cmvr Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 10 minutes ago, elkons said: Λέτε να αλλάξει η Cosmote όνομα ? Πχ Cosmote Telekom 🥲 σε κάθε διαφήμιση δείχνει από κάτω το T member και με ανησυχεί λίγο 🥲 επίσης είδα ένα κινητό Tcl ενός φίλοι και ο πάροχος ήταν σιδηρόδρομος έλεγε COSMOTE-GR COSMOTE 🥲 Δεν θα το αλλάξουν εδώ στο Τατζικιστάν θα χάσει πολλούς 2 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 (edited) 18 minutes ago, elkons said: Λέτε να αλλάξει η Cosmote όνομα ? Πχ Cosmote Telekom 🥲 σε κάθε διαφήμιση δείχνει από κάτω το T member και με ανησυχεί λίγο 🥲 επίσης είδα ένα κινητό Tcl ενός φίλοι και ο πάροχος ήταν σιδηρόδρομος έλεγε COSMOTE-GR COSMOTE 🥲 Πολύ εύστοχη η παρατήρησή σου φίλε. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η cosmote είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία κινητής που δεν έχει αλλάξει ακόμη το όνομά της και έχει το αρχικό. Edited May 4, 2024 by p_k 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 6 minutes ago, p_k said: Πολύ εύστοχη η παρατήρησή σου φίλε. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η cosmote είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία κινητής που δεν έχει αλλάξει ακόμη το όνομά της και έχει το αρχικό. Έγινε βέβαια Ένωση με τον ΟΤΕ με αποτέλεσμα όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει να είναι ένα ενιαίο brand , Cosmote 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 (edited) Όταν ξεκίνησε όμως ως κινητή, ξεκίνησε με το brand Cosmote. Edited May 4, 2024 by p_k 5 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 27 minutes ago, elkons said: Λέτε να αλλάξει η Cosmote όνομα ? Πχ Cosmote Telekom 🥲 σε κάθε διαφήμιση δείχνει από κάτω το T member και με ανησυχεί λίγο 🥲 επίσης είδα ένα κινητό Tcl ενός φίλοι και ο πάροχος ήταν σιδηρόδρομος έλεγε COSMOTE-GR COSMOTE 🥲 Το Ελληνικό Δημόσιο έχει το 8% των μετοχών στην ΟΤΕ ΑΕ με δικαίωμα βέτο σε αλλαγή ονόματος. 1 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2242847/nea-ptosh-gia-thn-ellada-stis-tahythtes-diadiktyoy.html 1 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 Μέθανα σύγκριση μεταξύ τριών παροχων. Όπως έχω ήδη επισημάνει εδώ και αρκετό καιρό, η cosmote είναι τραγική στο σύνολο της περιοχής, όπως σε Βρομολιμνη, Τακτικουπολη, Άγιο Γεώργιο, Γάλατα και λίγο λιγότερο στον Πόρο. Είναι ανεκτή μόνο στο κέντρο Nova 5G Cosmote “5G” Vf 5G 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 (edited) 1 minute ago, doganos said: https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2242847/nea-ptosh-gia-thn-ellada-stis-tahythtes-diadiktyoy.html Δεν είναι τυχαία η πτώση 20 περίπου ποσοστιαίων μονάδων του πράσινου παρόχου στις τελευταίες μετρήσεις της Ookla. Edited May 4, 2024 by p_k 1 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 3 minutes ago, Gv2008 said: Μέθανα σύγκριση μεταξύ τριών παροχων. Όπως έχω ήδη επισημάνει εδώ και αρκετό καιρό, η cosmote είναι τραγική στο σύνολο της περιοχής, όπως σε Βρομολιμνη, Τακτικουπολη, Άγιο Γεώργιο, Γάλατα και λίγο λιγότερο στον Πόρο. Είναι ανεκτή μόνο στο κέντρο Nova 5G Cosmote “5G” Vf 5G Εγώ έχω το αντίθετο, Cosmote λιγότερες μπάρες περισσότερο ταχύτητα, Nova πολλές μπάρες μέτρια ταχύτητα,Vf speedtest error φίλου η Nova αλλά δεν έστελνε το screenshot και τραβήχτηκε έτσι 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 4 minutes ago, doganos said: https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2242847/nea-ptosh-gia-thn-ellada-stis-tahythtes-diadiktyoy.html Εντάξει τώρα και το ookla που μετράει τεστ σε εσωτερικούς σέρβερ των εταιριών. Απλά για γενική εικόνα είναι. Αν έχω 300000 τεστ από τα mall που πηγαίνουν τούρμπο όλες Τσάκα Τσάκα ανεβαίνει ο μέσος όρος. Αλλά μόλις βγουν από τις πόλεις κάποιες εταιρίες για το gtp chat είναι 🤣 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 3 minutes ago, p_k said: Δεν είναι τυχαία η πτώση 20 περίπου ποσοστιαίων μονάδων του πράσινου παρόχου στις τελευταίες μετρήσεις της Ookla. Να δούμε η NOVA τι έχει κάνει στις ταχύτητες του δικτύου της... Μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε κοντά σε αποτελέσματα μετρήσεων Umlaut και Speedtest Awards. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 6 minutes ago, doganos said: https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2242847/nea-ptosh-gia-thn-ellada-stis-tahythtes-diadiktyoy.html Αυτό εντομεταξυ είναι σταθερή τηλεφωνία όχι κινητή 7 minutes ago, doganos said: 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 Και μέσα στο σπίτι Cosmote “5G” Nova 5G 2 1 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 Just now, elkons said: Εγώ έχω το αντίθετο, Cosmote λιγότερες μπάρες περισσότερο ταχύτητα, Nova πολλές μπάρες μέτρια ταχύτητα,Vf speedtest error φίλου η Nova αλλά δεν έστελνε το screenshot και τραβήχτηκε έτσι Εντάξει είναι το σημείο. Η νόβα στα εκτός πόλης μη τουριστικά σημεία είναι ανύπαρκτη β20 οννλυ. Καμία σχέση με τις άλλες δύο 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 Δεν έχουν τόση σημασία οι απόλυτοι αριθμοί, όση η απόκλιση πάνω ή κάτω από τις προηγούμενες μετρήσεις. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 1 minute ago, elkons said: Εγώ έχω το αντίθετο, Cosmote λιγότερες μπάρες περισσότερο ταχύτητα, Nova πολλές μπάρες μέτρια ταχύτητα,Vf speedtest error φίλου η Nova αλλά δεν έστελνε το screenshot και τραβήχτηκε έτσι Εδώ η cosmote δεν είναι καθόλου καλή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 Just now, Gv2008 said: Και μέσα στο σπίτι Cosmote “5G” Nova 5G Δώσε πόνο Νοβάρα 🤣 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 Βλέπω φέτος στα speedtest awards την Nova 2η και Vodafone τελευταία (έτσι έχω εικόνα δεν ξέρω) 2 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 Εδω η vf και κυρίως η nova που είχε το μεγάλο πρόβλημα έκαναν δουλειτσα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 8 minutes ago, Gv2008 said: Μέθανα σύγκριση μεταξύ τριών παροχων. Όπως έχω ήδη επισημάνει εδώ και αρκετό καιρό, η cosmote είναι τραγική στο σύνολο της περιοχής, όπως σε Βρομολιμνη, Τακτικουπολη, Άγιο Γεώργιο, Γάλατα και λίγο λιγότερο στον Πόρο. Είναι ανεκτή μόνο στο κέντρο Nova 5G Cosmote “5G” Vf 5G Υπάρχει κοντά κοινή κεραία Voda/Nova; 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 1 minute ago, elkons said: Αυτό εντομεταξυ είναι σταθερή τηλεφωνία όχι κινητή Mobile και σταθερή είναι. Το γράφει μάλιστα στο άρθρο. 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 1 minute ago, Gv2008 said: Εδώ η cosmote δεν είναι καθόλου καλή. Συνήθως είχε 900 mbps σε αυτό το σπίτι,από χτες έχει χαμηλώσει,και η Nova συνήθως 30 είχε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 Just now, cmvr said: Δώσε πόνο Νοβάρα 🤣 Πλάκα πλάκα μας έσωσε η novάρα της καρδιάς μας😂. Η κόκκινη βέβαια ακόμα πιο κορυφή. Αυτά στο σπίτι μου στη Βρομολιμνη εντός και εκτός. Μετά θα ανεβάσω και από το κέντρο και από την εκκλησία 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 Just now, elkons said: Βλέπω φέτος στα speedtest awards την Nova 2η και Vodafone τελευταία (έτσι έχω εικόνα δεν ξέρω) Αυτό ή το επόμενο εξάμηνο;; Του πρώτου θα βγουν σύντομα... 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. May 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2024 Just now, MIKU said: Υπάρχει κοντά κοινή κεραία Voda/Nova; Όχι. Της cosmote είναι πιο κοντά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts