Jump to content

Πανελλήνιες 2006

iNCubO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γράφαμε 18 στο φροντιστήριο και μας έκατσε λίγο ανάποδα το 16:( . Πόσοι έγραψαν σε εσάς καλούς βαθμούς (πάνω από 18):worry: ?

elaxistoi .. dn pisteuo pano apo 3-4 dn exo ma8ei kai akrivos.. pantos ma8ites kai ma8itries poli kales evgainan kai elegan 10-12 mexri ekei.. poia sxoli 8es?

//~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia

• Απαντήσεις 992
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

elaxistoi .. dn pisteuo pano apo 3-4 dn exo ma8ei kai akrivos.. pantos ma8ites kai ma8itries poli kales evgainan kai elegan 10-12 mexri ekei.. poia sxoli 8es?

Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο 5ο και Πολιτικών Μηχανικών στο 4ο.. Αλλά με 16 στα μαθ είμαι θεωρητικά έξω από του 4ου (γιατί Αθήνα- Θεσ/νίκη είναι 18700 και 18350 αντίστοιχα). Βέβαια ισάξιες είναι στην προτίμηση μου αλλά...

Σας είπαν τίποτα για το τι θα κάνουν οι βάσεις?:)

εγω παιδια πατωσα στα μαθηματικα κατευνθυσης (ημερησιο ενιαιο λυκειο).

Μονο τα Σωστο-Λαθος εγραψα, τα υπολοιπα θεματα τα αφησα κενα.

Βεβαια εγω απλα θελω να παρω το απολυτηριο μου,δεν θελω να περασω πουθενα σε σχολη.

Μεσο ορο σχολειου εχω γυρω στο 14.

Ποσο δυσκολο ειναι να τα καταφερω να παρω το απολυτηριο με τη βαση?

Πως ακριβως βγαινει ο Μεσος ορος ? Οι πανελληνιες μετρανε για το απολυτηριο ?

εγω παιδια πατωσα στα μαθηματικα κατευνθυσης (ημερησιο ενιαιο λυκειο).

Μονο τα Σωστο-Λαθος εγραψα, τα υπολοιπα θεματα τα αφησα κενα.

Βεβαια εγω απλα θελω να παρω το απολυτηριο μου,δεν θελω να περασω πουθενα σε σχολη.

Μεσο ορο σχολειου εχω γυρω στο 14.

Ποσο δυσκολο ειναι να τα καταφερω να παρω το απολυτηριο με τη βαση?

Πως ακριβως βγαινει ο Μεσος ορος ? Οι πανελληνιες μετρανε για το απολυτηριο ?

Το παίρνεις το απολυτήριο. Ο βαθμός βγαίνει: (προφορικός+γραπτός) / 2. Σε όλα τα μαθήματα όμως, όχι μόνο των Πανελληνίων.

Ότι έγινε έγινε με τα Μαθ. Κατεύθυνσης... Τώρα πάμε για προγραμματιμό...:O

Κανα sos, anti-sos?(Θεωρία μιλάμε πάντα...)

Πάντως στα προηγούμενα μαθήματα πέσαμε μέσα στις αποδείξεις κ θεωρία...:happy:

Life Is Good

Den paw enniaio lukeio alla o programmatismos einai polu eukolo mathima an katanohseis thn leitourgeia tou..

Paidia stadar tha pesoun oi vaseis mhn agxwneste..

Vevaia exw filo pou mou eipe oti egrapse panw apo 16(kai den htan kai euxaristhmenos)..!

Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο 5ο και Πολιτικών Μηχανικών στο 4ο.. Αλλά με 16 στα μαθ είμαι θεωρητικά έξω από του 4ου (γιατί Αθήνα- Θεσ/νίκη είναι 18700 και 18350 αντίστοιχα). Βέβαια ισάξιες είναι στην προτίμηση μου αλλά...

Σας είπαν τίποτα για το τι θα κάνουν οι βάσεις?:)

με το καλο να μας ερθεις στους πολιτικους τον οκτωβρη;)

μην προδικαζεις απο τωρα τιποτα,οι βασεις ειναι για να ανεβοκατεβαινουν:)

καλη τυχη σε οποια απο τις 2 σχολες επιλεξεις πρωτη:)

Προγραμματισμο εγώ μόνο θεωρία φοβάμαι.Μπορεί να μπεί δύσκολη, περυσι ήταν υποθεση 10 λεπτών.Πιστευω σε γενικές γραμμές θα είναι ευκολα γιατι αλλιώς θα κλείσουν τα μισα πανεπιστημια, και οι βασεις θα πέσουν κατακορυφα αν συνεχιστει αυτό.
http://img.userbarz.com/46/9081.jpg

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=709796&lngDtrID=244

Διαβάστε το "Νέα οδηγία για την έκθεση"..

Τελικά μόνο "επίκληση στη λογική".

To site του υπουργείου γιατί δεν αναφέρει τπτ σχετικό?

Συγνώμη ρε παιδιά, εδώ διαφωνούν και ζητούν διευκρινίσεις ολόκληρη εξεταστική επιτροπή με εκπαιδευτικούς και περιμένουν από τους μαθητές τη σωστή απάντηση;;;

ΕΛΕΟΣ :X

εμας σαν sos μας ειπε ο καθηγητης σειριακη αναζητηση αλλα δεν υπαρχει sos σε αυτο το μαθημα γιατι ειναι ολα sos

τι να πω και εγω που στο φροντιστηριο εγραφα πανω απο 19,5 και στο σχολειο τοσα χρονια μονο 20 ειχα και εγραφα!! απογοητευσα τον εαυτο μου.. δεν ξερω αν μπορω να το πω ατυχια.. αλλα που πας ρε καραμητρο χωρις ρολοι..;

enas ka8igitis m p exei frontistirio stin rafina m eipe pos xtes meta tis eksetaseis dior8o8ikan 2000 peripou grapta se oli tin athina kai pos to 56% einai kato apo tin vasi:blink: kai pos to 71% einai kato apo 13.. ma8imatika kateu8insis panta

Οχι ρε παιδια τετοια αποτυχια..Εμενα ο ξαδερφος μου λεει για 18 οτι εγραψε.:wacko: .....tespa....Εγω παω τεε και αρχιζω στις 14 ιουνιου..κανας μαζι μου ειναι

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πάντως όσον αφορά την Πληροφορική πιστεύω ότι θα μας εκπλήξουν με τα θέματα για άλλη μια φορά φέτος. Πιστεύω ότι προσπαθούν(και το καταφέρνουν) να δώσουν ένα σαφές μήνυμα στα απανταχού φροντιστήρια ότι βάζουμε ότι γουστάρουμε εμείς και όχι ότι διδάσκετε εσείς. Βέβαια από όλα αυτά ούτε τα φροντιστήρια χάνουν αλλά ούτε και η Γιαννάκου αλλά πάντα ο κακόμοιρος ο μαθητής που έχει ακουμπήσει όλη τη χρονιά ένα ολόκληρο αμάξι σε φροντιστήρια και τελικά του κοπανάνε ότι θέλουν οι άλλοι...:mad: :kill:

Να είστε έτοιμοι πάντως για παράξενα θέματα αύριο...

Κι εγώ το ίδιο νομίζω. Πως θα είναι δύσκολα και παράξενα. Άλλοστε το 2004 τα δυσκολέψανε αρκετά σε σύγκρηση με το 2003. Το 2005 αρκετά σε σύγκρηση με το 2004. Γιατί άραγε το πάνε σταδιακά; :p :mad:

Πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να κλείσουν τις σχολές φέτος. :mad:

http://dragonmoon.ca/main/images/N010_large-100x100.jpg

Αντε βρε καλη μας επιτυχια!!Και καλη επιτυχια στο μικρο μου μωρακι..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!Οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε!!!!!

με το καλο να μας ερθεις στους πολιτικους τον οκτωβρη;)

μην προδικαζεις απο τωρα τιποτα,οι βασεις ειναι για να ανεβοκατεβαινουν:)

καλη τυχη σε οποια απο τις 2 σχολες επιλεξεις πρωτη:)

Ευχαριστώ!

Μακάρι να έρθω να σας βρω:)

Πάντως αύριο πιστεύω (και ελπίζω) τα θέματα να είναι μέτρια. Δεν μπορούν να βάλουν και άλλα δύσκολα γιατί θα περάσουν 10.000 άτομα.

Όμως και εντελώς γελοία δε γίνεται να βάλουν γιατί εκτός του γεγονότος ότι θα είναι εκτός του φετινού κλίματος, θα "καίνε" τους καλούς μαθητές;) ...

Wirelessly posted (Nokia6270/2.0 (03.66) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Διαβαστε θεωρια καλα. Τις ασκησεις θα τις κανετε,οι εντολες ειναι περιορισμενες και εχετε 3 ωρες. Δεν ειναι μαθηματικα που δε ξερεις τιποτα

logika 8a to kserete pantos gia praktiki eksaskisi na deite an trexun ta programmata sas se GLOSSA einai auto to programmataki..

http://www.spinet.gr/glossomatheia/

//~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia

Γεια σε όλους και καλή επιτυχία! Κι εγώ δε νομίζω να βάλουν δύσκολα αύριο! Πάντως η παράγραφος που προστέθηκε με τα υποπρογράμματα είναι πολύ ύπουλη. Μάλλον θα έχει κάτι από αυτά στο 2ο ή στο 4ο. Νομίζω όχι πολύ δύσκολο! Καλή επιτυχία και ακόμη περισσότερη υπομονή!!!!! :D

Γεια σε όλους και καλή επιτυχία! Κι εγώ δε νομίζω να βάλουν δύσκολα αύριο! Πάντως η παράγραφος που προστέθηκε με τα υποπρογράμματα είναι πολύ ύπουλη. Μάλλον θα έχει κάτι από αυτά στο 2ο ή στο 4ο. Νομίζω όχι πολύ δύσκολο! Καλή επιτυχία και ακόμη περισσότερη υπομονή!!!!! :D

Η λογική λέει ότι κάτι που μπαίνει πρώτη φορά, δεν μπαίνει στις πανελλήνιες ή μπαίνει σε απλή μορφή.. Πρέπει να έχουν να βάλουν και κάτι του χρόνου:p . Ελπίζω οι διατυπώσεις τους να είναι κατανοητές από όλους και όχι μόνο από τους ίδιους, όπως πέρσι;) .

Καλή μας επιτυχία:) !

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...