georgemv Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 Γιατί; μην τα μαγαρίσουμε; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 1 hour ago, Chrischal1908 said: Αν δεν αλλάξει πολιτική ή δήμαρχος μην περιμένετε μεγάλη αλλαγή εκεί. Και σε άλλες περιοχές το αντιμετωπίζουν αυτό! Ναι ενώ τόσο καιρό τρέχανε να φτιάξουν δίκτυο. Υπάρχουν νόμοι και δικαστήρια. Αλλά μας έχουν γραμμένους. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 4 ώρες πριν, MIKU said: Υπάρχουν νόμοι και δικαστήρια. χαχαχαχα. Αστειεύεσαι , προφανως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 14 minutes ago, H2SO4 said: χαχαχαχα. Αστειεύεσαι , προφανως. Αν είσαι μια εταιρεία με τζίρο δις και σε ενοχλεί μια Δήμαρχος, προφανώς θα ασκήσεις τα νόμιμα μέσα. Αν όμως είσαι μια εταιρεία που δεν θέλει να επενδύσει, βρίσκεις δικαιολογίες. 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 52 minutes ago, MIKU said: Αν είσαι μια εταιρεία με τζίρο δις και σε ενοχλεί μια Δήμαρχος, προφανώς θα ασκήσεις τα νόμιμα μέσα. Αν όμως είσαι μια εταιρεία που δεν θέλει να επενδύσει, βρίσκεις δικαιολογίες. Εδώ κατεβάζουν νόμιμες κεραίες και κάποιες φορές. Ποια πολυεθνική θέλει να μπλέξει με δικαστήρια;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 (edited) 1 hour ago, MIKU said: Αν είσαι μια εταιρεία με τζίρο δις και σε ενοχλεί μια Δήμαρχος, προφανώς θα ασκήσεις τα νόμιμα μέσα. Αν όμως είσαι μια εταιρεία που δεν θέλει να επενδύσει, βρίσκεις δικαιολογίες. ΟΚ, αλλα η πραγματικότητα ειναι αλλη. Εδώ εχουμε κουραστεί να βλέπουμε πληρως αδειοτοτημένες κεραιες να κλεινουν κ απομακρυνονται λόγω ασφαλιστικών μέτρων που - πραδόξως - , τα ωραία δικαστήρια που εκθειάζεις , εκγρίνουν και στρέφονται ενάντια στις εταιρείες των "δις" που λες, κάνονοντας κουρελόχαρτα νόμους και ΦΕΚ. Στην μπανανία που ζούμε, ο λαικισμός των ΟΤΑ , σηκώνοντας το λάβαρο της "υγειας των πολιτών" για τους ψήφους , κανοντας σημαία την σταυροφορία τους , ειναι μάστιγα. Δες λίγο σε ανακοινώσεις Δήμων. Κάνε ένα google "ασφαλιστικών μέτρων κεραια" και πές μου μόνο για το 2024 πόσες κεραιες βλέπεις. Υπάρχουν Δήμοι , που θα πάρω εγώ πρώτα σύνταξη , και μετά θα μπεί κεραία. Το ότι πιστεύεις οτι καποια απο τις εταιρείες θα ασκησει "νομιμα μέσα" ενάντια σε δήμο, αφηνω απλα ασχολίαστο. Edited August 16, 2024 by H2SO4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 12 minutes ago, H2SO4 said: Το ότι πιστεύεις οτι καποια απο τις εταιρείες θα ασκησει "νομιμα μέσα" ενάντια σε δήμο, αφηνω απλα ασχολίαστο. Μπα μη το αποκλείεις έγινε πέρυσι αυτό στο Δήμο της περιοχής μου! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 ΠΑΙΔΙΑ! Σας λέω ότι η cosmote έχει δικτυάρα στην περιοχή και οι άλλες απλά υπάρχουν και εσείς μου λέτε για νόμους και Δήμους. Εγώ απλά βλέπω δικαιολογίες για τις ανεπάρκειες των άλλων. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 (edited) 4 ώρες πριν, MIKU said: Αν είσαι μια εταιρεία με τζίρο δις και σε ενοχλεί μια Δήμαρχος, προφανώς θα ασκήσεις τα νόμιμα μέσα. Αν όμως είσαι μια εταιρεία που δεν θέλει να επενδύσει, βρίσκεις δικαιολογίες. Εάν είσαι στην παράταξη ή υποστηρικτής της νέας δημάρχου δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω! Είναι σοβαρό εμπόδιο στην ανάπτυξη των δικτύων τέτοιες πολιτικές... Edited August 17, 2024 by Chrischal1908 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 (edited) Είδαμε και τη Nova στο Μαρούσι που είναι γεμάτο με κεραίες,χωρίς περιορισμό από κάποιο δήμαρχο, η nova 150mbps περίπου όπως μας είχε δείξει ο Chrischal1908, οι οποίες ταχύτητες για το Μαρούσι δεν θυμίζουν 5G ,έχει κοντά το Μέγαρο ΟΤΕ γεμάτη περιοχή Ν78 και έχει Nova και περιμένει το πότε θα αναβαθμίσει που εδώ και 2 χρόνια και μας λέει πως δεν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, είδα και ποστ του 2023. Εγώ σας τα έλεγα οι περιοχές είναι επιλεγμένες, εκεί που έχει η κάθε εταιρεία τους περισσότερους συνδρομητές θα επενδύσει περισσότερο,στη Wind δούλεψα .. Edited August 16, 2024 by elkons 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 26 minutes ago, elkons said: Είδαμε και τη Nova στο Μαρούσι που είναι γεμάτο με κεραίες,χωρίς περιορισμό από κάποιο δήμαρχο, η nova 150mbps περίπου όπως μας είχε δείξει ο Chrischal1908, οι οποίες ταχύτητες για το Μαρούσι δεν θυμίζουν 5G ,έχει κοντά το Μέγαρο ΟΤΕ γεμάτη περιοχή Ν78 και έχει Nova και περιμένει το πότε θα αναβαθμίσει που εδώ και 2 χρόνια και μας λέει πως δεν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, είδα και ποστ του 2023. Εγώ σας τα έλεγα οι περιοχές είναι επιλεγμένες, εκεί που έχει η κάθε εταιρεία τους περισσότερους συνδρομητές θα επενδύσει περισσότερο,στη Wind δούλεψα .. Ακριβώς αυτό… με τη διαφορά ότι η Cosmote σχεδόν πανελλαδικά ρίχνει λεφτά. Η Nova και η έτερη συνεργάτιδα όχι, όταν βλέπεις στην επαρχία η μια να κολλάει στην άλλη σημαίνει ότι υπολογίζουν τα κόστη των κεραιών. 5 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 Just now, Nikolas14 said: Ακριβώς αυτό… με τη διαφορά ότι η Cosmote σχεδόν πανελλαδικά ρίχνει λεφτά. Η Nova και η έτερη συνεργάτιδα όχι, όταν βλέπεις στην επαρχία η μια να κολλάει στην άλλη σημαίνει ότι υπολογίζουν τα κόστη των κεραιών. Επαρχία, κωμόπολη με Cosmote 1000αρια Ν78 τούμπανο κεραία ,αυτό μόνο λέω 😁😁😁 Με έχει σώσει αυτό 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 1 minute ago, elkons said: Επαρχία, κωμόπολη με Cosmote 1000αρια Ν78 τούμπανο κεραία ,αυτό μόνο λέω 😁😁😁 Με έχει σώσει αυτό Εμένα μου λες… για αυτό έχω καρτοκινητο σαν δεύτερο νούμερο και back up για δεδομένα. Όταν δεν δουλεύει η Nova και η Vodafone πατάω μια εναλλαγή τα data σε Cosmote και με ξελασπώνει. 2 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 (edited) Για τη νέα Σμύρνη τι φταίει που οι συνεργάτιδες ΔΕΝ υπάρχουν; Και όπου υπάρχουν, φουλ στην παρεμβολή είναι. Μόνο στην πλατεια είναι αξιοπρεπείς με 1000αρια οι συνεργάτιδες, κατά τα αλλα μόνο Cosmote Edited August 16, 2024 by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 τόσο χάλια δεν είναι Vodafone-Nova, πλέον στην επαρχία έχει εξισορροπήσει η κατάσταση, πάνε εκείνα τα χρόνια που η cosmote είχε καλύτερη κάλυψη, σε ταχύτητες υπάρχει μεγάλη διαφορά κι αυτό δε ξέρω που οφείλεται, ίσως στον εξοπλισμό της κάθε εταιρείας.. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2024 2 minutes ago, odim said: τόσο χάλια δεν είναι Vodafone-Nova, πλέον στην επαρχία έχει εξισορροπήσει η κατάσταση, πάνε εκείνα τα χρόνια που η cosmote είχε καλύτερη κάλυψη, σε ταχύτητες υπάρχει μεγάλη διαφορά κι αυτό δε ξέρω που οφείλεται, ίσως στον εξοπλισμό της κάθε εταιρείας.. Ακριβώς. η Vodafone με τις ρυθμίσεις που έχει κάνει έχει μαζέψει τα προβλήματα που είχε ενώ η Nova αναβαθμίζει αλλά δεν ρυθμίζει. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2024 1 ώρα πριν, panos.k2 said: Για τη νέα Σμύρνη τι φταίει που οι συνεργάτιδες ΔΕΝ υπάρχουν; Και όπου υπάρχουν, φουλ στην παρεμβολή είναι. Μόνο στην πλατεια είναι αξιοπρεπείς με 1000αρια οι συνεργάτιδες, κατά τα αλλα μόνο Cosmote Το κακό φεγγάρι 😝 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2024 1 ώρα πριν, odim said: τόσο χάλια δεν είναι Vodafone-Nova, πλέον στην επαρχία έχει εξισορροπήσει η κατάσταση, πάνε εκείνα τα χρόνια που η cosmote είχε καλύτερη κάλυψη, σε ταχύτητες υπάρχει μεγάλη διαφορά κι αυτό δε ξέρω που οφείλεται, ίσως στον εξοπλισμό της κάθε εταιρείας.. Και με επενδυτικό πλάνο εν εξελίξει... Όταν τελειώσει τότε θα κρίνουμε ειδικά την περιφέρεια που είναι πονεμένη ιστορία το δίκτυο κινητής και σταθερής. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2024 5 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Και με επενδυτικό πλάνο εν εξελίξει... Όταν τελειώσει τότε θα κρίνουμε ειδικά την περιφέρεια που είναι πονεμένη ιστορία το δίκτυο κινητής και σταθερής. μια ζωή θα υπάρχει επενδυτικό πλάνο σε εξέλιξη 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2024 Κανένας δεν είπε ότι η πράσινη επενδύει περισσότερο. Μια αναφορά έγινε στα πιθανά προβλήματα αδειοδότησης. Μου έχουν απαντήσει από την Vodafone για κάποιες περιοχές ότι έχουν θέμα με τις άδειες. Έχω επίσης και απο πράσινη παλαιότερα την ίδια απάντηση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2024 5 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Κανένας δεν είπε ότι η πράσινη επενδύει περισσότερο. Μια αναφορά έγινε στα πιθανά προβλήματα αδειοδότησης. Μου έχουν απαντήσει από την Vodafone για κάποιες περιοχές ότι έχουν θέμα με τις άδειες. Έχω επίσης και απο πράσινη παλαιότερα την ίδια απάντηση Προφανώς και επενδύει περισσότερο η πράσινη αφού έχει double score σε σχέση με τη 2η στις ταχύτητες, ενώ παράλληλα έχει και διπλάσια κίνηση λόγω διπλάσιων συνδρομητών, έχει 99% πληθυσμιακή κάλυψη 5G (έναντι 88%), ενεργοποίησε το SA με πληθυσμιακή κάλυψη στο 55% κλπ κλπ. Ως προς τις άδειες, είναι κάτι γενικό που αφορά όλες τις εταιρείες και όχι 1 συγκεκριμένα. Αν υπάρχουν στοιχεία μεροληψίας κρατικών λειτουργών έναντι μιας εταιρείας, ας παρουσιαστούν. 3 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2024 1 ώρα πριν, MIKU said: Προφανώς και επενδύει περισσότερο η πράσινη αφού έχει double score σε σχέση με τη 2η στις ταχύτητες, ενώ παράλληλα έχει και διπλάσια κίνηση λόγω διπλάσιων συνδρομητών, έχει 99% πληθυσμιακή κάλυψη 5G (έναντι 88%), ενεργοποίησε το SA με πληθυσμιακή κάλυψη στο 55% κλπ κλπ. Ως προς τις άδειες, είναι κάτι γενικό που αφορά όλες τις εταιρείες και όχι 1 συγκεκριμένα. Αν υπάρχουν στοιχεία μεροληψίας κρατικών λειτουργών έναντι μιας εταιρείας, ας παρουσιαστούν. Η αναλογια χρεωσεων με καλυψη/ταχυτητες ειναι πολύ καλύτερη της κοσμοτέ απο τον ανταγωνισμό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2024 4 minutes ago, VIPdriver said: Η αναλογια χρεωσεων με καλυψη/ταχυτητες ειναι πολύ καλύτερη της κοσμοτέ απο τον ανταγωνισμό. Αυτό εξαρτάται από το τι τιμή θα πετύχεις. Εγώ π.χ. είχα W.U. χρόνια. Μια μέρα πήγα στο Γερμανό και ρώτησα από περιέργεια τιμή για το GigaMax unlimited. Μου δώσανε 23,50 για 18 μήνες, με απαλλαγή τελών κινητής. Εννοείται το έκανα με κλειστά μάτια, μιας και έδινα πολύ περισσότερα σε κάρτες. 3 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2024 (edited) 5 ώρες πριν, MIKU said: Προφανώς και επενδύει περισσότερο η πράσινη αφού έχει double score σε σχέση με τη 2η στις ταχύτητες, ενώ παράλληλα έχει και διπλάσια κίνηση λόγω διπλάσιων συνδρομητών, έχει 99% πληθυσμιακή κάλυψη 5G (έναντι 88%), ενεργοποίησε το SA με πληθυσμιακή κάλυψη στο 55% κλπ κλπ. Ως προς τις άδειες, είναι κάτι γενικό που αφορά όλες τις εταιρείες και όχι 1 συγκεκριμένα. Αν υπάρχουν στοιχεία μεροληψίας κρατικών λειτουργών έναντι μιας εταιρείας, ας παρουσιαστούν. 90% είναι η κάλυψη 5G της Vodafone και 86% η Nova. Edited August 17, 2024 by Chrischal1908 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2024 (edited) 4 ώρες πριν, Chrischal1908 said: 90% είναι η κάλυψη 5G της Vodafone και 86% η Nova. Αν δεν ήταν η ισχύ της νόβα τόσο δυνατή στο 70% θα ήταν Είναι δυνατόν από συνεγκατασταση σπίτι μου η nova να είναι παντού 113dBm και κάτω [χάλια ταχύτητες βέβαια] και η vdf αππ τον ίδιο σταθμό να με πετάει σε EDGE ,η οποία κάρτα βρίσκεται σε ένα S23 Ultra [το πούλησα χτες] ! Δεν είναι κάποιο θέμα με τη vf ρώτησα εχτές στην υποστήριξη! Cosmote είναι πολύ ασταθές σπίτι μου μόνο η nova έχει καλή κάλυψη αν και γυρνάει EDGE στο άκυρο με μια γραμμή.. Ασταθές σε dBm δηλαδή πάντα ανω των -105dBm αλλά από ταχύτητες τις άλλες 2 είναι η 6 πλαίσια μεγαλύτερη Οπότε η ισχύς 100% είναι μεγαλύτερη επαληθεύουν Αν είχε η πράσινη ή κόκκινη την ισχύ αυτή παντού θα έπιαναν Edited August 17, 2024 by elkons 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts