Thou_Bou Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 παιδια φοραω φακους εδω και 7 χρονια περιπου, μηνιαιους. ειμαι 23 χρονων τωρα. επαιρνα παντα τους κλασσικους "φθηνους " 10 ευρω το ζευγαρι, δυστυχως δε θυμαμαι την μαρκα.ομως, ειχαν κουραστει κ ξεραθει καπως τα ματια μου, το καταλαβαινα καθε πρωι που ξυπναγα. τωρα τελευταια , μου προτεινε μια οπτικος τους ACUVUE OASYS(with HYDRACLEAR Plus) (senofilcon A) της Johnson & Johnson. ειναι απο σιλικονη νομιζω, και επιτρεπουν περισσοτερο οξυγονο να περναει, δεν αποροοφουν πολυ "δακρυα" απο το ματι κτλ.κατι τετοια μου ειπε. τους εχετε ακουσει? ειναι γνωστοι/καλοι? πραγματι, εχω δει μια αισθητη βελτιωση.επισης οταν τους βγαζω, και "τσακισουν" καπως κολλανε και δεν ξαναπαιρνους αμεσως το καμπυλωτο τους φυσιολογικο σχημα, ακομα και αφου τους βαλω στην θηκη και ριξω υγρο.αντιθετα, οι παλιοι σχεδον ποτε δεν κολλαγαν και εβγαιναν καμπυλωτοι από το μάτι. γενικα καλυτεροι ειναι της σιλικόνης? οι πιο λεπτοι? (εχω πανω απο 3 χρονια να χαλασω ζευγαρι φακων μηνιαιων, οποτε δε θα εχω προβλημα νομιζω.). Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 παιδια φοραω φακους εδω και 7 χρονια περιπου, μηνιαιους. ειμαι 23 χρονων τωρα. επαιρνα παντα τους κλασσικους "φθηνους " 10 ευρω το ζευγαρι, δυστυχως δε θυμαμαι την μαρκα.ομως, ειχαν κουραστει κ ξεραθει καπως τα ματια μου, το καταλαβαινα καθε πρωι που ξυπναγα. τωρα τελευταια , μου προτεινε μια οπτικος τους ACUVUE OASYS(with HYDRACLEAR Plus) (senofilcon A) της Johnson & Johnson. ειναι απο σιλικονη νομιζω, και επιτρεπουν περισσοτερο οξυγονο να περναει, δεν αποροοφουν πολυ "δακρυα" απο το ματι κτλ.κατι τετοια μου ειπε. τους εχετε ακουσει? ειναι γνωστοι/καλοι? πραγματι, εχω δει μια αισθητη βελτιωση.επισης οταν τους βγαζω, και "τσακισουν" καπως κολλανε και δεν ξαναπαιρνους αμεσως το καμπυλωτο τους φυσιολογικο σχημα, ακομα και αφου τους βαλω στην θηκη και ριξω υγρο.αντιθετα, οι παλιοι σχεδον ποτε δεν κολλαγαν και εβγαιναν καμπυλωτοι από το μάτι. γενικα καλυτεροι ειναι της σιλικόνης? οι πιο λεπτοι? (εχω πανω απο 3 χρονια να χαλασω ζευγαρι φακων μηνιαιων, οποτε δε θα εχω προβλημα νομιζω.). Φίλος μου που τελειώνει οπτική, μου έχει πει τα καλύτερα για τους φακούς της Johnson & Johnson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_anna Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 οι bausch&laumb εχουν τρυπα,**** την τυχη μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 οι bausch&laumb εχουν τρυπα,**** την τυχη μου! αχμ...τοσα χρονια επερνα...ποτε δεν ειχαν!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 αχμ...τοσα χρονια επερνα...ποτε δεν ειχαν!!! έχω την εντύπωση ότι τρύπα εννοεί το διάφανο μέρος που εξυπηρετεί την όραση μέσα από τους έγχρωμους φακούς... Δηλαδή δεν μιλά για κυριολεκτική τρύπα άλλα το διάφανο κύκλο στην μέση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 έχω την εντύπωση ότι τρύπα εννοεί το διάφανο μέρος που εξυπηρετεί την όραση μέσα από τους έγχρωμους φακούς... Δηλαδή δεν μιλά για κυριολεκτική τρύπα άλλα το διάφανο κύκλο στην μέση... κι ομως... εννοω μια καταραμενη τρυπα-οπως το λεει η λεξη-στο κεντρο του φακου.στο μεγεθος της κορης του ματιου.