Chrischal1908 Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 (edited) 28 minutes ago, MIKU said: Μέχρι τώρα για το Πάσχα: CosmOTE: Απεριόριστα ΜΒ για 7 ημέρες με ενεργοποίηση έως 7/5 και προϋπόθεση ανανέωσης έως 25/3 και πακέτο 70GB με 13,50. Vodafone: Απεριόριστα ΜΒ για 7 ημέρες με ενεργοποίηση έως 5/5 και προϋπόθεση ανανέωσης 20 μέρες πριν και πακέτο 50GB με 12,70. Nova: - Nova συμβόλαια: Απεριόριστα Data για 15 μέρες με 5,90. https://nova.gr/offers/aperiorista-data?utm_source=inapp&utm_medium=mobile_page_1&utm_campaign=easter_promo Edited April 25, 2024 by Chrischal1908 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 12 minutes ago, elkons said: Η Cosmote ξέφυγε Και η Vodafone έχει βελτίωση σε ταχύτητες. Δεν ξέρω τι κάλυψη και τι ταχύτητες είχε αλλά έχουν αναβαθμίσει σε αντίθεση με την NOVA που φαίνεται πως έχουν εγκαταλειφθεί. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 8 minutes ago, Chrischal1908 said: Nova συμβόλαια: Απεριόριστα Data για 15 μέρες με 5,90. https://nova.gr/offers/aperiorista-data?utm_source=inapp&utm_medium=mobile_page_1&utm_campaign=easter_promo Ενδιαφέρον αλλά μόνο για τα συμβόλαια. Έγραψα για τα καρτοκινητά 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 42 minutes ago, Arinos said: Και η Vodafone έχει βελτίωση σε ταχύτητες. Δεν ξέρω τι κάλυψη και τι ταχύτητες είχε αλλά έχουν αναβαθμίσει σε αντίθεση με την NOVA που φαίνεται πως έχουν εγκαταλειφθεί. Εγώ το έχω πει χιλιάδες φορές για την Vodafone:έαν καλύψει τις περιοχές που βγαίνει εκτός δικτύου ή είναι μόνο EDGE έστω και με n1 θα είναι εκπληκτική καθώς έχει ταχύτητες και μπορείς να βρεις απεριόριστο συμβόλαιο και με 17 ευρώ και i4s μαζί Επίσης δεν ξέρω,αλλά κάτι μου λέει ότι η κίνηση της Nova να μαζέψει τους περισσότερους operators που συνεργαζόταν με Vodafone για την περιαγωγή δεν θα της βγει σε καλό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 25 minutes ago, aektzhs 1 said: Εγώ το έχω πει χιλιάδες φορές για την Vodafone:έαν καλύψει τις περιοχές που βγαίνει εκτός δικτύου ή είναι μόνο EDGE έστω και με n1 θα είναι εκπληκτική καθώς έχει ταχύτητες και μπορείς να βρεις απεριόριστο συμβόλαιο και με 17 ευρώ και i4s μαζί Επίσης δεν ξέρω,αλλά κάτι μου λέει ότι η κίνηση της Nova να μαζέψει τους περισσότερους operators που συνεργαζόταν με Vodafone για την περιαγωγή δεν θα της βγει σε καλό Θα έχουν μεριμνήσει, δεν μπορεί να αφήσουν να "κρεμάσει" έτσι το δίκτυο. Πάντως από το CC ενημερώθηκα ότι εντός καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση στην γειτονιά μου στο Μαρούσι. Ελπίζω να ισχύει και να μη το είπε έτσι ο υπάλληλος για με "ξεπετάξει". 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 9 minutes ago, Chrischal1908 said: Θα έχουν μεριμνήσει, δεν μπορεί να αφήσουν να "κρεμάσει" έτσι το δίκτυο. Πάντως από το CC ενημερώθηκα ότι εντός καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση στην γειτονιά μου στο Μαρούσι. Ελπίζω να ισχύει και να μη το είπε έτσι ο υπάλληλος για με "ξεπετάξει". Μέχρι τώρα ότι ημερομηνία σου εχουν δώσει έχει ξεπεραστεί. Δεν είναι κοντά στα 2 χρόνια η αναβάθμιση; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 3 minutes ago, Arinos said: Μέχρι τώρα ότι ημερομηνία σου εχουν δώσει έχει ξεπεραστεί. Δεν είναι κοντά στα 2 χρόνια η αναβάθμιση; 1,5 χρόνο. Δεν ξέρω. Καθώς δεν είναι μόνο το Μαρούσι είναι και πέριξ περιοχές. Το καταλαβαίνω έχει πολύ δουλειά είναι μεγάλη η περιοχή. Αθήνα είναι... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 @doganosη A1 BG τώρα που δεν συνδέεται αυτόματα με vf όπως πριν και συνδέεται την Cosmote την γράφει κανονικά ή την γράφει Telekom GR καθώς όλες του μητρικού ομίλου την γράφουν Telekom;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Θα έχουν μεριμνήσει, δεν μπορεί να αφήσουν να "κρεμάσει" έτσι το δίκτυο. Πάντως από το CC ενημερώθηκα ότι εντός καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση στην γειτονιά μου στο Μαρούσι. Ελπίζω να ισχύει και να μη το είπε έτσι ο υπάλληλος για με "ξεπετάξει". Για να δούμε Μελίσσια. Χθες είπαν ότι βλέπουν "βλάβη". 2 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: @doganosη A1 BG τώρα που δεν συνδέεται αυτόματα με vf όπως πριν και συνδέεται την Cosmote την γράφει κανονικά ή την γράφει Telekom GR καθώς όλες του μητρικού ομίλου την γράφουν Telekom;;;; Cosmote Γράφει 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 Ενδιαφέρουσα απάντηση στη Nova: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/offer-cosmote-gigamax-family-unlimited-4members.html 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 5 ώρες πριν, Arinos said: Λένορμαν στα McDonald's https://maps.app.goo.gl/aiJ4fFRyZ6S4WVSY9 Nova Vodafone Cosmote Περιστέρι στον Άγιο Αντώνιο Nova https://maps.app.goo.gl/CgfTDhxyNc3dmnwp6 Vodafone Cosmote Δάφνη πλατεία Καλογήρων Nova Vodafone Cosmote Μακράν καλύτερη η νόβα παντού ..... ΝΟΤ 🤣🤣🤣🤣🤣 Είναι στην πρωτιά πάντως από τις τελευταίες 🤣 Και στο έκτος b20 for ever 🤣 9 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 1 hour ago, MIKU said: Ενδιαφέρουσα απάντηση στη Nova: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/offer-cosmote-gigamax-family-unlimited-4members.html Φοβερό! Πρέπει να κάνεις 4 συνδέσεις για να πάρεις αυτή την τιμή!! 😂😂 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 55 minutes ago, doganos said: Φοβερό! Πρέπει να κάνεις 4 συνδέσεις για να πάρεις αυτή την τιμή!! 😂😂 Μιλάμε για τα family 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 1 hour ago, MIKU said: Μιλάμε για τα family H τιμή αυτή υπάρχει ενάμιση χρόνο τώρα στη σελίδα δεν είναι κάτι καινούργιο. (Φυσικά και αφορά για 4 γραμμές στο family unlimited) 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. April 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2024 3 ώρες πριν, cmvr said: Μακράν καλύτερη η νόβα παντού ..... ΝΟΤ 🤣🤣🤣🤣🤣 Είναι στην πρωτιά πάντως από τις τελευταίες 🤣 Και στο έκτος b20 for ever 🤣 Για αυτό τις μετρήσεις της τις έβαλα πρώτες 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2024 Nova συμβόλαια: Απεριόριστα Data για 15 μέρες με 5,90. Ωχ, σύρσιμο έρχεται... 1 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2024 9 ώρες πριν, MIKU said: Μιλάμε για τα family Για ότι και να μιλάμε είναι αστείο ... 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2024 8 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Nova συμβόλαια: Απεριόριστα Data για 15 μέρες με 5,90. Ωχ, σύρσιμο έρχεται... Τι λες η νοβαρα δεν σέρνεται ποτέ. Ιδιαίτερα με τις β20 στην επαρχία πάει τρένο 🤣 4 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2024 9 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Nova συμβόλαια: Απεριόριστα Data για 15 μέρες με 5,90. Ωχ, σύρσιμο έρχεται... Οι άλλοι δύο δινουν δωρεάν απεριόριστα και σε καρτοκινητά και σε συμβόλαια. Η μαύρη είναι από σόι και δίνει μόνο σε συμβόλαια και επί πληρωμή 4 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2024 Φανταστείτε να έδινε είναι και δωρεάν απεριόριστα Έχετε παρατηρήσει θέμα σήμερα? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2024 21 ώρες πριν, MIKU said: Για να δούμε Μελίσσια. Χθες είπαν ότι βλέπουν "βλάβη". Από την enb 2633 λαμβάνεις σήμα; Παίζει καλά αυτή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2024 21 minutes ago, Chrischal1908 said: Από την enb 2633 λαμβάνεις σήμα; Παίζει καλά αυτή. Είναι αυτή στην Λ. Πηγής 55; 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2024 49 minutes ago, MIKU said: Είναι αυτή στην Λ. Πηγής 55; Οδός Πεντέλης στο ύψος με Πυθαγόρα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2024 (edited) 5 minutes ago, Chrischal1908 said: Οδός Πεντέλης στο ύψος με Πυθαγόρα. Όχι όχι, πιάνω από την κεραία στην Λ. Πηγής εκεί που μένω. Η αναφορά για βλάβη δεν ξέρω ποια κεραία αφορά, αλλά η διεύθυνση που τους δόθηκε για έλεγχο ήταν η Σωκράτους στα Μελίσσια, που εργάζεται η φίλη. Λογικά είναι η κεραία στην Π. Τσαλδάρη. Edited April 26, 2024 by MIKU 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts