Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

17 minutes ago, Arinos said:

Υποτίθεται πως αντλεί τα δεδομένα μέσω https://www.broadband-assist.gov.gr/public/ και αν υπάρχει διαθεσιμότητα σε αφήνει να προχωρήσεις.

Ναι, από κει το βλέπω. Στα οικήματα που έχουν τη δυνατότητα για σύνδεση, τα έχει με κουκκίδες κιόλας για το FTTH. Κάποια πατάτα έχουν κάνει, στάνταρ. Εδώ έξω από μένα, έχουν αφήσει μια αναμονή μόνο, ενώ δίπλα μου είναι αλλά δύο σπίτια στο τετράγωνο που δεν έχουν απέξω τίποτα. Δεν ξέρω αν από το ίδιο σημείο θα δώσουν και στα υπόλοιπα, αλλά δε νομίζω. Επίσης δεν εξυπηρετουνται από άλλο καφαο, το χω ψάξει και αυτό. Από το ίδιο θα παίρνουμε όταν θα δώσουν και αν. Κάτι έχουν κάνει λάθος προφανώς. Θα μιλήσω με Cosmote να δω τι θα μου πουν. Επίσης ο παραπάνω χάρτης είναι ψιλοαισχρουλης. Πχ στην ενότητα με τις ταχύτητες κινητής, αυτές οι διαβαθμίσεις του πρασίνου δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσεις σε κάθε περιοχή τι εννοεί ακριβώς, δλδ ποια ταχύτητα αντιστοιχεί στο κάθε πράσινο. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς. Πέρα από το γεγονός φυσικά ότι εννοείται πως δεν θα έχουν τελείως σχέση με την πραγματικότητα οι ταχύτητες που έχουν μαρκάρει τις περιοχές.. 

6 minutes ago, Nickchris36 said:

Εντωμεταξυ δεν έχει σχεδόν πουθενά εκτός πολεων διαθεσιμότητα..επαρχία κλασσικά..μια ζωή μηδέν σε όλα  τα επίπεδα.ειναι τραγικοι.

Έτσι να είσαι ένας κυριος!!!😜🥳

Εδώ άμα δεις, Κεφαλλονιά, δεν έχει καν διαθεσιμότητα. Ολόκληρος νομός, wtf went wrong there.... Και Κυκλάδες επίσης,what the hell.. 

Edited by johnny_htc

15 minutes ago, johnny_htc said:

Ναι, από κει το βλέπω. Στα οικήματα που έχουν τη δυνατότητα για σύνδεση, τα έχει με κουκκίδες κιόλας για το FTTH. Κάποια πατάτα έχουν κάνει, στάνταρ. Εδώ έξω από μένα, έχουν αφήσει μια αναμονή μόνο, ενώ δίπλα μου είναι αλλά δύο σπίτια στο τετράγωνο που δεν έχουν απέξω τίποτα. Δεν ξέρω αν από το ίδιο σημείο θα δώσουν και στα υπόλοιπα, αλλά δε νομίζω. Επίσης δεν εξυπηρετουνται από άλλο καφαο, το χω ψάξει και αυτό. Από το ίδιο θα παίρνουμε όταν θα δώσουν και αν. Κάτι έχουν κάνει λάθος προφανώς. Θα μιλήσω με Cosmote να δω τι θα μου πουν. Επίσης ο παραπάνω χάρτης είναι ψιλοαισχρουλης. Πχ στην ενότητα με τις ταχύτητες κινητής, αυτές οι διαβαθμίσεις του πρασίνου δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσεις σε κάθε περιοχή τι εννοεί ακριβώς, δλδ ποια ταχύτητα αντιστοιχεί στο κάθε πράσινο. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς. Πέρα από το γεγονός φυσικά ότι εννοείται πως δεν θα έχουν τελείως σχέση με την πραγματικότητα οι ταχύτητες που έχουν μαρκάρει τις περιοχές.. 

Εδώ άμα δεις, Κεφαλλονιά, δεν έχει καν διαθεσιμότητα. Ολόκληρος νομός, wtf went wrong there.... Και Κυκλάδες επίσης,what the hell.. 

Ανάπτυξη....

Edge SA For Ever

25 minutes ago, Nickchris36 said:

Ανάπτυξη....

23 minutes ago, VIPdriver said:

Πληθυσμιακή κάλυψη Αθήνα+Θεσσαλονίκη=3/4 του πληθυσμού. 

Είναι απίστευτο το τι κοροϊδία τρώμε όλα τα χρόνια 🥳

12 minutes ago, johnny_htc said:

Είναι απίστευτο το τι κοροϊδία τρώμε όλα τα χρόνια 🥳

Εννοείται σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στα περί τεχνολογίας 

36 minutes ago, VIPdriver said:

Πληθυσμιακή κάλυψη Αθήνα+Θεσσαλονίκη=3/4 του πληθυσμού. 

Ω ναι

Edge SA For Ever

Το black Friday φέτος σε συμβόλαια πάντως είναι σαν το δίκτυο της Νόβα στην επαρχία εκτός πόλης ..... Ανύπαρκτο και edge sa only 😂😂😂😂😂😂

Όσο για τις οπτικές σε σημεία που έχουν περάσει στον δρόμο τα έχουν εκτός. Νόβα ονλυ όλο το κράτος 

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

11 minutes ago, cmvr said:

Το black Friday φέτος σε συμβόλαια πάντως είναι σαν το δίκτυο της Νόβα στην επαρχία εκτός πόλης ..... Ανύπαρκτο και edge sa only 😂😂😂😂😂😂

Όσο για τις οπτικές σε σημεία που έχουν περάσει στον δρόμο τα έχουν εκτός. Νόβα ονλυ όλο το κράτος 

Edge sa forever 

1 ώρα πριν, cmvr said:

@cmvr

IMG_20241119_191345.jpg

Edge SA For Ever

Ελλάδα 2.0 με την βοήθεια των Ελλήνων πολιτικών στην "απορρόφηση" των χρημάτων...

Χαλίκι δεν θα μείνει όρθιο.

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

4 ώρες πριν, memoriesradio said:

Ελλάδα 2.0 με την βοήθεια των Ελλήνων πολιτικών στην "απορρόφηση" των χρημάτων...

Ξέρουν αυτοί να " απορροφούν " χρήματα, δεν αγχώνομαι καθόλου 

9 ώρες πριν, memoriesradio said:

Εγώ πάντως έχω να πω ότι διασχίζοντας την Εγνατία οδό από Θεσσαλονίκη προς Ιωάννινα, Βέροια-Πολύμυλο και στα τούνελ του Μετσόβου πολλά έργα σε βαθμο που για 20 και παραπάνω χιλιόμετρα πηγαίναμε πίσω από ενα φορτηγό. Ντροπή, γιατί όσες εργασίες δεν έγιναν σε δέκα χρόνια τις έκαναν όλες μαζί .Το ίδιο και στα δίκτυα κινητης και σταθερής, ολόκληρες περιοχές πληρώνουν ακόμα ADSL με έως 24 και έχουν 8 με 12 στην καλύτερη.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παραλία Λευκαντί στο Tweety μπροστά στην αμμουδιά στα τραπέζια, για να ανοίξει το μάτι 

https://www.speedtest.net/my-result/a/10520913101

Screenshot_20241121_100258_NetMonster.thumb.jpg.4c727aeca0315e9730a2a13d0e23620a.jpg

https://www.speedtest.net/my-result/a/10520902109

Εμ το A34 και το Redmi 12 pro 5G στο 4G+ έδειξε 250mbps αλλά στο 12 pro στο BW είχε 6 νούμερα στο Α34 3 νούμερα αλλά με ίδιο συνδυασμό Α15..

Screenshot_20241121_095542_NetMonster.thumb.jpg.a6aa8a22b5bf95c274e28853d0e3e6c0.jpg

Ρε μπας και είναι αυτό η κεραία;

20241121_094931.thumb.jpg.20ceed0867aa9ffa651d5b11e0734858.jpg

Το 5g γεμετο το LTE είναι μια χαρά δειτε πρίν RSRQ ,πρίν τη μέτρηση. 

Screenshot_20241121_095934_NetMonster.thumb.jpg.0a03e8a264d2ff052fec5b3d73e34868.jpg

Edited by elkons

1 hour ago, Nikolas14 said:

Εγώ πάντως έχω να πω ότι διασχίζοντας την Εγνατία οδό από Θεσσαλονίκη προς Ιωάννινα, Βέροια-Πολύμυλο και στα τούνελ του Μετσόβου πολλά έργα σε βαθμο που για 20 και παραπάνω χιλιόμετρα πηγαίναμε πίσω από ενα φορτηγό. Ντροπή, γιατί όσες εργασίες δεν έγιναν σε δέκα χρόνια τις έκαναν όλες μαζί .Το ίδιο και στα δίκτυα κινητης και σταθερής, ολόκληρες περιοχές πληρώνουν ακόμα ADSL με έως 24 και έχουν 8 με 12 στην καλύτερη.

Ξέχασα να το αναφέρω προχθές που πέρασα, σχεδόν μετά την Βέροια, μία λωρίδα και πας καροτσάκι πίσω από φορτηγά μέχρι τον Πολύμυλο.

1 hour ago, Nikolas14 said:

Αν μπορείς κάνε μια καταγραφή με nPerf στα τούνελ από μετά τα Γρεβενά μέχρι τα διόδια στο Ανήλιο και ανέβασε το, γιατί εμένα τελικά δεν ανέβασε την καταγραφή η εφαρμογή.

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης