cmvr Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 5 minutes ago, p_k said: Για αυτό και εγώ επέλεξα διακοπές στο Μουζάκι Καρδίτσας, για τρίτη χρονιά σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο. Κι ανυπομονώ να δω τι εξέλιξη έχει το δίκτυο του οποίου είμαι συνδρομητής σε σχέση με την τελευταία φορά που πήγα πριν 2 χρόνια περίπου. Διακοπές στο βουνό ωραία. 1 minute ago, zerokill said: Νομίζω τα στατιστικά του SETE δεν τιθονται υπο αμφισβήτηση. https://insete.gr/statistika-deltia/ Sent from my iPhone using Tapatalk Σωστός. Μπάλα πάει σχεδόν παντού κοντά σε θάλασσα. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Χαλκιδική ο Ιούλιος ήρθε νωρίτερα, τόσο απλά.Για αυτό η united έχει αρχίσει και τα παίζει....Γεμίσαμε και με Τούρκους λόγω μπαιραμιου... Με 29 την λίρα/ευρώ κι όμως προτιμούν ΕλλάδαSent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Χαλκιδική ο Ιούλιος ήρθε νωρίτερα, τόσο απλά.Για αυτό η united έχει αρχίσει και τα παίζει....Γεμίσαμε και με Τούρκους λόγω μπαιραμιου... Με 29 την λίρα/ευρώ κι όμως προτιμούν ΕλλάδαSent from my iPhone using TapatalkΕντάξει 80 εκτ λαός δεν ειναι όλοι στην πείνα. Πολλοί ειναι και μονιμοί κατοικοι εξωτερικού με άλλο πορτοφόλι. Και η οικογένεια της γυναίκας μου διατηρεί μικρό ξενοδοχείο 20 δωματίων πάνω στην θάλασσα στα Χανιά με τιμές 180+ την βραδιά.Και όμως 36 εβδομάδες ήταν κλεισμένες απο τα Χριστούγεννα. Τωρα δεν υπάρχει δωμάτιο μέχρι τα μέσα Οκτώβρη.Πιστεύω ότι στην Κρήτη πάει καλά ο τουρισμός. 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 18 minutes ago, zerokill said: Εντάξει 80 εκτ λαός δεν ειναι όλοι στην πείνα. Πολλοί ειναι και μονιμοί κατοικοι εξωτερικού με άλλο πορτοφόλι. Και η οικογένεια της γυναίκας μου διατηρεί μικρό ξενοδοχείο 20 δωματίων πάνω στην θάλασσα στα Χανιά με τιμές 180+ την βραδιά.Και όμως 36 εβδομάδες ήταν κλεισμένες απο τα Χριστούγεννα. Τωρα δεν υπάρχει δωμάτιο μέχρι τα μέσα Οκτώβρη.Πιστεύω ότι στην Κρήτη πάει καλά ο τουρισμός. H Κρήτη είναι Κρήτη, ειδικά αν μιλάμε για Χανιά. Στο Πήλιο πάντως είναι μισοάδεια ενώ φέτος όσους ξέρω πάνε Τουρκία, Ισπανία και Ιταλία με πολύ καλύτερες τιμές και service. Ειδικά όποιος ήρθε πέρυσι Ελλάδα, μου είπε ότι δύσκολα θα ξαναέρθει. Το τουριστικό μας προιόν δυστυχώς πάσχει. Η ΕΡΤ έχει καταντήσει ΥΕΝΕΔ πλέον. Δεν είναι θέμα πολιτικού μηνύματος, είναι θέμα κατάντιας. 6 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 H Κρήτη είναι Κρήτη, ειδικά αν μιλάμε για Χανιά. Στο Πήλιο πάντως είναι μισοάδεια ενώ φέτος όσους ξέρω πάνε Τουρκία, Ισπανία και Ιταλία με πολύ καλύτερες τιμές και service. Ειδικά όποιος ήρθε πέρυσι Ελλάδα, μου είπε ότι δύσκολα θα ξαναέρθει. Το τουριστικό μας προιόν δυστυχώς πάσχει. Η ΕΡΤ έχει καταντήσει ΥΕΝΕΔ πλέον. Δεν είναι θέμα πολιτικού μηνύματος, είναι θέμα κατάντιας.Θα συμφωνήσω οτι η έλλειψη υποδομών και οι αυξημένες τιμές σε όλα παίζουν μεγάλο ρόλο και αρνητική διαφήμιση.Η ισπανία πάντως δεν είναι φτηνότερη αγορά από εμάς ούτε και οι Ιταλοί.Στο σέρβις και στις υποδομές υπερέχουν ξεκάθαρα. 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 (edited) 5 minutes ago, zerokill said: Θα συμφωνήσω οτι η έλλειψη υποδομών και οι αυξημένες τιμές σε όλα παίζουν μεγάλο ρόλο και αρνητική διαφήμιση.Η ισπανία πάντως δεν είναι φτηνότερη αγορά από εμάς ούτε και οι Ιταλοί.Στο σέρβις και στις υποδομές υπερέχουν ξεκάθαρα. Στα all inclusive που προτιμούν οι Σκανδιναβοί είναι στα ίδια και φθηνότερα (είχα αρκετές προσφορές φέτος). Η Τουρκία είναι τζάμπα αλλά δεν πάνε για άλλους λόγους (αν και πάλι γεμάτη είναι). Η ευθύνη της πολιτείας για τη δυσφήμηση του τουρισμού είναι μεγάλη. Εγώ που το βλέπω από το εξωτερικό θέματα όπως οι δρόμοι, η άνοδος της Ακροδεξιάς, το ναυάγιο της Πυλου, η ασφάλεια των μεταφορών κτλ κτλ παίζουν πολύ ρόλο. Η εσωτερική κατανάλωση είναι πολύ διαφορετική. Σας το λέω με ειλικρίνεια. Edited June 27, 2023 by mixtri 3 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Στα all inclusive που προτιμούν οι Σκανδιναβοί είναι στα ίδια και φθηνότερα (είχα αρκετές προσφορές φέτος). Η Τουρκία είναι τζάμπα αλλά δεν πάνε για άλλους λόγους (αν και πάλι γεμάτη είναι). Η ευθύνη της πολιτείας για τη δυσφήμηση του τουρισμού είναι μεγάλη. Εγώ που το βλέπω από το εξωτερικό θέματα όπως οι δρόμοι, η άνοδος της Ακροδεξιάς, το ναυάγιο της Πυλου, η ασφάλεια των μεταφορών κτλ κτλ παίζουν πολύ ρόλο. Η εσωτερική κατανάλωση είναι πολύ διαφορετική. Σας το λέω με ειλικρίνεια.Εντάξει τώρα οι σκανδιναβοί που βγάζουν ακροδεξια 25% να τους ενόχλησε η δική μας νομίζω είναι υπερβολή το ναυάγιο της πύλου πάλι ; Εδω πνίγονται πολλαπλάσιοι στα ανοιχτά της Ιταλίας οι Ιταλοί δεν δυσφημιζονται;Νορβηγοί φίλοι μας απο Τρομσο που ήρθαν 3 φορές στα Χανιά φέτος μας ειπαν οτι απλα το νόμισμα τους εχει μεγαλύτερη αξία εκτος Ευρώ και οτι η Νορβηγία επιδοτεί τις διακοπές εντός της χώρας.Βέβαια οι Σκανδιναβοί που στα Χανιά ήταν πριν 6-7 χρόνια η πλειοψηφία πλεον έχουν εκτοπιστεί απο Γερμανούς Γάλλους Πολωνούς και Αγγλους με διαφοράSent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 15 minutes ago, zerokill said: Εντάξει τώρα οι σκανδιναβοί που βγάζουν ακροδεξια 25% να τους ενόχλησε η δική μας νομίζω είναι υπερβολή το ναυάγιο της πύλου πάλι ; Εδω πνίγονται πολλαπλάσιοι στα ανοιχτά της Ιταλίας οι Ιταλοί δεν δυσφημιζονται;Νορβηγοί φίλοι μας απο Τρομσο που ήρθαν 3 φορές στα Χανιά φέτος μας ειπαν οτι απλα το νόμισμα τους εχει μεγαλύτερη αξία εκτος Ευρώ και οτι η Νορβηγία επιδοτεί τις διακοπές εντός της χώρας.Βέβαια οι Σκανδιναβοί που στα Χανιά ήταν πριν 6-7 χρόνια η πλειοψηφία πλεον έχουν εκτοπιστεί απο Γερμανούς Γάλλους Πολωνούς και Αγγλους με διαφορά Sent from my iPhone using Tapatalk Καλά η Ακροδεξιά της Σουηδίας είναι Νουνού light. Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Αλλά υπερβολή το ναυάγιο της Πυλου δεν είναι. Τουλάχιστον φέτος. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Στα all inclusive που προτιμούν οι Σκανδιναβοί είναι στα ίδια και φθηνότερα (είχα αρκετές προσφορές φέτος). Η Τουρκία είναι τζάμπα αλλά δεν πάνε για άλλους λόγους (αν και πάλι γεμάτη είναι). Η ευθύνη της πολιτείας για τη δυσφήμηση του τουρισμού είναι μεγάλη. Εγώ που το βλέπω από το εξωτερικό θέματα όπως οι δρόμοι, η άνοδος της Ακροδεξιάς, το ναυάγιο της Πυλου, η ασφάλεια των μεταφορών κτλ κτλ παίζουν πολύ ρόλο. Η εσωτερική κατανάλωση είναι πολύ διαφορετική. Σας το λέω με ειλικρίνεια.Το ότι το βλέπεις από έξω, δε σημαίνει ότι το συλλογασαι και ορθά όμως.Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Ο Μιχάλης μπορεί να ζει στο εξωτερικό, όμως έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα και είναι σαν να ζει εδώ. Σας το λέω μετά λόγου γνώσεως αυτό. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Καλά η Ακροδεξιά της Σουηδίας είναι Νουνού light. Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Αλλά υπερβολή το ναυάγιο της Πυλου δεν είναι. Τουλάχιστον φέτος.Η ακροδεξίά στην Σουηδία λαιτ το AfD στην Γερμανία λάιτ η λεπεν λαιτ η μελονι λαιτ στην Πολωνία δεν υπάρχει καν μειονοτητα μουσουλμανική Βαλκάνια πιο εθνικιστές απο μας σε 9 χρονια πνιγηκαν 15.000 το 99% στα Ιταλικά χωρικά ύδατα και η Πύλος έπαιξε ρόλο στο οτι δεν μας προτιμάνε φέτος οι Σκανδιναβοί;Θέλω να σε διαβεβαιώσω οτι οι Σκανδιναβοί τουρ οπερειτορ παρακαλάνε τα ξενοδοχεία για κλίνες και δεν βρίσκουν γιατί τα περισσότερα ξενοδοχεια παιζουν booking πλεον και οχι γκαραντί συμβολαια οπως πριν την πανδημία. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 (edited) 1 hour ago, rebel1 said: Το ότι το βλέπεις από έξω, δε σημαίνει ότι το συλλογασαι και ορθά όμως. Sent from my iPad using Tapatalk Θα σου πω ότι τέτοιες ειδήσεις παίζουν συνεχώς εδώ και κάνουν απίστευτη ζημιά στον ελληνικό τουρισμό. Σας περιγράφω πως το αντιλαμβάνεται ένας ξένος. Και μακάρι να το καταλάβαιναν κάποιοι σε καίριες θέσεις. Η θάλασσα, ο ήλιος και το αγόρι δε φτάνουν πλέον. Είμαστε εντελώς off topic αλλά εφόσον τελείωσαν και οι εκλογές δεν υπάρχει κάποια πολιτική σκοπιμότητα, ελπίζω τουλάχιστον. Όλοι αγαπάμε την Ελλάδα εξίσου και θελουμε όλες οι κυβερνήσεις να τα πάνε καλά. Οτιδήποτε άλλο είναι μικροπρέπεια. 35 minutes ago, zerokill said: Η ακροδεξίά στην Σουηδία λαιτ το AfD στην Γερμανία λάιτ η λεπεν λαιτ η μελονι λαιτ στην Πολωνία δεν υπάρχει καν μειονοτητα μουσουλμανική Βαλκάνια πιο εθνικιστές απο μας σε 9 χρονια πνιγηκαν 15.000 το 99% στα Ιταλικά χωρικά ύδατα και η Πύλος έπαιξε ρόλο στο οτι δεν μας προτιμάνε φέτος οι Σκανδιναβοί; Θέλω να σε διαβεβαιώσω οτι οι Σκανδιναβοί τουρ οπερειτορ παρακαλάνε τα ξενοδοχεία για κλίνες και δεν βρίσκουν γιατί τα περισσότερα ξενοδοχεια παιζουν booking πλεον και οχι γκαραντί συμβολαια οπως πριν την πανδημία. Sent from my iPhone using Tapatalk Είναι πανευρωπαϊκό το θέμα της Ακροδεξιάς. Αλλά μη γίνουμε σαν τους άλλους. Το χρωστάμε στην ιστορία μας και την ποιότητά μας σαν λαός. Edited June 27, 2023 by mixtri 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 (edited) Οι εκλογές τέλειωσαν θα επανέλθουμε τώρα στο θέμα ; Κάποιοι κέρδισαν κάποιοι έχασαν ο λαός μίλησε για άλλους σωστά και άλλους λάθος. Όσο για τον τουρισμό αν εξαιρέσουμε τον ηλίθιο καιρό και Χαλκιδική, Βρασνά κλπ που μιλάω πίταρε και νησιά όπως η Πάρος, Ρόδος και νότια Πελοπόννησος και Κρήτη. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πως παίζουν τα δίκτυα. Αν κάποιος θέλει να συνδράμει στην πληροφόρηση των υπολοίπων για ταχύτητες και κάλυψη θα είναι πολύ καλό. Edited June 27, 2023 by cmvr 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 (edited) 9 minutes ago, cmvr said: Οι εκλογές τέλειωσαν θα επανέλθουμε τώρα στο θέμα ; Κάποιοι κέρδισαν κάποιοι έχασαν ο λαός μίλησε για άλλους σωστά και άλλους λάθος. Όσο για τον τουρισμό αν εξαιρέσουμε τον ηλίθιο καιρό και Χαλκιδική, Βρασνά κλπ που μιλάω πίταρε και νησιά όπως η Πάρος, Ρόδος και νότια Πελοπόννησος και Κρήτη. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πως παίζουν τα δίκτυα. Αν κάποιος θέλει να συνδράμει στην πληροφόρηση των υπολοίπων για ταχύτητες και κάλυψη θα είναι πολύ καλό. Ε αυτό λέμε. Άδειο το δίκτυο στο Πήλιο, παίζει super. Έβαλα την αδελφή μου να κάνει speedest. Cosmote 450mbps στην Αργαλαστή, 62mbps Nova. Edited June 27, 2023 by mixtri 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Ε αυτό λέμε. Άδειο το δίκτυο στο Πήλιο, παίζει super. Έβαλα την αδελφή μου να κάνει speedest. Cosmote 450mbps στην Αργαλαστή, 62mbps Nova.Μιχάλη επειδή δεν έχω εικόνα του τουρισμού στον Βόλο υπάρχει και το καλοκαίρι στο βουνό τόσος κόσμος η οι κεραίες στο Πήλιο καλύπτουν και τα παραθαλάσσια μέρη; Προσωπικά έχω παιδικές αναμνήσεις απο το Πήλιο χειμώνα και την καλύτερη φασολάδα της υφηλίου στη Μακρυνίτσα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Νομίζω είναι off topic αυτό που συζητάτε. Όσο για την άνοδο της ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη οφείλεται στη φτωχοποιηση των λαών και ιδιαίτερα του Ελληνικού λαού μετα τα μνημόνια. Η επιδημία της ανόδου της ακροδεξιάς χτύπησε και στη χώρα μας, με 3 ακραία κόμματα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά αν δεν δούμε καταστάσεις Χρυσής Αυγής, κάτι που εύχομαι, δεν υπάρχει πρόβλημα να βρίσκονται στη Βουλή. Τονίζω όμως, μόνο αν είναι μέσα στα όρια της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Καλησπέρα στην παρέα! Κανένας από μετρό πέρασε στους προβλεπόμενους σταθμούς που θα εγκατασταθεί δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; Όποιος έχει περάσει να ανεβάσει παρακαλώ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 42 minutes ago, Chrischal1908 said: Καλησπέρα στην παρέα! Κανένας από μετρό πέρασε στους προβλεπόμενους σταθμούς που θα εγκατασταθεί δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; Όποιος έχει περάσει να ανεβάσει παρακαλώ... Είμαι Αθήνα και δεν περασα καθόλου απ το μέτρο. Προτιμάω αμαξι. Δεν με καλύπτει όπου πάω δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 https://www.umlaut.com/en/benchmarking/greece αποτελέσματα 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 1 minute ago, mixtri said: https://www.umlaut.com/en/benchmarking/greece αποτελέσματα Νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα η μέχρι σήμερα κατάταξη, όσον αφορά τις τρεις πρώτες θέσεις. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 3 minutes ago, p_k said: Νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα η μέχρι σήμερα κατάταξη, όσον αφορά τις τρεις πρώτες θέσεις. Vodafone Nova πάνε χέρι χέρι. Νομιζω ότι πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη Nova που κατάφερε να ανεβεί τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια και να απειλεί τη Vodafone. Φαντάζομαι θα είναι πολύ χαρούμενοι με αυτό το αποτέλεσμα. Από το 2014 και μετά πήρε μπρος… και τώρα φαίνεται ότι πρόλαβε τις εξελίξεις. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 2 minutes ago, mixtri said: Vodafone Nova πάνε χέρι χέρι. Νομιζω ότι πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη Nova που κατάφερε να ανεβεί τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια και να απειλεί τη Vodafone. Φαντάζομαι θα είναι πολύ χαρούμενοι με αυτό το αποτέλεσμα. Από το 2014 και μετά πήρε μπρος… και τώρα φαίνεται ότι πρόλαβε τις εξελίξεις. Η Nova είναι δεύτερη. Η Vodafone τρίτη. 1 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Η βονταφον κάνει μόνο τον Ιουνίου σε 130 σημεία αναβαθμίσεις και η νόβα ούτε το 1/3 από αυτά στην επαρχία από διασταυρώσεις στοιχείων. Ας δούμε του χρόνου τι θα παίξει. Από την άλλη μακάρι να φτιαχτούνε όλες γιατί κερδίζουν οι συνδρομητές. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Just now, p_k said: Η Nova είναι δεύτερη. Η Vodafone τρίτη. Η διαφορά είναι στα όρια του στατιστικού λάθους. Ωστόσο η διαφορά στο crowd είναι αρκετά μεγάλη υπέρ της Wind που μάλλον οφείλεται ως ένα βαθμό στη λιγότερη κίνηση που έχει. Στο voice τα πήγε καλύτερα από Vodafone πράγμα που πολλοί το λέτε… Η Cosmote απλά φαίνεται άλλο δίκτυο και λογικό είναι μετά από τόσες αναβαθμίσεις… 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 2 minutes ago, p_k said: Η Nova είναι δεύτερη. Η Vodafone τρίτη. Αν βγάλεις τα crodsourcing στοιχεία είναι ίδιες 🤣 Στην ύπαιθρο με τις σκέτες 800αρες παραμένει η χειρότερη. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts