filkatsxlt Δημ. Τετάρτη στις 11:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:50 πμ Προς το παρόν ολα καλα απροβλημάτιστο το κινητο, ευχαριστημένος με το service. Έκανε και σημερα μια μεγαλη αναβάθμιση και χάρηκα μήπως βαλανε την 15 αλλα δεν το βλεπω να την παίρνουμε.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. Πέμπτη στις 06:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:18 μμ On 20/11/2024 at 1:50 ΜΜ, filkatsxlt said: Προς το παρόν ολα καλα απροβλημάτιστο το κινητο, ευχαριστημένος με το service. Έκανε και σημερα μια μεγαλη αναβάθμιση και χάρηκα μήπως βαλανε την 15 αλλα δεν το βλεπω να την παίρνουμε.. Καλά και να την παίρναμε/πάρουμε με την αλλαγή της χρονιάς θα έπαιζε αυτό Το service τι σου άλλαξε; Εγώ πάντως όλη αυτή την εβδομάδα είμαι μια χαρά με το θεμα του αισθητήρα, δουλεύει καλά. Τις πρώτες μέρες μόνο μου έκανε κάτι νερά που με μια επανεκκίνηση επανερχόταν, πλέον πάει όπως θα έπρεπε Η αναβάθμιση αυτή πάντως ήταν μεγαλούτσικη άρα δεν ήταν μόνο security patch, αυτό είναι μια ένδειξη ότι κάτι κάνουν ακόμα σε θέμα υποστήριξης.. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. Πέμπτη στις 06:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:22 μμ 2 minutes ago, qsis said: Καλά και να την παίρναμε/πάρουμε με την αλλαγή της χρονιάς θα έπαιζε αυτό Το service τι σου άλλαξε; Εγώ πάντως όλη αυτή την εβδομάδα είμαι μια χαρά με το θεμα του αισθητήρα, δουλεύει καλά. Τις πρώτες μέρες μόνο μου έκανε κάτι νερά που με μια επανεκκίνηση επανερχόταν, πλέον πάει όπως θα έπρεπε Η αναβάθμιση αυτή πάντως ήταν μεγαλούτσικη άρα δεν ήταν μόνο security patch, αυτό είναι μια ένδειξη ότι κάτι κάνουν ακόμα σε θέμα υποστήριξης.. Αλλαγή flex και δαχτυλικο, αυτο ελεγε η αποδειξη.. 1 Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts