dasnowy Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 Τώρα που το λες, και εγώ όταν είχα πάει από whatsup σε συμβόλαιο wind πριν 4 χρόνια, είχε αργήσει η μεταφορά. Και φυσικά 1 τηλέφωνο τη μέρα για προσφορά που όσο περνούσε ο καιρός έφτασαν να γίνουν 4 τηλέφωνα τη μέρα. Και στη σταθερή αν υπάρχει θέμα με συνδρομητή αλλού παρόχου, τότε καθυστερούν όσο περισσότερο μπορούν. Σε δικούς τους συνδρομητές σε πολύ λίγες μέρες έχουν διορθώσει τα πάντα. Δεν ήταν και σπάνιο το φαινόμενο που έριχναν συνδρομητή αλλού δικτύου σε προβληματικό ζεύγος για να διορθώσουν βλάβη δικού τους συνδρομητή. Μάλλον κατάλαβαν πως έχουν αρχίσει να χάνουν το πάνω χέρι στην κινητή, όπως το έχασαν και στη σταθερή. Στη σταθερή πάντως οι μεταφορές γίνονται γρήγορα. Σε μια γραμμή που δεχτήκαμε κιόλας την αντιπρόταση και κάναμε υπαναχώρηση, πάλι την τράβηξε ο άλλος πάροχος τη γραμμή. 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 3 minutes ago, dasnowy said: Τώρα που το λες, και εγώ όταν είχα πάει από whatsup σε συμβόλαιο wind πριν 4 χρόνια, είχε αργήσει η μεταφορά. Και φυσικά 1 τηλέφωνο τη μέρα για προσφορά που όσο περνούσε ο καιρός έφτασαν να γίνουν 4 τηλέφωνα τη μέρα. Και στη σταθερή αν υπάρχει θέμα με συνδρομητή αλλού παρόχου, τότε καθυστερούν όσο περισσότερο μπορούν. Σε δικούς τους συνδρομητές σε πολύ λίγες μέρες έχουν διορθώσει τα πάντα. Δεν ήταν και σπάνιο το φαινόμενο που έριχναν συνδρομητή αλλού δικτύου σε προβληματικό ζεύγος για να διορθώσουν βλάβη δικού τους συνδρομητή. Μάλλον κατάλαβαν πως έχουν αρχίσει να χάνουν το πάνω χέρι στην κινητή, όπως το έχασαν και στη σταθερή. Στη σταθερή πάντως οι μεταφορές γίνονται γρήγορα. Σε μια γραμμή που δεχτήκαμε κιόλας την αντιπρόταση και κάναμε υπαναχώρηση, πάλι την τράβηξε ο άλλος πάροχος τη γραμμή. Για 4 χρόνια δεν ξέρω αλλά το τελευταίο τετράμηνο όλο παράπονα ακούω από όσους θέλουν να φύγουν. Όσο για τη σταθερή να σου πω περιπτώσεις που ξέρω σε περιοχή που έχουν αυτοί τις καμπίνες ότι ο πελάτη είχε νοβα σταθερή και του έλεγαν ότι δεν μπορεί να αναβαθμίσει από adsl σε vdsl δεν έχει πόρτα αφού αυτό απαντούσε ο ΟΤΕ στη νόβα. Μόλις πήγε στον Γερμανό την επομένη μέρα κιόλας βρήκαν πόρτα στην Cosmote. To ίδιο πάλι σε άνθρωπο που ήθελε να αναβαθμίσει από adsl σε vdsl στη vodafone σε περιοχή μόνο με καφαο από cosmote. Απλά φταίνε και οι καταναλωτές που δε γνωρίζουν τα δικαιώματα τους και δεν προχωράν με ενημέρωση της ΕΕΤΤ και της προστασίας του καταναλωτή. 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 Η COSMOTE έχει μακράν την χειρότερη εξυπηρέτηση πελατών. Δεν το διαπραγματεύομαι. Σε μένα έκαναν 5 εργασιμες μέρες να αποδεσμεύσουν το νούμερο και τους πήρα τηλέφωνο για να τους απειλήσω. 30 λεπτά μετα από την κληση το αποδέσμευσαν. Μην μιλήσω για οσες φορές πήρα να παραπονεθώ για το δίκτυο σε εξαιρετικά προβληματικες περιοχες των Ιωαννίνων και με κορόιδευαν κατάμουτρα λέγοντας μου «Κύριε, η περιοχή έχει τέλειο σημα, δεν βλέπω κανενα απολύτως πρόβλημα» Εμενα δεν με σεβάστηκαν ούτε λίγο. Αυτος Ήταν ο λόγος που έφυγα χωρίς δεύτερες σκέψεις για νοβα. Δεν δέχομαι να με κοροϊδεύουν τόσο ωμά. Ειδικά οι «προσφορές» που μου έκαναν για να επιστρέψω σε αυτους ηταν ακόμα πιο ντροπιαστικές. 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 (edited) 1 hour ago, cmvr said: Όχι θα το γράψω και ας θυμώσουν οι fan boys της cosmote. Όποιος πάει να φύγει από την cosmote το τελευταίο 4μηνο είτε να πάει σε συμβόλαιο είτε σε καρτοκινητό σε άλλο δίκτυο του βγάζουν το λαδί. Τουλάχιστον από μια ντουζίνα ανθρώπους το έχω ακούσει. Η εκκαθάριση φορητοτητας γίνεται μέχρι της 13:00 αλλά συνήθως ολοκληρώνεται στις 13:30 - 14:00 Δηλαδή όταν είναι να ρουφήξει συνδρομητές το κάνει Μπαμ και κάτω αλλά όταν είναι να διώξει τους τιμωρεί περιμένοντας. Port In Prepay ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ 07/06/2023 15:41:58 Να και μια ακόμα φορητά από WU σε άλλο δίκτυο σε καρτοκινητό που μετά από δυο εργάσιμες είναι πάλι στο περίμενε στην τις δυο μέρες ΣΚ πας στις 4 και αν γίνει και την δευτέρα. Δηλαδή δεν το αποδεσμεύουν. Μην θυμηθώ τώρα για το τρελό της διακοπής ατελώς σε συμβόλαιο λόγο αδυναμίας του δικτύου τους με 2g στο σημείο του πελάτη που του λέγανε και με τσαμπουκάδες με απαίσιο τρόπο από το τμήμα διακοπών μόνο αν γίνει ολική διαγραφή του νούμερου δεν θα πληρώσεις αλλά αν το κάνεις φορητά σε άλλο δίκτυο το συμβόλαιο θα το χρεωθείς κανονικά. Λες και το νούμερο τους ανήκει ή λες και ήταν σταθερό που δεν είχαν οι άλλοι υποδομές. Δηλαδή αν σε εκείνο το σημείο είμαστε για τα πανηγύρια ως εταιρία στην κινητή μας σε εκφοβίζουμε ότι θα χάσεις το νούμερο αν δεν μας πληρώσεις με τσαμπουκά τέλος διακοπής ανεξαρτήτως αν η υπηρεσία μας είναι ανύπαρκτη εκεί. Αυτά τα κόλπα ούτε ο Αλ καπονε δεν τα κάνει. Φυσικά και ενημερώθηκε η ΕΕΤΤ για όλα τα περιστατικά και εύχομαι να πράξουν και άλλοι και φυσικά όχι μόνο για την Cosmote αλλά και για παρόμοια περιστατικά των άλλων δικτυών. Τίποτα δεν τους ανήκει και ούτε έχουν δικαίωμα να εκφοβίζουν ουσιαστικά τον κόσμο. Για μένα και αυτό συμπεριλαμβάνεται ακόμα ως συμπεριφορά στο καλύτερο δίκτυο και όχι μόνο τα speed test. Είχα κάνει πριν έναν χρόνο φορητότητα τον αριθμό μου από Cosmote σε Vodafone, και ενώ είχε ολοκληρωθεί ορθά η μεταφορά και η ενεργοποίηση της καρτας σιμ της Vodafone (φαινόταν και στο foritotita.gr) η κάρτα σιμ της Cosmote παρέμεινε για ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ενεργοποιημένη με το εξής πρόβλημα, όποιος συνδρομητής Cosmote σταθερής και κινητής με καλούσε, η κλήση πήγαινε στην sim της Cosmote με αποτέλεσμα να λέει πως είμαι απενεργοποιήμενος και στο καπάκι να έρχεται σε sms ειδοποίηση κλήσης στην Sim της Vodafone από τα συστήματα της Cosmote. Μπορεί να μιλούσαμε κάθε μέρα 3-5 φορές επί έναν μήνα ώστε να μου κλείσουν την SIM, ώσπου τους έκανα καταγγελία και δια μαγείας ένα μεσημέρι απενεργοποιήθηκε και όλες οι κλήσεις από δίκτυο cosmote ερχόντουσαν κανονικά στην vodafone. Edited June 10, 2023 by CaptainNickGR 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 15 minutes ago, CaptainNickGR said: Είχα κάνει πριν έναν χρόνο φορητότητα τον αριθμό μου από Cosmote σε Vodafone, και ενώ είχε ολοκληρωθεί ορθά η μεταφορά και η ενεργοποίηση της καρτας σιμ της Vodafone (φαινόταν και στο foritotita.gr) η κάρτα σιμ της Cosmote παρέμεινε για ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ενεργοποιημένη με το εξής πρόβλημα, όποιος συνδρομητής Cosmote σταθερής και κινητής με καλούσε, η κλήση πήγαινε στην sim της Cosmote με αποτέλεσμα να λέει πως είμαι απενεργοποιήμενος και στο καπάκι να έρχεται σε sms ειδοποίηση κλήσης στην Sim της Vodafone από τα συστήματα της Cosmote. Μπορεί να μιλούσαμε κάθε μέρα 3-5 φορές επί έναν μήνα ώστε να μου κλείσουν την SIM, ώσπου τους έκανα καταγγελία και δια μαγείας ένα μεσημέρι απενεργοποιήθηκε και όλες οι κλήσεις από δίκτυο cosmote ερχόντουσαν κανονικά στην vodafone. Απίστευτο. 21 minutes ago, panos.k2 said: Η COSMOTE έχει μακράν την χειρότερη εξυπηρέτηση πελατών. Δεν το διαπραγματεύομαι. Σε μένα έκαναν 5 εργασιμες μέρες να αποδεσμεύσουν το νούμερο και τους πήρα τηλέφωνο για να τους απειλήσω. 30 λεπτά μετα από την κληση το αποδέσμευσαν. Μην μιλήσω για οσες φορές πήρα να παραπονεθώ για το δίκτυο σε εξαιρετικά προβληματικες περιοχες των Ιωαννίνων και με κορόιδευαν κατάμουτρα λέγοντας μου «Κύριε, η περιοχή έχει τέλειο σημα, δεν βλέπω κανενα απολύτως πρόβλημα» Εμενα δεν με σεβάστηκαν ούτε λίγο. Αυτος Ήταν ο λόγος που έφυγα χωρίς δεύτερες σκέψεις για νοβα. Δεν δέχομαι να με κοροϊδεύουν τόσο ωμά. Ειδικά οι «προσφορές» που μου έκαναν για να επιστρέψω σε αυτους ηταν ακόμα πιο ντροπιαστικές. Που να δεις την business υποστήριξη τους θα καταλάβεις πόσο το έχουν χάσει το παιχνίδι. 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 1 ώρα πριν, cmvr said: Όχι θα το γράψω και ας θυμώσουν οι fan boys της cosmote. Όποιος πάει να φύγει από την cosmote το τελευταίο 4μηνο είτε να πάει σε συμβόλαιο είτε σε καρτοκινητό σε άλλο δίκτυο του βγάζουν το λαδί. Τουλάχιστον από μια ντουζίνα ανθρώπους το έχω ακούσει. Η εκκαθάριση φορητοτητας γίνεται μέχρι της 13:00 αλλά συνήθως ολοκληρώνεται στις 13:30 - 14:00 Δηλαδή όταν είναι να ρουφήξει συνδρομητές το κάνει Μπαμ και κάτω αλλά όταν είναι να διώξει τους τιμωρεί περιμένοντας. Port In Prepay ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ 07/06/2023 15:41:58 Να και μια ακόμα φορητά από WU σε άλλο δίκτυο σε καρτοκινητό που μετά από δυο εργάσιμες είναι πάλι στο περίμενε στην τις δυο μέρες ΣΚ πας στις 4 και αν γίνει και την δευτέρα. Δηλαδή δεν το αποδεσμεύουν. Μην θυμηθώ τώρα για το τρελό της διακοπής ατελώς σε συμβόλαιο λόγο αδυναμίας του δικτύου τους με 2g στο σημείο του πελάτη που του λέγανε και με τσαμπουκάδες με απαίσιο τρόπο από το τμήμα διακοπών μόνο αν γίνει ολική διαγραφή του νούμερου δεν θα πληρώσεις αλλά αν το κάνεις φορητά σε άλλο δίκτυο το συμβόλαιο θα το χρεωθείς κανονικά. Λες και το νούμερο τους ανήκει ή λες και ήταν σταθερό που δεν είχαν οι άλλοι υποδομές. Δηλαδή αν σε εκείνο το σημείο είμαστε για τα πανηγύρια ως εταιρία στην κινητή μας σε εκφοβίζουμε ότι θα χάσεις το νούμερο αν δεν μας πληρώσεις με τσαμπουκά τέλος διακοπής ανεξαρτήτως αν η υπηρεσία μας είναι ανύπαρκτη εκεί. Αυτά τα κόλπα ούτε ο Αλ καπονε δεν τα κάνει. Φυσικά και ενημερώθηκε η ΕΕΤΤ για όλα τα περιστατικά και εύχομαι να πράξουν και άλλοι και φυσικά όχι μόνο για την Cosmote αλλά και για παρόμοια περιστατικά των άλλων δικτυών. Τίποτα δεν τους ανήκει και ούτε έχουν δικαίωμα να εκφοβίζουν ουσιαστικά τον κόσμο. Για μένα και αυτό συμπεριλαμβάνεται ακόμα ως συμπεριφορά στο καλύτερο δίκτυο και όχι μόνο τα speed test. Δεν νομίζω ότι φταίει η Cosmote. Από την ώρα που ο άλλος πάροχος καταθέσει αίτηση, η Cosmote έχει 6 εργάσιμες ώρες να την απόρριψει. Αν δεν την απορρίψει εγκρίνεται. Μετά ο άλλο πάροχος έχει 30 ημέρες να πάρει τον αριθμό. 1 ώρα πριν, cmvr said: Όχι θα το γράψω και ας θυμώσουν οι fan boys της cosmote. Όποιος πάει να φύγει από την cosmote το τελευταίο 4μηνο είτε να πάει σε συμβόλαιο είτε σε καρτοκινητό σε άλλο δίκτυο του βγάζουν το λαδί. Τουλάχιστον από μια ντουζίνα ανθρώπους το έχω ακούσει. Η εκκαθάριση φορητοτητας γίνεται μέχρι της 13:00 αλλά συνήθως ολοκληρώνεται στις 13:30 - 14:00 Δηλαδή όταν είναι να ρουφήξει συνδρομητές το κάνει Μπαμ και κάτω αλλά όταν είναι να διώξει τους τιμωρεί περιμένοντας. Port In Prepay ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ 07/06/2023 15:41:58 Να και μια ακόμα φορητά από WU σε άλλο δίκτυο σε καρτοκινητό που μετά από δυο εργάσιμες είναι πάλι στο περίμενε στην τις δυο μέρες ΣΚ πας στις 4 και αν γίνει και την δευτέρα. Δηλαδή δεν το αποδεσμεύουν. Μην θυμηθώ τώρα για το τρελό της διακοπής ατελώς σε συμβόλαιο λόγο αδυναμίας του δικτύου τους με 2g στο σημείο του πελάτη που του λέγανε και με τσαμπουκάδες με απαίσιο τρόπο από το τμήμα διακοπών μόνο αν γίνει ολική διαγραφή του νούμερου δεν θα πληρώσεις αλλά αν το κάνεις φορητά σε άλλο δίκτυο το συμβόλαιο θα το χρεωθείς κανονικά. Λες και το νούμερο τους ανήκει ή λες και ήταν σταθερό που δεν είχαν οι άλλοι υποδομές. Δηλαδή αν σε εκείνο το σημείο είμαστε για τα πανηγύρια ως εταιρία στην κινητή μας σε εκφοβίζουμε ότι θα χάσεις το νούμερο αν δεν μας πληρώσεις με τσαμπουκά τέλος διακοπής ανεξαρτήτως αν η υπηρεσία μας είναι ανύπαρκτη εκεί. Αυτά τα κόλπα ούτε ο Αλ καπονε δεν τα κάνει. Φυσικά και ενημερώθηκε η ΕΕΤΤ για όλα τα περιστατικά και εύχομαι να πράξουν και άλλοι και φυσικά όχι μόνο για την Cosmote αλλά και για παρόμοια περιστατικά των άλλων δικτυών. Τίποτα δεν τους ανήκει και ούτε έχουν δικαίωμα να εκφοβίζουν ουσιαστικά τον κόσμο. Για μένα και αυτό συμπεριλαμβάνεται ακόμα ως συμπεριφορά στο καλύτερο δίκτυο και όχι μόνο τα speed test. Δεν νομίζω ότι φταίει η Cosmote. Από την ώρα που ο άλλος πάροχος καταθέσει αίτηση, η Cosmote έχει 6 εργάσιμες ώρες να την απόρριψει. Αν δεν την απορρίψει εγκρίνεται. Μετά ο άλλο πάροχος έχει 30 ημέρες να πάρει τον αριθμό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 (edited) 22 minutes ago, TakeOverNet said: Δεν νομίζω ότι φταίει η Cosmote. Από την ώρα που ο άλλος πάροχος καταθέσει αίτηση, η Cosmote έχει 6 εργάσιμες ώρες να την απόρριψει. Αν δεν την απορρίψει εγκρίνεται. Μετά ο άλλο πάροχος έχει 30 ημέρες να πάρει τον αριθμό. Δεν νομίζω ότι φταίει η Cosmote. Από την ώρα που ο άλλος πάροχος καταθέσει αίτηση, η Cosmote έχει 6 εργάσιμες ώρες να την απόρριψει. Αν δεν την απορρίψει εγκρίνεται. Μετά ο άλλο πάροχος έχει 30 ημέρες να πάρει τον αριθμό. Γιατί όμως πάντα γίνεται το ανάποδο από άλλους παρόχους ; Τελικά το τελευταίο τετράμηνο τι έχει γίνει ποιος φταίει και γίνονται οι καθυστερήσεις; Edited June 10, 2023 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 (edited) 1 hour ago, cmvr said: Που να δεις την business υποστήριξη τους θα καταλάβεις πόσο το έχουν χάσει το παιχνίδι. Δεν εχω ασχοληθεί με Cosmote business και ούτε πρόκειται με τόσο απαράδεκτο σημα που (δεν) έχει στο κτίριο. 356€ στην nova 30 κινητά όλα απεριόριστα (κάποια με επιδοτηση συσκευής) και 100αρα γραμμή Η nova/vf εσωτερικα κανει ca με N1+B7+B3+B20+B28 και η κοσμοτε μονιμως εκτός δικτύου Edited June 10, 2023 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 Εμένα η αποδέσμευση από Cosmote έγινε άμεσα, πχ Τετάρτη υπέγραψα τα χαρτιά της Nova και Πέμπτη μετά τις 12 είχε ενεργοποιηθεί στην Nova. Η γνωστή προσφορά των 13€. 1 ώρα πριν, CaptainNickGR said: Είχα κάνει πριν έναν χρόνο φορητότητα τον αριθμό μου από Cosmote σε Vodafone, και ενώ είχε ολοκληρωθεί ορθά η μεταφορά και η ενεργοποίηση της καρτας σιμ της Vodafone (φαινόταν και στο foritotita.gr) η κάρτα σιμ της Cosmote παρέμεινε για ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ενεργοποιημένη με το εξής πρόβλημα, όποιος συνδρομητής Cosmote σταθερής και κινητής με καλούσε, η κλήση πήγαινε στην sim της Cosmote με αποτέλεσμα να λέει πως είμαι απενεργοποιήμενος και στο καπάκι να έρχεται σε sms ειδοποίηση κλήσης στην Sim της Vodafone από τα συστήματα της Cosmote. Μπορεί να μιλούσαμε κάθε μέρα 3-5 φορές επί έναν μήνα ώστε να μου κλείσουν την SIM, ώσπου τους έκανα καταγγελία και δια μαγείας ένα μεσημέρι απενεργοποιήθηκε και όλες οι κλήσεις από δίκτυο cosmote ερχόντουσαν κανονικά στην vodafone. Απαράδεκτοι και απλά κατά σύμπτωση το έλυσαν την τελευταία μέρα που θα έκλεινε μήνας; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 Στο cellmapper πως μπορώ να διαγράψω και να διορθώσω την τοποθεσία μιας κεραίας? 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, cmvr said: Γιατί όμως πάντα γίνεται το ανάποδο από άλλους παρόχους ; Τελικά το τελευταίο τετράμηνο τι έχει γίνει ποιος φταίει και γίνονται οι καθυστερήσεις; Συμπέρασμα, άδικα κατηγόρησες την Cosmote . Το αντίθετο συνέβη. Η Vodafone δεν ενημέρωσε τις βασεις δεδομένων και η φορητότητα σου έμεινε στον αέρα . Αρα? Εδω φταίει η Vodafone! ( Από την ώρα που ο άλλος πάροχος καταθέσει αίτηση, η Cosmote έχει 6 εργάσιμες ώρες να την απόρριψει. Αν δεν την απορρίψει εγκρίνεται. Μετά ο άλλος πάροχος έχει 30 ημέρες να πάρει τον αριθμό. ) Edited June 10, 2023 by HORGRAP 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 3 ώρες πριν, cmvr said: Απίστευτο. Που να δεις την business υποστήριξη τους θα καταλάβεις πόσο το έχουν χάσει το παιχνίδι. Από την Nova το έχουν χάσει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 Του είπα πάρε τη Vodafone και κράξε του είπαν ότι δεν το άφησε η Cosmote πήρε τη Cosmote του είπαν ότι φταίει η Vodafone 🤣🤣🤣🤣🤣 Και οι δυο για καταγγελία στην προστασία του καταναλωτή είναι. Και άντε ας πούμε ότι φταίει η Vodafone τώρα το ίδιο έγινε και σε συμβόλαια που πήγαν στην Nova. Δηλαδή Nova και Vodafone είναι ανόητοι και δε θέλουν να τραβήξουν τους πελάτες τους ενώ το ανάποδο γίνεται στο τσακ μπαμ ; 16 minutes ago, Chrischal1908 said: Από την Nova το έχουν χάσει; Στης Cosmote αναφέρομαι πολύ φόρτο εργασίας όπως και στους τεχνικούς πεδίου σταθερής in panic τρέχουν και αν δε βρεις κάποιο να είναι καλό παλικάρι έμπλεξες αν έχει καλωδιακή. 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, panos.k2 said: Η COSMOTE έχει μακράν την χειρότερη εξυπηρέτηση πελατών. Δεν το διαπραγματεύομαι. Σε μένα έκαναν 5 εργασιμες μέρες να αποδεσμεύσουν το νούμερο και τους πήρα τηλέφωνο για να τους απειλήσω. 30 λεπτά μετα από την κληση το αποδέσμευσαν. Μην μιλήσω για οσες φορές πήρα να παραπονεθώ για το δίκτυο σε εξαιρετικά προβληματικες περιοχες των Ιωαννίνων και με κορόιδευαν κατάμουτρα λέγοντας μου «Κύριε, η περιοχή έχει τέλειο σημα, δεν βλέπω κανενα απολύτως πρόβλημα» Εμενα δεν με σεβάστηκαν ούτε λίγο. Αυτος Ήταν ο λόγος που έφυγα χωρίς δεύτερες σκέψεις για νοβα. Δεν δέχομαι να με κοροϊδεύουν τόσο ωμά. Ειδικά οι «προσφορές» που μου έκαναν για να επιστρέψω σε αυτους ηταν ακόμα πιο ντροπιαστικές. Θα συμφωνήσω μαζί σου Cosmote έχει την χειρότερη τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Καλύτερα ήταν όσο το είχε το δημόσιο. Ακόμα περιμένω ένα αντίγραφο συμβολαίου που έχω ζητήσει εδώ και ένα χρόνο. Από τους τεχνικούς της σταθερής δεν έχω κανένα θέμα μου άλλαξαν εξωτερικό καλώδιο την ίδια μέρα και όλα δουλεύουν άψογα από τοτε Edited June 10, 2023 by AlexM2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 1 hour ago, AlexM2 said: Θα συμφωνήσω μαζί σου Cosmote έχει την χειρότερη τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Καλύτερα ήταν όσο το είχε το δημόσιο. Ακόμα περιμένω ένα αντίγραφο συμβολαίου που έχω ζητήσει εδώ και ένα χρόνο. Από τους τεχνικούς της σταθερής δεν έχω κανένα θέμα μου άλλαξαν εξωτερικό καλώδιο την ίδια μέρα και όλα δουλεύουν άψογα από τοτε Το ερώτημα είναι εάν ήταν ακόμη δημόσια εταιρία θα μπορούσε να κάνει τις mega επενδύσεις που κάνει τα τελευταία 10+ χρόνια. Θα είχε το ίδιο πλάνο; Δεν νομίζω! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 Όποιος κατάλαβε κατάλαβε 🤣🤣🤣🤣🤣 1 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 2 minutes ago, cmvr said: Όποιος κατάλαβε κατάλαβε 🤣🤣🤣🤣🤣 Αχαχαχαχαχαα εγω είμαι στη φωτο🤣🥖🥖😜 1 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 Just now, Nickchris36 said: Αχαχαχαχαχαα εγω είμαι στη φωτο🤣🥖🥖😜 Αρκετοί ταυτίζονται με το band 20 Only 🤣 1 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 (edited) 2 minutes ago, cmvr said: Αρκετοί ταυτίζονται με το band 20 Only 🤣 Εγώ είμαι ξεκαθαρα🥖😜🤣 Νοβα εντ ντραι μπρεντ Edited June 10, 2023 by Nickchris36 1 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 Οποίος κατάλαβε κατάλαβε 🤣🤣🤣🤣🤣 9 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 1 minute ago, cmvr said: Οποίος κατάλαβε κατάλαβε 🤣🤣🤣🤣🤣 Πάλι με έβγαλες φωτογραφία?😜🥖🤣😝 6 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 1 minute ago, Nickchris36 said: Πάλι με έβγαλες φωτογραφία?😜🥖🤣😝 Αφιερωμένο στο Band 20 network 🤣🤣🤣 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 Just now, cmvr said: Αφιερωμένο στο Band 20 network 🤣🤣🤣 Ετσιιι νοντ μπαντ 20 εντ ντραι μπρεντ🥖😝 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, cmvr said: Όποιος κατάλαβε κατάλαβε 🤣🤣🤣🤣🤣 Εγώ που πιάνω 240mbps στην επαρχία να πάω να παίξω τζόκερ? 🤣 Πριν λίγες μέρες η νοβάρα έβαλε και B7 και μάλλον και 5G να πατάει τρελά γκάζια. Καλά όταν θα γίνεται το μουσικό φεστιβάλ η nova και η vodafone θα πάνε περίπατο. Η cosmote δε μασάει, εκεί που γίνεται το φεστιβάλ δεν έχει έτσι και αλλιώς καλή κάλυψη. Edited June 10, 2023 by dasnowy 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 35 minutes ago, dasnowy said: Εγώ που πιάνω 240mbps στην επαρχία να πάω να παίξω τζόκερ? 🤣 Πριν λίγες μέρες η νοβάρα έβαλε και B7 και μάλλον και 5G να πατάει τρελά γκάζια. Καλά όταν θα γίνεται το μουσικό φεστιβάλ η nova και η vodafone θα πάνε περίπατο. Η cosmote δε μασάει, εκεί που γίνεται το φεστιβάλ δεν έχει έτσι και αλλιώς καλή κάλυψη. Ανέβασε λίγο το νούμερο του σταθμού της νόβα. Σε απομακρυσμένα πάει χερι χερι με τη vodafone ότι μένει band 20. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts