Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

7 minutes ago, doganos said:

3 εχει, μονο Ν78 εχει οπου εχει 5G, νομιζω μολις πριν λιγο καιρο αρχισε να βαζει και Ν1

Αρα ξεκίνησαν αλλιώς την υλοποίηση του δικτύου, διαφορετικά από τη Cosmote που καρφώνει επιλεκτικά N78 από την αρχή. Πιστεύω Q1-Q2 2024 η Cosmote θα φτάσει αυτά τα νούμερα και αντίστοιχα ίδιο μοτίβο πτώσης στο Q3-Q4 εφόσον ακολουθήσουν πάλι την πολιτική των κάργα απεριόριστων. 

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Να κανω μια ερώτηση εδώ μέσα ; Αν με πάρει τηλέφωνο η nova για να κανω συμβόλαιο να κρίνω από την τωρινη εικόνα, η να σκεφτώ ότι το 2027 θα έχει επενδύσει και τα 2δις. Λειτουργώ ελάχιστα την nova (γιατί τελειώνουν τα δεδομένα για ΠΛΑΚΑ) και μέχρι τωρα έχω εντοπίσει μια ντουζίνα σημεία με ΚΑΚΕΣ ταχύτητες . Όσο για τα awards έγιναν ότι ακριβώς περίμενα . Προβληματάκια με την COSMOTE , και σημαντική πρόοδο της Vodafone 

1 minute ago, georgebad said:

Να κανω μια ερώτηση εδώ μέσα ; Αν με πάρει τηλέφωνο η nova για να κανω συμβόλαιο να κρίνω από την τωρινη εικόνα, η να σκεφτώ ότι το 2027 θα έχει επενδύσει και τα 2δις. Λειτουργώ ελάχιστα την nova (γιατί τελειώνουν τα δεδομένα για ΠΛΑΚΑ) και μέχρι τωρα έχω εντοπίσει μια ντουζίνα σημεία με ΚΑΚΕΣ ταχύτητες . Όσο για τα awards έγιναν ότι ακριβώς περίμενα . Προβληματάκια με την COSMOTE , και σημαντική πρόοδο της Vodafone 

Παράτα το κινητό και περίμενε να έρθει το 2027 απλά και μετά δωστου πάλι😏🤣

Τι εννοείς "τελειώνουν τα δεδομένα για πλάκα;"

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

1 minute ago, p_k said:

Ότι το καρτοκινητο που έχει, έχει ελάχιστα δεδομένα, αυτό εννοεί. Και πιστεύω ότι είναι από τα κακά σημεία της nova

1 minute ago, p_k said:

Την ωρα που έδινε η Vodafone 1 σκασμό παροχές στο CU μέσα στα Χριστούγεννα , η nova μου έδωσε τίποτα πραγματικά . Νιώθω σαν να είμαι στο 2015 . Την κρατάω μόνο και μόνο μπας και φέρει πίσω την ανανέωση με 1 ευρώ που με βολεύει . 

5 minutes ago, georgebad said:

Αν ρωτήσεις τους προπαγανδιστές θα σου πουν να κάνεις τώρα ανεξαρτήτως αν σέρνεσαι με 1mbps όταν βγαίνεις από την πόλη στην εθνική επάνω 🤣

Η Vodafone πήρε μπροστά αλλά έχει πολύ δουλειά ακόμα. Απλά έχει σημεία και πόλεις που σαρώνει και λόγο διάφορας συνδρομητών. Η Cosmote μόνο με πύκνωση σώζεται ας δούμε μόλις ανοίξει το sa μήπως μας επιφυλάξουν εκπλήξεις.

Just now, georgebad said:

Την ωρα που έδινε η Vodafone 1 σκασμό παροχές στο CU μέσα στα Χριστούγεννα , η nova μου έδωσε τίποτα πραγματικά . Νιώθω σαν να είμαι στο 2015 . Την κρατάω μόνο και μόνο μπας και φέρει πίσω την ανανέωση με 1 ευρώ που με βολεύει . 

Τι λες μου έδωσε απεριόριστα με 5 ευρώ για 30 ημέρες γιατί είχα να βάλω πολύ καιρό κάρτα. Είμαι τυχερός έχω το παλιο f2g με 5 € απεριόριστα για 7 μέρες οπότε βάζω πλέον κάρτα και βλέπω τα χάλια τους.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Αυτή η προσφορά με απεριόριστα MB και 1000' προς όλους με 5€ για 30 μέρες μου έρχεται και εμένα που είμαι στο καινούριο F2G. Το έχω ενεργοποιήσει 3 φορές και είναι ακόμα διαθέσιμο σε εμενα. Πραγματικά είναι ο μόνος λόγος για να έχει κανείς F2G πλέον.

Κάτι να συμπληρώσω για την Cosmote μπορεί να λεμέ έπεσε αλλά πάλι έχει σχεδόν διπλάσια ταχύτητα από την δεύτερη οπότε πάλι παραμένει ο παντοκράτορά σε θέμα ταχύτητας και οι άλλοι σε μεγάλη απόσταση. Ο δεύτερος από τον τρίτο είναι στα 7 mbps μέσο όρο.

8 minutes ago, georgeavl3 said:

Αυτή η προσφορά με απεριόριστα MB και 1000' προς όλους με 5€ για 30 μέρες μου έρχεται και εμένα που είμαι στο καινούριο F2G. Το έχω ενεργοποιήσει 3 φορές και είναι ακόμα διαθέσιμο σε εμενα. Πραγματικά είναι ο μόνος λόγος για να έχει κανείς F2G πλέον.

Εγώ το κρατάω γιατί με πρήζουν να δω σε σημεία και τον τελευταίο καιρό που ενεργοποιώ έχω φρίξει. Στις πλατείες καμπάνα στα υπόλοιπά μπανάνα και μεγάλη κιόλας 🤣

Τώρα που το λες μου την ξαναέβγαλε μέχρι 31/1 ευκαιρία να ανανεώσω πάλι με 5€. Αλλά δεν πειράζει έχω στείλει στην εταιρία πολύ πράγμα που εύχομαι να τα κοιτάξουν τα στοιχεία που μπορεί να τους βοηθήσουν. 

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

7 minutes ago, cmvr said:

Κάτι να συμπληρώσω για την Cosmote μπορεί να λεμέ έπεσε αλλά πάλι έχει σχεδόν διπλάσια ταχύτητα από την δεύτερη οπότε πάλι παραμένει ο παντοκράτορά σε θέμα ταχύτητας και οι άλλοι σε μεγάλη απόσταση. Ο δεύτερος από τον τρίτο είναι στα 7 mbps μέσο όρο.

🤣

Είναι στάσιμη γιατί φαίνεται έχει δώσει βαρύτητα στο να δώσει στην επικράτεια ομοιομορφία στις ταχύτητες και όχι του ύψους ή του βαθους. Με λίγα λόγια αναβαθμίσεις μόνο και έχει και ακόμα δουλειά και αυτή πολύ. Θυμάται άραγε κάνεις πριν ξεκινήσουν οι αναβαθμίσεις πρώτα από την Cosmote και έπειτα οι άλλοι, τι ταχύτητες είχαμε στα Awards για την κάθε μία; Νομίζω καμιά 40αρια για Cosmote έδινε και οι άλλες δύο κάτω από 20. Κοιτάξτε μόνο πώς εκτοξεύτηκε ο πρώτος ήδη από τους πρώτους μήνες και πόσο πίσω έχουν μείνει οι άλλοι ποσοστιαία, ενώ και αυτοί αναβαθμίζουν. Η διαφορά δεν καλύπτεται εύκολα, αλλά το κυνήγι είναι καλό να γίνεται μεταξύ τους. Πάντως η vodafone εκτός από κεντρικά σημεία, δεν πολύ καρφώνει N78. Αλλά έχει βάλει μπόλικους νέους σταθμούς. Δλδ άμα έχουμε 5 σταθμούς βάσης της Cosmote με N78, έχουμε μια για vodafone και καμία για την Nova... 😏

Edited by johnny_htc

Just now, johnny_htc said:

Είναι στάσιμη γιατί φαίνεται έχει δώσει βαρύτητα στο να δώσει στην επικράτεια ομοιομορφία στις ταχύτητες και όχι του ύψους ή του βαθους. Με λίγα λόγια αναβαθμίσεις μόνο και έχει και ακόμα δουλειά και αυτή πολύ. Θυμάται άραγε κάνεις πριν ξεκινήσουν οι αναβαθμίσεις πρώτα από την Cosmote και έπειτα οι άλλοι, τι ταχύτητες είχαμε στα Awards για την κάθε μία; Νομίζω καμιά 40αρια για Cosmote έδινε και οι άλλες δύο κάτω από 20. Κοιτάξτε μόνο πώς εκτοξεύτηκε ο πρώτος ήδη από τους πρώτους μήνες και πόσο πίσω έχουν μείνει οι άλλοι ποσοστιαία, ενώ και αυτοί αναβαθμίζουν. Η διαφορά δεν καλύπτεται εύκολα, αλλά το κυνήγι είναι καλό να γίνεται μεταξύ τους. Πάντως η vodafone εκτός από κεντρικά σημεία, δεν πολύ καρφώνει N78. Δλδ άμα έχουμε 5 σταθμούς βάσης της Cosmote με N78, έχουμε μια για vodafone και καμία για την Nova... 😏

N78 βάζει αρκετή η vf. Ακόμα και επαρχία σε τουλάχιστον 2 κεραίες από τις 4 που έχει η περιοχή 

N78 βάζει αρκετή η vf. Ακόμα και επαρχία σε τουλάχιστον 2 κεραίες από τις 4 που έχει η περιοχή 
Για Αθήνα λέω βασικά, έχεις δίκιο, επαρχία φαίνεται κάνει καλύτερη δουλειά

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4 minutes ago, aektzhs 1 said:

@mixtriτο σχόλιο σου για τα awards

Άστον άνθρωπο, Σαββατιατικα με τις τσουτσουνομαχιες των εταιρειών θα ασχολείται 😛; . Εμείς πάει το κάψαμε σήμερα 🤣

Πάει η vf. Μόλις τώρα παρουσίασε αργή πλοήγηση με μεγάλες ταχύτητες και ping στο Θεό και ενώ μέχρι πριν λίγο όλα οκ με καλούσαν κανονικά τώρα φαίνομαι απενεργοποιημένος

Just now, aektzhs 1 said:

Πάει η vf. Μόλις τώρα παρουσίασε αργή πλοήγηση με μεγάλες ταχύτητες και ping στο Θεό και ενώ μέχρι πριν λίγο όλα οκ με καλούσαν κανονικά τώρα φαίνομαι απενεργοποιημένος

Σε ποια περιοχή φίλε;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

1 minute ago, p_k said:

Σε ποια περιοχή φίλε;

Φίλε στην Θήβα είμαι,αλλά κάποια άτομα εδώ μέσα ανάφεραν και σε άλλες περιοχές της χώρας 

8 minutes ago, johnny_htc said:

Είναι στάσιμη γιατί φαίνεται έχει δώσει βαρύτητα στο να δώσει στην επικράτεια ομοιομορφία στις ταχύτητες και όχι του ύψους ή του βαθους. Με λίγα λόγια αναβαθμίσεις μόνο και έχει και ακόμα δουλειά και αυτή πολύ. Θυμάται άραγε κάνεις πριν ξεκινήσουν οι αναβαθμίσεις πρώτα από την Cosmote και έπειτα οι άλλοι, τι ταχύτητες είχαμε στα Awards για την κάθε μία; Νομίζω καμιά 40αρια για Cosmote έδινε και οι άλλες δύο κάτω από 20. Κοιτάξτε μόνο πώς εκτοξεύτηκε ο πρώτος ήδη από τους πρώτους μήνες και πόσο πίσω έχουν μείνει οι άλλοι ποσοστιαία, ενώ και αυτοί αναβαθμίζουν. Η διαφορά δεν καλύπτεται εύκολα, αλλά το κυνήγι είναι καλό να γίνεται μεταξύ τους. Πάντως η vodafone εκτός από κεντρικά σημεία, δεν πολύ καρφώνει N78. Αλλά έχει βάλει μπόλικους νέους σταθμούς. Δλδ άμα έχουμε 5 σταθμούς βάσης της Cosmote με N78, έχουμε μια για vodafone και καμία για την Nova... 😏

Εξαρτάτε και πόσα sector βάζει η κάθε μια οπότε είναι συνδυαστικό το πράγμα. Μέσα στις πόλεις στην επαρχία και σε κάποιες τουριστικές περιοχές η vodafone κερδίζει αλλά αν το πιάσουμε συνολικά η cosmote γεωγραφικά έχει περισσότερες n78 από όλες. Είναι Αμώς μονόδρομος να έχει περισσότερες γιατί έχει όσους συνδρομητές έχουν οι άλλες δυο μαζί. Οπότε δε σημαίνει ότι έχει περισσότερες σε ένα σημείο ότι θα έχει και μεγαλύτερη ταχύτητα αν έχουν μεγαλύτερο φόρτο. Δες τις έκανε η nova έβαζε ένα sector και ήταν η πιο γρήγορη σε πλατείες ενώ στην πράξη ήταν άδεια στο σημείο.

3 minutes ago, aektzhs 1 said:

Φίλε στην Θήβα είμαι,αλλά κάποια άτομα εδώ μέσα ανάφεραν και σε άλλες περιοχές της χώρας 

Μόλις παρουσίασε σε κάποιους θέμα με την ομιλία καλούν μόνο σε vodafone. Το δικό μου ευτυχώς καλεί παντού δεν έχει μπλοκάρει.