cu2goup Δημ. Σάββατο στις 05:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:50 μμ (edited) ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ.. 3 τζαμάκια για poco x7 λόγω λάθους παραγγελίας. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/thikes-kiniton-tilefonon/317792-set-reds-note-14-pro-4g-5g-tpu-3d-curved Έχω x7 PRO και δεν μου κάνουν λόγω επίπεδης οθόνης. Όποιος θέλει ας μου στείλει έναν κωδικό box now. Περισσότερα σε pm Edited Σάββατο στις 05:51 μμ by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Κυριακή στις 10:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:58 πμ Πώς πάνε τα δίκτυα στην Εύβοια μετά τους σεισμούς; Κορυδαλλό πάντως στον 7ο ήταν τρομακτικό, ο τρίτος ήταν ο χειρότερος. Έχασα για περίπου πέντε λεπτά και το 5G, είχε μείνει με EDGE και δεν έκανε κλήσεις ( Vodafone ) 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:19 πμ (edited) 24 minutes ago, Gv2008 said: Πώς πάνε τα δίκτυα στην Εύβοια μετά τους σεισμούς; Κορυδαλλό πάντως στον 7ο ήταν τρομακτικό, ο τρίτος ήταν ο χειρότερος. Έχασα για περίπου πέντε λεπτά και το 5G, είχε μείνει με EDGE και δεν έκανε κλήσεις ( Vodafone ) Πολύ έντονος μπορώ να πω ο τελευταίος, Χαλκίδα (Κεντρική Εύβοια) όλα τα δίκτυα απροβλημάτιστα. Για Βόρεια θα μάθω αργότερα, εκεί έχουν γίνει αρκετές ζημιές σε παλιά κτίρια εντός του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης και Αγίας Άννας και έπεσαν βράχια στις κατολισθήσεις πριν το Προκόπι. Ευτυχώς δεν περνούσε κάποιος γιατί δεν είναι κανένα δίκτυο κινητής διαθέσιμο (2G/4G). Edited Κυριακή στις 11:24 πμ by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. Κυριακή στις 11:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:26 πμ Του Σεπτεμβρίου ήταν πολύ εντονότερα αισθητός στην Αθήνα Ελπίζω να μην έχετε προβλήματα στην Εύβοια 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:40 πμ Κλήσεις προς Στροφυλιά και Μαντούδι Cosmote + Nova μια χαρά, κανένα πρόβλημα. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τη Vodafone. Ελπίζω να μην έχει συνέχεια. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Κυριακή στις 11:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:59 πμ 32 minutes ago, evang.t said: Του Σεπτεμβρίου ήταν πολύ εντονότερα αισθητός στην Αθήνα Ελπίζω να μην έχετε προβλήματα στην Εύβοια Εγώ νομίζω ότι αυτός ήταν λίγο εντονότερος. 39 minutes ago, elkons said: Πολύ έντονος μπορώ να πω ο τελευταίος, Χαλκίδα (Κεντρική Εύβοια) όλα τα δίκτυα απροβλημάτιστα. Για Βόρεια θα μάθω αργότερα, εκεί έχουν γίνει αρκετές ζημιές σε παλιά κτίρια εντός του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης και Αγίας Άννας και έπεσαν βράχια στις κατολισθήσεις πριν το Προκόπι. Ευτυχώς δεν περνούσε κάποιος γιατί δεν είναι κανένα δίκτυο κινητής διαθέσιμο (2G/4G). Για την Αγία Αννα το ξέρω κι εγώ, έχει σπίτι η σύντροφος του κολλητού μου. Έχουν κάποιες ζημιές. Ελπίζω να μη γίνει κάτι χειρότερο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Κυριακή στις 10:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:42 μμ (edited) Κάναμε χαβαλέ για την Νόντα όνλυ αλλά βλέπω ότι η Τελεκομ έχει καταντήσει η χειρότερη στην επαρχία. Πήγα βόρεια και έκλαιγα ακόμα και πάνω στην Εγνατία. Οι άλλες είχαν έστω για ράδιο ή ytube. ΤελεκομΚοντά ούτε γτπ όνλυ και δεν γελάω. Κλαίω τα λεφτά του συμβολαίου. Edited Κυριακή στις 10:44 μμ by cmvr 3 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Κυριακή στις 10:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:46 μμ 4 minutes ago, cmvr said: Κάναμε χαβαλέ για την Νόντα όνλυ αλλά βλέπω ότι η Τελεκομ έχει καταντήσει η χειρότερη στην επαρχία. Πήγα βόρεια και έκλαιγα ακόμα και πάνω στην Εγνατία. Οι άλλες είχαν έστω για ράδιο ή ytube. ΤελεκομΚοντά ούτε γτπ όνλυ και δεν γελάω. Κλαίω τα λεφτά του συμβολαίου. Εγγυηση στην επαρχια η κόντα 😝🤣🤣 Πανε νοντ να ηρεμησεις ρε 1 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Κυριακή στις 10:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:48 μμ 1 minute ago, Nickchris36 said: Εγγυηση στην επαρχια η κόντα 😝🤣🤣 Πανε νοντ να ηρεμησεις ρε Όλα qvip θα τα πάνω μόνο νοντα και τα μυαλά στα μπλέντερ 🤣🤣🤣🤣🤣 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:58 μμ 11 ώρες πριν, Gv2008 said: Για την Αγία Αννα το ξέρω κι εγώ, έχει σπίτι η σύντροφος του κολλητού μου. Να προσέχεις τον κολλητό σου αν η σύντροφος είναι Αγιαννιώτισσα, οι περισσότεροι εκεί πάνω είναι τρελοί για δέσιμο.. 🫡 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 12:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:15 μμ ADAPTIT – WIM Technologies – Victus Networks: Συνεργασία για διαχείριση παραμετροποίησης στα δίκτυα των Vodafone και NOVA 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Δευτέρα στις 12:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:17 μμ Πενταετές πλάνο Μαλεζάνι… Τι θα γίνει άραγε με τους μηχανικούς που έκαναν έως τώρα το optimization; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 03:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:43 μμ On 5/3/2024 at 9:44 ΜΜ, Chrischal1908 said: Στοίχημα για την έλευση του 5G SA! Πρώτη θα ξεκινήσει η Cosmote, Δεύτερη η NOVA, Τρίτη η κόκκινη της καρδιάς μας!♥️ Περίμενα την ώρα και τη στιγμή. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts