marios239 Δημ. Χθες στς 05:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:44 μμ Κεραία στις Μηλιές εντελώς νεκρή για vf και nova. Στο ίδιο σημείο πρίν είχα έστω οριακή b20 και είχε ίντερνετ. Τώρα: 4 1 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 05:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:47 μμ 2 minutes ago, marios239 said: Κεραία στις Μηλιές εντελώς νεκρή για vf και nova. Στο ίδιο σημείο πρίν είχα έστω οριακή b20 και είχε ίντερνετ. Τώρα: 2G 900 στα -111dBm το τερμάτισες Μήπως την έκλεισαν για τυχόν προσθήκη bands; Ή κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτροδότιση 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Χθες στς 05:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:50 μμ 1 minute ago, elkons said: 2G 900 στα -111dBm το τερμάτισες Μήπως την έκλεισαν για τυχόν προσθήκη bands; Ή κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτροδότιση Θα τους πάρω να ρωτήσω αν υπάρχει βλάβη. Είχε γίνει και στη νέα Δημητριάδα κάτι παρόμοιο και μετά από 2-3 μέρες την έφτιαξαν. Μίλησα με την εξυπηρέτηση. Έπεσα σε έναν τεχνικό με τον οποίο έχω μιλήσει 2-3 φορές. Μου είπε ότι στη συγκεκριμένη κεραία υπάρχει τεχνική βλάβη από χθες στις 5 το απόγευμα. Κράτησε τα στοιχεία και είπε πως θα με ενημερώσει για οτιδήποτε νεότερο. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 06:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:19 μμ 29 minutes ago, marios239 said: Θα τους πάρω να ρωτήσω αν υπάρχει βλάβη. Είχε γίνει και στη νέα Δημητριάδα κάτι παρόμοιο και μετά από 2-3 μέρες την έφτιαξαν. Μίλησα με την εξυπηρέτηση. Έπεσα σε έναν τεχνικό με τον οποίο έχω μιλήσει 2-3 φορές. Μου είπε ότι στη συγκεκριμένη κεραία υπάρχει τεχνική βλάβη από χθες στις 5 το απόγευμα. Κράτησε τα στοιχεία και είπε πως θα με ενημερώσει για οτιδήποτε νεότερο. Καλού κακού άλλαξε και μια sim μαν 🤣🤣🤣🤣🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Χθες στς 06:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:47 μμ 26 minutes ago, johnny_htc said: Καλού κακού άλλαξε και μια sim μαν 🤣🤣🤣🤣🤣 Είμαι σίγουρος ότι αν πάρω τη nova αυτό θα μου πουν. 1 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. Χθες στς 08:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:23 μμ Ανταπόκριση από Ξάνθη Το ΠΣΚ το δίκτυο Cosmote στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων χωρίς να χρειαστεί να τοποθετηθεί βανάκι (φορητός σταθμός) όπως τις προηγούμενες χρονιές. Και στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη την Παρασκευή, και στη βραδινή καρναβαλική παρέλαση του Σαββάτου αλλά και στη σημερινή παρέλαση κύλησαν όλα άψογα. Καμία σχέση με το χάος των προηγούμενων χρόνων. Ειδικά το 2023 που θυμάμαι ήταν δραματική η κατάσταση. Τα δίκτυα Vodafone και Nova δεν τα δοκίμασα αλλά από γύρω γύρω η εικόνα ήταν συνολικά χειρότερη από της Cosmote, όχι όμως ότι ήταν άχρηστα τα δίκτυα αυτά. 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 10:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:10 μμ 4 ώρες πριν, johnny_htc said: Νταξει, φακ ιτ, μη τρελαίνεσαι, θα φτιάξει. Εις αύριον τα ωραία με την ταξιδαρα, καταγραφαρες πάλι, αυτά είναι τα ωραία, αυτό να σκέφτεσαι τώρα 😜 Απέναντι στείλε drone με επανδρωμένο κινητό για καταγραφές αχαχαχα😜😜😜😜😜😜 Λοιπόν τις ξανά ανέβασα τις μπάντες απλά δε φαίνονται στον χάρτη εκεί που καλύπτουν θα ξανά περάσω αυτές τις μέρες. Απλά βγήκα έξω και κλείδωσα τιε μπάντες που ήθελα να καταγράψω οπότε φάνηκαν μέχρι ένα σημείο για αρχή. Σε καμια εβδομάδα θα έχω καλύψει πάλι όλη την περιοχή πάλι. Στον κερατά που το έκανε, εύχομαι να πιάνει GPRS για πάντα και Wifi μη λειτουργικό 😊 Δεν γίνονται κατά λάθος αυτά τα πράγματα να σβήνουν τα cells είχε ξανά γίνει σε άλλες περιοχές με έναν τύπο στο CellMapper πιο παλιά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 5 ώρες πριν, marios239 said: Οι 2 κεραίες που συζητούσαμε χθές στη ν. Αγχίαλο υπήρχαν εδώ και χρόνια καταγεγραμμένες. Κάποια στιγμή εξαφανίστηκαν και τώρα φαίνονται πάλι σαν καινούργιες (εκτός αν τις τοποθέτησε κάποιος). Τελευταία όντως παραείναι δυσκοιλιο. Το να εξαφανίζονται μπάντες όμως είναι πολύ περίεργο. Μήπως το θεώρησε για κάποιο λόγο junk data; Θα ήταν από αυτή τη φάση που είχε περάσει ο γνωστός από το Αγγελοχώρι με τα 100 προφίλ που είχε διαγράψει όλα τα παλιά enb σε μια νύχτα επειδή έτσι του ήρθε.. 58 minutes ago, elkons said: Λοιπόν τις ξανά ανέβασα τις μπάντες απλά δε φαίνονται στον χάρτη εκεί που καλύπτουν θα ξανά περάσω αυτές τις μέρες. Απλά βγήκα έξω και κλείδωσα τιε μπάντες που ήθελα να καταγράψω οπότε φάνηκαν μέχρι ένα σημείο για αρχή. Σε καμια εβδομάδα θα έχω καλύψει πάλι όλη την περιοχή πάλι. Στον κερατά που το έκανε, εύχομαι να πιάνει GPRS για πάντα και Wifi μη λειτουργικό 😊 Δεν γίνονται κατά λάθος αυτά τα πράγματα να σβήνουν τα cells είχε ξανά γίνει σε άλλες περιοχές με έναν τύπο στο CellMapper πιο παλιά. Θύμησε μου ποιο κινητό έχεις γιατί εγώ με s23 Snapdragon νομίζω δεν μπορώ να κλειδώσω. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 hour ago, VasilisSam said: Θα ήταν από αυτή τη φάση που είχε περάσει ο γνωστός από το Αγγελοχώρι με τα 100 προφίλ που είχε διαγράψει όλα τα παλιά enb σε μια νύχτα επειδή έτσι του ήρθε.. Θύμησε μου ποιο κινητό έχεις γιατί εγώ με s23 Snapdragon νομίζω δεν μπορώ να κλειδώσω. Στο CellMapper είναι ο γνωστός που ξεκινάει από L και τελειώνει σε e; Και εδώ είχε σβήσει καμία 10αρια τα πέρναγα τα ξανα έσβηνε δε ξέρω τι φάση Εγώ κλείδωσα στο S21 FE μέσω *#0011# key input:Q μετά back και ξανα key input 0000 μετά NAS και έπειτα BAND SELECTION. Και σε άλλες συσκευές το έκανα μετά για να περάσουν οι μπάντες σίγουρα με Α34 και A15 5G. Είχα κύριο το S21 FE αλλά έχει σπάσει η οθόνη και με ενοχλεί και δεν το χω φτιάξει ακόμα έχει ξεκινήσει και φτύνει η πλάτη του γενικά αστα να πάνε . Για να το ξεκλειδώσεις πάλι κανεις την ίδια διαδικασία απλά πατάς apply all bands κάτι τέτοιο και τις επιλέγει ξανα όλες και μετά το κάνω save. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 20 minutes ago, elkons said: Στο CellMapper είναι ο γνωστός που ξεκινάει από L και τελειώνει σε e; Και εδώ είχε σβήσει καμία 10αρια τα πέρναγα τα ξανα έσβηνε δε ξέρω τι φάση Εγώ κλείδωσα στο S21 FE μέσω *#0011# key input:Q μετά back και ξανα key input 0000 μετά NAS και έπειτα BAND SELECTION. Και σε άλλες συσκευές το έκανα μετά για να περάσουν οι μπάντες σίγουρα με Α34 και A15 5G. Είχα κύριο το S21 FE αλλά έχει σπάσει η οθόνη και με ενοχλεί και δεν το χω φτιάξει ακόμα έχει ξεκινήσει και φτύνει η πλάτη του γενικά αστα να πάνε . Για να το ξεκλειδώσεις πάλι κανεις την ίδια διαδικασία απλά πατάς apply all bands κάτι τέτοιο και τις επιλέγει ξανα όλες και μετά το κάνω save. Ναι έτσι το έχει πλέον αν και άλλαζε συχνά. Τεσπα ειλικρινά πιστεύω ότι δεν γίνεται κάτι καλοπροαίρετα εφόσον το έχουμε ξαναπεί, πιθανόν κόλλημα της εφαρμογής να είναι. Δεν μου δουλεύει εμένα.. *#0011# μου βγάζει sim 1, sim 2 και με τα key input δεν κάνει τίποτα.. τα έχει κλείσει όλα ο σαμμυ πλέον ούτε αιφον να είχαμε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Εγώ επιλέγω απλά Sim 1 και στο key input γράφω Q κτλ Δεν κάνει τίποτα εσένα ε; και εγώ βλέπω με το One Ui 7.0 να το κλειδώσουν 🥲 Μόνο για να περάσουν οι μπάντες το έκανα δεν είμαι άνθρωπος να κλειδώσω Β7 να κοκκινίζω τον τόπο είπαμε. Στο αυτόματο όλα και ας επιλέξει ο πάροχος και η συσκευή 😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Μπα τίποτα.. θα ήταν τέλειο όταν είμαι στις περιοχές της Θέρμης και δεν έχω δεδομένα ούτε για Google maps αν κολλήσει στην 800 της 101503! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Just now, VasilisSam said: Μπα τίποτα.. θα ήταν τέλειο όταν είμαι στις περιοχές της Θέρμης και δεν έχω δεδομένα ούτε για Google maps αν κολλήσει στην 800 της 101503! Θέρμη θέλει κεραία asap... Είναι κυνηγοί κεραιών εκεί γενικά σαν το Ωραιόκαστρο; Περίεργο που δεν βγάζουν άδεια, μια χαρά μεγάλη περιοχή μου φαίνεται με πολλούς κατοίκους 😏 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Είναι τεράστια το σημείο που καλύπτει η κεραία που ανέφερα αν δεις και στο cellmapper. Θέλει κεραία σίγουρα σε Ραιδεστό, Τριάδι, και θέρμη μπορεί να θέλει και 2 ή και 3 είναι πολύ απλωμένη πλέον η περιοχή και χτίζεται συνεχώς. Τώρα όλα αυτά πως τα καλύπτουν με μία από το βουνό.. πέρα από το ότι δε δουλεύει επειδή είναι πάντα πίτα δεν έχει και καθόλου κάλυψη σε εσωτερικό χώρο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Όσοι είστε σε αραιοκατοικημένες περιοχές, οι συνεργάτιδες σκέφτονται περισσότερο την αναλογία κόστους/κέρδους. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 29 minutes ago, VIPdriver said: Όσοι είστε σε αραιοκατοικημένες περιοχές, οι συνεργάτιδες σκέφτονται περισσότερο την αναλογία κόστους/κέρδους. Οι συνεργάτιδες άμα δεν μοίραζαν τα ενοίκια σε ένα σωρό σημεία, ούτε τα μισά δεν θα είχαν κάνει μέχρι τώρα. Καταντιέξ δυστυχώς.. 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Λοιπόν κλείδωσα LTE για να δω όλες τις εταιρείες, έξω. Καλά πιάνουν οι συνεργάτιδες πιο καλά βλέπω Β20 ονλυ είναι η κεραία. Αν κλειδώσω Β28 δε βρίσκει τίποτα και Β7 επίσης τίποτα. Μόνο κοτε Β1,Β3 θα βρεις αλλοως Β20. EDIT NOVA VF ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ Β20 ΟΝΛΥ ΜΠΉΚΕ Β1,Β3,Β20,Β28 στη κεραία τους και Cosmote στο Omni B1,B3,B20. Παίζουν πιο καλά οι άλλες λογικά μ σε ταχύτητες είναι RSRQ-6 vf και -4 NOVA,έκανα τη καταγραφή στο CellMapper για να περάσουν οι μπάντες vf nova. COSMOTE να πετάξει την Omni χτες. Cosmote εχει στρώσει το δίκτυο στη διαδρομή καθόλου Ε δεν έχει μονο εκτός δικτύου στις κατολισθήσεις και μη λειτουργικό μετά τον αγιαννη προς Μαντούδι αλλα γενικά οκ,ενώ σε ένα κινητό νοκια κοτε είχε φουλ σχεδόν παντού μόνο κατολισθήσεις είχε 1 γραμμή και μετά Χ. Για συνεργάτιδες δε ξέρω. Αυτά από εμένα. Είμαι ευχαριστημένος και με τις 3 (αν κ πρέπει να βγάλει την Omni η κοτε Γιατί; επειδή δεν έχει το χωριό ούτε τηλεοπτική κάλυψη η DIGEA και έχουν δορυφόρο να πιάνει. Απλά για κάποιο λόγο vd nova παίζουν μόνο 1,4MHz μόνο..ίσως λόγω κίνησης μικρής δε ξέρω. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Η νοντ σε πόλεις που είναι άδεια έπαιζε καλά. Η βοντ βοριά γεμάτη από αυτά που μου έστειλαν η κοσμοτε λίγο έτσι και λίγο γιουβέτσι αλλά καλύτερες από τις άλλες. Στην Ξάνθη και στο καρναβάλι η βοντ από την 915 νεκρή και από ότι μου είπαν εδώ και μήνες έχει θέμα. Στο εκτός πόλης χάνει η νοντ ακόμα στα χωριά είναι γτπ. Πατρα ακόμα ξεσουρωνουν μάλλον ακόμα και δεν έχω ιδέα 😂 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 1 hour ago, elkons said: Λοιπόν κλείδωσα LTE για να δω όλες τις εταιρείες, έξω. Καλά πιάνουν οι συνεργάτιδες πιο καλά βλέπω Β20 ονλυ είναι η κεραία. Αν κλειδώσω Β28 δε βρίσκει τίποτα και Β7 επίσης τίποτα. Μόνο κοτε Β1,Β3 θα βρεις αλλοως Β20. EDIT NOVA VF ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ Β20 ΟΝΛΥ ΜΠΉΚΕ Β1,Β3,Β20,Β28 στη κεραία τους και Cosmote στο Omni B1,B3,B20. Παίζουν πιο καλά οι άλλες λογικά μ σε ταχύτητες είναι RSRQ-6 vf και -4 NOVA,έκανα τη καταγραφή στο CellMapper για να περάσουν οι μπάντες vf nova. COSMOTE να πετάξει την Omni χτες. Cosmote εχει στρώσει το δίκτυο στη διαδρομή καθόλου Ε δεν έχει μονο εκτός δικτύου στις κατολισθήσεις και μη λειτουργικό μετά τον αγιαννη προς Μαντούδι αλλα γενικά οκ,ενώ σε ένα κινητό νοκια κοτε είχε φουλ σχεδόν παντού μόνο κατολισθήσεις είχε 1 γραμμή και μετά Χ. Για συνεργάτιδες δε ξέρω. Αυτά από εμένα. Είμαι ευχαριστημένος και με τις 3 (αν κ πρέπει να βγάλει την Omni η κοτε Γιατί; επειδή δεν έχει το χωριό ούτε τηλεοπτική κάλυψη η DIGEA και έχουν δορυφόρο να πιάνει. Απλά για κάποιο λόγο vd nova παίζουν μόνο 1,4MHz μόνο..ίσως λόγω κίνησης μικρής δε ξέρω. Από το τίποτα η GPRS καλές είναι όλες. Και για εσωτερική κάλυψη καλά είναι η Cosmote. Digea είναι για τα πανηγύρια καλά είστε με δορυφορική πιο αξιόπιστο είναι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Just now, tasosat said: Από το τίποτα η GPRS καλές είναι όλες. Και για εσωτερική κάλυψη καλά είναι η Cosmote. Digea είναι για τα πανηγύρια καλά είστε με δορυφορική πιο αξιόπιστο είναι. Ναι εννοείται και τα 20mbps της κοντ με αυτό το σήμα και κεραία omni αρχαία είναι μια χαρά στη πλοήγηση. Δεν έχω σκοπό να δω Netflix στο χωριό 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Νέα Δημητριάδα Βόλου. Ακόμα να ρυθμίσουν την n78 οι συνεργάτιδες. Λέτε να μείνει έτσι; Για τώρα είναι κάπως, ότι να 'ναι. Nova 5G Nova 4G Vdf 5G Vdf 4G 6 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 1 hour ago, cmvr said: Η νοντ σε πόλεις που είναι άδεια έπαιζε καλά. Η βοντ βοριά γεμάτη από αυτά που μου έστειλαν η κοσμοτε λίγο έτσι και λίγο γιουβέτσι αλλά καλύτερες από τις άλλες. Στην Ξάνθη και στο καρναβάλι η βοντ από την 915 νεκρή και από ότι μου είπαν εδώ και μήνες έχει θέμα. Στο εκτός πόλης χάνει η νοντ ακόμα στα χωριά είναι γτπ. Πατρα ακόμα ξεσουρωνουν μάλλον ακόμα και δεν έχω ιδέα 😂 Το χα αναφέρει και γω. Παλιά πόλη εξωτερικός χώρος 2 mbps η βοντα την Πρωτοχρονιά.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 4 ώρες πριν, marios239 said: Νέα Δημητριάδα Βόλου. Ακόμα να ρυθμίσουν την n78 οι συνεργάτιδες. Λέτε να μείνει έτσι; Για τώρα είναι κάπως, ότι να 'ναι. Nova 5G Nova 4G Vdf 5G Vdf 4G Θα τη ρυθμίσουν, αλλά συνήθως τους παίρνει 3 - 4 μήνες. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Θα τη ρυθμίσουν, αλλά συνήθως τους παίρνει 3 - 4 μήνες. Μπορεί κ πιο λίγο ανάλογα πότε θα περάσουν. Εσένα πρέπει να έχουν ξεχάσει να ρυθμίσουν τη N78 στα ποσά dBm να χάνει μέσα στο σπίτι η Vodafone. Όταν έχεις χρόνο στείλε μου eNb να τους τη στείλω στο τεχνικό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 hour ago, elkons said: Μπορεί κ πιο λίγο ανάλογα πότε θα περάσουν. Εσένα πρέπει να έχουν ξεχάσει να ρυθμίσουν τη N78 στα ποσά dBm να χάνει μέσα στο σπίτι η Vodafone. Όταν έχεις χρόνο στείλε μου eNb να τους τη στείλω στο τεχνικό. Ναι αμε. Εμένα μπήκε πριν 2μιση εβδομάδες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts