Jump to content

Πανελλήνιες 2006

iNCubO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν συνεχίσουν έτσι, θα ανέβει η ζήτηση στις vazelines... Μα καλά... έβαλαν που εβαλαν βάση το 10, δν γράψαμε πέρισυ πανελλήνιες κ βάζουν κ δύσκολα? Έλεος... Άντε μπας κ γράψουμε κανένα σοβαρό βαθμό στα υπόλοιπα... Πάντως κόβω να μένει πολύς κόσμος έξω... Φανταστείτε μερικοί περσινοί που ξανάδιναν είδαν τον ουρανο σφοντύλι...:blink: Πάντως δν το έχουν χειριστεί καλά το θέμα μέχρι στιγμής κ πιστεύω αν συνεχίσουν έτσι θα χάσουν κ πολλούς ψηφοφόρους τον οκτώβριο...:happy: Μα καλά επειδή δίνει πανελλήνιες η κόρη του Παπανδρέου βάζουν παλουκάκια? ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ?:O

P.S ΠΕΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!

Den nomizw h kori tou na exei kapoio provlima sto na mpei se opoia sxolh thelei!!:mad:

• Απαντήσεις 992
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΕΕΕ ρε γαμω τα θεματα..ουτε ενα Role/Bolzano/ΘΜΤ τιποτα τιποτα..ουτε ενα ολοκληρωματακι πιο δυσκολο , ουτε τπτ!!!

Απελπιστικα..αλλα εστω και ετσι , απο οτι ακουω τα πραγματα ειμαι πανω απο το Μ.Ο γυρω στο 15-16 εχω γραψει

Έλεος τώρα το έβγαλα το 4 γ σε 5 λεπτά. Το έκανα και εκεί έτσι και ξέχασα ο $&^$# να αντικαταστήσω β=-lnα...... Και φυσικά δεν έβγαινε..

Τι να πεις :(? Έφυγαν 9 μονάδες :(

(Πράγματι ούτε ένα θεώρημα)

Wirelessly posted (Nokia6270/2.0 (03.66) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Greek aera de ta hases ola kati pires mi su po ta misa toulahiston

Δεν τα έχω γράψει όλα στο καθαρό;) . Αφού πίστευα ότι αποκλείεται να βγαίνει έτσι.. Το μόνο που έχω γράψει είναι: h(β)=e^β , g(α)=lnα , g'(α)=h'(β), βλακείες δηλαδή.. Στο φροντ μου είπαν θα δώσουν 2/9 μάλλον.

Γεια σε ολους και απο εμενα! Κουραγιο, μονο αυτο εχω να πω ... Ειδα τα θεματα και εχω να πω πως δεν ειχαν καμια σχεση με περσυ. Τα περσινα ηταν λιγο πιο δυσκολα απο τα προπερσινα και τα φετινα ειναι ακομη πιο δυσκολα απο τα περσινα ... εχουν διαφορετικη φιλοσοφια ... " διαβαστε μονο τα αντι-σος ... οχι τα ουσιαστικα δηλαδη θεωρηματα και λοιπα οπου στηριζεσαι ολη τη χρονια και τα θεωρεις σημαντικα " ... δεν μπορω να πω τιποτα ... 3/3 μεχρι στιγμης, παντου υπηρχαν παλουκια ....

Απορω ποια ΤΕΙ θα αντεξουν στο ρυθμο αυτο ??? τελικα μηπως η βαση αντι για το 10 παει στο 5 ?????

Καλο διαβασμα και υπομονη σε ολους !!!

( Οσο για το βαθμο που γραψατε ... μην αγχωνεστε απο τωρα ... εγω περσυ εγραψα 11 μαθημ. κατευθ. και ημουν και θετικη ... αλλα δεν απογοητευτικα ... εγραψα καλυτερα σε αλλα μαθηματα . προσπαθηστε απλα στα υπολοιπα να γραψετε καλυτερα. )

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

κουράγιο παιδιά...αν δεν βάλουν απαιτητικά θέματα στα μαθηματικα κατεύ8υνσης που θα βάλουν? εγώ έδινα το 2002 και αν τα έχετε κάνει ήταν τα πιο δύσκολα των τελευταίων χρόνων..τώρα περιμέντε δύσκολη βιολογία ή χημεία για να ρίξουν και τις βάσεις του 3ου πεδίου..καλή συνέχεια

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=709796&lngDtrID=244

Διαβάστε το "Νέα οδηγία για την έκθεση"..

Τελικά μόνο "επίκληση στη λογική".

To site του υπουργείου γιατί δεν αναφέρει τπτ σχετικό?

Ο καθηγήτης μου είπε ότι τα ποσοστά παιδιών που έγραψαν υπό της βάσης θα είναι πιο ψηλά απο πέρσι, φτάνοντας ίσως το 70-75%.

3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ!

--- ;)

13-14 εγω εγραψα. θα το θυμαμαι σε ολη μου την ζωη. ημουν απο τους καλυτερους στα μαθηματικα.. εριξα μαυρο δακρυ ειναι η αληθεια. ηθελα μονο και μονο για εμενα να γραψω καλυτερα.. η αληθεια ειναι οτι πανω απο 17,5 δεν μπορουσα να γραψω! δεν εγραψα τιποτα απο το τριτο θεμα! δεν προλαβα ουτε να το δω. ολα τα αλλα τα εκανα.. πικρα!

Πάντως παιδιά... Είμαι της γνώμης ότι χρησιμοποιούνταν κυρίως η επίκληση στο συναίσθημα και δευτερευόντως η επίκληση στη λογική. Άποψή μου. Πάντως υπήρχαν και οι δύο τρόποι. Εγκληματικό λάθος για άλλη μια φορά η οδηγία προς τους βαθμολογητές.

Μια κατάληψη στο ΥΠΕΠΘ να στρώσουν. Τα καθίκια κάθε χρόνο παίζουν με τον κόπο και το άγχος μας...

Καλή σας επιτυχία και μη μασάτε... Κουράγιο!

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Παιδια τι να πω... Λυπαμαι ειλικρινα.. Φέος σας εγδαραν κανονικά μέχρι τωρα.. Κ περυσι που εδινα εγω εβαλαν δυσκολα, αλλα οχι κ τετοια.. Πάντως να ξέρετε πως πολυ λιγοι πηγανε καλα.. το 14-15-16 είναι καλος βαθμος απο τα όσα ακουσα.. Μην απογοητευτειτε.. Συνεχίστε όσο πιο δυνατα μπορείτε... Καλο κουράγιο...

Wirelessly posted (Nokia6270/2.0 (03.66) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Η σελιδα της ερτ αναφερει στισ λυσεις επικλιση στο συναισθημα οπως και πολλα αλλα φροντηστηρια. Τους χρειαζεται μια πορεια. Το προβλημα ειναι οτι ειναι ολοι πασοκοι στην επιτροπη και το κανουν επιτηδες. Οπωσ και να χει ,λενε οτι θα πεσουν οι βασεις. Οπως και εχει μη μεταμορφωνετε τις πανελληνιες σε υπαρξιακο νοημα

ρε παιδια, μην τρλενεστε...καθε χρονο τα ιδια κ τα ιδια..(παλουκια εννοω) ..εχουν καταντησει γραφικοι...το παραξενο να σας φαινεται οταν θα εβαζαν ευκολα...κ οχι το αντιθετο.... το 2002 που εδινα εγω πανελληνιες... μαθηματικα κατευθυνσης ειχα γραψει 5,1 !!! ο χειροτερος βαθμος που εχω παρει ποτε στη ζωη μου...εννοειται πως στα υπολοιπα εσκισα κ τωρα ειμαι φοιτητης Οικονομικων Επιστημων κ φετος παιρνω πτυχιο....

ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ .....

IPHONE 4 The Ultimate

Επειδή έχετε ΜΟΝΟ 6 μαθήματα θα πρέπει να είναι και γενικά πιό δύσκολα από τις προηγούμενες φορές που υπήρχαν 9 μαθήματα.

Λογικό...

Τι να πω και εγώ που έδωσα 10 μαθήματα πανελλήνιες..

Samsung S21 Ultra

enas ka8igitis m p exei frontistirio stin rafina m eipe pos xtes meta tis eksetaseis dior8o8ikan 2000 peripou grapta se oli tin athina kai pos to 56% einai kato apo tin vasi:blink: kai pos to 71% einai kato apo 13.. ma8imatika kateu8insis panta
//~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia

enas ka8igitis m p exei frontistirio stin rafina m eipe pos xtes meta tis eksetaseis dior8o8ikan 2000 peripou grapta se oli tin athina kai pos to 56% einai kato apo tin vasi:blink: kai pos to 71% einai kato apo 13.. ma8imatika kateu8insis panta

71%:blink: ?? Δηλαδή να πιστεύω ότι είμαι καλά στο 16 μου? Βέβαια είναι και που θέλει να περάσει κανείς...:(

71%:blink: ?? Δηλαδή να πιστεύω ότι είμαι καλά στο 16 μου? Βέβαια είναι και που θέλει να περάσει κανείς...:(

mia xara einai to 16 sou.. afou ego tou elega gia to 14 mou kai to 8eorouse pos dn einai kako..:worry: 2 stous 3 kato apo 13 m fainete pos einai korifi to 16..

//~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia

mia xara einai to 16 sou.. afou ego tou elega gia to 14 mou kai to 8eorouse pos dn einai kako..:worry: 2/3 kato apo 13 m fainete pos einai korifi to 16..

Γράφαμε 18 στο φροντιστήριο και μας έκατσε λίγο ανάποδα το 16:( . Πόσοι έγραψαν σε εσάς καλούς βαθμούς (πάνω από 18):worry: ?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...