pavlitakis1 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Από τη στιγμή που έχει κλειδί και είναι μέσα, είναι νομικά υπαρκτότατος. Πρόσεξε την αυτοδικια, μην μπλέξεις. Αν είσαι σίγουρη ότι είναι κακομοίρης και ότι δεν θα αντισταθεί προχώρα. Αλλά αν απαιτήσει την εφαρμογή του νόμου, θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Περίμενε να σου απαντήσει στα σίγουρα ο greece_gus στις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να επιλυθεί σωστά η διένεξη. Τα έξοδα των εργατών δεν είναι πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argylena Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ειναι αυτοδικια αλλα και αμυνα Αν θελει την εφαρμοφη του νομου πρεπει να ειναι αυτος ενταξει πρωτα απο ολα Δε μου δινει ουτε τα στοιχεια του και το αστυμομικο τνημα ουτε μπορει να τον καλεσει για να μαθω ποιος ειναι Πρεπει να γινει μια φασαρια -δηλαδη να την προκαλεσω εγω για να επεμβει και να μας πανε στο Τμημα ωστε να παρουν στοιχεια και να μαθω ποιος ειναι Νομικα μπορω να κινηθω για εξωση κατα της μισθωτριας μου που απεχωρησε και να ζητησω αποβολη και κατα παντος τριτου δηλ και αυτου Δηλαδη οποιος βρει ενα κλειδι και εγκατασταθει αποκτα και δικαιωμα Σε ξενοδοχειο θα τον ειχαν πεταξει με τι κλωτσιες εξω Τι διαφορα εχει με το σπιτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Αυτά τα λες εσύ. Αυτός μπορεί να ισχυριστεί άλλα. Έπρεπε να είχες κάνει κάποιες ενέργειες τυπικές πιο πριν. Τώρα αφού είναι μέσα καιρό, θεωρείται προφορική συμφωνία (και έτσι είναι). Αν λοιπόν μπεις σε ξένο σπίτι με τσαμπουκά, έχει δικαίωμα να αμυνθεί και θα βρεθείς στο αυτοφωρο γιατί το αδίκημα είναι και ποινικό. Όλα αυτά ειπαμε, αν ξέρει τα δικαιώματά του. Αν μιλάμε βέβαια, για κάποιον κακομοίρη ρακοσυλλεκτη, τα πράγματα αλλάζουν Θα πρότεινα να ακολουθήσεις την τυπική διαδικασία. Μπορείς να ζητήσεις κατάσχεση στον εξοπλισμό για να καλυφθούν τα έξοδα. Το δικαστήριο θα αποφασίσει για τις λεπτομέρειες του εξωπετάγματος. Δεν χρειάζεται φασαρία για να πάρεις στοιχεία κάποιου. Απλώς το ζητάς στην αστυνομία. Edited February 13, 2014 by impreza_sti Αφαίρεση off topic σχολιασμών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argylena Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Oλα αυτα που λεω ειναι απαντησεις σε ερωτηματα που απευθυνα σε αρχες Δε ειναι δικα μου Συμφωνια δεν εκανα μαζι του γιατι απλα δε μου εδινε τα στοιχεια του και δε νομιζω σιωπηρα να συνισταται μισθωτικη σχεση με αντισυμβαλλομενο που ουτε γνωριζεις ποιος ειναι γιατι αρνειται να δηλωσει τη ταυτοτητα του η κλεινει το κινητο και ληγει το θεμα Πηγα στη ΓΣ της πολυκατοικιας και μολις καταλαβε οτι μπορει να ημουν εγω -γιατι δεν εχουμε συναντηθει -εφυγε αρον αρον Ετσι μου ειπε ο διαχειριστης Τυπικες ενεργειες ... δηλαδη τι να εκανα αλλο, αφου πηγα αστυνομια, και ετσι με πληροφορησαν 'Κανε αγωγη και θα του γινει εξωση' ,,, ζησε¨Μαη μου μεχρι τοτε και πληρωνε του θερμανση, ΔΕΗ, νερο και στεγη Καλα αν υπαρχει μισθωση να τρεξεις και να κανεις ολα οσα χρειαζονται για να βγει εδω ομως ? Η σαβουρα αν κατασχεθει μαλλον θα πρεπει να πληρωσω για να καταστραφει γιατι δεν αξιζει τιποτε Η περιπτωση μου ειναι καταφωρη προσβολη της ιδιοκτησιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Το θέμα το είχαμε συζητήσει και παλαιότερα...ασφαλώς και η εξωστική απόφαση εκτελείται κατά παντός τρίτου κατέχοντος το ακίνητο...μπορείς όμως και στα πλάισια της αυτοδίκαιης προστασίας της νομής σου επί του διαμερίσματος, να αλλάξεις κλειδαριά και να τον αποβάλλεις..αλλά..ο νόμος σου δίνει το δικαίωμα τούτο, μόνον εφ' όσον αντιδράσεις στην προσβολή της νομής σου άμεσα...το τι σημαίνει άμεσα θα το κρίνει ενδεχόμενο δικαστήριο, αλλά σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μερικές ημέρες από τότε που έλαβες γνώση του συμβάντος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argylena Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 ευχαριστω πολυ για την απαντηση Σφαλμα μου που εδειξα ανοχη, καλη πιστη, κατανοηση και αφησα το χρονο Δεν επρεπε να τον αφησω ουτε λεπτο αλλα που ηξερα και γω οτι κοροιδευε Τωρα δεν εχω πιθανοτητες να αυτοδικησω νομιμα και αν καταλαβα καλα εκανα και σιωπηρα μισθωση μαζι του Φορολογικα- στη δηλωση εισοδηματος εν τουτοις σα μισθωτη θα δηλωση τη αποχωρησασα και οχι αυτον Ετσι δεν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Σε πρώτη φάση να αυτοδικήσεις, αλλά όχι με την κλειδαριά. Αν το ρεύμα είναι στο όνομά σου, κάνε διακοπή. Μετά το νερό. Προφασισου ότι θα πάει στο όνομά του λόγω μίσθωσης. Πίεσε τον με έξυπνο τρόπο. Αν δεις ότι δεν αντιδρά συνέχισε. Θέλει πόλεμο νεύρων αλλά και συστηματική δουλειά. Πρώτη σου μέριμνα το όνομά του. Τα μισθωματα δηλωνοντουσαν κανονικά? Μην εγκαταλείπεις. Βάλε εμπόδια να μην μπορεί να μεταφέρει πράγματα. Προκάλεσε την δική του αυτοδικια. Με το δικηγόρο σου θα κανονίσετε τις λεπτομέρειες, αν δείξει εμπειρία στην "μαχη". :D Μην ξεχνάς ότι αν ζητήσεις δικαστικά τα κοινόχρηστα κλπ, τον νομιμοποιείς. Edited February 13, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Σε πρώτη φάση να αυτοδικήσεις, αλλά όχι με την κλειδαριά. Αν το ρεύμα είναι στο όνομά σου, κάνε διακοπή. Μετά το νερό. Προφασισου ότι θα πάει στο όνομά του λόγω μίσθωσης. Πίεσε τον με έξυπνο τρόπο. Αν δεις ότι δεν αντιδρά συνέχισε. Θέλει πόλεμο νεύρων αλλά και συστηματική δουλειά. Πρώτη σου μέριμνα το όνομά του. Τα μισθωματα δηλωνοντουσαν κανονικά? Μην εγκαταλείπεις. Βάλε εμπόδια να μην μπορεί να μεταφέρει πράγματα. Προκάλεσε την δική του αυτοδικια. Με το δικηγόρο σου θα κανονίσετε τις λεπτομέρειες, αν δείξει εμπειρία στην "μαχη". :D Μην ξεχνάς ότι αν ζητήσεις δικαστικά τα κοινόχρηστα κλπ, τον νομιμοποιείς. Και εγώ που πίστευα θα είχαμε "ξύλο" επιτέλους μια φορά φίλε pavlitakis :p :p (humor ε; ) Θα συμφωνήσω αυτή τη φορά με τον φίλο pavlitakis, αν ΔΕΗ και νερό είναι στο όνομά σου ακόμη και δεν είχαν περάσει στον ενοικιαστή πήγαινε απλά και κάνε διακοπή. Αν δεν είναι πήγαινε, με το συμβόλαιό σου και να ισχυριστείς ότι έφυγε ο ενοικιαστής και να ζητήσεις διακοπή και πάλι. Εφόσον δεν υπάρχει ούτε συμβόλαιο στο όνομά του εγώ θα φώναζα κλειδαρά και καλά να ανοίξει και να αλλάξεις κλειδαριά και θα φώναζα την αστυνομία για καταπάτηση ξένης ιδιοκτησίας μόλις έβλεπα αυτό το παράσιτο μέσα. Σαν να μην ήξερες τίποτα. Θέλει επιθετική στάση εδώ. Η άμυνα δεν κάνει τίποτα. Έχει ενδιαφέρον όμως να πεις την εξέλιξη της υπόθεσης. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Εχε υπ όψιν ότι και ο κλειδαράς έχει ποινικές ευθύνες αν δεν ελέγξει την πόρτα που "ανοιγει". Αν ήταν έτσι, οι διαρρήκτες θα φώναζαν κλειδαράδες να ανοίγουν πόρτες. :D Μπορεί να χάσει και την άδεια εργασίας του. Έχει ο άνθρωπος τον πόνο του που τον παράτησε η γυναίκα, δεν έχει λεφτά και του ζητάνε και το νοίκι που το πλήρωνε αυτή που έφυγε. :D ............. πριν αμφοιν μυθον ακούσεις. Διορθώθηκε. Edited February 13, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Εχε υπ όψιν ότι και ο κλειδαράς έχει ποινικές ευθύνες αν δεν ελέγξει την πόρτα που "ανοιγει". Αν ήταν έτσι, οι διαρρήκτες θα φώναζαν κλειδαράδες να ανοίγουν πόρτες. :D Μπορεί να χάσει και την άδεια εργασίας του. Έχει ο άνθρωπος τον πόνο του που τον παράτησε η γυναίκα, δεν έχει λεφτά και του ζητάνε και το νοίκι που το πλήρωνε αυτή που έφυγε. :D ............. πριν αμφι μυθον ακούσεις. Πιστεύω πως ο κλειδαράς με επίδειξη του συμβολαίου ιδιοκτησίας δεν θα αρνηθεί να ανοίξει. Σε εμάς παλαιότερα που είχε κλειστεί ενοικιαστής έξω κ φώναξε κλειδαρά είχα παραστεί και εγώ σαν διαχειριστής καθώς ο κλειδαράς δεν άνοιγε αν δεν έβλεπε κάποιο χαρτί, η ιδιοκτήτρια έμενε μακριά και δεν την έβρισκε οπότε ο κλειδαράς ζήτησε τουλάχιστον κάποιον να επιβεβαιώσει ότι μένει εκεί αυτός που τον φώναξε. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Αυτό είναι ακόμα χειρότερο γιατί υπάρχει δολος και εξαπάτηση του κλειδαρά με πρόθεση. Είναι τόσο δύσκολο να ακολουθηθεί ο νόμος σωστά η σωστά να πέσουν φάπες.?? Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα. Κάποιος που κλείνεται έξω από το σπίτι, δεν έχει στην τσέπη του το συμβόλαιο. Αν πει ψέματα και ο διαχειριστής ότι δεν μένει εκεί κανένας και άλλοι ένοικοι, θα πάνε για κάτι από κοινού...... χλωμό το βλέπω να συνεργαστούν όλοι. Edited February 13, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ακριβώς..θα πρέπει ο κλειδαράς, να ελέγξει στοιχειωδώς κάποια νομιμοποιητικά έγγραφα... Αργυλένα..ΔΕΝ θα δηλώσεις κανένα μίσθωμα σε καμμία σιωπηρή μίσθωση..θα κάνεις κανονικά έξωση στην νόμιμη αντισυμβαλλομένη σου στο μισθωτήριο.. Και..pavlitakis1 : Αμφοίν μύθον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Κάποιος που κλείνεται έξω από το σπίτι, δεν έχει στην τσέπη του το συμβόλαιο. Προφανώς δεν το έχει στην τσέπη, το έχει όμως σπίτι του. Εκεί που μένει δηλαδή γιατί αυτό το νοικιάζει. Μπορεί να πάρει το συμβόλαιό και να πάει μία χαρά να ανοίξει. Αν δεν έχει ο άλλος συμβόλαιό δεν βλέπω το λόγω γιατί να μην θεωρηθεί καταπάτηση ξένης περιούσιας η ακόμη καλύτερα διάρρηξη από τον καταληψία και να κληθεί η αστυνομία για σύλληψη. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Προφανώς δεν το έχει στην τσέπη, το έχει όμως σπίτι του. Εκεί που μένει δηλαδή γιατί αυτό το νοικιάζει. Μπορεί να πάρει το συμβόλαιό και να πάει μία χαρά να ανοίξει. Αν δεν έχει ο άλλος συμβόλαιό δεν βλέπω το λόγω γιατί να μην θεωρηθεί καταπάτηση ξένης περιούσιας η ακόμη καλύτερα διάρρηξη από τον καταληψία και να κληθεί η αστυνομία για σύλληψη. γιατί μπορει ευκολα να αποδειξει οτι μένει μέσα. εχει τα χαρτιά του, τα πραγματά του κλπ και ευκολα σας τρεχει αυτός για ψευδη καταμηνυση και να αυτοδικήσει για την προστασια του σπιτιού του. ουτε να τα σκεφτεσαι αυτό. Οι κλειδαράδες εχουν πείρα από τετοια. ΥΓ να βαλει κι ενα σακουλακι με ναρκωτικά και να φωνάξει τη δίωξη. πολύ τηλεοραση βλέπετε :lol: Edited February 13, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 csi ..Argylena το καταντήσατε...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 ...μπορείς όμως και στα πλάισια της αυτοδίκαιης προστασίας της νομής σου επί του διαμερίσματος, να αλλάξεις κλειδαριά και να τον αποβάλλεις..αλλά..ο νόμος σου δίνει το δικαίωμα τούτο, μόνον εφ' όσον αντιδράσεις στην προσβολή της νομής σου άμεσα...το τι σημαίνει άμεσα θα το κρίνει ενδεχόμενο δικαστήριο, αλλά σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μερικές ημέρες από τότε που έλαβες γνώση του συμβάντος.. γιατί μπορει ευκολα να αποδειξει οτι μένει μέσα. εχει τα χαρτιά του, τα πραγματά του κλπ και ευκολα σας τρεχει αυτός για ψευδη καταμηνυση και να αυτοδικήσει για την προστασια του σπιτιού του. ουτε να τα σκεφτεσαι αυτό. Οι κλειδαράδες εχουν πείρα από τετοια. ΥΓ να βαλει κι ενα σακουλακι με ναρκωτικά και να φωνάξει τη δίωξη. πολύ τηλεοραση βλέπετε :lol: Νομίζω ο greece_gus τα είπε μια χαρά, "αυτοδίκαιης προστασίας της νομής σου επί του διαμερίσματος". Δηλαδή αν εγώ μένω ας πούμε Χαλάνδρι, έχω ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι και έχω να πάω 1-2 μήνες από τότε που έφυγε ο ενοικιαστής και βρω κάποιον μέσα πρέπει να του κάνω έξωση; Αυτό πάντα στην περίπτωση και ΜΟΝΟ που αυτός που είναι μέσα δεν έχει κανένα συμβόλαιο ενοικίασης ή λογαριασμό στο όνομά του. Φίλε pavlitakis εγώ προσωπικά, αν δεν έβγαινε με το καλό και αν η αστυνομία έλεγε "μα μου σου του" (γιατί αυτά έχουν και πολύ χαρτούρα εκτός των άλλων) θα έπαιρνα 2 φουσκωτούς και θα τους έστελνα να τον πέταγαν έξω χωρίς καν αν ανακατευτώ εγώ :D csi ..Argylena το καταντήσατε...! :lol: :lol: :lol: Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μην το παίρνεις προσωπικά αλλά με αυτό το σκεπτικό, το τραβάω και λέω, ότι μπορεί και αυτός να πάρει φουσκωτούς. Άσε που κοστίζουν περισσότερο από κλητηρα. Οπότε καθόμαστε στα σκαλακια της εισόδου και βλέπουμε οι υπόλοιποι την μια μέρα μαυρισμένο τον ένα και την επόμενη τον άλλον. Θέλει δρόμο η σκέψη του Έλληνα να οργανωθεί σε σύγχρονο κράτος. Όταν μίλησα για "φαπες" εννοούσα ότι ίδιος αυτοπροσώπως και όχι δι αντιπροσώπου. :D Θα ήταν καλό να υπήρχε στα σχολεία κάποιο μάθημα με τα βασικά της νομοθεσίας σε οικογενειακό, αστικό και ποινικό δίκαιο. Θα είχαν σωθεί ζωές και άπειρες εργατώρες για επίλυση διαφορών. Βέβαια αυτό θα οδηγούσε στην ανεργία τους δικηγόρους δικαστές, αλλά αυτό είναι εκτός θέματος. Νομίζω ότι το εξαντλήσαμε το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argylena Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ευχαριστω για τις σκεψεις σας και υποδειξεις Πραγματι πολυ καλες ορισμενες Υπαρχουν εξελιξεις στην υποθεση Ουτε φουσκωτοι ουτε κλειδαρας Διακοπη νερου και ρευματος γινεται με τη προυποθεση να πληρωθουν οι λογαρισμοι που εκκρεμουν Μαλιστα αναφερα οτι μενει καποιος Δεν υπαρχει προβλημα μου ειπαν αν πληρωσει ο ιδιοκτητης κοβονται οι παροχες Σε πρωτη φαση πηγα και εβαλα κλειδαρια στην πορτα του διαμερισματος Αυτος την εσπασε και μπηκε μεσα Ξαναπαω και αυτη τη φορα αλλαζω τη κλειδαρια μονη μου Με πηρε τηλεφωνο και συναντηθηκαμε, μου δηλωσε οτι δεν θα πληρωσει τιποτα αλλα οτι θα βρει αποθηκη για τα πραγματα και οτι θα μεινει σε καποιο φιλο, Σε ενα δυο μηνες λεει θα τα παρει Τωρα εχω κλειδι αλλα και τη σαβουρα μεσα Τι λετε ο Δημος αν τον καλεσω μπορει να τα παρει και να τα πεταξει ΕΙναι παλιοχαρτα , πανια, σιδερα και δε ξερω τι αλλο Εγω δε μπορω να το αδειασω αλλα και να περιμενω μηπως παλι με κοροιδευει Σας κουρασα και συγνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Βρες 2 εργάτες με 10€ ο καθένας, να τα πετάξουν. Σε 2 ώρες άδειασε. Θα ζητήσεις από τον Δήμο να φέρει ειδικό καδο έξω από το σπίτι. Η δώσε κανένα 50€υρο χαρτζιλίκι στους εργάτες του Δήμου να αναλάβουν. Όχι περισσότερα. Αν τα βρήκατε προσπάθησε να σου δώσει κάτι για τα έξοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ευχαριστω για τις σκεψεις σας και υποδειξεις Πραγματι πολυ καλες ορισμενες Υπαρχουν εξελιξεις στην υποθεση Ουτε φουσκωτοι ουτε κλειδαρας Διακοπη νερου και ρευματος γινεται με τη προυποθεση να πληρωθουν οι λογαρισμοι που εκκρεμουν Μαλιστα αναφερα οτι μενει καποιος Δεν υπαρχει προβλημα μου ειπαν αν πληρωσει ο ιδιοκτητης κοβονται οι παροχες Σε πρωτη φαση πηγα και εβαλα κλειδαρια στην πορτα του διαμερισματος Αυτος την εσπασε και μπηκε μεσα Ξαναπαω και αυτη τη φορα αλλαζω τη κλειδαρια μονη μου Με πηρε τηλεφωνο και συναντηθηκαμε, μου δηλωσε οτι δεν θα πληρωσει τιποτα αλλα οτι θα βρει αποθηκη για τα πραγματα και οτι θα μεινει σε καποιο φιλο, Σε ενα δυο μηνες λεει θα τα παρει Τωρα εχω κλειδι αλλα και τη σαβουρα μεσα Τι λετε ο Δημος αν τον καλεσω μπορει να τα παρει και να τα πεταξει ΕΙναι παλιοχαρτα , πανια, σιδερα και δε ξερω τι αλλο Εγω δε μπορω να το αδειασω αλλα και να περιμενω μηπως παλι με κοροιδευει Σας κουρασα και συγνωμη ...και μην πστεύεις ευκολόπιστα ότι θα φύγει έτσι εύκολα σε 2 μηνες..???:ninja: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argylena Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ολα τα ειπαμε και πολυ σωστα οπως λετε και σεις δε θα φυγει σε δυο μηνες Απλα αφησε τα πραγματα μεχρι να δει τι θα κανει, που θα βρει να μεινει κοκ Το ξεκαθαρισε οτι δε δινει μια Τωρα η κατασταση ειναι οντως περιεργη γιατι ουτε καμια συμφωνια εγινε αλλα ουτε και τα κλειδια μου παρεδωσε Οπως το βλεπω θα γυρισει σε τρεις τεσσερεις μηνες και θα μου ζηταει τα ρουχα του και τους μπογους που εχει αφησει Οψoμεθα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Αφού βγήκε από μέσα, εύκολα είναι τώρα. Βγάλε μερικές φωτογραφίες, πριν αρχίσει ο καθαρισμός και κατά την διάρκεια του καθαρισμού. Ζήτησε απόδειξη για τα έξοδα. Από δω και πέρα ισχυρισου ότι από την εξαφάνιση της κυρίας, είναι άδειο. Το συμβόλαιο με την ενοικιαστρια είναι ληγμενο? Στην τελική φυλαξετα σε κάποιο χώρο και άδειασε το διαμέρισμα τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 εφοσον δεν υπάρχει συμβολαιο, δεν εχει πληρώσει κάτι, δεν μπορώ να καταλαβω ποιος ο λογος να περιμενεις και 2 μηνες για να παρει ο κυριος τη σαβουρα του. Αν θελεις να αδειασεις το διαμερισμα, μπορείς να φωναξεις 2 εργατες να στο καθαρισουν.τα χαρτια στην ανακύκλωση, τα σίδερα θα τα μαζεψουν τπτ γυφτοι που τα πουλανε με το κιλό(ή εναλλακτικά πούλα τα εσύ) , τα πανια στα σκουπίδια. Αν θες την γνωμη μου μην τα καθαρισεις εσυ χωρις μασκα +γαντια, ποιος ξερει απο που τα μαζευε... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haraman Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κάποιος. ζώ σε μια παλιά πολυκατοικία όπου έχω τα παλιά ξύλινα ρολά. Θέλω να βάλω αλουμινίου. Πρέπει να μιλήσω πρώτα με το διαχειριστή? Θα πρέπει να βάλω καφέ αλουμίνιο? Έχω ακούσει οτι και καλά πρέπει να είναι όλων τον διαμερισμάτων ίδια τα πατζούρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Πρέπει να ληφθεί απόφαση Γ.Σ. όπου θα καθορίζεται το χρώμα αλλά και ο τύπος της μπαλκονόπορτας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts