Jump to content

Φακοί επαφής

Spyros86
 Κοινοποίηση

Χρησιμοποιείτε φακούς επαφής?  

711 members have voted

1. 1. Χρησιμοποιείτε φακούς επαφής?

• Ναι
      511
    • Όχι
      200

Recommended Posts

οτι ειναι καλυτεροι απο sofllens ειναι.το θεμα ειναι να καταλαβεις την διαφορα και να σε βολεψουν.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οτι ειναι καλυτεροι απο sofllens ειναι.το θεμα ειναι να καταλαβεις την διαφορα και να σε βολεψουν.

Και να έχουν και καλή συμπεριφορά στο μάτι για το περισσότερο της ζωής τους. Είναι σημαντικό και αυτό. Ειδικά στους soft φακούς.

Love Crete? Prove it.

https://www.facebook.com/lovecrete

• 4 weeks later...

Καλησπέρα. Φοράω φακούς κοντά στα 9 χρόνια αλλ απλέον θελω να τους αγοράζω από το ίντερνετ και για φθηνότερα αλλά και για ταχύτητα καθώς το μαγαζί που αογράζω απέχει πολύ από τη δουλειά μου...

Έχω βάλει στο μάτι τους Purevision 2HD και όσο αφορά αυτή την προσφορά όταν λέει 3τεμάχια εννοεί 3 ζευγάρια ή απλά 3 φακούς...? Το λέεω γιατί στην παραγγελία έχει επιλογή και για δεξί και για αριστερό μάτι και έχω μπερδευτεί λίγο...

Και αν υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά σε αυτή τη μάρκα (ή κάποια καλύτερη κατά τη γνώμη σας) θα ενδιαφερόμουν να την ακούσω..

Ευχαριστώ :D :D

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλησπέρα. Φοράω φακούς κοντά στα 9 χρόνια αλλ απλέον θελω να τους αγοράζω από το ίντερνετ και για φθηνότερα αλλά και για ταχύτητα καθώς το μαγαζί που αογράζω απέχει πολύ από τη δουλειά μου...

Έχω βάλει στο μάτι τους Purevision 2HD και όσο αφορά αυτή την προσφορά όταν λέει 3τεμάχια εννοεί 3 ζευγάρια ή απλά 3 φακούς...? Το λέεω γιατί στην παραγγελία έχει επιλογή και για δεξί και για αριστερό μάτι και έχω μπερδευτεί λίγο...

Και αν υπάρχει κάποια καλύτερη προσφορά σε αυτή τη μάρκα (ή κάποια καλύτερη κατά τη γνώμη σας) θα ενδιαφερόμουν να την ακούσω..

Ευχαριστώ :D :D

3 φακούς εννοεί.

κάποιο κόλπο για φακό που έχει διπλώσει μέσα στο μάτι, ξέρετε?

σταγόνες έριξα, κινήσεις απαλές έκανα...δε βγαίνει με τίποτα!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

3 φακούς εννοεί.

Η διαφορά με τους Soflens 59 είναι τόσο μεγάλη όσο η τιμή... Υπάρχει κάτι που να βγαίνει <5 ευρώ, όσο δηλαδή αγοράζω τους φακούς μου σήμερα...

κάποιο κόλπο για φακό που έχει διπλώσει μέσα στο μάτι, ξέρετε?

σταγόνες έριξα, κινήσεις απαλές έκανα...δε βγαίνει με τίποτα!

Φαντάζομαι εννοείς να έχει πάει στην πίσω πλευρά του ματιού...

Απλά να ανοιγοκλείνεις το μάτι και να το κρατάς περισσότερο κλειστό... Πάντως δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο "κόλπο"... Θα πρέπει να επανέλθει μόνος του...

Powerd by OnePlus 7 Pro

μεχρι στιγμής δεν άλλαξε κάτι..οπότε είτε κάτι άλλο με ενοχλούσε και ο φακος είχε πέσει στο πάτωμα χωρίς να το δω, είτε....είναι ακόμα στο μάτι...

μεχρι στιγμής δεν άλλαξε κάτι..οπότε είτε κάτι άλλο με ενοχλούσε και ο φακος είχε πέσει στο πάτωμα χωρίς να το δω, είτε....είναι ακόμα στο μάτι...

Το είχα πάθει κι εγώ κάποτε. Μεγάλη φρίκη. Λογικά θα έχει βγει ύστερα από τόσες ώρες και δε θα το κατάλαβες αλλιώς θα είχες μεγάλη ενόχληση και θα έκλαιγες για να βγει. Αν πάντως είναι ακόμα μέσα στο μάτι, θα είναι κάπου στο πλάι. Πήγαινε μπροστά σε έναν καθρέφτη και κούνα το γρήγορα αριστερά δεξιά μήπως βγει. Αλλιώς για να σαι απόλυτα σίγουρη ότι έχει βγει κλάψε (δεν κάνω πλάκα) για αρκετά λεπτά και μετά τρίψε τα μάτια σου.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

επειδή το έχω πάθει πολλέσ φορές αυτο όταν βιάζομαι να τους φορέσω για να φύγω, ή όταν κατά λάθος τριψω το μάτι μου ενώ δεν έχω καταλάβει ότι φοράω φακό !; τέλος πάντων κουνας το φριδυ σου και επερχεται! Αλλά μια φορά είχα φρικάρει που δεν επενερχοτανε και τελικά τον τράβηξα μαλακά με το χέρι μου προς τα κάτω. Καλά είναι φρίκη σκέτη αλλά τι να κάνω ! Πολλέσ φορές οι φακοί είναι μπελας αλλά γενικά έχουν πολλα υπέρ από τα γυαλιά !

• 4 weeks later...

Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω απο αυτο το σιτε ειναι εμπιστο ->http://www.alfalens.gr/ εχει αγορασει κανενας;;

Και κατι δευτερο εχω 3.00 αστιγματισμο αν παραγγειλω φακους με 2.25 θα εχω θεμα;; Γιατι δεν βρισκω αλλους με παραπανω και αυτους που βρισκω εχουν διπλασια λεφτα!! Σκευτομαι για αυτους http://www.alfalens.gr/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=68 που λεει διορθωνει εως και 2.50 ειναι καλοι;; Επισης και για αυτους http://www.alfalens.gr/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=81! Εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο;;

Edited by Giannis_95
Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

σαν σάιτ είναι δοκιμασμένο.

Οσον αφορά τους βαθμούς σου, καλύτερα να παίρνεις τους σωστούς και οχι τους φτηνούς.

Είναι σα να μου λες πως εχεις 3 μυωπία αλλά θα παρεις φακούςμε 2 βαθμούς επειδή είναι πιο φτηνοι!!

Με την οραση και την υγεία μας γενικότερα δεν παίζουμε.

Οσον αφορά τους βαθμούς σου, καλύτερα να παίρνεις τους σωστούς και οχι τους φτηνούς.

Είναι σα να μου λες πως εχεις 3 μυωπία αλλά θα παρεις φακούςμε 2 βαθμούς επειδή είναι πιο φτηνοι!!

Λοιπόν για αρχή σε ευχαριστώ που μου λες οτι είναι δοκιμασμένο! Τωρα οσο αφορά τους φακούς να σου πω οτι δεν τους φοράω όλη μερα, αλλα οταν βγαινω εξω για καφε ή βράδυ!! Και κάτι αλλο δεν κοίταξα χαμηλής ποιότητας φακούς ισα ισα οι coopervision ειναι πολυ καλη σαν ποιοτητα απο οτι ακουσα απο φιλους ώστε να πάθω κατι αλλα στο ενα ματι αντι για 3.00 θα εχω 2.50 αστιγματισμο και ρώτησα αν το έχει κανει κανενας και ειχε προβλημα!! Εννοειται πως θα παω στην οφθαλμίατρο να το ρωτήσω αυτό!! Επίσης purevision 2 HD βγαίνουν με 2.75 η 2.25 γιατί σε αλλα σιτε το βλέπω διαφορετικό!!

+Αν είδες εγραψα αν έχετε να μου προτείνετε κατι καλύτερο που σημαίνει ότι δεν κοιταω τοσο πολυ την τιμη!! Αλλα απο την στιγμή που εχει με 120 € με τον αστιγματισμο μου (6 φακους) ενω εχει άλλους μέχρι 2.50 στα 30 (3 φακους) γιατί να προτιμήσω τους άλλους που ουσιαστικά δεν τους φοραω ολη μερα;;

Edited by Giannis_95
Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

γιατί να προτιμήσω τους άλλους που ουσιαστικά δεν τους φοραω ολη μερα;;

Εντελώς φιλικά, απάντηση μπορεί και πρέπει να δοθεί μόνο από έναν οφθαλμίατρο. Δεν είναι και ότι καλύτερο σε ένα τεχνολογικό forum να περιμένουμε απάντηση από κάποιο μέλος που το πιο πιθανόν είναι να μην έχει τις απαιτούμενες ιατρικές γνώσεις. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε πριν, με την όραση και την υγεία μας γενικότερα δεν παίζουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

πάντως αν ανατρεξεις στις προηγούμενες σελίδες του θέματος, θα βρεις σαιτ εξωτερικού με καλύτερες τιμές

Κανενα καλο site και εμπιστοσύνης έχουμε;;; Ειδα τους φακούς μου στο http://www.alfalens.gr/ που μου είχε δώσει η οφθαλμίατρος.. Τους παίρνω άφοβα;
Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz

Κανενα καλο site και εμπιστοσύνης έχουμε;;; Ειδα τους φακούς μου στο http://www.alfalens.gr/ που μου είχε δώσει η οφθαλμίατρος.. Τους παίρνω άφοβα;

Σου κάνω παράθεση το μήνυμα στη κορυφή της σελίδας:

Οπότε αγοράζεις άφοβα..

Σου κάνω παράθεση το μήνυμα στη κορυφή της σελίδας:

Οπότε αγοράζεις άφοβα..

Οο ρε φιλε σε ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση!! Να σαι καλα!! Σκέφτομαι για τους purevision η τους softlens της bausch and lomb ποίους προτείνετε καλύτερα;;; Με τους δοκιμαστικους softlens μετα απο κανα 3ωρο αρχιζε η θολούρα αν ειμαι σε κλειστό μέρος.. Με τους purevision θα εχω θεμα;; Η γινόταν αυτό επειδή ηταν δοκιμαστική;;

Οο ρε φιλε σε ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση!! Να σαι καλα!! Σκέφτομαι για τους purevision η τους softlens της bausch and lomb ποίους προτείνετε καλύτερα;;; Με τους δοκιμαστικους softlens μετα απο κανα 3ωρο αρχιζε η θολούρα αν ειμαι σε κλειστό μέρος.. Με τους purevision θα εχω θεμα;; Η γινόταν αυτό επειδή ηταν δοκιμαστική;;

Εγώ τους Softlens φοράω και δεν έχω κανένα θέμα με θολούρα ή κάτι τέτοιο. Σίγουρα οι Purevision είναι κάπως καλύτεροι αλλά είναι και ανάλογα το άτομο. Για να βρεις το φακό που σου κάνει καλύτερα πρέπει να δοκιμάσεις ;)

Εγώ τους Softlens φοράω και δεν έχω κανένα θέμα με θολούρα ή κάτι τέτοιο. Σίγουρα οι Purevision είναι κάπως καλύτεροι αλλά είναι και ανάλογα το άτομο. Για να βρεις το φακό που σου κάνει καλύτερα πρέπει να δοκιμάσεις ;)

Παιζει ομως γινόταν αυτο επειδή ηταν δοκιμαστική;; Παρακαλω αν ξέρει κάποιος και μετα πηρε παλι αυτους και δεν ειχε θεμα ας μου πει!! Σε ευχαριστώ και παλι φιλε μάλλον με βλεπω να παιρνω τους 3μηνους purevision και να τους δοκιμάσω!! Αλλα αν ξέρει κάποιος ας πει αν ειναι και αλλαξω γνώμη μην αλλάξω χωρις λογο φακούς μια και με αυτούς εχω συνηθίσει και δεν ειχα θεμα στο βγαλε βαλε!! Ευχαριστώ και πάλι!

+Να πω ότι είναι οι αστιγματικοι και οχι οι απλοί τωρα το ειδα οτι βγαίνουν και οι ίδιοι χωρίς αστιγματισμο!

Edited by Antrikos1990

φιλε μου οι φακοι ειναι ιδιοι ειτε ειναι "δοκιμαστικοι" ειτε ειναι καννικοι.οι δοικμαστικοι απλα ειναι ενα ζευγαρι κανονικων που τους δινουν για δειγματισμο.

φιλε μου οι φακοι ειναι ιδιοι ειτε ειναι "δοκιμαστικοι" ειτε ειναι καννικοι.οι δοικμαστικοι απλα ειναι ενα ζευγαρι κανονικων που τους δινουν για δειγματισμο.

Ωραία σας ευχαριστώ πολυ για την διευκρίνηση παιδια θα παρω τελικά τους purevision τους 3μηνους και βλέπω!! Να είστε καλα!!

καλησπερα παιδια , εδω και κανα 10 χρονια φοραω φακους λογο μεγαλης μυωπιας και αστιγματισμου, εχω δοκιμαση τα παντα

αυτους 1 μηνα που το τελευταιο 10 ημερο ηταν για πετα γτ δεν μπορεις να του βαλεις στο ματι αρα μηλαμε για 20-25 ημερων

πηρα pure vision 2 και hd μηνα , αυτοι αντεχαν ακριβως 30 μερες μετα *****, ωσπου τελικα εδω και 1.5 χρονο φοραω φακους ετησιους. να πω οτι εδωσα 300 και οτι ειναι για 1.5 χρονο + αναλογα αν δεν εχει πρωτεινες πανω κτλπ(τους παω για ελεγχο) βεβαια η αδερφη μου επαθε μολυνση γτ τους φορουσε 2 χρονια(ο γιατρος της το ειπε να τα φοραει τοσο καιρο) και ταλεπωρειτε εδω και 1 μηνα ακομα. οποτε δεν θελω να ξαναπαρω ετησιους αλλα 1 μηνα και λεω να δοκιμασω της air optix aqua η της oasys. προτεινετε και καποιο υγρο γτ εδω κ 10 χρονια χρησιμοποιω το opti free xpress . αν εχετε να προτεινετε καποιον αλλο φακο ευχαριστως :)

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων
Xiaomi Mi 9t pro red

καλησπερα παιδια , εδω και κανα 10 χρονια φοραω φακους λογο μεγαλης μυωπιας και αστιγματισμου, εχω δοκιμαση τα παντα

αυτους 1 μηνα που το τελευταιο 10 ημερο ηταν για πετα γτ δεν μπορεις να του βαλεις στο ματι αρα μηλαμε για 20-25 ημερων

πηρα pure vision 2 και hd μηνα , αυτοι αντεχαν ακριβως 30 μερες μετα *****, ωσπου τελικα εδω και 1.5 χρονο φοραω φακους ετησιους. να πω οτι εδωσα 300 και οτι ειναι για 1.5 χρονο + αναλογα αν δεν εχει πρωτεινες πανω κτλπ(τους παω για ελεγχο) βεβαια η αδερφη μου επαθε μολυνση γτ τους φορουσε 2 χρονια(ο γιατρος της το ειπε να τα φοραει τοσο καιρο) και ταλεπωρειτε εδω και 1 μηνα ακομα. οποτε δεν θελω να ξαναπαρω ετησιους αλλα 1 μηνα και λεω να δοκιμασω της air optix aqua η της oasys. προτεινετε και καποιο υγρο γτ εδω κ 10 χρονια χρησιμοποιω το opti free xpress . αν εχετε να προτεινετε καποιον αλλο φακο ευχαριστως :)

το υγρό φακών σου είναι από τα καλύτερα μην το αλλάξεις. Όσο για τους hd 2 που λες τους είχα πάρει και εγώ πολύ καλοί αλλά τώρα πήρα για ένα μήνα τους softlences 56 τις ίδιασ εταιρείας. Άλλο υλικό όμως και αυτοί καλοί είναι είναι αλλά το πακέτο έχει 15ευρώ για ένα μήνα. Οπότε οικονομικοί και καλοί φακοί είναι και αυτοί. Όσο για τους ετησίους φακούς καλά κάνεις και τους άλλαξες σε μηνιαίους , εγώ από μηνιαίους φακούς έπαθα βλάβη στα μάτια οπότε δεν παίζει ρολό οι ετήσιοι φακοί και οι μηνιαίοι . Είναι θέμα χρήσης και όσο το δυνατον ανανεώνονται οι φακοί τόσο καλυτερο. Ένας οπτικός μου είπε ότι καλυτερο για μένα οι ημερήσιοι φακοί διότι βάζεις στο μάτι σου κάτι, καθαρό. Αλλά δεν συμφέρει. Ενώ ο οφθαλμιατρoς μου έλεγε μηνιαίους και όχι ημερήσιους δεν υπάρχει λογος μου λέει αρκεί να κάνεις σωστή χρήση με πεντακαθαρα χέρια και χωρίς να τα στέγνωνεις , απλώς τα πλένεις καλά και τους φορας!

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

καλα ειναι κ λιγο θεμα τυχης γτ στο στρατο οταν ημουν σε σκινακια ειχα βγαλει τους φακους και τους ειχα ξαναβαλει χωρις να πλυνω καν τα χερια(ξερω μεγαλη χαζομαρα αλλα....) πλεον τα πλενω παντα και δεν τα στεγνωνω μονο τιναγμα, θα παρω να δοκιμασω και το optifree pure moist ακουω καλα λογια, βεβαια το optifree το εχω 9 χρονια , το θεμα ειναι οτι πλεον απο εκει που φορουσα 10-15 ωρες φακους κ δεν καταλαβενα οτι τους φοραω, πλεον απο την αρχη αντε να αντεξω κανα 5-8 ωρες βαρια βαρια, λογικα φταιει που παλιωσαν οι φακοι μου, οποτε περνω μηνιαους και ας πουμε οτι ειμαι πιο ησυχος γτ καθε μηνα θα εχω καινουριο σετ:D
Xiaomi Mi 9t pro red

Θα πάω να πάρω γυαλιά αύριο. Έχω μυωπία και αστιγματισμό. Ρώτησα σε 3 μαγαζιά με οπτικά σήμερα και μου είπε ο ένας 70, ο ένας 100 κι ο άλλος μέχρι 150 για τα "καλά" γυαλιά που κάνουν σωστή διάθλαση το φως ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Πού οφείλεται η διαφορά στις τιμές που μου είπαν; Ενδιαφέρομαι να πάρω όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται γιατί θα τα φοράω σχεδόν όλη μέρα.

Επίσης, με τους σκελετούς τι παίζει; πόσα περίπου λέτε να δώσω για έναν καλό κοκάλινο;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11