Chrischal1908 Δημ. November 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2024 (edited) 40 minutes ago, elkons said: Μακάρι όντως να γίνει γιατί ειδικά στο Βόλο δεν αφήνουν κεραία όρθια Ευχαριστώ,βλέπω να μαθαίνουμε τέλη Νοεμβρίου .. Η λέξη <<σ3ξι>> όμως δεν ήταν αναγκαίο να μπει στο άρθρο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας .. Πιστεύω αυτή την εβδομάδα θα μάθουμε... 🇸🇦+🇦🇪🫶. Edited November 1, 2024 by Chrischal1908 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2024 ΣΚ; 1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2024 (edited) 42 minutes ago, Chrischal1908 said: ΟΠιστεύω αυτή την εβδομάδα θα μάθουμε... 🇸🇦+🇦🇪🫶. 39 minutes ago, elkons said: ΣΚ; Αφού το είπε το άρθρο δεν είναι σέξι 😂😂😂😂😂 Επιπλέον, οι Άραβες και οι Ασιάτες, που έχουν χρήματα για «ξόδεμα» και θα ήθελαν να εισέλθουν σε νέες αγορές, δεν είναι πολύ αρεστοί στη Δύση, με αποτέλεσμα να γίνονται «τσιγκούνηδες». Ενώ οι Σέρβοι ήταν ανοιχτοχέρηδες 😂😂😂😂😂 Νοβα ονλυ 8μβπς φορ εβερ 😂😂😂😂😂 Και που θα πουληθεί νομίζεται δια μαγείας θα αλλάξουν τα πάντα. Αυτά είναι στο φάσμα των γελοιοτήτων του μάρκετινγκ και τα 2 δις που έγιναν 2 δις καρύδια. Ας γίνει η πώληση και συγκρατημένα να περιμένουμε για κάτι καλύτερο. Edited November 1, 2024 by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2024 24 minutes ago, cmvr said: Αφού το είπε το άρθρο δεν είναι σέξι 😂😂😂😂😂 Επιπλέον, οι Άραβες και οι Ασιάτες, που έχουν χρήματα για «ξόδεμα» και θα ήθελαν να εισέλθουν σε νέες αγορές, δεν είναι πολύ αρεστοί στη Δύση, με αποτέλεσμα να γίνονται «τσιγκούνηδες». Ενώ οι Σέρβοι ήταν ανοιχτοχέρηδες 😂😂😂😂😂 Νοβα ονλυ 8μβπς φορ εβερ 😂😂😂😂😂 Και που θα πουληθεί νομίζεται δια μαγείας θα αλλάξουν τα πάντα. Αυτά είναι στο φάσμα των γελοιοτήτων του μάρκετινγκ και τα 2 δις που έγιναν 2 δις καρύδια. Ας γίνει η πώληση και συγκρατημένα να περιμένουμε για κάτι καλύτερο. Παιδιά αν οι Σέρβοι(γνωστοί λεφτάδες)δεν θέλουν να πωληθεί το τηλεοπτικό κομμάτι και σπάσει μιλάμε για την μέγιστη βλακεία(για να μην πω το ουαστικο από μ). Κάτι άλλο πολύ σημαντικό είναι ότι μέχρι στιγμής οι κινήσεις δείχνουν ότι πάει για πώληση σε κομμάτι ο Όμιλος 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2024 Δείτε προσεκτικά ,ο όμιλος United Group που έχει τη NOVA στη πώληση θέλει να σπάσει σε κομμάτια, δηλαδή να σπάσει ο όμιλος και όχι όλος πακέτο. Είναι ένα πράγμα σαν τα παζλ χάνεις τα κομμάτια και δεν ολοκληρώνεται ποτέ🤓 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2024 14 minutes ago, aektzhs 1 said: Παιδιά αν οι Σέρβοι(γνωστοί λεφτάδες)δεν θέλουν να πωληθεί το τηλεοπτικό κομμάτι και σπάσει μιλάμε για την μέγιστη βλακεία(για να μην πω το ουαστικο από μ). Κάτι άλλο πολύ σημαντικό είναι ότι μέχρι στιγμής οι κινήσεις δείχνουν ότι πάει για πώληση σε κομμάτι ο Όμιλος Εύχομαι να βγει αλώβητη από την διαδικασία γιατί ήδη έχει πιάσει πάτο και ο κόσμος που εργάζεται έχει μια ανησυχία όσο και αν δεν θέλουν να το βγάλουν προς τα έξω. 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2024 Θρακομακεδόνες πώς παίζουν οι συνεργάτιδες;; Ταβέρνα Παππάς. Είναι φούλ και καλές ταχύτητες εκεί;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2024 4 minutes ago, Chrischal1908 said: Θρακομακεδόνες πώς παίζουν οι συνεργάτιδες;; Ταβέρνα Παππάς. Είναι φούλ και καλές ταχύτητες εκεί;; Η Νόβα πάει τάπα με edge 😂😂😂😂😂 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2024 3 minutes ago, cmvr said: Η Νόβα πάει τάπα με edge 😂😂😂😂😂 Σοβαρά τώρα;; Έχει βουνά γύρω γύρω δεν μπορώ να μην υπάρχει κεραία τούμπανο! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2024 15 minutes ago, Chrischal1908 said: Θρακομακεδόνες πώς παίζουν οι συνεργάτιδες;; Ταβέρνα Παππάς. Είναι φούλ και καλές ταχύτητες εκεί;; Δεν ξέρω που είναι η ταβέρνα αλλά σαν περιοχή είναι κορώνα γράμματα αναλόγως αν βλέπει κάποια κεραία από πάνω αλλιώς ότι πιάσει από μακριά. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2024 (edited) 7 ώρες πριν, Arinos said: Δεν ξέρω που είναι η ταβέρνα αλλά σαν περιοχή είναι κορώνα γράμματα αναλόγως αν βλέπει κάποια κεραία από πάνω αλλιώς ότι πιάσει από μακριά. Έχει micro από την κόκκινη είδα. Θα σας εκτυπώσεις! Ελπίζω να μην δω EDGE! Εσωτερικά είναι το θέμα! Σε εξωτερικούς χώρους υπάρχει σχεδόν παντού κάλυψη... Αν και είδα νέες άδειες για περιοχή. Άντε να έρθει το 2025 για τελειώνει το θέμα με την κάλυψη. Περιμένουμε άδειες για νέους σταθμούς, αρκετές! 7 ώρες πριν, Arinos said: Δεν ξέρω που είναι η ταβέρνα αλλά σαν περιοχή είναι κορώνα γράμματα αναλόγως αν βλέπει κάποια κεραία από πάνω αλλιώς ότι πιάσει από μακριά. Τελικά συνδέθηκα στην eNb 421! Εσωτερικά 2 γραμμές από την συνεργάτιδα Vodafone με αυτό το enb. Χαλάλι το τσίτωμα αν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με διαμαρτυρίες ή δεν βρίσκουν θέση! Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10481427479 Ρε Novara ακόμη και στα βουνά σε εσωτερικούς χώρους μας καλύπτεις! Χαλάλι σου!😄😉💪 Edited November 2, 2024 by Chrischal1908 4 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2024 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Έχει micro από την κόκκινη είδα. Θα σας εκτυπώσεις! Ελπίζω να μην δω EDGE! Εσωτερικά είναι το θέμα! Σε εξωτερικούς χώρους υπάρχει σχεδόν παντού κάλυψη... Αν και είδα νέες άδειες για περιοχή. Άντε να έρθει το 2025 για τελειώνει το θέμα με την κάλυψη. Περιμένουμε άδειες για νέους σταθμούς, αρκετές! Τελικά συνδέθηκα στην eNb 421! Εσωτερικά 2 γραμμές από την συνεργάτιδα Vodafone με αυτό το enb. Χαλάλι το τσίτωμα αν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με διαμαρτυρίες ή δεν βρίσκουν θέση! Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10481427479 Ρε Novara ακόμη και στα βουνά σε εσωτερικούς χώρους μας καλύπτεις! Χαλάλι σου!😄😉💪 Αξιοπρεπέστατη, μπράβο τους. 2 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2024 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Έχει micro από την κόκκινη είδα. Θα σας εκτυπώσεις! Ελπίζω να μην δω EDGE! Εσωτερικά είναι το θέμα! Σε εξωτερικούς χώρους υπάρχει σχεδόν παντού κάλυψη... Αν και είδα νέες άδειες για περιοχή. Άντε να έρθει το 2025 για τελειώνει το θέμα με την κάλυψη. Περιμένουμε άδειες για νέους σταθμούς, αρκετές! Τελικά συνδέθηκα στην eNb 421! Εσωτερικά 2 γραμμές από την συνεργάτιδα Vodafone με αυτό το enb. Χαλάλι το τσίτωμα αν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με διαμαρτυρίες ή δεν βρίσκουν θέση! Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10481427479 Ρε Novara ακόμη και στα βουνά σε εσωτερικούς χώρους μας καλύπτεις! Χαλάλι σου!😄😉💪 Κομπλέ είναι για την απόσταση με τη κεραία Χαλάλι η τσίτα ισχύ, βοηθάει, αν το κάνουν και οι άλλες σε δύσκολα μέρη θα βοηθήσει πολύ! Καλά να περάσεις ! Από COSMOTE ξέρει κανείς εκεί τι παίζει από ταχύτητες; Και Vodafone τι ταχύτητες: 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2024 Πάντως τη Πέμπτη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης που βρισκόμουν και στης τηγανιές και σχαρες απέναντι από την ΕΡΤ3, η Vodafone είχε Ν78 με 200-300Mbps Down. Η Nova σήμα έχει αλλά ταχύτητες καθόλου και ειδικά στο δημαρχείο ειναι προβληματική. 3 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2024 Έχω τεράστια περιέργεια αυτή η κεραία εάν υπάρχει σήμερα κ ποιας εταιρείας ήταν https://youtu.be/KOzQUhVVaZY?si=s0Bob345npv3N_KT Μην επιχειρήσετε να κάνετε κάτι όπως ο κύριος στο βίντεο, υποτιθέμενος τεχνικός που ανέβηκε στη κεραία χωρίς τίποτα βάζοντας τον εαυτό του σε κίνδυνο για να το δείξει μάγκαας. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2024 On 15/9/2022 at 2:19 ΜΜ, Chrischal1908 said: Nova και ξερό ψωμί από εδώ και πέρα. Σε 2 χρόνια το δίκτυο της εταιρίας θα έχει άλλη εικόνα. Είμαι 100% σίγουρος γι'αυτό! Τόσο όσο θα στοιχημάτιζα κιόλας. Έλα πάμε για 3ο χρόνο, τι εικόνα έχεις από τότε; Είπα να απαντήσω σε τίποτα αρχαίο εδώ μέσα 😅 1 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2024 (edited) 15 ώρες πριν, elkons said: Έλα πάμε για 3ο χρόνο, τι εικόνα έχεις από τότε; Είπα να απαντήσω σε τίποτα αρχαίο εδώ μέσα 😅 Σαφώς και υπάρχει βελτίωση από τότε! Κάποιες ξέμπαρκες 4G έχουν μείνει να αναβαθμιστούν! Ειδικά το 2025 θα μπουν αρκετοί νέοι σταθμοί + το 5G SA! Στο λεκανοπέδιο Αττικής που κινούμαι δεν έχω βρει σημείο να μην κάνω την δουλειά μου! Τώρα εάν θέλετε παντού 700+ mbps δεν γίνεται και το γνωρίζουμε εκ των προτέρων! https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/nova-pos-prochora-to-ependitiko-programma-ta-senaria-gia-tin-polisi/ Edited November 4, 2024 by Chrischal1908 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2024 5 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Σαφώς και υπάρχει βελτίωση από τότε! Κάποιες ξέμπαρκες 4G έχουν μείνει να αναβαθμιστούν! Ειδικά το 2025 θα μπουν αρκετοί νέοι σταθμοί + το 5G SA! Στο λεκανοπέδιο Αττικής που κινούμαι δεν έχω βρει σημείο να μην κάνω την δουλειά μου! Τώρα εάν θέλετε παντού 700+ mbps δεν γίνεται και το γνωρίζουμε εκ των προτέρων! Μέσα στην Αθήνα έχει αρκετό 4G. Ακόμα και στο κέντρο. Εκει προς Βασιλισσης Αμαλιας 4G έχει και μάλιστα σε εσωτερικό χώρο που συχνάζω έχει EDGE. Από Ερμού τελευταία φορά που πέρασα δεν ειδα αν έχει αναβαθμίσει 5G. Πριν λίγους μήνες 4G είχε πάντως. Νέα Σμύρνη είναι απαίσια. Μονο στην πλατεία είναι καλή. Μέσα στο σπίτι μου η Cosmote βαράει 1000αρια και η Nova δείχνει 5G αλλά ούτε τα βασικά δεν κάνει με τόση παρεμβολή που έχει. Παρομοίως και η Vodafone που πάει 5G-E-4G-5G-E μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2024 1 minute ago, panos.k2 said: Μέσα στην Αθήνα έχει αρκετό 4G. Ακόμα και στο κέντρο. Εκει προς Βασιλισσης Αμαλιας 4G έχει και μάλιστα σε εσωτερικό χώρο που συχνάζω έχει EDGE. Από Ερμού τελευταία φορά που πέρασα δεν ειδα αν έχει αναβαθμίσει 5G. Πριν λίγους μήνες 4G είχε πάντως. Νέα Σμύρνη είναι απαίσια. Μονο στην πλατεία είναι καλή. Μέσα στο σπίτι μου η Cosmote βαράει 1000αρια και η Nova δείχνει 5G αλλά ούτε τα βασικά δεν κάνει με τόση παρεμβολή που έχει. Παρομοίως και η Vodafone που πάει 5G-E-4G-5G-E μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Γουόντερφουλ νετγουορκς Καλή η COSMOTE δε λέω αλλά απαράδεκτες οι τιμές των συμβολαίων δεν γίνεται ο άλλος από φορητότητα να πάρει Gigamax unlimited στα πχ 29€ και εγώ 20χ+ πελάτης να μου το δώσουν 41 στη μάπα ! (Φαντάσου έκανα φορητότητα για αντιπρπσφορά) Οι τιμές των συμβολαίων είναι τραγικές πχ Gigamax 5GB αν δεις χάλι μαύρο η τιμή συγκριτικά των ανταγωνιστών . 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2024 1 hour ago, elkons said: Γουόντερφουλ νετγουορκς Καλή η COSMOTE δε λέω αλλά απαράδεκτες οι τιμές των συμβολαίων δεν γίνεται ο άλλος από φορητότητα να πάρει Gigamax unlimited στα πχ 29€ και εγώ 20χ+ πελάτης να μου το δώσουν 41 στη μάπα ! (Φαντάσου έκανα φορητότητα για αντιπρπσφορά) Οι τιμές των συμβολαίων είναι τραγικές πχ Gigamax 5GB αν δεις χάλι μαύρο η τιμή συγκριτικά των ανταγωνιστών . Περίεργο αυτό που λες. Εγώ έχω gigamax unlimited με λίγο κάτω από 20€ το μήνα σε one με σύνδεση οπτικής. Και δεν τους πίεσα ιδιαίτερα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2024 Και που έκανες την ανανέωση και τι τους έλεγες; Η σύζυγος μου δίνει 23€ για Gigamax 2.5GB [+κάτι αλλά από One 5 συνολικά κάτι τέτοιο] χωρίς καν επιδότηση σταθερή 33,33€ 50αρα απεριόριστα κινητά/σταθερά [μέγα λάθος απεριόριστα κινητά σταθερά] και μαζί μου με σταθερό κ 3 καρτοκινητά με One όλα αυτή η τιμή. Οι τιμές που λένε κιόλας στο σαιτ δεν προωθούν ΚΑΝΕΝΑ,απωθούν 41€ και καλά από 80κατι όταν βλέπεις τον ανταγωνισμό με 33 ή λιγότερο. Μιλάω για συμβόλαια όχι neo. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2024 21 minutes ago, elkons said: Και που έκανες την ανανέωση και τι τους έλεγες; Η σύζυγος μου δίνει 23€ για Gigamax 2.5GB [+κάτι αλλά από One 5 συνολικά κάτι τέτοιο] χωρίς καν επιδότηση σταθερή 33,33€ 50αρα απεριόριστα κινητά/σταθερά [μέγα λάθος απεριόριστα κινητά σταθερά] και μαζί μου με σταθερό κ 3 καρτοκινητά με One όλα αυτή η τιμή. Οι τιμές που λένε κιόλας στο σαιτ δεν προωθούν ΚΑΝΕΝΑ,απωθούν 41€ και καλά από 80κατι όταν βλέπεις τον ανταγωνισμό με 33 ή λιγότερο. Μιλάω για συμβόλαια όχι neo. Τηλεφωνικά έγινε η ανανέωση μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης. Είχα κοσμοτε νέο, πήρα 13888 για άλλο λόγο και με αφορμή αυτό ζήτησα προσφορά για το κινητό μου. Μίλησα με έναν εξυπηρετικότατο και πολιτισμένο κύριο στον οποίο είπα οτι θα ήθελα κάτι καλύτερο για απεριόριστο στο κινητό επειδή έχω και το σταθερό μου στο πρόγραμμα του 1Gbps. Στην αρχή μου είπε τα κλασικά πακέτα του unlimited σε συνδυασμό με one, αν θυμάμαι γύρω στα 37€, και του είπα πως είναι ανήκουστο να μου προσφέρει ακριβότερα το συμβόλαιο απ ότι το Neο. Με συνοπτικές διαδικασίες τον πιεσα να πάρει στοιχεία μου για να δει προσωπικες προσφορες και μου είπε ότι μου δίνει το απεριόριστο στα 22€ το μήνα, που με την έκπτωση one βγαίνει 19.80€. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2024 2 ώρες πριν, elkons said: Και που έκανες την ανανέωση και τι τους έλεγες; Η σύζυγος μου δίνει 23€ για Gigamax 2.5GB [+κάτι αλλά από One 5 συνολικά κάτι τέτοιο] χωρίς καν επιδότηση σταθερή 33,33€ 50αρα απεριόριστα κινητά/σταθερά [μέγα λάθος απεριόριστα κινητά σταθερά] και μαζί μου με σταθερό κ 3 καρτοκινητά με One όλα αυτή η τιμή. Οι τιμές που λένε κιόλας στο σαιτ δεν προωθούν ΚΑΝΕΝΑ,απωθούν 41€ και καλά από 80κατι όταν βλέπεις τον ανταγωνισμό με 33 ή λιγότερο. Μιλάω για συμβόλαια όχι neo. Εμένα πάντως που κάνατε χάλια τιμή για την ανανέωση και με την extraim πάμε στα 75+ και κάτι Ευρώ. Τον άλλο μήνα αν δεν κάνουν κάτι το κόβω εντελώς το κάνω καρτοκινητή και όταν βάλουν μυαλό τα ξαναλέμε. Έχω και το red unlimited και δεν με πολύ καίει γιατί τα τηλέφωνα μου τα επαγγελματικά είναι voip οπότε δεν μου αλλάζει κάτι. Εκτός αν γίνει κανένα θαύμα και δώσουν κάτι καλύτερο. Κάντε και λίγο υπομονή μήπως δούμε και τίποτα καλές προσφορές σε Black Friday. Πάντως για γενική χρήση αν δεν χρειάζεται κάποιος τα 1000ρια στα speedtest με όλες κάνει τα πάντα από το κινητό. Εδώ σπίτια και ολόκληρες επιχειρήσεις επιβιώνουν με 50αρες και 100ρες σταθερές συνδέσεις και από το κινητό με 40 η 100 mbps νομίζω είναι αρκετά σε οποίο δίκτυο και να πας για να καλύψουν τον μέσο χρήστη. 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2024 5 ώρες πριν, elkons said: Γουόντερφουλ νετγουορκς Καλή η COSMOTE δε λέω αλλά απαράδεκτες οι τιμές των συμβολαίων δεν γίνεται ο άλλος από φορητότητα να πάρει Gigamax unlimited στα πχ 29€ και εγώ 20χ+ πελάτης να μου το δώσουν 41 στη μάπα ! (Φαντάσου έκανα φορητότητα για αντιπρπσφορά) Οι τιμές των συμβολαίων είναι τραγικές πχ Gigamax 5GB αν δεις χάλι μαύρο η τιμή συγκριτικά των ανταγωνιστών . Εαν δεις τις πραγματικές τιμές της βονταφονάρας στα συμβόλαια θα φρίξεις! Απλα στην πλειοψηφία κάνουν εκπτωσεις πανω απο 50% για να φαίνονται φτηνοτεροι. Ξαναλέω, εαν δεις αναλογικα την μεγάλη εικόνα, θα δεις οτι η κοσμοτέ ειναι η πιο συμφέρουσα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2024 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Εαν δεις τις πραγματικές τιμές της βονταφονάρας στα συμβόλαια θα φρίξεις! Απλα στην πλειοψηφία κάνουν εκπτωσεις πανω απο 50% για να φαίνονται φτηνοτεροι. Ξαναλέω, εαν δεις αναλογικα την μεγάλη εικόνα, θα δεις οτι η κοσμοτέ ειναι η πιο συμφέρουσα. Αυτό κόβουν πολύ όπως τα είπες Νόβα ονλυ 🤣 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts