔΕΝ είναι πάντα από την ίδια την εταιρεία (τράπεζα κλπ) που λένε. Συνήθως είναι 3ες εταιρείες που πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά. Οι υπάλληλοί τους έχουν μπροστά τους με απλά λόγια ένα μόνιτορ που τους λέει μεταξύ των άλλων και για λογαριασμό ποιας εταιρείας τηλεφωνούν. Οι τράπεζες κλπ αναθέτουν για 2-3-4 μέρες σ'αυτούς να βγάλουν ό,τι μπορούν και μετά τους παίρνουν το πακέτο και το δίνουν αλλού. Ετσι τους πιέζουν κιόλας γιατί τους πληρώνουν με προμήθεια. Το αν θα ξέρει λοιπόν αυτός που θα σας πάρει σήμερα τι είπατε στον άλλο που πήρε πάλι για την Λανέτ (π.χ.) χθες, είναι αρκετά χλωμό. Εμένα με έχουν πάρει 4 φορές από την Εθνική Ασφαλιστική να μου πουλήσουν ασφάλεια κι ενώ είμαι ήδη ασφαλισμένος στους ίδιους... Τέτοια οργάνωση μιλάμε :lol: Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 είχα την ατυχία να δουλέψω ως προγραμματιστής για γνωστό call center και επιβεβαιώνω τους προλαλήσαντες. Επίσης συμπληρώνω λεπτομέρειες: - Επειδή έχω ζησει απο κοντά το ξεζούμισμα που κάνουν στις part-time (τις περισσότερες φορές) τηλεφωνήτριες, αυτό που κάνω όταν δέχομαι τηλεφωνήματα για γκαλοπ/αγορές δεν είναι να τις βρίσω. Τους εξηγώ συγκρατημένα να δηλώσουν "Άρνηση Επικοινωνίας" στο σύστημά τους και να μην ξανακαλέσουν. Φανταστείτε οτι αυτά τα άτομα εξαναγκάζονται να μιλήσουν και να πείσουν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων προκειμένου να μην χάσουν την δουλειά τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Πρόσφατα σε τηλέφωνο που μου έκαναν στο σπίτι για να προωθήσουν κινητό, κλείνοντάς το έφαγα κι ένα "αει γ***σου" στα μούτρα! - Τις περισσότερες φορές δημιουργούνται random τηλεφωνικές λίστες απο το πρόγραμμα και το τηλέφωνό μας λογικά μπορεί να κληθεί είτε το έχουμε απόρρητο είτε όχι. - Το δικό μου call center έπαιρνε κάθε μέρα ενημέρωση απο την Αρχή Προστασίας με την λίστα όσων δεν ήθελαν επικοινωνία και στην συνέχεια περνούσα απο φίλτρο την υποψήφια για τηλεφώνημα λίστα. - Δυστυχώς όμως, ότι κι αν κάνουμε ΔΕΝ υπάρχει σοβαρή προστασία στα προσωπικά μας δεδομένα. Γνωστός μου έλεγε οτι λίστες (με τηλεφωνικά και άλλα δεδομένα) κυκλοφορούν παράνομα και αγοράζονται απο τις ενδιαφερόμενες εταιρείες έναντι αδράς αμοιβής. Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chgalacher Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Na pane na vroune mia douleia tis prokopis kai na stamathsoun na enoxloun ton kosmo... :shoot: :shoot: Telemarketers :rocket: :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Na pane na vroune mia douleia tis prokopis kai na stamathsoun na enoxloun ton kosmo... :shoot: :shoot: Telemarketers :rocket: :rocket: είναι μια νόμιμη και αξιοπρεπής δουλειά (ειδικά αμα δεν διαθέτεις επαγγελματικά προσόντα ή είσαι φοιτητής/τρια) αρκεί να γίνεται σωστά. Για σένα μάλλον η δουλειά δεν ήταν ποτέ ανάγκη, οπότε καταλαβαίνω την αντίδρασή σου (:shoot:). Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PLAYER74 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 η σχετικη αιτηση υπαρχει στην ιστοσελιδα των ΚΕΠ. ισος και στην ιστοσελιδα της Αρχης Προστασιας Προσωπικων Δεδομενων. http://www.kep.gov.gr/ait_pr.pdf [ Αίτηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Αίτηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα περί εγγραφής στο Μητρώο προσώπων που δεν επιθυμούν να περιλαμβάνονται σε αρχεία, τα οποία έχουν ως σκοπό την προώθηση προμήθειας αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών εξ' αποστάσεως] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Επιβεβαιωνω κι εγω αυτο που αναφερθηκε παραπανω απο τον PanoKrator. Aπο τη στιγμη που δεν ενδιαφερεστε ο τηλεφωνητης/τηλεφωνητρια αλλαζει το status σας και ετσι δεν προκειται να ξαναενοχληθειτε. Μην βριζετε μονο παιδια γιατι μπορει να ειμαι εγω στην αλλη ακρη της γραμμης! :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakyr Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 To oti dhlwneis oti den endiaferesai,den shmainei oti den tha se ksanaenoxlisoun,alla oti den tha se ksanaenoxlisoun amesa!Alla tha ksanampeis stin random lista otan h prohgoumenh teleiwsei,pragma pou mporei na ginei kai meta apo mines(analoga me tin etaireia kai to eidos tou proiontos pou promotarei). Episis,to na vriseis ton tilefwniti,pou poooles fores einai enas foititis pou vgazei to xartziliki tou,den prosferei tipota perissotero apo to na ektwnotheis.Giati oute ekeinos epilegei ta noumera pou tha kalesei,oute tis wres pou tha ginei auto.Afiste pou to vrisimo den tha metaferthei pote se kanenan anwtero mpas kai piasei topo!An zitouse o kathenas ton proistameno tou tmimatos i ton ypeuthyno telospantwn,kai ton ekraze, 'i tou elege gia tin arxi prostasias proswpikwn dedomenwn tha tan poly kalytero.Giati 1as na tous tyxaine kathe mera pou tha edeixne enimerwmenos gia ta dikaiwmata tou,tha evlepan oti den mporoun na paizoun me ta tilefwna tou kosmou. Παράθεση Πάρε κινητό...και ριξ'το στο γιαλο!!!:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts