mylw_4 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Λοιπόν, ενώ η εφαρμογή του glass ήταν πολύ καλή, τελικά το έβγαλα. Έχανε αρκετά η οθόνη. Ενώ είναι καθρέφτης με αυτό ήταν λες και κοιτάς Nokia 3310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Λοιπόν, ενώ η εφαρμογή του glass ήταν πολύ καλή, τελικά το έβγαλα. Έχανε αρκετά η οθόνη. Ενώ είναι καθρέφτης με αυτό ήταν λες και κοιτάς Nokia 3310Δεκτό αυτό που λες αλλά εγώ το φοβάμαι χώρος τζαμακι... Παρόλο που είμαι προσεκτικός με αυτά σκέψου ότι σε κάποια φάση κάπου το χτύπησα και δε πήρα χαμπάρι και έσπασε, ευτυχώς είχα τζαμακι και την γλίτωσα μόνο με αυτό... Μπορεί να μην πάθαινε και τπτ η οθόνη χωρίς το τζαμακι αλλά δε θα ήθελα να το ρισκάρω... Προσωπική μου άποψη βέβαια Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Παρήγγειλα αυτό απο Σκρούτζ, αύριο - μεθαύριο θα έχετε αξιολόγηση... 1 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Σκέφτομαι καιρό να επιχειρήσω να κάνω μια βλακεια που δε ξέρω αν κάτσει τελικά... Εμάς τα GT3 pro είναι 46mm... Θέλω να δω μήπως δοκιμάσω από το 3 pro που είναι 48mm και βρίσκω κάτι τζαμακια διαφανή με την προοπτική ότι θα κάτσουν ακριβώς στην οθόνη... Χωρίς το περίγραμμα δηλαδή που δε μου αρέσει στο τζαμακι τα το έχει... Στέκει πιστεύετε ή τζάμπα λεφτά?https://www.skroutz.gr/s/30264926/%CE%93%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%AF-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-Huawei-Watch-3-Pro-48mm-Tempered-Glass-9H-AntiCrash-AntiShock-3%CF%84%CE%BC%CF%87.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_shareΣτάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 29 minutes ago, kostasQuattro said: Σκέφτομαι καιρό να επιχειρήσω να κάνω μια βλακεια που δε ξέρω αν κάτσει τελικά... Εμάς τα GT3 pro είναι 46mm... Θέλω να δω μήπως δοκιμάσω από το 3 pro που είναι 48mm και βρίσκω κάτι τζαμακια διαφανή με την προοπτική ότι θα κάτσουν ακριβώς στην οθόνη... Χωρίς το περίγραμμα δηλαδή που δε μου αρέσει στο τζαμακι τα το έχει... Στέκει πιστεύετε ή τζάμπα λεφτά? https://www.skroutz.gr/s/30264926/%CE%93%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%AF-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-Huawei-Watch-3-Pro-48mm-Tempered-Glass-9H-AntiCrash-AntiShock-3%CF%84%CE%BC%CF%87.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το πιο πιθανό είναι να έχει κενό στις άκρες. και δε νομίζω πως αξίζει να δώσεις σχεδόν 15 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 το πιο πιθανό είναι να έχει κενό στις άκρες. και δε νομίζω πως αξίζει να δώσεις σχεδόν 15 ευρώΤα 2mm έχω στο μυαλό μου να καλύψουν το γύρω γύρω περίγραμμα που δε καλύπτει το τζαμακι που έχω τώρα στην φώτο που ανέβασα ποιο πάνωΣτάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Δεν πάτε να ρωτήσετε κ από irepair? Εγώ έχω βάλει μια μεμβράνη η οποία είναι κρύσταλλο εδώ κ κανένα χρόνο με νανοτεχνολογιας που κλείνει τις γρατζουνιές. Και πλέον έχουν βγάλει κάτι αντίστοιχο με uv το περνάνε κ γίνεται γυαλακι πολύ σκληρό υλικό το οποίο το είδα σε φίλο το οποίο του το πέρασαν χωρίς ίχνος φουσκαλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasQuattro Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Δεν πάτε να ρωτήσετε κ από irepair? Εγώ έχω βάλει μια μεμβράνη η οποία είναι κρύσταλλο εδώ κ κανένα χρόνο με νανοτεχνολογιας που κλείνει τις γρατζουνιές. Και πλέον έχουν βγάλει κάτι αντίστοιχο με uv το περνάνε κ γίνεται γυαλακι πολύ σκληρό υλικό το οποίο το είδα σε φίλο το οποίο του το πέρασαν χωρίς ίχνος φουσκαλας. Νταξει κουβέντα κάνουμε να παίρνουμε απόψεις.... Αυτό δε το έχω ακούσει που λες πάντως.... Καλή φάση Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 (edited) Λοιπόν, σχετικά με την δικιά μου εμπειρία... Το γυαλάκι είναι φανταστικό! Κάθεται ακριβώς πάνω στο ρολόι, το καλύπτει και περιμετρικά 100% (όπως θα δείτε στην φώτο) Αν έχετε καλό και σταθερό χέρι και είστε υπομονετικός, το προτείνω ανεπιφύλακτα!!! Enkay 2x Flexi Full Face Tempered Glass Προστατευτικό Οθόνης για το Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Edited August 3, 2023 by DimitrisAndNiki 1 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo3 Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Έχω αγοράσει το καινούριο gt 4 Pro εδώ και 2 εβδομάδες και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, πολλές φορές δεν βρίσκει το τηλ μου όταν κανω αναζήτηση από το ρολόι, αυτό το δεν είχα πάθει ποτέ με το gt2.Τι λέτε να φταίει; Το κινητό μου είναι το Samsung a52sΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2023 14 ώρες πριν, nikoseggo3 said: Έχω αγοράσει το καινούριο gt 4 Pro εδώ και 2 εβδομάδες και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, πολλές φορές δεν βρίσκει το τηλ μου όταν κανω αναζήτηση από το ρολόι, αυτό το δεν είχα πάθει ποτέ με το gt2. Τι λέτε να φταίει; Το κινητό μου είναι το Samsung a52s Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για αρχή κάνε μια επανεκκίνηση κ στα δύο. Μετά άνοιξε την εφαρμογή κ δες αν έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα. Κ σιγουρέψου ότι εκείνη την στιγμή που στο κάνει αν έχει αποσυνδεθεί το Bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo3 Δημ. August 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2023 Οκ σ ευχαριστώ Εφαρμογή εννοείς την my health Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Να τρέχεις στη παραλία Θεσσαλονίκης και να βγάζει 78 μέτρα υψόμετρο. Τι φάση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 3 ώρες πριν, mylw_4 said: Να τρέχεις στη παραλία Θεσσαλονίκης και να βγάζει 78 μέτρα υψόμετρο. Τι φάση; Θέλει calibration 1 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 14 ώρες πριν, DimitrisAndNiki said: Θέλει calibration Ναι, πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 1 ώρα πριν, mylw_4 said: Ναι, πως γίνεται; Είναι πολύ εύκολο θα πας ακριβώς δίπλα στην θάλασσα κ θα κάνεις καινούργια βαθμονόμηση κ βάλτο στο 1m κ είσαι οκ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 Λοιπόν, το υψόμετρο είναι συνάρτηση της ατμοσφαιρικής πίεσης, οπότε θα πρέπει το ρολόι να είναι συνδεδεμένο με το κινητό, το οποίο θα έχει ανοιχτά data, για να βγάλει σωστό αποτέλεσμα. Τώρα αν είσαι για ορειβασία ή κάπου με κακό δίκτυο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 1 ώρα πριν, mylw_4 said: Λοιπόν, το υψόμετρο είναι συνάρτηση της ατμοσφαιρικής πίεσης, οπότε θα πρέπει το ρολόι να είναι συνδεδεμένο με το κινητό, το οποίο θα έχει ανοιχτά data, για να βγάλει σωστό αποτέλεσμα. Τώρα αν είσαι για ορειβασία ή κάπου με κακό δίκτυο.... Το υψόμετρο είναι φρουφρού κι αρώματα... Αν πας για ορειβασία θα πας με επαγγελματικά εργαλεία και όχι με το huawei αδερφέ... (ταπεινή μου γνώμη) 2 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 προοπτική να ενεργοποιηθει το nfc υπάρχει? το να δωθεί η δυνατότητα απαντησης σε sms ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2023 20 ώρες πριν, mylw_4 said: προοπτική να ενεργοποιηθει το nfc υπάρχει? το να δωθεί η δυνατότητα απαντησης σε sms ? Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο για αυτά τα θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Νέο firmware update παίδες 🙂 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, DimitrisAndNiki said: Νέο firmware update παίδες 🙂 Εμφανή διαφορά δεν είδα, μόνο το αναστολή λειτουργίας Edited August 19, 2023 by mylw_4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Νέο firmware update παίδες Πια έκδοση έχεις τώρα; Γιατί εμένα δεν έχει βγάλει update. Είμαι με 3.0.0.78Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 3.0.0.101 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 Τελικα υποστηριζει esim?OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts