elkons Δημ. Πέμπτη στις 05:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:29 μμ (edited) Η καλύτερη κάλυψη; Καλά βέβαια βοηθά η B28 που δεν έχει η Cosmote βέβαια να πω την αλήθεια με Cosmote βλέπω τις λιγότερες μπάρες με Vf παρόμοια ίσως καλύτερα αλλά με Nova βλέπω τις περισσότερες. Από ταχύτητες πάμε ανάποδα 1η Cosmote nova ή vf 2η αλλά επαρχία αν έλεγα μια από τις 2 θα έλεγα nova. Edited Πέμπτη στις 05:30 μμ by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Πέμπτη στις 07:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:03 μμ 1 ώρα πριν, elkons said: Η καλύτερη κάλυψη; Καλά βέβαια βοηθά η B28 που δεν έχει η Cosmote βέβαια να πω την αλήθεια με Cosmote βλέπω τις λιγότερες μπάρες με Vf παρόμοια ίσως καλύτερα αλλά με Nova βλέπω τις περισσότερες. Από ταχύτητες πάμε ανάποδα 1η Cosmote nova ή vf 2η αλλά επαρχία αν έλεγα μια από τις 2 θα έλεγα nova. Νοβα ολνυ παντού πρώτη από το τέλος 🤣 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 07:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:09 μμ 4 minutes ago, cmvr said: Νοβα ολνυ παντού πρώτη από το τέλος 🤣 Από σήμερα να βλέπεις μόνο ANT1,MAK TV (Μακεδονία) και MEGA 🤪 https://www.nonews-news.com/2024/12/nova-1-mega.html?m=1 https://youtu.be/TCbU-YchIbY?si=dSbnaaTjxSHGjykL 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Σε 10 μέρες κλείνει η χρονιά. Η Κοντ ακόμα το sa το κρατάει για συγκεκριμένες συσκευές να δούμε πόσο ακόμα στο περίμενε θα μας έχουν Η Βοντ τρέχει τελευταία στιγμή να αναβαθμίσει σταθμούς και σε κάποια σημεία και η Νοντ ταυτόχρονα. Η Νοντ ακόμα παραμένει στα αζήτητα στο είναι πώλησης και οι αναβαθμίσεις που έκανε δεν φτάνουν παρότι είναι άδεια σε πολλά σημεία. Πριν κλείσει η χρονιά στα συμβόλαια είδαμε αλλαγή των εξτρασιμ με τα όρια και τις λοιπές ανοησίες σε Κοντ και Βοντ, κόψιμο των απεριόριστων δεδομένων της Βοντ στην ΕΕ, κόφτη 8μβπσ στην νοντ στο ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΟ συμβόλαιο. Αν δεν θεωρείται πίσω γύρισμα με το σύνθημα του Περίανδρου Πώποτα "Μπροστά Πίσω” τι να πει ο συνδρομητής. Κατάντια ονλυ. Εύχομαι η νέα ονοματολογία των εταιριών να σας αρέσει γιατί όπως έχω αναφέρει όλες κρύβουν μια νοντ μέσα τους σε πολλές περιοχές 🤣🤣🤣🤣🤣 2 1 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 21 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Τελικά ενεργοποιήθηκαν τα dots στους σταθμούς και ανάμεσα στους συρμούς στους 5 σταθμούς του μετρό;; Πέρασε κάποιος;; Δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε που ενεργοποιήθηκε ο Άγιος Δημήτριος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 6 ώρες πριν, cmvr said: Σε 10 μέρες κλείνει η χρονιά. Η Κοντ ακόμα το sa το κρατάει για συγκεκριμένες συσκευές να δούμε πόσο ακόμα στο περίμενε θα μας έχουν Η Βοντ τρέχει τελευταία στιγμή να αναβαθμίσει σταθμούς και σε κάποια σημεία και η Νοντ ταυτόχρονα. Η Νοντ ακόμα παραμένει στα αζήτητα στο είναι πώλησης και οι αναβαθμίσεις που έκανε δεν φτάνουν παρότι είναι άδεια σε πολλά σημεία. Πριν κλείσει η χρονιά στα συμβόλαια είδαμε αλλαγή των εξτρασιμ με τα όρια και τις λοιπές ανοησίες σε Κοντ και Βοντ, κόψιμο των απεριόριστων δεδομένων της Βοντ στην ΕΕ, κόφτη 8μβπσ στην νοντ στο ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΟ συμβόλαιο. Αν δεν θεωρείται πίσω γύρισμα με το σύνθημα του Περίανδρου Πώποτα "Μπροστά Πίσω” τι να πει ο συνδρομητής. Κατάντια ονλυ. Εύχομαι η νέα ονοματολογία των εταιριών να σας αρέσει γιατί όπως έχω αναφέρει όλες κρύβουν μια νοντ μέσα τους σε πολλές περιοχές 🤣🤣🤣🤣🤣 Πρόσφατα βρήκα άδεια τροποποίησης που είχε βγει τον Μάιο, αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι (πώς μου ξέφυγε, περίεργο, έχω αρχίσει και χαλάω μου φαίνεται 🤪😂) εδώ κοντά σε μένα για μια ακόμα κεραία της Cosmote. Σ 'αυτήν είδα βάζουν N78, αλλαγή των σάπιο πάνελ (αν και παίζουν αρκετά κομπλέ, δεν έχω εντοπίσει σοβαρό θέμα) και όχι air της ///, θα παίζει από τα ίδια πάνελ η N78. Τέλοσπάντων, για μια ακόμα φορά η Κοσμο ονλυ, εννοείται φτάσαμε τέλος της χρονιάς και ίδια και απαράλλαχτη και αυτή και άλλες τόσες εδώ γύρω από μένα. Να δούμε ρε Cosmote πότε ειλικρινά θα πάρεις πάλι φόρα. Γύρω μου σε σύνορα Αγίου Δημητρίου με Άλιμο που είμαι, μαζί με αυτήν που ανέφερα, αναμένουμε έναν καινούργιο ιστό για N78 συν άλλες 5 κεραίες να βάλουν. Μιλάμε για άδειες που κρατάνε από το 22.. Το θέμα είναι ότι άμα βάλει στα ενδιάμεσα των πυκονκατοικημενων N78 η Cosmote, ο ανταγωνισμός πραγματικά μπορεί να σβήσει από το χάρτη. Και φυσικά μόνο τότε θα αναμένουμε να ανοίξουν το SA σε παραπάνω συσκευές, τώρα ακόμα απλά δεν παίζει το σενάριο αυτό. Επίσης πρώτα θέλουν να πουλήσουν κάργα FTTH, ειδικά τώρα με τα κουπόνια και ύστερα βλέπουνε και το Wireless 5G. Με λίγα λόγια, έτσι παίζει η Cosmote το Game της. Πολλά λόγια είπα βασικά, δεν είναι λίγα 🤣. Σε άλλα νέα, στην Φιλολάου, μπήκε ο καινούργιος ιστός επιτέλους, μπας και ανασάνει η περιοχή λίγο εκεί.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Και εδώ ίδια και απαράλλαχτη ούτε μια άδεια και τελευταία τροποποίηση το τέλη 22 αρχές 23 που μας γέμισε Ν78 κατευθείαν Έκαναν αναβαθμίσεις δηλαδή αλλά τους μένει μια κεραία pipe (σε ένα σπίτι) και θέλει αντικατάσταση θεωρώ επίσης θέλουν κεραίες όχι μόνο αναβαθμίσεις. Το 22 είχε βάλει ένα γκάζι... αλλά φρέναρε απότομα. Ελπίζω με το νέο έτος να δω καμία άδεια παραπάνω και εδώ και στις περιοχές που χρειάζεται κυρία κοτε και άλλες.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 8 minutes ago, elkons said: Και εδώ ίδια και απαράλλαχτη ούτε μια άδεια και τελευταία τροποποίηση το τέλη 22 αρχές 23 που μας γέμισε Ν78 κατευθείαν Έκαναν αναβαθμίσεις δηλαδή αλλά τους μένει μια κεραία pipe (σε ένα σπίτι) και θέλει αντικατάσταση θεωρώ επίσης θέλουν κεραίες όχι μόνο αναβαθμίσεις. Το 22 είχε βάλει ένα γκάζι... αλλά φρέναρε απότομα. Ελπίζω με το νέο έτος να δω καμία άδεια παραπάνω και εδώ και στις περιοχές που χρειάζεται κυρία κοτε και άλλες.. Εύβοια θέλει πολύ δουλειά το πράμα. Πρέπει να βρουν για αρχή καίρια σημεία, έστω να κάνουν μια καλύτερη κάλυψη, χωρίς να έχει τρελές ταχύτητες και βλέπουμε.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Δεν το δα στα σχέδια τους πάντως σε ένα άρθρο χτες και το ανέφερα εδω πως μας έχουν χ3σμενους κανονοικότατα. Η Βόρεια ξανά λέω θέλει πιο πολύ δουλίτσα βέβαια έχει σαφώς λιγότερο κόσμο από κεντρική και νότια θεωρώ. Νότια βρήκα στην Οκτωνιά μια αναβάθμιση σε Ν78 απλά φέτος έχουν δηλώσει. Κεντρική πολύ καλά δυνατή η Ν78 στους σταθμούς της, όταν είσαι κοντά τους βγάζει συνέχεια άνω του 700 (σε οπτική επαφή ξανά λεω) αλλά από κάλυψη μάπα Λάμψακο ας πούμε γιατί δεν έχει κεραία; πιάνει από 102365 και 102441 κυρίως με Β3 οριακό; μερικές φορές ίσως πιάνει Ν78 από θαύμα αλλά θα φύγει. Στα Lidl ας πούμε; ας βάλουν εκεί τουλάχιστον..μέσα στο σούπερ μάρκετ απλά δεν έχεις σήμα κολλάει η κλήση σε βάζει η Cosmote B20 που συνήθως πρέπει να χεις εξαιρετικά κακό σήμα. Καλά κ οι άλλες πολύ μέτρια πάνε αλλά κάτι ψιλό κάνει η Β28 της 13073 και της άλλης στο Δοκό. Απλώς από τη COSMOTE περίμενα φέτος άδεια εκεί αλλά δεν έβγαλαν ποτέ. Έχω περάσει πάρα πολλές φορές με CellMapper έχει ακόμα κόκκινο, δεν έχω βάλει Β7 ονλι,αυτόματο είναι, δεν είμαι τέτοιος να τα κοκκινίζω όλα... Είχα και την απαίτηση από τη COSMOTE επειδή είναι η πιο ακριβή επίσης παίρνει ένα σωρό λεφτά από εδώ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 46 minutes ago, johnny_htc said: Πρόσφατα βρήκα άδεια τροποποίησης που είχε βγει τον Μάιο, αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι (πώς μου ξέφυγε, περίεργο, έχω αρχίσει και χαλάω μου φαίνεται 🤪😂) εδώ κοντά σε μένα για μια ακόμα κεραία της Cosmote. Σ 'αυτήν είδα βάζουν N78, αλλαγή των σάπιο πάνελ (αν και παίζουν αρκετά κομπλέ, δεν έχω εντοπίσει σοβαρό θέμα) και όχι air της ///, θα παίζει από τα ίδια πάνελ η N78. Τέλοσπάντων, για μια ακόμα φορά η Κοσμο ονλυ, εννοείται φτάσαμε τέλος της χρονιάς και ίδια και απαράλλαχτη και αυτή και άλλες τόσες εδώ γύρω από μένα. Να δούμε ρε Cosmote πότε ειλικρινά θα πάρεις πάλι φόρα. Γύρω μου σε σύνορα Αγίου Δημητρίου με Άλιμο που είμαι, μαζί με αυτήν που ανέφερα, αναμένουμε έναν καινούργιο ιστό για N78 συν άλλες 5 κεραίες να βάλουν. Μιλάμε για άδειες που κρατάνε από το 22.. Το θέμα είναι ότι άμα βάλει στα ενδιάμεσα των πυκονκατοικημενων N78 η Cosmote, ο ανταγωνισμός πραγματικά μπορεί να σβήσει από το χάρτη. Και φυσικά μόνο τότε θα αναμένουμε να ανοίξουν το SA σε παραπάνω συσκευές, τώρα ακόμα απλά δεν παίζει το σενάριο αυτό. Επίσης πρώτα θέλουν να πουλήσουν κάργα FTTH, ειδικά τώρα με τα κουπόνια και ύστερα βλέπουνε και το Wireless 5G. Με λίγα λόγια, έτσι παίζει η Cosmote το Game της. Πολλά λόγια είπα βασικά, δεν είναι λίγα 🤣. Σε άλλα νέα, στην Φιλολάου, μπήκε ο καινούργιος ιστός επιτέλους, μπας και ανασάνει η περιοχή λίγο εκεί.. Μια παρατήρηση ονλυ 🤣 Κοσμοτε = Κοντ Βοδαφον = Βοντ Νοντα = Νοντ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Είπαμε όλες κρύβουν μια νοντ μέσα τους και θα τις κοροϊδεύουμε μέχρι να αλλάξει κάτι 🤣🤣🤣🤣🤣 1 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 2 ώρες πριν, cmvr said: Κοσμοτε = Κοντ Βοδαφον = Βοντ Νοντα = Νοντ Νέα Δημητριάδα Βόλου, σε εσωτερικό χώρο αλλά κοντά σε μπαλκονόπορτα. B3 απ'την τοπική κεραία + en-dc με n78 απ' την Πορταριά και για τις 2. Πριν από 2 εβδομάδες που ξαναδοκίμασα δε λειτουργούσε σωστά η n78 της βοντ. Έδινε μέχρι 150mbps. Η νοντ απ' την άλλη έδινε 550+. Κάπως εξισορροπήθηκσν τα πράγματα. Βοντ ονλυ Νοντ ονλυ Η βοντ πριν αναβαθμιστεί η 12022 έδινε ~100mbps. Η νοντ πάλι σερνόταν με 5-10mbps. Ωραία πράγματα γίνονται σιγά σιγά στο Βόλο. Δυστυχώς δεν έχουν ενεργοποιήσει ακόμα τις νέες συχνότητες στους αναβαθμισμένος σταθμούς. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Η NOVA περνούσε τη Vodafone τώρα η Vodafone τη πέρασε 117mbps,πως τα κατάφεραν έτσι συνεγκατασταση 😀 Κ στο Upload. Η πράσινη πως πάει εκεί; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 2 minutes ago, marios239 said: Νέα Δημητριάδα Βόλου, σε εσωτερικό χώρο αλλά κοντά σε μπαλκονόπορτα. B3 απ'την τοπική κεραία + en-dc με n78 απ' την Πορταριά και για τις 2. Πριν από 2 εβδομάδες που ξαναδοκίμασα δε λειτουργούσε σωστά η n78 της βοντ. Έδινε μέχρι 150mbps. Η νοντ απ' την άλλη έδινε 550+. Κάπως εξισορροπήθηκσν τα πράγματα. Βοντ ονλυ Νοντ ονλυ Η βοντ πριν αναβαθμιστεί η 12022 έδινε ~100mbps. Η νοντ πάλι σερνόταν με 5-10mbps. Ωραία πράγματα γίνονται σιγά σιγά στο Βόλο. Δυστυχώς δεν έχουν ενεργοποιήσει ακόμα τις νέες συχνότητες στους αναβαθμισμένος σταθμούς. Εν τω μεταξύ, η 12022, είναι σχεδόν δίπλα σου λογικά σύμφωνα με netmonster. Περιμένεις σ αυτήν να ανοίξουν και άλλες μπάντες απ ο, τι καταλαβαίνω. Και N78 να μη πιάνεις από Πορταριά, πάλι πένα θα είσαι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 5 minutes ago, elkons said: Η πράσινη πως πάει εκεί; Τελευταία φορά που είχα μετρήσει πριν από κάποιους μήνες συνδύαζε b3+b3+b7 απ' την 104752 (ίδιο σημείο με την 12022) + n78 από Πορταριά και έδινε ~350-400 mbps. Όμως έχανε την n78 πολύ εύκολα λόγω κακού σήματος απ' την Πορταριά. Γενικά η Κοντ δε χρειαζόταν το en-dc. Η 104752 μόνη της δίνει 350 mbps με n1. 9 minutes ago, johnny_htc said: Εν τω μεταξύ, η 12022, είναι σχεδόν δίπλα σου λογικά σύμφωνα με netmonster. Περιμένεις σ αυτήν να ανοίξουν και άλλες μπάντες απ ο, τι καταλαβαίνω. Και N78 να μη πιάνεις από Πορταριά, πάλι πένα θα είσαι. Είμαι περίεργος να δω τι συχνότητες θα ανοίξουν. Στην ΕΕΤΤ έχουν δηλώσει και n78. Η Κοντ που έχει κεραία στο ίδιο σημείο δίνει έως 400 mbps με n1. Και 250-300 στο 4g. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 400mbps με Ν1 τρένο πάει Αυτό το έχετε προσέξει; 🙄 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Ότι να ναι... κλασικά πράγματα ξέχασαν να το σβήσουν προφανώς 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Εδώ στο site της ΕΕΑΕ υπάρχει στο φάσμα το UMTS μέσα, κάτι αρχαίες μετρήσεις και μερικές κεραίες στο χάρτη που δεν υπάρχουν εδώ και χρόνια.. Εδώ έχει ολόκληρος οργανισμός που ρυθμίζει τους παρόχους έχει λάθη, οι πάροχοι δε θα χουν; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts