filkatsxlt Δημ. November 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2024 Προς το παρόν ολα καλα απροβλημάτιστο το κινητο, ευχαριστημένος με το service. Έκανε και σημερα μια μεγαλη αναβάθμιση και χάρηκα μήπως βαλανε την 15 αλλα δεν το βλεπω να την παίρνουμε.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2024 On 20/11/2024 at 1:50 ΜΜ, filkatsxlt said: Προς το παρόν ολα καλα απροβλημάτιστο το κινητο, ευχαριστημένος με το service. Έκανε και σημερα μια μεγαλη αναβάθμιση και χάρηκα μήπως βαλανε την 15 αλλα δεν το βλεπω να την παίρνουμε.. Καλά και να την παίρναμε/πάρουμε με την αλλαγή της χρονιάς θα έπαιζε αυτό Το service τι σου άλλαξε; Εγώ πάντως όλη αυτή την εβδομάδα είμαι μια χαρά με το θεμα του αισθητήρα, δουλεύει καλά. Τις πρώτες μέρες μόνο μου έκανε κάτι νερά που με μια επανεκκίνηση επανερχόταν, πλέον πάει όπως θα έπρεπε Η αναβάθμιση αυτή πάντως ήταν μεγαλούτσικη άρα δεν ήταν μόνο security patch, αυτό είναι μια ένδειξη ότι κάτι κάνουν ακόμα σε θέμα υποστήριξης.. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2024 2 minutes ago, qsis said: Καλά και να την παίρναμε/πάρουμε με την αλλαγή της χρονιάς θα έπαιζε αυτό Το service τι σου άλλαξε; Εγώ πάντως όλη αυτή την εβδομάδα είμαι μια χαρά με το θεμα του αισθητήρα, δουλεύει καλά. Τις πρώτες μέρες μόνο μου έκανε κάτι νερά που με μια επανεκκίνηση επανερχόταν, πλέον πάει όπως θα έπρεπε Η αναβάθμιση αυτή πάντως ήταν μεγαλούτσικη άρα δεν ήταν μόνο security patch, αυτό είναι μια ένδειξη ότι κάτι κάνουν ακόμα σε θέμα υποστήριξης.. Αλλαγή flex και δαχτυλικο, αυτο ελεγε η αποδειξη.. 1 Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. November 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2024 Μεγάλη ήταν και στο 1v. Κάπου 550mb. Αν σε όλα είναι το ίδιο μέγεθος, δεν νομίζω ότι πρόσθεσαν κάτι άλλο, Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2024 (edited) On 21/11/2024 at 8:22 ΜΜ, filkatsxlt said: Αλλαγή flex και δαχτυλικο, αυτο ελεγε η αποδειξη.. Ρώτησα πάντως την Omnitech πόσο πάει ο αισθητήρας χωρίς εγγύηση μιας και πλέον είμαι εκτός και μου είπαν 40+ ΦΠΑ, οπότε είμαι οκ με αυτό, δεν μου φαίνεται μεγάλο ποσό για τόσο ακριβό κινητό Δεν επέμεινα να το στείλω να προλάβω να είμαι μέσα στην εγγύηση γιατί δεν ήθελα να μείνω αυτή τη περίοδο χωρίς κινητό, αν τελικά τα φτύσει τελείως θα το πάω προγραμματισμένα στο δικό μου χρόνο Εδώ και μέρες πάντως δουλεύει μια χαρά, μου έχει κάνει νερά όπως έχω αναφέρει αλλά γενικά δουλεύει οκ Edited November 29, 2024 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts