Jump to content

Πανελλήνιες 2006

iNCubO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Χαλιναγωγώ είναι ίσως το πιο σωστό που άκουσα μέχρι τώρα άλλα εγώ έβαλα εξημερώνω :(

Swsto einai auto pou evales man!

• Απαντήσεις 992
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλή επιτυχία και από μένα σε όσους δίνουν. Όντως η ανταμοιβή σας θα είναι η φοιτητική ζωή που περιμένει από Σεπτέμβρη. Άντε με το καλό και φοιτητές όλοι σας :)

Πάνε αυτά για μας δυστυχώς.. Τέλειωσε αυτή η φοιτητική ζωή!! :( Σειρά σας τώρα...

Εγω παιδια πριν ενα χρονο εινα εξετασεις...και τωρα βλεπω τα παιδια που πανε και ζηλευω...αλλα το διαβασμα μεσα στη ζεστη το μισω...αντε καντε κουραγιο ουτε μηνας δεν ειναι και μετα διακοπουλες τι να πουμε και εμεις που δουλευουμε...το θεμα χθες καλο εμεις περισυ ειχαμε για τον αθλητισμο...λιγο καλυτερο πιστευω...υπομονη
http://www.bravo.ru/images/crazy-frog-wallpaper-1280x1024-1-small.jpg

εγω στις εξετασεις αλλα και στις πανελληνιες εβαζα σε μια στιβα τα βιβλια,το ενα βιβλιο πανω στο αλλο και οταν διναμε 12-14 μαθηματα γινοταν πυργος! και καθε βιβλιο που το τελειωνα το εβαζα στην ακρη.

ειναι ωραια αισθηση οταν βλεπεις οτι ενα ενα βιβλιο φευγει.

καλη επιτυχια παιδια! :)

Never Give Up:!:

Join friend!

Σίγουρα...εκεί που στο λύκειο διαβάζαμε μία φορα το χρόνο για τις πανελλήνιες τώρα πρέπει να διαβάζουμε μία φορά την εβδομάδα για εργασίες και 3 φορές το χρόνο για εξεταστικές...

Σωστά,η φοιτητική ζωή είναι ένας μύθος...:mad:

μη τα λετε αυτα βρε παιδια...

εμεις γι'αυτο ζουμε:D :happy:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί τις δουλειές που τις πάτε;; Άλλο να είσαι 17 και να μην μπορείς να δουλέψεις και άλλο να είσαι 12-20 + και να έχεις την δυνατότητα να δουλέψεις...και ουσιαστικά να πρέπει να δουλέψεις για να μην επιβαρύνεις τόσο πολύ τους δικούς σου;;

Πολλοί φοιτητές το κάνουν!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Το Χαλιναγωγώ είναι ίσως το πιο σωστό που άκουσα μέχρι τώρα άλλα εγώ έβαλα εξημερώνω :(

:D :up:

Χαλιναγωγώ έβαλα! Πάντως και το εξημερώνω σωστό πρέπει να είναι:)

Εγώ που έβαλα προσήλωση=πίστη και δεν το έχω δει πουθενά τι να πώ:( ? Τι λέτε?

Όσο για την επίκληση, στη λογική, που είναι και πιο σωστό από ότι έχω δει. Στο συναίσθημα έβγαινε από συγκεκριμένο μέρος της παραγράφου μόνο(τέλος). Στη λογική από όλη.

μη τα λετε αυτα βρε παιδια...

εμεις γι'αυτο ζουμε:D :happy:

Δεν θέλουμε να σας στενοχωρήσουμε,αλλά το μόνο καλό στη φοιτητική ζωή είναι ότι είσαι μακριά απ'τους γονείς σου(αν πέρασες επαρχία)και κάνεις ότι γουστάρεις,ότι πατάς όποτε σου γουστάρει στην σχολή χωρίς να'χεις απουσίες όπως στα σχολεία(αν και έχει κι'αυτό συνέπειες) & ότι δεν χρειάζεται να διαβάσεις "για αύριο" αφού δεν εξετάζεσαι ποτέ...

Αλλά!!!!Έχεις εργασίες κάθε 3 & λίγο,έχεις εργαστήριο που με την 3η απουσία μένεις,έχεις εξεταστικές κάθε 3 & λίγο και σε αντίθεση με το σχολείο που Ιούνιο έχεις τελειώσει,σαν φοιτητής Ιούνιο πρέπει να στρώσεις **** για την εξεταστική για να μην μένεις στα μαθήματα και να είσαι free απ'την 1η Ιουλίου που τελειώνεις...Υπόψην,ότι πρέπει να γυρίσεις απ'τις(πολύ)αρχές Σεπτέμβρη για 2η εξεταστική και,και,και......

Παιδιά,έτσι όπως μας τα'λεγαν οι φοιτητές και εμείς νομίζαμε ότι η "φοιτητική ζωή" είναι μέλι γάλα αλλά όσοι τα λένε αυτά είναι οι συνήθως "τουρίστες" και τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι...

Εγώ που έβαλα προσήλωση=πίστη και δεν το έχω δει πουθενά τι να πώ:( ? Τι λέτε?

Kι εγώ πίστη έβαλα!

:X :blink:

Καλησπέρα παΐδια !εμένα η εξέταση στην Νεοελληνική Γλωσσά μου φάνηκε αρκετά βατή ! εντάξει υπάρχει το θέμα με το/τα μέσα πίθους αλλά οκ ! Να δούμε τι θα βάλουν μαθηματικά γενικής παιδείας !

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

emena pali mou fanike poli vlakodes i ekthesi...ixa proetimasti gia tosa themata pou mas elegan gia sos kai telika epese kati asxeto...kserete kana sos gia ti viologia?

Όλα SOS είναι φίλε, 60 σελίδες ύλη είναι. :rolleyes:

Απόδειξη η 5η από τις πιθανότητες ακούστηκε..

P(A-B)=P(A)-P(AΛB)

Κανένα φροτιστήριο στην Αθήνα δε δίνει έμμεσα ή άμεσα θέματα?

paidia pige 9 i wra kai akoma vivlio den anoixa....tha me fai pali to ksenixti ws tis 4....einai kanas allos gia psixologiki simparastasi?

Aν και δεν δίνω εγώ,είμαι μέσα...:)

paidia pige 9 i wra kai akoma vivlio den anoixa....tha me fai pali to ksenixti ws tis 4....einai kanas allos gia psixologiki simparastasi?

μεχρι της 4 δεν ξερω αν αντεξω αλλα μεχρι της 3 θα μεινω ξυπνιος σιγουρα:cry: :(

αυτοι οι τυποι της διακυμανσης στο λαιμο μου καθονται:mad:

παντως για αποδειξη μας ειπαν απο το φροντ να διαβασουμε καλα τη cf(x)...

και για ορισμο την παραγωγο συναρτησης:!:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...