οι χρωματιστοι φακοι ειναι ετσι γιατι και καλα η κορη ειναι ετσι κι αλλιως μαυρη σε ολα τα ματια αρα δε χρειαζεται χρωμα,αρα και να καλυφθει απο φακο.απλα δεν ξερω αν ειναι ετσι ΌΛΟΙ. ενω οι ρεγκιουλαρ κανονικοι φακοι δεν ειναι ετσι ρε ****το μου ειναι μια χαρα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_anna Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 αυτο ακριβως το μερος εννοω.στο κεντρο του φακου.το οποιο δεν ειναι διαφανο,δηλαδη απλως αχρωμο σε αντιθεση με το γυρω γυρω. ειναι τρυπα!δεν ξερω πως να το πω σαφεστερα.οπως εχεις το φακο στην ακρη του δεικτη,πριν τον εφαρμοσεις στο ματι,αν ακουμπησεις το κεντρο του φακου με τον ατιχειρα,μπορεις να το αισθανθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 αυτο ακριβως το μερος εννοω.στο κεντρο του φακου.το οποιο δεν ειναι διαφανο,δηλαδη απλως αχρωμο σε αντιθεση με το γυρω γυρω. ειναι τρυπα!δεν ξερω πως να το πω σαφεστερα.οπως εχεις το φακο στην ακρη του δεικτη,πριν τον εφαρμοσεις στο ματι,αν ακουμπησεις το κεντρο του φακου με τον ατιχειρα,μπορεις να το αισθανθεις. πρώτη φορά το ακούω αυτό... Πάντως bausch and lomb που έχω δοκιμάσει δεν είχαν... επίσης οι freshlook που φορούσα πέρυσι δεν είχαν... και μια άλλη μάρκα πιο χαμηλής ποιότητας που δοκίμασα φέτος δεν είχε... ειλικρινά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες... στην θέση σου και εγώ θα είχα πρόβλημα φαντάζομαι... καταρχάς θα είναι δύσκολο να τους βάλεις λογικά... αφού το δάχτυλο σε εκείνο το σημείο ακουμπάει... τι να πω... δοκίμασε freshlook... αν και αργά ή γρήγορα, όπως όλοι μας, θα γυρίσεις στους διάφανους... Καλοί οι πειραματισμοί με τα χρώματα αλλά ο διάφανος σταθερή αξία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_anna Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 αυτο μου κανει εντυπωση.στην αρχη σκεφτηκα οτι οσοι παραξενευονταν με την 'τρυπα' που εντοπιζα στους εγχρωμους ισως δεν ειχαν φορεσει ποτε διαφανους και νομιζαν οτι ολοι ειναι ετσι,και συνεπως δεν καταλαβαιναν τι εννουσα.αλλα τωρα αρχιζω να ανησυχω οτι βλεπω τρυπες εκει που δεν υπαρχουν χουχου πραγματικα παντως, οι διαφανοι ηταν ο τι καλυτερο μου ειχε συμβει πριν κανω λειζερ.ηλιος,θαλασσα και οι φακοι μου ενα πραγμα:happy: οι εγχρωμοι παλι..ισως απλα δεν ειναι γραφτο μας:happy:φρες λουκ τελευταια μου ελπιδα,αλλιως παραδινομαι.εχω δοκιμασει απειρες μαρκες και ολοι ειχαν τρυπαααα ετσι κι αλλιως το φυσικο μου χρωμα δινει περισσοτερο βαθος στην εκφραση:shifty: στην πραγματικοτητα λυπαμαι οσους εχουν εκ φυσεως ανοιχτα ματια! (οσα δε φτανει η αλεπου...που λεει κιη γιαγια μου.. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 αυτο μου κανει εντυπωση.στην αρχη σκεφτηκα οτι οσοι παραξενευονταν με την 'τρυπα' που εντοπιζα στους εγχρωμους ισως δεν ειχαν φορεσει ποτε διαφανους και νομιζαν οτι ολοι ειναι ετσι,και συνεπως δεν καταλαβαιναν τι εννουσα.αλλα τωρα αρχιζω να ανησυχω οτι βλεπω τρυπες εκει που δεν υπαρχουν χουχου πραγματικα παντως, οι διαφανοι ηταν ο τι καλυτερο μου ειχε συμβει πριν κανω λειζερ.ηλιος,θαλασσα και οι φακοι μου ενα πραγμα:happy: οι εγχρωμοι παλι..ισως απλα δεν ειναι γραφτο μας:happy:φρες λουκ τελευταια μου ελπιδα,αλλιως παραδινομαι.εχω δοκιμασει απειρες μαρκες και ολοι ειχαν τρυπαααα ετσι κι αλλιως το φυσικο μου χρωμα δινει περισσοτερο βαθος στην εκφραση:shifty: στην πραγματικοτητα λυπαμαι οσους εχουν εκ φυσεως ανοιχτα ματια! (οσα δε φτανει η αλεπου...που λεει κιη γιαγια μου.. .. Γιατι δεν ρωτας τον οπτικο σου να σου πει αν αυτοι οι φακοι που θες να αγορασεις εχουν τρυπα ή οχι?? Σιγουρα θα ξερει... Να δινεις λεφτα τσαμπα και βερεσε για φακους που δεν τους χρησιμοποεις ειναι χαζομαρα!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_anna Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 λογω απεξαρτησης απτους φακους εχω ξεκοψει απτον επαγγελατια οπτικο μου,που μου μετρουσε και βαθμους και καμπυλοτητα και ολα τα καλα και του εσπαγα τα ******α μεχρι να βολευτω αλλα θα παω,να μου φυγει ο καημος αχχχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 αυτο μου κανει εντυπωση.στην αρχη σκεφτηκα οτι οσοι παραξενευονταν με την 'τρυπα' που εντοπιζα στους εγχρωμους ισως δεν ειχαν φορεσει ποτε διαφανους και νομιζαν οτι ολοι ειναι ετσι,και συνεπως δεν καταλαβαιναν τι εννουσα.αλλα τωρα αρχιζω να ανησυχω οτι βλεπω τρυπες εκει που δεν υπαρχουν χουχου πραγματικα παντως, οι διαφανοι ηταν ο τι καλυτερο μου ειχε συμβει πριν κανω λειζερ.ηλιος,θαλασσα και οι φακοι μου ενα πραγμα:happy: οι εγχρωμοι παλι..ισως απλα δεν ειναι γραφτο μας:happy:φρες λουκ τελευταια μου ελπιδα,αλλιως παραδινομαι.εχω δοκιμασει απειρες μαρκες και ολοι ειχαν τρυπαααα ετσι κι αλλιως το φυσικο μου χρωμα δινει περισσοτερο βαθος στην εκφραση:shifty: στην πραγματικοτητα λυπαμαι οσους εχουν εκ φυσεως ανοιχτα ματια! (οσα δε φτανει η αλεπου...που λεει κιη γιαγια μου.. .. πάντως οι freshlook δεν έχουν με τίποτα... τουλάχιστον οι σειρά colorblends που φορούσα επί ένα χρόνο, και ημερήσιους και μηνιαίους, δεν μου είχε τύχει ποτέ να έχουν... και γενικότερα σε φακούς ποτέ... εκτός αυτού οι freshlook ήταν αυτοί που μπορούσε να ανεχτεί το μάτι μου περισσότερη ώρα... ούτε που τους ένιωθα και ας είχανε περάσει παραπάνω απο 8 ώρες... τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 πάντως οι freshlook δεν έχουν με τίποτα... τουλάχιστον οι σειρά colorblends που φορούσα επί ένα χρόνο, και ημερήσιους και μηνιαίους, δεν μου είχε τύχει ποτέ να έχουν... και γενικότερα σε φακούς ποτέ... εκτός αυτού οι freshlook ήταν αυτοί που μπορούσε να ανεχτεί το μάτι μου περισσότερη ώρα... ούτε που τους ένιωθα και ας είχανε περάσει παραπάνω απο 8 ώρες... τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! κι εγω..ειπα να τους δοκιμασω μετα απο τους μπαους εντ λομπ οι οποιοι μου δημιουργουσαν προβλημα τους εβαλα χτες και σημερα.μου φαινονται καπως πιο...μεγαλοι??πλατιοι??κατι τελος παντων που με δυσκολευει και στο βαλσιμο αλλα μετα ειμαι οκ. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Επειδή ο ένας φακός μου άφησε χρόνους ( τον ξέχασα έξω από το υγρό :p), αναγκάζομαι και φοράω πλέον μηνιαίους και ομολογώ πως είναι αρκετά βολικοί. Να το κοιτάξω για έγχρωμους; Αξίζουν; Σε ποιες τιμές και σε ποια διάρκεια; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Επειδή ο ένας φακός μου άφησε χρόνους ( τον ξέχασα έξω από το υγρό :p), αναγκάζομαι και φοράω πλέον μηνιαίους και ομολογώ πως είναι αρκετά βολικοί. Να το κοιτάξω για έγχρωμους; Αξίζουν; Σε ποιες τιμές και σε ποια διάρκεια; Ευχαριστώ. μπορεις να δοκιμασεις για την...δοκιμη, αλλα δε νομιζω να τους κρατησεις καιρο. προσωπικα εχω ενα ζευγαρι εγχρωμους και τους διαφανεις. τους εγχρωμους τους φοραω μια στο τοσο. πηρα προσφατα απο το προαναφερθεν σαιτ 2 ζευγαρια μηνιαιους καστανους ,με 30-32 ευρω(μαζι με τα μεταφορικα) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 από εδώ έχει ψωνίσει κανείς?? http://www.discountcontactlenses.com/default.asp παίζει να περάσει τελωνείο αν ψωνίσω από εδώ? ψώνισε κανείς από εδώ? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MetroStar Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Φακούς παιδιά μόνο από οπτικούς μετά από συνταγή οφθαλμίατρου. Να αγοράζεις φακούς απ το ίντερνετ είναι σα να αγοράζεις φάρμακα απ το ιντερνετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 αυτό το συμπέρασμα πως το βγάζεις? γιατί δηλαδή τι έχουν? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 http://www.lens.com/ από εδώ? ευχαριστώ. σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θα πάρω για πρώτη φορά φακούς από Online shop... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 αυτό το συμπέρασμα πως το βγάζεις? γιατί δηλαδή τι έχουν? προφανως εννοει χωρις να εχεις κανει καποια εξεταση, να παραγγειλεις φακους χωρις να σου εχει πει ο γιατρος τι ακριβως χρειαζεσαι Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 κι εγω..ειπα να τους δοκιμασω μετα απο τους μπαους εντ λομπ οι οποιοι μου δημιουργουσαν προβλημα τους εβαλα χτες και σημερα.μου φαινονται καπως πιο...μεγαλοι??πλατιοι??κατι τελος παντων που με δυσκολευει και στο βαλσιμο αλλα μετα ειμαι οκ. είναι όντως πιο μεγάλοι... έχουν διάμετρο 14,5, αλλά σε μένα, παρόλο που έχω αρκετά μικρά μάτια, δεν δημιουργούσε πρόβλημα... οι πρώτες φορές είναι...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 επισης κατι που παρατηρησα χτες...ο δεξιος φακος ειναι πιο "καφε" απο οτι ο αριστερος.... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 επισης κατι που παρατηρησα χτες...ο δεξιος φακος ειναι πιο "καφε" απο οτι ο αριστερος.... δεν είχα παρατηρήσει κάποια χρωματική ανωμαλία ποτέ... Πάντως αν δεν είναι υπερβολικά ορατή η διαφορά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... Αλήθεια το true hazel (αυτό δεν έχεις?) πως σου φάνηκε σαν απόχρωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 hazel σκετο λεει... δεν ειναι ορατη καποια διαφορα οταν τους φοραω,απλα οταν τους εβαλα στην θηκουλα τους το παρατηρησα. σαν αποχρωση μου φανηκε πολυ πιο "φυσιολογικη" απο οτι οι μπαους εντ λομπ με τους οποιους ηταν πολυ πιο εντονο το αποτελεσμα,πιο αφυσικο και φυσικα δεν αντεχα πανω απο 30 λεπτα. ανακατευει και το φυσικο χρωμα του ματιου και ετσι σπαει η μονοτονια.δλδ φαινεται το ματι καστανοπρασινο. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_anna Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 πολυ βολικοι τελικα οι φρες λουκ απο αποψη εφαρμογης. αλλα παρολο που δεν εχω μυωπια,βλεπω θολα οταν τους φοραω.τοσο που λεω ασταδιαλα καλυτερα να βλεπω καλα παρα το χρωμα οσο ωραιο κιανειναι.δηλαδη αν ηταν και μυωπικοι,τιποτα δε θα εβλεπα. τωρα πρωτοαρχισα να φοραω χρωματιστους,μονο για το χρωμα.ξερει κανεις αν η θολουρα αυτη ειναι φυσιολογικη τις πρωτες φορες & αν συνηθιζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts