marios239 Δημ. Κυριακή στις 01:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:25 μμ 1 hour ago, elkons said: Συνέχισε χωρίς σιγά Εμείς μπορούμε να το περάσουμε, αλλά το nm αν κατεβάζει μέσω https τις βάσεις δε μπορεί να συνδεθεί με τον server. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 01:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:59 μμ 2 ώρες πριν, elkons said: Συνέχισε χωρίς σιγά Τέλος Μύτικα, Μάρκου απέναντι από Ι.Ν.Προφήτου Ιωάννου Προδρόμου Μαρεσει που βλέπω την 202039 αλλά δε πιάνει Courier Center Χαλκίδας βλέπω το θηρίο 202039 πάλι πριν τα τζάμπο Imperial Ιταλική Κουζίνα Νέα Αρτάκη Έξω πιάνει χειρότερα απο Πολιτικά απο ΟΤΕ μέσα πιο καλά https://www.speedtest.net/my-result/a/10614293594 Έχουμε και εικόνα με τις άλλες 2 Γιατί πιάνει η vdf από τόσο μακριά με πόσο παίζει 💀💀 Κυκλικός Κόμβος Φύλλων, η Nova&Vodafone φουλ η Cosmote δε βγάζει κλήση 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 08:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:15 μμ 21 ώρες πριν, elkons said: Πάλι έσβησαν τη βάση δεδομένων στο Netmonster; δε κατεβάζει ούτε ενημερώνει τις κεραίες. Επιλύθηκε. 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Κυριακή στις 08:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:33 μμ 16 minutes ago, elkons said: Επιλύθηκε. Yup! Μου έστειλε και email ο δημιουργός. Είχε ξεχάσει να ενημερώσει τα πιστοποιητικά. 3 4 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 08:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:35 μμ 1 minute ago, marios239 said: Yup! Μου έστειλε και email ο δημιουργός. Είχε ξεχάσει να ενημερώσει τα πιστοποιητικά. Συγχαρητήρια και σε εσένα που ενημέρωσες και στον δημιουργό που υπήρξε άμεση ανταπόκριση. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Κυριακή στις 08:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:53 μμ 19 minutes ago, marios239 said: Yup! Μου έστειλε και email ο δημιουργός. Είχε ξεχάσει να ενημερώσει τα πιστοποιητικά. Συγχαρητήρια για την κίνηση σου αυτή!🤝🙏 Ενημερώθηκε και το δικό μου netmonster! Να είσαι καλά! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 09:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:51 μμ Το έχω πολλά χρόνια απορία καθώς έχω προλάβει το βιβλίο πληροφορικής α,β,γ γυμνασίου και σήμερα υπάρχει ακόμα το ίδιο ΔΕΝ έχουν αναφέρει τίποτα για τη κινητή τηλεφωνία, ούτε καν τι είναι σταθμός κινητής. Στις ενότητες για το διαδίκτυο ούτε καν που αναφέρουν VDSL,FFTH μόνο ADSL. Εσείς τι θα λέγατε για αυτό; Για όσους δε το θυμούνται το βιβλίο ή δε το έχουν προλάβει http://ebooks.edu.gr/ebooks/v/html/8547/2759/Pliroforiki_A-B-G-Gymnasiou_html-empl/ Εάν ρωτήσεις ένα παιδί σήμερα πχ τι είναι VDSL ή σταθμός κινητής και από τον εξοπλισμό πχ πάνελ θα ξέρει πιστεύετε; Όχι εννοείται. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Κυριακή στις 09:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:57 μμ 4 minutes ago, elkons said: Το έχω πολλά χρόνια απορία καθώς έχω προλάβει το βιβλίο πληροφορικής α,β,γ γυμνασίου και σήμερα υπάρχει ακόμα το ίδιο ΔΕΝ έχουν αναφέρει τίποτα για τη κινητή τηλεφωνία, ούτε καν τι είναι σταθμός κινητής. Στις ενότητες για το διαδίκτυο ούτε καν που αναφέρουν VDSL,FFTH μόνο ADSL. Εσείς τι θα λέγατε για αυτό; Για όσους δε το θυμούνται το βιβλίο ή δε το έχουν προλάβει http://ebooks.edu.gr/ebooks/v/html/8547/2759/Pliroforiki_A-B-G-Gymnasiou_html-empl/ Εάν ρωτήσεις ένα παιδί σήμερα πχ τι είναι VDSL ή σταθμός κινητής και από τον εξοπλισμό πχ πάνελ θα ξέρει πιστεύετε; Όχι εννοείται. Κι εγώ αυτό το βιβλίο είχα, τώρα τα παιδιά δεν θα έχουν ιδέα. Είναι παλιά τα βιβλία και δεν έχουν σχέση με τη σημερινή εποχή. Μπορεί να χρονολογείται και προ των μνημονίων η συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 10:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:03 μμ 3 minutes ago, Gv2008 said: Κι εγώ αυτό το βιβλίο είχα, τώρα τα παιδιά δεν θα έχουν ιδέα. Είναι παλιά τα βιβλία και δεν έχουν σχέση με τη σημερινή εποχή. Μπορεί να χρονολογείται και προ των μνημονίων η συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου Το βιβλίο είναι αρχαίο πήγα πριν στον ανιψιό μου να τον βοηθήσω σε μια εργασία που του είχαν βάλει στη πληροφορική (εγώ την έκανα εν τέλη) και είδα το βιβλίο λέω ακόμα σήμερα κάνετε αυτό και μ λέει ναι. Για τα δίκτυα το βιβλίο δε κάνει καθόλου γενικά είναι ακατάλληλο, για κάψιμο. Συνήθως με Windows xp και Windows 98 έχει εικόνες. Από Linux νομίζω δεν έχει καν.. Για τη κινητή τηλεφωνία τίποτα ούτε καν καθαρή εγκατάσταση Windows δεν έχει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Χθες στς 07:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:54 πμ 9 ώρες πριν, elkons said: Το βιβλίο είναι αρχαίο πήγα πριν στον ανιψιό μου να τον βοηθήσω σε μια εργασία που του είχαν βάλει στη πληροφορική (εγώ την έκανα εν τέλη) και είδα το βιβλίο λέω ακόμα σήμερα κάνετε αυτό και μ λέει ναι. Για τα δίκτυα το βιβλίο δε κάνει καθόλου γενικά είναι ακατάλληλο, για κάψιμο. Συνήθως με Windows xp και Windows 98 έχει εικόνες. Από Linux νομίζω δεν έχει καν.. Για τη κινητή τηλεφωνία τίποτα ούτε καν καθαρή εγκατάσταση Windows δεν έχει Για κλάματα… 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 11:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:20 πμ Πριν τα Hondos Center Αβάντων-Χαλκίδα Πεσμένες αποδόσεις.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 11:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:23 πμ 13 ώρες πριν, elkons said: Το έχω πολλά χρόνια απορία καθώς έχω προλάβει το βιβλίο πληροφορικής α,β,γ γυμνασίου και σήμερα υπάρχει ακόμα το ίδιο ΔΕΝ έχουν αναφέρει τίποτα για τη κινητή τηλεφωνία, ούτε καν τι είναι σταθμός κινητής. Στις ενότητες για το διαδίκτυο ούτε καν που αναφέρουν VDSL,FFTH μόνο ADSL. Εσείς τι θα λέγατε για αυτό; Για όσους δε το θυμούνται το βιβλίο ή δε το έχουν προλάβει http://ebooks.edu.gr/ebooks/v/html/8547/2759/Pliroforiki_A-B-G-Gymnasiou_html-empl/ Εάν ρωτήσεις ένα παιδί σήμερα πχ τι είναι VDSL ή σταθμός κινητής και από τον εξοπλισμό πχ πάνελ θα ξέρει πιστεύετε; Όχι εννοείται. Απλά πήραν το αμέσως προηγούμενο βιβλίο που είχα προλάβει εγώ και το ξανά έφτιαξαν, λολ. Απαράδεκτοι απλά 13 ώρες πριν, Gv2008 said: Κι εγώ αυτό το βιβλίο είχα, τώρα τα παιδιά δεν θα έχουν ιδέα. Είναι παλιά τα βιβλία και δεν έχουν σχέση με τη σημερινή εποχή. Μπορεί να χρονολογείται και προ των μνημονίων η συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου Νομίζω ναι, οριακά τα είχαν αλλάξει κάπου μετά το 2007,κάπου εκεί σταδιακά τα άλλαξαν όλα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Τελευταίες μετρήσεις από Βόλο. Νέα Δημητριάδα, σε εσωτερικό χώρο, κοντά σε παράθυρο με θέα τη Γορίτσα. Vf 5G Cosmote 5G: δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν προτιμάει n1. Έχει κανονικά. @elkons Σε λίγο φεύγω για Θεσσαλονίκη. Θα δω αν η 1001 εκπέμπει 3g, αν και δεν το νομίζω. Οι συνεργάτιδες έχουν n78 στα Μάλγαρα. Τι ουρά λέτε να έχει στα διόδια; 3 3 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Χτες επέστρεψε ο θείος μου και είχε αρκετή κίνηση για σήμερα δε ξέρω Ούτε ν78 δε θα δεις αππ 5g θα δεις 4G ούτε καν 4G+ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 16 minutes ago, elkons said: Χτες επέστρεψε ο θείος μου και είχε αρκετή κίνηση για σήμερα δε ξέρω Ούτε ν78 δε θα δεις αππ 5g θα δεις 4G ούτε καν 4G+ Δηλαδή η 1001 είναι μόνο 4g; 💀 b3 only, η κοντ έπαθε νοντ. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) 4 minutes ago, marios239 said: Δηλαδή η 1001 είναι μόνο 4g; 💀 b3 only, η κοντ έπαθε νοντ. Ναι αν έχεις πχ σε 5G το κινητό εκείνη την ώρα όπως και εγώ, θα πέσει αμέσως 4G (ούτε 4G+) και αν μπεις nm θα δεις πως λέει LTE 1800 από πάνω, τίποτα άλλο. Edited 22 ώρες πριν by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Λίγο πριν τα διόδια Μαλγάρων. Cosmote Περίμενα χαμηλές ταχύτητες, αλλά αυτό τι είναι;;; 3G δυστυχώς δεν εκπέμπει @elkons . Νομίζω καλύτερα θα πήγαινε απ' αυτό το χάλι. Vf Ενώ είχα ανοιχτή την κοσμοτε στη διαδρομή, εδώ άλλαξα σε vf. Ούτε το yt music δε φόρτωνε. Ελπίζω να αναβαθμιστεί γρήγορα η 1001 γιατί ουσιαστικά δεν έχει internet. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 11 minutes ago, marios239 said: Λίγο πριν τα διόδια Μαλγάρων. Cosmote Περίμενα χαμηλές ταχύτητες, αλλά αυτό τι είναι;;; 3G δυστυχώς δεν εκπέμπει @elkons . Νομίζω καλύτερα θα πήγαινε απ' αυτό το χάλι. Vf Ενώ είχα ανοιχτή την κοσμοτε στη διαδρομή, εδώ άλλαξα σε vf. Ούτε το yt music δε φόρτωνε. Ελπίζω να αναβαθμιστεί γρήγορα η 1001 γιατί ουσιαστικά δεν έχει internet. Τελικά σίγουρα συνάντησες κίνηση εκεί φαντάζομαι. Εγώ χτες που επέστρεφα για Αθήνα και πέρασα από εκεί, γινόταν χαμός. Σήμερα φαντάζομαι εις διπλούν.. Η cosmote απλα παρωδία με την 1001,ρεζιλι.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 5 minutes ago, johnny_htc said: Τελικά σίγουρα συνάντησες κίνηση εκεί φαντάζομαι. Εγώ χτες που επέστρεφα για Αθήνα και πέρασα από εκεί, γινόταν χαμός. Σήμερα φαντάζομαι εις διπλούν.. Η cosmote απλα παρωδία με την 1001,ρεζιλι.. Περίπου 20 λεπτά κάναμε να περάσουμε. Δεν ήταν τόσο άσχημα όσο περίμενα. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) 17 minutes ago, marios239 said: Περίπου 20 λεπτά κάναμε να περάσουμε. Δεν ήταν τόσο άσχημα όσο περίμενα. Αν είσαι με ΙΧ πας από τα χωριά. Σημερινή εκδρομή στα Γιαννιτσα πάντως, η Vodafone πολύ αξιοπρεπής η κοσμοτε επίσης. Στη Χαλκηδονα πολύ μέτριες μέχρι την διασταύρωση για το χωριό Πέλλα. Edited 18 ώρες πριν by Nikolas14 2 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 13 ώρες πριν, Nikolas14 said: Αν είσαι με ΙΧ πας από τα χωριά. Σημερινή εκδρομή στα Γιαννιτσα πάντως, η Vodafone πολύ αξιοπρεπής η κοσμοτε επίσης. Στη Χαλκηδονα πολύ μέτριες μέχρι την διασταύρωση για το χωριό Πέλλα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στη Χαλκηδόνα, συνήθως είμαι περαστικός, από την τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί (στο κλειστό γήπεδο που διοργανώνεται και η έκθεση playmobil) για ώρες δε είχα καλή απόκριση με την VODAFONE. Edited 4 ώρες πριν by andreasomageiras 1 3 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 27 minutes ago, andreasomageiras said: για ώρες δε είχα καλή απόκριση με την VODAFONE. @cu2goupδεν βλεπω να επιτιθεσαι σε αυτο το ποστ (μόνο στα δικά μου) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 6 minutes ago, VIPdriver said: @cu2goupδεν βλεπω να επιτιθεσαι σε αυτο το ποστ (μόνο στα δικά μου) Η αλήθεια είναι πως μου τη σπάνε λιγάκι οι υπερβολικά τζαμπατζήδες.. άλλωστε κι εγώ έχω Vodafone και φυσικά και έχει προβλήματα τα οποία δεν κρύβω. Εσύ όμως από τη στιγμή που έφυγες το έχεις ξεφτιλίσει ενώ πριν δεν έλεγες τίποτα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 54 minutes ago, andreasomageiras said: Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στη Χαλκηδόνα, συνήθως είμαι περαστικός, από την τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί (στο κλειστό γήπεδο που διοργανώνεται και η έκθεση playmobil) για ώρες δε είχα καλή απόκριση με την VODAFONE. Αυτό συμβαίνει γιατί το 4G είναι πίτα. Είχα 5-10Mbps σε κάποια σημεία. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 hour ago, cu2goup said: Η αλήθεια είναι πως μου τη σπάνε λιγάκι οι υπερβολικά τζαμπατζήδες.. άλλωστε κι εγώ έχω Vodafone και φυσικά και έχει προβλήματα τα οποία δεν κρύβω. Εσύ όμως από τη στιγμή που έφυγες το έχεις ξεφτιλίσει ενώ πριν δεν έλεγες τίποτα. Κάνεις λάθος. Πρωτον δεν εχω φυγει ακομη και δευτερον και εγω εχω πει και θετικα για τον κόκκινο Τιτανικό... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts