georgebad Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου (edited) Συγκριτικά nova vs COSMOTE στις σερρες . γράψτε λάθος η novara ήθελε ειδική πρόσκληση για να ενεργοποίηση το 5G Edited 4 Ιανουαρίου by georgebad 3 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Κάτω Σταλό ( λίγο εξω απο Χανιά ) η Cosmote δεν είχε μέχρι το καλοκαίρι μια γραμμή 4G και τώρα φουλ 5G.Η vf συνεχίζει με σήμα καμπάνα 4G και οι 2 στις ίδιες ταχύτητεςSent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 9 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 1 hour ago, H2SO4 said: Καμια απο τις γύρω κεραίες της VF έχει Ν78. Αυτή είχε άδεια για Ν78 και είχα ελπίδες να δώ άσπρη μέρα. Έχουν πυκνό δίκτυο εκεί τουλάχιστον;; Όχι ότι και μια περισσεύει αλλά... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, Chrischal1908 said: Έχουν πυκνό δίκτυο εκεί τουλάχιστον;; Όχι ότι και μια περισσεύει αλλά... Σε σχεση με πριν 5-6 χρονια , ναι , μπηκαν 2-3 και βελτιωσαν τη κατασταση, που ηταν πριν 2G / εκτος δικτυου σε πολλα, πολαααα σημεια. Ομως, επειδη ειναι "ανωμαλη" περιοχη μορφολογικα , πολλες "λακουβες" δημιουργουν κενα καλυψης η οριακης καλυψης. Με καλυπτει κυριως κεραια επι της Εθνικης οδου . Εχει 5G/DSS , 700αρα, 800αρα , 1800αρα κλπ, η 700αρα οταν συνδεεται δινει τις καλυτερες ταχυτητες Up/down, εχω δει μεχρι 100/30 , αλλα δεν συνδεεται εκει σχεδον ποτε. η 1800 & 800, μπορει να παει απο 20Mbps μεχρι 90-100 Mbps, average @ 30-40 Mbps . Το κακο ειναι οτι εκει, το upload εινα τραγικο. συνηθως ΚΑΤΩ του Mbps, 600-800 kbps... Εκνευριστικό για Home office οταν η σταθερή βγαίνει εκτός.. Απόψε απο τις λιγες φορές που δινει 100Mbps @ download. Upload , τα συνηθησμένα χάλια. https://www.speedtest.net/my-result/a/9815417961 Edited 4 Ιανουαρίου by H2SO4 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 1 hour ago, H2SO4 said: Σε σχεση με πριν 5-6 χρονια , ναι , μπηκαν 2-3 και βελτιωσαν τη κατασταση, που ηταν πριν 2G / εκτος δικτυου σε πολλα, πολαααα σημεια. Ομως, επειδη ειναι "ανωμαλη" περιοχη μορφολογικα , πολλες "λακουβες" δημιουργουν κενα καλυψης η οριακης καλυψης. Με καλυπτει κυριως κεραια επι της Εθνικης οδου . Εχει 5G/DSS , 700αρα, 800αρα , 1800αρα κλπ, η 700αρα οταν συνδεεται δινει τις καλυτερες ταχυτητες Up/down, εχω δει μεχρι 100/30 , αλλα δεν συνδεεται εκει σχεδον ποτε. η 1800 & 800, μπορει να παει απο 20Mbps μεχρι 90-100 Mbps, average @ 30-40 Mbps . Το κακο ειναι οτι εκει, το upload εινα τραγικο. συνηθως ΚΑΤΩ του Mbps, 600-800 kbps... Εκνευριστικό για Home office οταν η σταθερή βγαίνει εκτός.. Απόψε απο τις λιγες φορές που δινει 100Mbps @ download. Upload , τα συνηθησμένα χάλια. https://www.speedtest.net/my-result/a/9815417961 Το eNb είναι της NOVA βλέπω! Εκείνη δίνει περισσότερο;; 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου οχι, συνηθως πολυ χειροτερα, 2Mbps - 20 Mbps . 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, zerokill said: Κάτω Σταλό ( λίγο εξω απο Χανιά ) η Cosmote δεν είχε μέχρι το καλοκαίρι μια γραμμή 4G και τώρα φουλ 5G. Η vf συνεχίζει με σήμα καμπάνα 4G και οι 2 στις ίδιες ταχύτητες Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Δυνατά και οι δύο. Η vf δεν έχει εκεί ακόμα 5G;;;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Δυνατά και οι δύο. Η vf δεν έχει εκεί ακόμα 5G;;;;Όχι δυστηχως ακόμη. Και το καλοκαίρι φορτώνει πολύ με τα ξενοδοχεία εδω και ψιλο γονατίζει. Η Cosmote είχε χοντρό θέμα και λύθηκε οπως φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο θα δείξει βέβαια οταν ανοίξει η σεζόν τέλη Μάρτίου.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 6 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Κάτω Σταλό ( λίγο εξω απο Χανιά ) η Cosmote δεν είχε μέχρι το καλοκαίρι μια γραμμή 4G και τώρα φουλ 5G.Η vf συνεχίζει με σήμα καμπάνα 4G και οι 2 στις ίδιες ταχύτητεςSent from my iPhone 14 Pro using TapatalkΔεν κράτησες cellid για την Cosmote, να δούμε ποια κεραία είναι, να υποθέσω, έτσι; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Δεν κράτησες cellid για την Cosmote, να δούμε ποια κεραία είναι, να υποθέσω, έτσι; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk106065 η πιθανότερη …Είναι σε απόσταση περίπου 1.5χλμ σε ευθεία απο το ξενοδοχείο των πεθερικών μου. Υπάρχουν και άλλες κεραίες ομως αυτό το eNB θυμάμαι..Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 106065 η πιθανότερη …Είναι σε απόσταση περίπου 1.5χλμ σε ευθεία απο το ξενοδοχείο των πεθερικών μου. Υπάρχουν και άλλες κεραίες ομως αυτό το eNB θυμάμαι..Sent from my iPhone 14 Pro using TapatalkΗ φώτο είναι σημερινή, έτσι; Δεν φαίνεται να έχουν προχωρήσει σε αλλαγή πάνελ και προσθήκη N78 σ αυτήν. Έχουν βγάλει κανονικά άδεια μες στο 23. Από κεραίες βρίσκω στην περιοχή 2 macros και 2 micros. Ίσως πιάνεις και από αλλού βέβαια και δεν μπορώ να τη βρω. Αλλά αφού λες ότι έχεις φουλ σήμα πλέον, κάτι μπορεί να άλλαξαν ή ενεργοποίησαν ίσως κάποιο micro κοντά σου που δεν δούλευε Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 minutes ago, johnny_htc said: Η φώτο είναι σημερινή, έτσι; Δεν φαίνεται να έχουν προχωρήσει σε αλλαγή πάνελ και προσθήκη N78 σ αυτήν. Έχουν βγάλει κανονικά άδεια μες στο 23. Από κεραίες βρίσκω στην περιοχή 2 macros και 2 micros. Ίσως πιάνεις και από αλλού βέβαια και δεν μπορώ να τη βρω. Αλλά αφού λες ότι έχεις φουλ σήμα πλέον, κάτι μπορεί να άλλαξαν ή ενεργοποίησαν ίσως κάποιο micro κοντά σου που δεν δούλευε Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit : Έχει κάποιο θέμα το ανέβασμα των φώτο στο forum? Δεν μου ανεβαζει σωστά τις φώτο, νόμιζα ότι έφταιγε το Tapatalk, αλλά και από browser τα ίδια... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Edit : Έχει κάποιο θέμα το ανέβασμα των φώτο στο forum? Δεν μου ανεβαζει σωστά τις φώτο, νόμιζα ότι έφταιγε το Tapatalk, αλλά και από browser τα ίδια... Οχι η φωτό δεν είναι σημερινή. Στην περιοχή υπάρχουν και άλλες κεραίες και σε διπλανά ξενοδοχεία αλλά δεν είναι ορατά και δεν ξέρω που βρίσκονται. Η κεραία στο Creta Dream είναι 100μ αλλά δεν μπορεί να την δεί κανείς τουλαχιστον απο τον κεντρικό δρόμο. Αν μπείς στο Cellmapper και δείς εκεί την περιοχή θα καταλάβειςSent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Με κλίση και εδώ τα πάνελ 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Με κλίση και εδώ τα πάνελ Μάλλον επειδή είναι χαμηλά ο ιστός και θέλουν να χτυπάει πιο ψηλά. Ή είναι απλά διόρθωση όπως ανέφερε κάποιος φίλος εδώ μέσα. Από κει και πέρα, μορφολογικα στα Χανιά αν έχεις πάει, απλά άστο... Η σχεδίαση του δικτύου εκεί, πρέπει να είναι σκέτος πονοκέφαλος πραγματικά. Τέτοια ανέβα- κατέβα, λοφακια ξελοφακια κλπ, δεν τα βρίσκεις αλλού πιστεύω. Φοβερό μέρος φυσικά, στην καρδιά μου τα χω τα Χανιά. Ειδικά προς τα μέσα στον Σταλο θυμάμαι, απίστευτα ωραίο μέρος αλλά και δύσκολο στην κάλυψη επίσης. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟχι η φωτό δεν είναι σημερινή. Στην περιοχή υπάρχουν και άλλες κεραίες και σε διπλανά ξενοδοχεία αλλά δεν είναι ορατά και δεν ξέρω που βρίσκονται. Η κεραία στο Creta Dream είναι 100μ αλλά δεν μπορεί να την δεί κανείς τουλαχιστον απο τον κεντρικό δρόμο. Αν μπείς στο Cellmapper και δείς εκεί την περιοχή θα καταλάβειςSent from my iPhone 14 Pro using TapatalkΚαλά σε ξενοδοχείο πάνω ιστός, ειδικά αυτό που βλέπω είναι πενταστερο, πρέπει να καλεσαν αρχιτέκτονα να επιμεληθεί το καμουφλάζ Θα είναι κάπου κρυμμένη και θα προσποιείται κάποια κολόνα του κτιρίου λογικά Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Καλά σε ξενοδοχείο πάνω ιστός, ειδικά αυτό που βλέπω είναι πενταστερο, πρέπει να καλεσαν αρχιτέκτονα να επιμεληθεί το καμουφλάζ Θα είναι κάπου κρυμμένη και θα προσποιείται κάποια κολόνα του κτιρίου λογικά Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο θετικό είναι οτι βελτιώθηκε το πρόβλημα που είχε η Cosmote.η Vf έχει δυνατή κάλυψη επίσης αλλα όχι NSA και απλά όταν ανοίξει η σεζόν οι ταχύτητες πέφτουν δραστικά! Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου On 4/1/2024 at 4:04 ΜΜ, H2SO4 said: Σκαατά. Μιά κεραία είχα που κάπως μπάλωνε τα πράγματα. Ελεος . Δημοτική αρχή απαράδεκτη. Πελατειακή, 10 χρόνια με έργο ΜΗΔΕΝ. Μετανιώνω συνέχεια που έμεινα Ελλαδα. Κράτος για γελια . Η καποια κεραία δεν αδειοδοτείται γιατι δεν συμορφώνεται με νομους και κανονες και ΔΕΝ κατασκευάζεται, Η αδειοδοτείται επειδή συμμορφώνεται με τους νόμους και κανονες και κατασκευάζεται. Αυτο το πράγμα που αδειοδοτείται , μπαινει ο σταθμος και ΜΕΤΑ η δημοτικη αρχη για δικους της λόγους κινειται , ειναι ελεεινο. Εχω τα νεύρα μου , ο συγκεκριμενος αυτης της παραταξης ειναι ενα ζώο και μισό, δεν περίμενα και πολλα. Και εγώ ο φουκαρας??? Εγώ Άλεξ απορώ με τόσα προσόντα γιατί κάθεσαι... Υπάρχουν πολύ καλές εταιρείες στην Ελλάδα αλλά πραγματικά η πολιτική μιζέρια με έχει απωθήσει πάραυτα κι εμένα. Πελατειακές σχέσεις στα πάντα. Αίσχος που στο 2024 ακόμα ξηλώνονται σταθμοί. Μα από το κέντρο του Αγίου Στεφάνου; Πάνε καλά; 8 ώρες πριν, zerokill said: Όχι δυστηχως ακόμη. Και το καλοκαίρι φορτώνει πολύ με τα ξενοδοχεία εδω και ψιλο γονατίζει. Η Cosmote είχε χοντρό θέμα και λύθηκε οπως φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο θα δείξει βέβαια οταν ανοίξει η σεζόν τέλη Μάρτίου. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk θα πάρει ρομινγκ και η κοσμοτε τώρα, θα ισορροπήσει η κατάσταση. On 4/1/2024 at 3:37 ΜΜ, panos.k2 said: Δεν καταλαβαίνω γιατί ειναι παράνομη η κεραια πάντως. Διαφεύγει κάτι της αντίληψης μου ή δεν αναφερεται καθόλου η αιτία που κρίθηκε παράνομη η εκπομπή; Αχ Πάνο, παντού διαφθορά... 6 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, zerokill said: 106065 η πιθανότερη … Είναι σε απόσταση περίπου 1.5χλμ σε ευθεία απο το ξενοδοχείο των πεθερικών μου. Υπάρχουν και άλλες κεραίες ομως αυτό το eNB θυμάμαι.. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Ενδιαφέρον... Κατηφορίζω με τον αγρότη μέσα από το χωράφι, το κωλώνω με την όπισθεν, και η δουλειά παιχνιδάκι... 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 1 minute ago, memoriesradio said: Ενδιαφέρον... Κατηφορίζω με τον αγρότη μέσα από το χωράφι, το κωλώνω με την όπισθεν, και η δουλειά παιχνιδάκι... Δεν αξίζει . Μικρή η λεία . Δεν έχει massive 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Ενδιαφέρον... Κατηφορίζω με τον αγρότη μέσα από το χωράφι, το κωλώνω με την όπισθεν, και η δουλειά παιχνιδάκι...Θα προσπαθήσω με την πρώτη ευκαιρία να φωτογραφίσω όλες τις κεραίες στην περιοχή να δούμε αν έχει αλλάξει κάτι στις άλλες.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 7 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Παλιό Λιμάνι Κέρκυρας , Σπηλιά Cosmote Το Micro έχει σίγουρα θέμα με το Backhaul και η πλοήγηση πάσχει πολύ Nova 6 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 26 minutes ago, georgeavl3 said: Παλιό Λιμάνι Κέρκυρας , Σπηλιά Cosmote Το Micro έχει σίγουρα θέμα με το Backhaul και η πλοήγηση πάσχει πολύ Nova Φαίνεται να είναι θέμα backhaul. Γενικά, όπως έχω πει (δηλαδή μου έχουν πει) υπάρχουν αρκετές εγκαταστάσεις χωρίς οπτικές οι οποίες θα βελτιωθούν μέσα στο 24. Ν78 θα μπαίνει εκεί που υπάρχει αρκετό backhaul και κίνηση. 6 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Χανιά κέντρο.(Πλατεία 1866)Cosmote vs Vodafone χαοτικές διαφορές Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 6 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Cosmote vs Nova Στον χωριό μου στην Πεντάπολη . Δεν περίμενα να έχει 5G η nova μπραβο Μέσα στο σπίτι Nova https://www.speedtest.net/result/i/5930875756 cosmote https://www.speedtest.net/result/i/5930874712 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 59 minutes ago, zerokill said: Χανιά κέντρο.(Πλατεία 1866) Cosmote vs Vodafone χαοτικές διαφορές Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Δεν έχει Ν78 στο κέντρο η κοσμοτε; 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου (edited) 6 ώρες πριν, georgebad said: Cosmote vs Nova Στον χωριό μου στην Πεντάπολη . Δεν περίμενα να έχει 5G η nova μπραβο Μέσα στο σπίτι Nova https://www.speedtest.net/result/i/5930875756 cosmote https://www.speedtest.net/result/i/5930874712 Γιατί δεν περίμενες;; Το ποσό που επενδύει δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο! Σε λίγο καιρό θα έχει παντού βάσει πληροφοριών από την εταιρεία! Θέλει ενα χρονικό διάστημα κάθε μήνα θα "ανεβαίνει" και θα αναβαθμίζεται! ΥΓ:Ήδη έδειξαν από το πρώτο χρόνο του πλάνου του United Group, σημαντικές αλλαγές και επεκτάσεις των δικτύων. Ας λένε οι haters ότι θέλουν. Κάθε μήνα και επεκτάσεις-βελτιώσεις. Edited 6 Ιανουαρίου by Chrischal1908 1 1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts