p_k Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 Καλή χρονιά και σε σένα φίλε! Υγεία πάνω απ' όλα! 4 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 15 ώρες πριν, georgebad said: Ελβετία με καμία εταιρία δεν είδα Swisscom . Η cosmote με ξεκίνησε με sunrise και τελείωσα με salt . Η salt έχει τρυπούλες . Καμία σχέση με Swisscom ππυ είχα την κάρτα για τα δεδομένα . Η Vodafone αγαπούσε salt https://www.sunrise.ch/en/business/references-and-partner/technologie-partner/vodafone.html?TSPD_101_R0=08e6636a3cab200082530c247e579276d2fa057134a9bd3522503ee52552d060e9fa1c314e2b853308ed75cc79143000b8f2b32cd8a6319e1cf22473ce972ca1c3053d0293819c8fcc7849113ff47d649bb4f0f61cbc0e288b2c7d524a0aa400 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 (edited) 8 ώρες πριν, johnny_htc said: Εμένα μου το λες; Εγώ το ξέρω αυτό. Ο, τι τρύπα φανεί από την αναβάθμιση, θα καλυφθεί σωστά και όμορφα με σταθμό καινούργιο. Ας τα αφήσει έτσι όπως τα έχει η Cosmote, θα τα χαλάσει όλα ή τουλάχιστον πολύ επιλεκτικά ας κάνει κάτι. Πάντως η nova μου φαίνεται όλα τα λεφτά των επενδύσεων, στη ΔΕΗ θα πάνε 🤣 Τι εννοείς; Ανέβασε νομίζω ο φίλος σε νήμα της Nova μέτρηση στα ΣΕΑ του Αιγίου. Ένα τέρμα τα γκάζια η nova και λέει η vodafone edge. Παρακαλώ; Ποιος ήρθε; Από την ίδια κεραία και οι δύο παίζουν ακριβώς δίπλα στα ΣΕΑ σχεδόν. Απλά απ ο, τι φαίνεται η vodafone έχει κόσμο πάνω και τα χει παίξει και η Nova το παίζει η Μαρία Αντουανέτα των δικτύων στην Ελλάδα. 🤣🤣🤣 Η κεραία 11393 στο νοσοκομείου του Αιγίου δίνει ~200Mbps (4G) στην Vodafone που πέρασα προχθές το βράδυ! Καμία σχέση για Edge στα ΣΕΑ Αιγίου (~500μ απόσταση με οπτική επαφή) για την Vodafone ή/και για Nova! Επίσης η συγκεκριμένη κεραία είναι συνεγκατάσταση και για τις 2 και με φουλ μπάντες. Επίσης από Αντίρριο μέχρι Γιάννενα η Vodafone πυροβολούσε με αρκετά καλές ταχύτητες (βλέπε. Βαρλαάμ) εκτός από τις χαμηλές ταχύτητες στο ύψος της Ιονίας στην Άρτα. Όλα καταγεγραμμένα στο nPerf φρέσκα προσχθεσινά. Επίσης τί εικόνα είχε η Nova στα τούνελ πέριξ του Μετσόβου από κάλυψη (2G & 4G); Για την Vodafone έχω καταγράψει και έχω αναφέρει που δεν έχει. Edited January 2, 2024 by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 Και πέρσι την Καθαρά Δευτέρα που βρέθηκα στην Καστοριά, είχε 5g στο πάρκινγκ της λίμνης. Ευτυχώς που υπάρχει το φόρουμ και καταγράφεται η πραγματικότητα, από τους ίδιους τους χρήστες. Ψυχραιμία παιδιά, τα καλύτερα έρχονται.Είχες τότε, αλλά μόνο στη λίμνη. Τώρα μιλάμε, έχουν 5g κι οι αρκούδες στα Οντρια... (Βουνό)Η κάλυψη πάνω στον Γράμμο είναι ένα ζητούμενο για τις εταιρείες... Εκεί έστω edge να έχει φτάνει, απλά να έχουμε τηλέφωνο γιατί σε μερικά σημεία, δεν πιάνει καμία Sent from my iPad using Tapatalk 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 1 minute ago, memoriesradio said: Η κεραία 11393 στο νοσοκομείου του Αιγίου δίνει ~200Mbps (4G) στην Vodafone που πέρασα προχθές το βράδυ! Καμία σχέση για Edge στα ΣΕΑ Αιγίου (~500μ απόσταση με οπτική επαφή) για την Vodafone ή/και για Nova! Επίσης η συγκεκριμένη κεραία είναι συνεγκατάσταση και για τις 2 και με φουλ μπάντες. Η cosmote είναι EDGE, όχι η vf. Πάντως όπως είπα αν η nova αναβαθμίσει κάποιες λίγες κεραίες που έχουν μείνει με παλιό δίκτυο, φτιάξει την εξυπηρέτηση και βγάλει το νέο app, στις περιοχές που κινούμαι θα είναι πρώτο δίκτυο. Θεωρώ βέβαια ότι η cosmote θα γεμίσει N78 για να μην χάσει τα πρωτεία 2 minutes ago, rebel1 said: Είχες τότε, αλλά μόνο στη λίμνη. Τώρα μιλάμε, έχουν 5g κι οι αρκούδες στα Οντρια... (Βουνό) Η κάλυψη πάνω στον Γράμμο είναι ένα ζητούμενο για τις εταιρείες... Εκεί έστω edge να έχει φτάνει, απλά να έχουμε τηλέφωνο γιατί σε μερικά σημεία, δεν πιάνει καμία Sent from my iPad using Tapatalk Η nova είναι με 5G N78 στα βουνά εκεί που η cosmote έχει 4G B3 only 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 4 minutes ago, rebel1 said: Είχες τότε, αλλά μόνο στη λίμνη. Τώρα μιλάμε, έχουν 5g κι οι αρκούδες στα Οντρια... (Βουνό) Η κάλυψη πάνω στον Γράμμο είναι ένα ζητούμενο για τις εταιρείες... Εκεί έστω edge να έχει φτάνει, απλά να έχουμε τηλέφωνο γιατί σε μερικά σημεία, δεν πιάνει καμία Sent from my iPad using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ φίλε στην επόμενη επίσκεψη θα μετρήσω και εγώ. 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 Κυρίως βέβαια η nova στα βουνά ήταν με N1 Βρήκα κεραία με το παλιό δίκτυο nova μέσα στην Καστοριά. Σε ένα χρόνο από τώρα θα είναι παρελθόν 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 Κυρίως βέβαια η nova στα βουνά ήταν με N1Θα είμαι Σαββατοκύριακο βόρεια θα περάσω και Καστοριά... Θα έχω Nova / Cosmote Πέρσυ τέλος Ιανουαρίου, σας έγραφα ότι έχουν φτιάξει αρκετά το δίκτυο σε Δυτική Μακεδονία και Ιωάννινα - Μέτσοβο (Nova). Από αυτά που κατεγραψες, μιλάμε έχουν κάνει άλμα.... Sent from my iPad using Tapatalk 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 5 minutes ago, Gv2008 said: Η cosmote είναι EDGE, όχι η vf. Πάντως όπως είπα αν η nova αναβαθμίσει κάποιες λίγες κεραίες που έχουν μείνει με παλιό δίκτυο, φτιάξει την εξυπηρέτηση και βγάλει το νέο app, στις περιοχές που κινούμαι θα είναι πρώτο δίκτυο. Θεωρώ βέβαια ότι η cosmote θα γεμίσει N78 για να μην χάσει τα πρωτεία Και η Cosmote έχει κεραία (105523) στο ίδιο σημείο (Νοσοκομείο Αιγίου) και φουλ κάλυψη στα ΣΕΑ του Αιγίου! 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 17 minutes ago, TakeOverNet said: https://www.sunrise.ch/en/business/references-and-partner/technologie-partner/vodafone.html?TSPD_101_R0=08e6636a3cab200082530c247e579276d2fa057134a9bd3522503ee52552d060e9fa1c314e2b853308ed75cc79143000b8f2b32cd8a6319e1cf22473ce972ca1c3053d0293819c8fcc7849113ff47d649bb4f0f61cbc0e288b2c7d524a0aa400 Και τι πάει να πει φίλε μου αυτό ; 5 συσκευές είχαμε στην Vodafone και οι 5 salt άο την πρώτη στιγμή 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 3 minutes ago, rebel1 said: Θα είμαι Σαββατοκύριακο βόρεια θα περάσω και Καστοριά... Θα έχω Nova / Cosmote Πέρσυ τέλος Ιανουαρίου, σας έγραφα ότι έχουν φτιάξει αρκετά το δίκτυο σε Δυτική Μακεδονία και Ιωάννινα - Μέτσοβο (Nova). Από αυτά που κατεγραψες, μιλάμε έχουν κάνει άλμα.... Sent from my iPad using Tapatalk Πράγματι έχουν κάνει. Όλη την εικόνα την χαλάνε τα B20 only. Από Αθήνα μέχρι Αρτα η nova τρομερή. Από Αρτα μέχρι Καστοριά πολύ B20 και κάπου κάπου EDGE. Στον πόλη της Καστοριάς στη μισή είναι καλύτερη η cosmote στην άλλη μισή η nova. Εκεί που είναι καλύτερη η cosmote η nova είναι λειτουργική, ενώ εκεί που καλύτερη είναι η nova, σε εσωτερικούς χώρους η πρασινη EDGE only 1 minute ago, memoriesradio said: Και η Cosmote έχει κεραία (105523) στο ίδιο σημείο (Νοσοκομείο Αιγίου) και φουλ κάλυψη στα ΣΕΑ του Αιγίου! Μου έδειχνε EDGE 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 3 minutes ago, Gv2008 said: Πράγματι έχουν κάνει. Όλη την εικόνα την χαλάνε τα B20 only. Από Αθήνα μέχρι Αρτα η nova τρομερή. Από Αρτα μέχρι Καστοριά πολύ B20 και κάπου κάπου EDGE. Στον πόλη της Καστοριάς στη μισή είναι καλύτερη η cosmote στην άλλη μισή η nova. Εκεί που είναι καλύτερη η cosmote η nova είναι λειτουργική, ενώ εκεί που καλύτερη είναι η nova, σε εσωτερικούς χώρους η πρασινη EDGE only Μου έδειχνε EDGE Πιθανόν ζαβλάκωμα από τηνν συσκευή. Στο δικό μου Redmi Note 8 Pro, όταν καταγράφω, έχω παρατηρήσει ότι "κολλάει" κάποιες ελάχιστες φορές και δεν κάνει καθόλου CA για πολύ ώρα και για μεγάλες αποστάσεις. Διορθώνεται με Fly Mode. 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 (edited) 41 minutes ago, TakeOverNet said: https://www.sunrise.ch/en/business/references-and-partner/technologie-partner/vodafone.html?TSPD_101_R0=08e6636a3cab200082530c247e579276d2fa057134a9bd3522503ee52552d060e9fa1c314e2b853308ed75cc79143000b8f2b32cd8a6319e1cf22473ce972ca1c3053d0293819c8fcc7849113ff47d649bb4f0f61cbc0e288b2c7d524a0aa400 8 εταιρικά Vodafone των συναδελφων μπήκαν όλα σε Salt και δεν ξεκόλλησαν από αυτή. Εγώ αυτα ειδα στην Ελβετία: Cosmote σε Sunrise 5G Vodafone σε Salt 4G Nova σε Swisscom 5G Edited January 2, 2024 by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 Εντάξει, μες στην Καστοριά η nova ούτε μισή άδεια όμως ρε παιδιά... Όλα από το βουνό έρχονται... Οι κάτοικοι εκεί δεν ξέρω γιατί είναι αναγκασμένοι να "τρώνε" όλη αυτή την ισχύ και να μην της τραβάει κανείς το αυτί. Άναυδος πραγματικά. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 5 minutes ago, johnny_htc said: Εντάξει, μες στην Καστοριά η nova ούτε μισή άδεια όμως ρε παιδιά... Όλα από το βουνό έρχονται... Οι κάτοικοι εκεί δεν ξέρω γιατί είναι αναγκασμένοι να "τρώνε" όλη αυτή την ισχύ και να μην της τραβάει κανείς το αυτί. Άναυδος πραγματικά. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk "Καμινάδες" και micro δεν έχει μέσα στην πόλη;; Έχω να πάω χρόνια! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 Οι κάτοικοι του Χορτιάτη τότε θα έπρεπε να φωσφορίζουν με τόσες κεραίες από πάνω τους . 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 4 minutes ago, Chrischal1908 said: "Καμινάδες" και micro δεν έχει μέσα στην πόλη;; Έχω να πάω χρόνια! Δεν βρίσκω κάτι 3 minutes ago, p_k said: Οι κάτοικοι του Χορτιάτη τότε θα έπρεπε να φωσφορίζουν με τόσες κεραίες από πάνω τους . Οκ. Άρα γιατί χτυπιέστε για τα επενδυτικά πλάνα; Όλα καλά δεν είναι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 Τι εννοείς "χτυπιομαστε;" Οι επενδύσεις είναι καλό να γίνονται από όλους. Και τις επικροτουμε. 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 Σε εσωτερικό χώρο πίσω από το ναό του Ολυμπίου Διός. Εδώ με τη Nova κατεβαζα καντήλια γιατί χρειάζομαι hotspot στο λαπτοπ για να ανοιγω αρχεία και έβλεπα στο κινητό ένα ωραίο… ΕDGE. Η Cosmote απροβλημάτιστη από το eNb 102521 To Neo Επισης εξαιρετικο πρόγραμμα. Εχω το κεφάλι μου ήσυχο και ξέρω τι πληρώνω. Είναι ντροπιαστικό vf-GR και NOVA να μην έχουν σημα τόσο κοντά στο Σύνταγμα. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 (edited) Ερώτηση στο Τεχνικό τμήμα νόβα αν σκοπεύουν να αναβαθμίσουν κεραία με Β20 ονλι ,η αν έχει ήδη αναβαθμιστεί. "Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για βελτιωση στη περιοχή.Θεωρω πως αν δε το χρειάζεστε για μεγάλο όγκο η επαγγελματικους λόγους και με το 4τζι μια χαρά είστε" 2024 Β20 Ονλι καλά κρατεί. Το 5 τζι είναι για τις πολεις προφανώς και επιλεκτικά σημεία. Κατά τα άλλα 5τζι σε ολη τη Χώρα έρχεται και σα. Και μην μου πείτε υπομονή. Τόσα χρονια κάνω αλλά κανένα ενδιαφέρον από μέρους τους να αναβαθμίσουν τη περιοχή μου. Ούτε η κόκκινη στο ίδιο μοτίβο και αυτη . Λυπάμαι. Έτος 2024 Κοτετσι ί εν μπι 2899.🤣🥳 Καλή Χρονιά Με υγεία σε όλους!! Edited January 2, 2024 by Nickchris36 1 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 16 minutes ago, Nickchris36 said: Ερώτηση στο Τεχνικό τμήμα νόβα αν σκοπεύουν να αναβαθμίσουν κεραία με Β20 ονλι ,η αν έχει ήδη αναβαθμιστεί. "Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για βελτιωση στη περιοχή.Θεωρω πως αν δε το χρειάζεστε για μεγάλο όγκο η επαγγελματικους λόγους και με το 4τζι μια χαρά είστε" 2024 Β20 Ονλι καλά κρατεί. Το 5 τζι είναι για τις πολεις προφανώς και επιλεκτικά σημεία. Κατά τα άλλα 5τζι σε ολη τη Χώρα έρχεται και σα. Και μην μου πείτε υπομονή. Τόσα χρονια κάνω αλλά κανένα ενδιαφέρον από μέρους τους να αναβαθμίσουν τη περιοχή μου. Ούτε η κόκκινη στο ίδιο μοτίβο και αυτη . Λυπάμαι. Έτος 2024 Κοτετσι ί εν μπι 2899.🤣🥳 Καλή Χρονιά Με υγεία σε όλους!! Μίλα και με vf να δούμε τι θα σου πουν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Εντάξει, μες στην Καστοριά η nova ούτε μισή άδεια όμως ρε παιδιά... Όλα από το βουνό έρχονται... Οι κάτοικοι εκεί δεν ξέρω γιατί είναι αναγκασμένοι να "τρώνε" όλη αυτή την ισχύ και να μην της τραβάει κανείς το αυτί. Άναυδος πραγματικά. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Αλλά και πάλι φάπες τρώνε. Όταν αρχίσουν οι καταγγελίες στην ΕΕΤΤ θα ψάχνονται. Σχεδιασμός δικτύου από τα Lidl. 2 ώρες πριν, panos.k2 said: Σε εσωτερικό χώρο πίσω από το ναό του Ολυμπίου Διός. Εδώ με τη Nova κατεβαζα καντήλια γιατί χρειάζομαι hotspot στο λαπτοπ για να ανοιγω αρχεία και έβλεπα στο κινητό ένα ωραίο… ΕDGE. Η Cosmote απροβλημάτιστη από το eNb 102521 To Neo Επισης εξαιρετικο πρόγραμμα. Εχω το κεφάλι μου ήσυχο και ξέρω τι πληρώνω. Είναι ντροπιαστικό vf-GR και NOVA να μην έχουν σημα τόσο κοντά στο Σύνταγμα. Λογικά η Nova θα είχε σήμα από Πάρνηθα. 5 ώρες πριν, panos.k2 said: Μαγκιά της να είναι η Μαρία Αντουανέτα. Κέρδισε τους περισσοτερους πελάτες μέσα στο 23 πάντως. Επισης είμαστε τόσο σίγουροι πως έχουν τα απεριόριστα τόσο μεγάλο αντίκτυπο στα δίκτυα; Η μήπως απλά η μετακίνηση πολιτών σε συγκεκριμένες περιοχές και γενικά η μεγαλύτερη κινητικότητα προκαλούν συμφόρηση στα δίκτυα; Εγω τουλάχιστον βλέπω πως ο απλός χρήστης (το 90%) με τα απεριόριστα απλά θα δει YouTube, instagram κλπ χωρίς άγχη για την κατανάλωση των δεδομένων. Τόση συμφόρηση προκαλούν αυτές οι δραστηριότητες; Δεν είναι η κίνηση kompis… Όσοι έχουν απεριόριστα κλείνουν το WiFi. Έτσι έχεις signalling level 40% της κίνησης… Άρα όντως δεν είναι συγκρίσιμα. @p_k πες κι άλλα μπας και πιστέψεις ότι η nova έχει καλύτερο δίκτυο από τη vodafone. Η μόνη που ανταγωνίζεται στα ίσια την κοσμοτε είναι η vodafone γιατί έχει χρήμα και ικανότητα να επενδύσει. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 51 minutes ago, mixtri said: Δυστυχώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Αλλά και πάλι φάπες τρώνε. Όταν αρχίσουν οι καταγγελίες στην ΕΕΤΤ θα ψάχνονται. Σχεδιασμός δικτύου από τα Lidl. Λογικά η Nova θα είχε σήμα από Πάρνηθα. Δεν είναι η κίνηση kompis… Όσοι έχουν απεριόριστα κλείνουν το WiFi. Έτσι έχεις signalling level 40% της κίνησης… Άρα όντως δεν είναι συγκρίσιμα. @p_k πες κι άλλα μπας και πιστέψεις ότι η nova έχει καλύτερο δίκτυο από τη vodafone. Η μόνη που ανταγωνίζεται στα ίσια την κοσμοτε είναι η vodafone γιατί έχει χρήμα και ικανότητα να επενδύσει. Δηλαδή Μιχάλη πιστεύεις ότι αν και η Nova έδινε απεριόριστα για τις γιορτές θα ήταν άλλη η κατάσταση;;;;Σαν ειδικός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 54 minutes ago, mixtri said: @p_k πες κι άλλα μπας και πιστέψεις ότι η nova έχει καλύτερο δίκτυο από τη vodafone. Η μόνη που ανταγωνίζεται στα ίσια την κοσμοτε είναι η vodafone γιατί έχει χρήμα και ικανότητα να επενδύσει. Μα δεν τα λέω εγώ, αλλά οι συμφορουμίτες. Εγώ, απλώς συμφωνώ μαζί τους. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 19 minutes ago, aektzhs 1 said: Δηλαδή Μιχάλη πιστεύεις ότι αν και η Nova έδινε απεριόριστα για τις γιορτές θα ήταν άλλη η κατάσταση;;;;Σαν ειδικός Εννοείται! Κακώς βέβαια δεν έσωσε αλλά ήξερε ότι αν δώσει θα υποφέρει… 17 minutes ago, p_k said: Μα δεν τα λέω εγώ, αλλά οι συμφορουμίτες. Εγώ, απλώς συμφωνώ μαζί τους. Αν ήταν να βγάλουμε συμπέρασμα από το φόρουμ για την ποιότητα ενός δικτύου σε μεγάλη κλίμακα καήκαμε. Υπάρχουν εταιρείες μετρήσεων. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts