Arinos Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου On 16/3/2025 at 10:17 ΠΜ, VasilisSam said: Δεν με αφήνει το φόρουμ να βάλω λινκ για κάποιο λόγο. Πάντως στο κανάλι του οπεν στο yt με τίτλο ΓΚΎΖΗ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΆΓΚΕΛΑ 😂😂 μάλλον είναι γι'αυτό. Δεν ντρέπονται τα παιδιά τους αλήθεια?! Expand Βλέπω μιλάνε με το κινητό; Βλέπω καλά; Επιβάλλεται επικοινωνία με σύματα καπνού ή περιστέρια σε τέτοιες περιπτώσεις Πάντως η περιοχή είναι πολύ πυκνή και με λόφο. Αν φύγει μπορεί να κάνει σοβαρή ζημία στην κάλυψη. 1 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου On 16/3/2025 at 4:52 ΜΜ, Arinos said: Βλέπω μιλάνε με το κινητό; Βλέπω καλά; Επιβάλλεται επικοινωνία με σύματα καπνού ή περιστέρια σε τέτοιες περιπτώσεις Πάντως η περιοχή είναι πολύ πυκνή και με λόφο. Αν φύγει μπορεί να κάνει σοβαρή ζημία στην κάλυψη. Expand Μετά θα ξεκινήσουν τα παράπονα που δεν έχουν σήμα και οι εταιρείες θα τους γράφουν κανονικά εκεί που δεν πιάνει μελάνι... Η κεραία ποιας _οντ είναι τελικά, ξέρουμε; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου On 16/3/2025 at 8:47 ΠΜ, elkons said: Ποια είδηση λέτε; Τόσα χρόνια ζούσα ένα ψέμα 🤣 Από εδώ βγάνει το σήμα καμπάνα της cosmote; https://youtu.be/NKR2n-G-wdM?si=ICV2XI8P-9IOotQa Expand τώρα φίλε το σήμα της είναι μπανάνα,οι άλλες δύο vodafone-nova έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά πανελλαδικά,η cosmote έμεινε όπως ήταν 10 χρόνια πριν.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Όλων μπανάνα είναι ο σχεδιασμός η μια σε άκυρες θέσεις κτήρια ΟΤΕ και οι άλλες σε κατι λόφους μια κεραία να καλύψει όλη τη περιοχή λές και είμαστε στο 2G. Πρίν 10 χρόνια δεν είχαμε 5G SA...έχουν αλλάξει τον εξοπλισμό τους οι θέσεις και ο σχεδιασμός της όμως όντως είναι για τα μπάζα. Δεν είμαι όμως ειδικός να το κρίνω αυτό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 5g στις πόλεις εκτρώματα χωρίς νέο σχεδιασμό και πύκνωση σταθμών δε γίνεται. Έχουμε και τους αγράμματους ταλιμπάν που κατεβάζουν τους σταθμούς για τη "ραδιενέργεια" που αγνοούν βασικά πράγματα φυσικής δημοτικού. Τα ίδια και γεωγραφικά σε χώρια κάμπους και λιβάδια δε γίνεται καλύπτονται όπως τις εποχές πριν δεκαετίες με ένα σταθμό που ότι και να κάνει δεν μπορεί να τρυπήσει το σήμα τα σπίτια σε χώρια. Σήμερα ζούμε το φαινόμενο τύχης να έχεις σταθμό κοντά σου εκτός πόλεων για τα αυτονόητα μέσα στα χώρια. Ελλάδα -2.0 σε όλα τα επίπεδα δυστυχώς. 7 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου On 17/3/2025 at 9:49 ΠΜ, cmvr said: 5g στις πόλεις εκτρώματα χωρίς νέο σχεδιασμό και πύκνωση σταθμών δε γίνεται. Έχουμε και τους αγράμματους ταλιμπάν που κατεβάζουν τους σταθμούς για τη "ραδιενέργεια" που αγνοούν βασικά πράγματα φυσικής δημοτικού. Τα ίδια και γεωγραφικά σε χώρια κάμπους και λιβάδια δε γίνεται καλύπτονται όπως τις εποχές πριν δεκαετίες με ένα σταθμό που ότι και να κάνει δεν μπορεί να τρυπήσει το σήμα τα σπίτια σε χώρια. Σήμερα ζούμε το φαινόμενο τύχης να έχεις σταθμό κοντά σου εκτός πόλεων για τα αυτονόητα μέσα στα χώρια. Ελλάδα -2.0 σε όλα τα επίπεδα δυστυχώς. Expand Είμαστε ψηφιακά αναλφάβητοι δυστυχώς! Αν δεν πουν νέες κεραίες για να πυκνώσει το δίκτυο και τους 5G SA θα έχει θέμα... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου https://www.naftemporiki.gr/business/1933709/giorgos-stefanopoylos-eekt-sti-n-apaitoyntai-kai-alla-thesmika-vimata-stin-kiniti-tilefonia/ Επίσης, η χώρα μας έχει ξεκινήσει τη διαδικασία εναρμόνισης των ορίων ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών των κεραιοσυστημάτων με τις διεθνείς και ευρωπαϊκές πρακτικές (οδηγίες ICNIRP, 2020) για τον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό των δικτύων. Αναμένεται να ολοκληρωθεί με τη θέσπιση Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ). 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Nond forever 1 5 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου On 17/3/2025 at 8:47 ΜΜ, elkons said: https://www.naftemporiki.gr/business/1933709/giorgos-stefanopoylos-eekt-sti-n-apaitoyntai-kai-alla-thesmika-vimata-stin-kiniti-tilefonia/ Επίσης, η χώρα μας έχει ξεκινήσει τη διαδικασία εναρμόνισης των ορίων ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών των κεραιοσυστημάτων με τις διεθνείς και ευρωπαϊκές πρακτικές (οδηγίες ICNIRP, 2020) για τον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό των δικτύων. Αναμένεται να ολοκληρωθεί με τη θέσπιση Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ). Expand Εμείς στον ελληνικό χώρο έχουμε ανεξάρτητη αρχή δικτύων λήψεων αποφάσεων, πλέον των ανωτέρω διεθνών και ευρωπαϊκών πρακτικών. Που μου θέλατε και 5G SA. Το SA σας μάρανε. Εκεί, απο το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων θα στέλνετε την αλληλογραφία σας για messaging. Γατάκια διεθνιστές και Ευρωπαίοι. Θα σέβεστε. 7 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Τι περιμένουν στα κεντρικά...να κατέβει ο CEO της Vodafone να κατεβάσει την κεραία και να τη βάλει στην αποθήκη; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Κιλκίς στο βορειο-ανατολικό τμήμα της πόλης θέλει οπωσδήποτε κεραία η cosmote,σχεδιασμός δικτύου ότι να ναι,τι κάνανε οι ανθρωποι? βάλανε 2 κεραίες εξω να "χτυπάνε" προς την πόλη, οπότε μέσα σε κτήρια το σήμα είναι τραγικό,μέσα στο κτήριο της περιφέρειας δεν έχει καλο σήμα ως μηδενικό,το 5G όντως όπως είπανε και πιο πάνω κάποιοι θέλει πιο πυκνό δίκτυο,εδω με το σταγονόμετρο βγαίνουν οι άδειες αντε να δούμε πως θα το διαχειριστούν οι εταιρείες.. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Off (πάλι) οι σταθμοί και των 3 εταιριών στην Παπάφη (Θεσσαλονίκη). Μέσα στο σπίτι η vf έχει μη λειτουργική b20 από πύργο ΟΤΕ (βγάζει μόνο volte). Η nova ένα ωραίο edge. Η cosmote b20 και ανά σημεία n78 από Μακεδονία Παλλάς (κυρίως) ή πύργο ΟΤΕ. Πλέον δεν έχω το πρόβλημα με μη λειτουργική b20 στην cosmote. Βγάζει κλήσεις volte ακόμα και στην είσοδο με -122 dbm b20, σε αντίθεση με παλαιότερα. 2 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Ταυτόχρονα nPerf & CellMapper δεν τα πάνε καλά... Το CellMapper δεν καταγράφει πολλά σημεία, είτε το interval το έχω στα 5sec είτε λιγότερο (1sec, 3sec). Κάποιος που καταγράφει καλά και συνεχόμενα με το CellMapper, να βγάλει screenshot όλα τα settings του CellMapper. Ευχαριστώ. 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου On 19/3/2025 at 11:12 ΠΜ, memoriesradio said: Ταυτόχρονα nPerf & CellMapper δεν τα πάνε καλά... Το CellMapper δεν καταγράφει πολλά σημεία, είτε το interval το έχω στα 5sec είτε λιγότερο (1sec, 3sec). Κάποιος που καταγράφει καλά και συνεχόμενα με το CellMapper, να βγάλει screenshot όλα τα settings του CellMapper. Ευχαριστώ. Expand Αυτά είναι τα δικά μου, καταγραφές με Κοντ, οκ μου φαίνονται οι καταγραφές που κάνει. Κάτι φρικουλες το cellmapper πάντως τις βαράει όταν έχω ανοιχτό 5G και κάνω καταγραφή, μέχρι και το σήμα φριζαρει και δεν περνάει τίποτα. Με 4G μια χαρά. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι το πιάνει και παθαίνει τέτοιο κοκομπλοκο,αλλα δεν είναι θέμα δικτύου, γιατί στην αρχή νόμιζα κάνει νερά η Κοντ😏 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου On 19/3/2025 at 10:14 ΠΜ, marios239 said: Off (πάλι) οι σταθμοί και των 3 εταιριών στην Παπάφη (Θεσσαλονίκη). Μέσα στο σπίτι η vf έχει μη λειτουργική b20 από πύργο ΟΤΕ (βγάζει μόνο volte). Η nova ένα ωραίο edge. Η cosmote b20 και ανά σημεία n78 από Μακεδονία Παλλάς (κυρίως) ή πύργο ΟΤΕ. Πλέον δεν έχω το πρόβλημα με μη λειτουργική b20 στην cosmote. Βγάζει κλήσεις volte ακόμα και στην είσοδο με -122 dbm b20, σε αντίθεση με παλαιότερα. Expand Επανήλθαν. Περίπου 6 ώρες ήταν κλειστοί. Στη nova είδα νέα b7: 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου On 19/3/2025 at 12:44 ΜΜ, marios239 said: Επανήλθαν. Περίπου 6 ώρες ήταν κλειστοί. Στη nova είδα νέα b7: Expand Ξεκόλλησαν από τα διψήφια νόβα και βονταφον; 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου On 20/3/2025 at 5:35 ΠΜ, Nikolas14 said: Ξεκόλλησαν από τα διψήφια νόβα και βονταφον; Expand Στη νόβα δεν έχω δεδομένα, αλλά η vf για την ώρα μια απ' τα ίδια. Σε 4g δίνει 60-80 Mbps χωρίς πολύ κίνηση και πιο κοντά στα 40 όταν έχει κίνηση. Θέλει μια ενίσχυση αυτός ο σταθμός. Ίσως έκανε κάτι η κοσμοτε γιατί βρήκα 2 βανακια της (που μπλοκαραν το πεζοδρόμιο, yaaay ελλαδάρα). Εκτός κι αν ήταν για σταθερή γιατί έχει το δίκτυο vdsl, ftth. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου On 19/3/2025 at 11:12 ΠΜ, memoriesradio said: Ταυτόχρονα nPerf & CellMapper δεν τα πάνε καλά... Το CellMapper δεν καταγράφει πολλά σημεία, είτε το interval το έχω στα 5sec είτε λιγότερο (1sec, 3sec). Κάποιος που καταγράφει καλά και συνεχόμενα με το CellMapper, να βγάλει screenshot όλα τα settings του CellMapper. Ευχαριστώ. Expand Με αυτά δουλεύουν και τα 2 ταυτόχρονα σε εμένα με 2 κάρτες και καταγράφουν σε χάρτη 4g στο cellmapper και όχιο 5g, https://postimg.cc/gallery/rdwvr74 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) Αν το starlink δώσει ότι δίνει στο επαγγελματικό πακέτο στο οικιακό βγάζοντας τους περιορισμούς που έχει το δεύτερο έσβησαν οι εταιριάρες με τα 5g γιαλατζι για χρήση σταθερής συνδεσης. Και περνάει από δεύτερο ρούτερ σε μεγάλη υποδομή και οι μετρήσεις είναι με wifi και όχι απευθείας πάνω στο ρούτερ τους. Πλέον είμαι σταλκινκ ονλυ 🤣 Edited 20 Μαρτίου by cmvr 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου On 20/3/2025 at 2:05 ΜΜ, cmvr said: Αν το starlink δώσει ότι δίνει στο επαγγελματικό πακέτο στο οικιακό βγάζοντας τους περιορισμούς που έχει το δεύτερο έσβησαν οι εταιριάρες με τα 5g γιαλατζι για χρήση σταθερής συνδεσης. Και περνάει από δεύτερο ρούτερ σε μεγάλη υποδομή και οι μετρήσεις είναι με wifi και όχι απευθείας πάνω στο ρούτερ τους. Πλέον είμαι σταλκινκ ονλυ 🤣 Expand Άψογο απλά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου On 20/3/2025 at 2:19 ΜΜ, johnny_htc said: Άψογο απλά Expand Εγώ θα προτιμούσα να έχω adsl24 παρά να δώσω έστω και μία δραχμή στο συγκεκριμένο λαμόγιο. 2 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου On 20/3/2025 at 2:19 ΜΜ, johnny_htc said: Άψογο απλά Expand Μακάρι να έδινε πιο καλά ping αλλά δεν γίνεται ότι και να κάνεις δυστυχώς.. αλλά είναι καλή λύση 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) On 20/3/2025 at 4:36 ΜΜ, elkons said: Μακάρι να έδινε πιο καλά ping αλλά δεν γίνεται ότι και να κάνεις δυστυχώς.. αλλά είναι καλή λύση Expand Νταξει ρε συ, για δορυφορική σύνδεση 38 ms, ούτε στο καλύτερο όνειρο μας. Και σε κινητή, τέτοια βλέπουμε πάρα πολλές φορές 😏 On 20/3/2025 at 4:34 ΜΜ, MIKU said: Εγώ θα προτιμούσα να έχω adsl24 παρά να δώσω έστω και μία δραχμή στο συγκεκριμένο λαμόγιο. Expand Γιατί βρε, τι σου έκανε ο 'Ελονας; Να πάω να τον δείρω 😜😜😜. Edited 20 Μαρτίου by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου On 20/3/2025 at 4:34 ΜΜ, MIKU said: Εγώ θα προτιμούσα να έχω adsl24 παρά να δώσω έστω και μία δραχμή στο συγκεκριμένο λαμόγιο. Expand Καλά είπαμε φίλε μου εσύ κοσμοτε ονλυ 🤣 On 20/3/2025 at 4:48 ΜΜ, johnny_htc said: Νταξει ρε συ, για δορυφορική σύνδεση 38 ms, ούτε στο καλύτερο όνειρο μας. Και σε κινητή, τέτοια βλέπουμε πάρα πολλές φορές 😏 Γιατί βρε, τι σου έκανε ο 'Ελονας; Να πάω να τον δείρω 😜😜😜. Expand Ακριβώς όπως τα λες φίλε μου τέτοια πινγκ βλέπουμε συνέχεια στην κινητή μακρυά από τους σταθμούς. Αν δεν έχεις τον σταθμό οπτική επαφή και αγκαλιά τα 30+ ping τα έχουμε ρελαντί. Αν δεν είχε του περιορισμούς παραμετροποίησης το οικιακό πακέτο οι άλλοι άπλα για χρήση σταθερής σύνδεσης με 5G γιαλαντζί θα είχαν σβήσει και με κάλυψη παντού όχι ανοησίες. 4 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου στο London Eye με vf uk. https://www.speedtest.net/result/i/6520215062 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts