ccypruss000 Δημοσιεύτηκε August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 8, 2022 Network Technology GSM / HSPA / LTE / 5G Launch Announced 2022, May 11 Status Available. Released 2022, July 21 Body Dimensions 152.2 x 71.8 x 8.9 mm (5.99 x 2.83 x 0.35 in) Weight 178 g (6.28 oz) Build Glass front (Gorilla Glass 3), aluminum frame, plastic back SIM Nano-SIM and/or eSIM IP67 dust/water resistant (up to 1m for 30 mins) Display Type OLED, HDR Size 6.1 inches, 90.7 cm2 (~83.0% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2400 pixels, 20:9 ratio (~429 ppi density) Protection Corning Gorilla Glass 3 Always-on display Platform OS Android 12 Chipset Google Tensor (5 nm) CPU Octa-core (2x2.80 GHz Cortex-X1 & 2x2.25 GHz Cortex-A76 & 4x1.80 GHz Cortex-A55) GPU Mali-G78 MP20 Memory Card slot No Internal 128GB 6GB RAM UFS 3.1 Main Camera Dual 12.2 MP, f/1.7, 27mm, (wide), 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF, OIS 12 MP, f/2.2, 17mm, 114˚ (ultrawide), 1.25µm Features Dual-LED flash, Pixel Shift, Auto-HDR, panorama Video 4K@30/60fps, 1080p@30/60/120/240fps; gyro-EIS, OIS Selfie camera Single 8 MP, f/2.0, 24mm (wide), 1.12µm Features Auto-HDR, panorama Video 1080p@30fps Sound Loudspeaker Yes, with stereo speakers 3.5mm jack No Comms WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth 5.2, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS NFC Yes Radio No USB USB Type-C 3.1 Features Sensors Fingerprint (under display, optical), accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer Battery Type Li-Po 4410 mAh, non-removable Charging Fast charging 18W USB Power Delivery 3.0 Misc Colors Chalk, Charcoal, Sage Models GX7AS, GB62Z, G1AZG Price € 456.00 / $ 395.00 / £ 399.00 / ₹ 1,499 Tests Display Contrast ratio: Infinite (nominal) Battery life Endurance rating 94h 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Machete_ Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 Υπάρχει κανείς που να το έχει το συγκεκριμένο κινητό και να μας πει τη γνώμη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Σε αυτό λειτουργεί volte, 5G?Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 8 ώρες πριν, bardull said: Σε αυτό λειτουργεί volte, 5G? Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafx Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 On 14/9/2022 at 1:06 ΜΜ, Machete_ said: Υπάρχει κανείς που να το έχει το συγκεκριμένο κινητό και να μας πει τη γνώμη του? Το έχω εγώ. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Σε σύγκριση με το S8+ το οποίο αντικατέστησε είναι αρκετά πιο γρήγορο κατά την άποψή μου, αλλά δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις γενικά από το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Machete_ Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 4 ώρες πριν, zafx said: Το έχω εγώ. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Σε σύγκριση με το S8+ το οποίο αντικατέστησε είναι αρκετά πιο γρήγορο κατά την άποψή μου, αλλά δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις γενικά από το τηλέφωνο. Θέλω μόνο να μάθω αν έχει θέματα όπως... με τις κλήσεις (χαμένες ή κακό σήμα), τη συνδεσιμότητα WiFi - LTE (αποσυνδέσεις) και αν ανεβάζει θερμοκρασία η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafx Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 On 8/10/2022 at 8:17 ΜΜ, Machete_ said: Θέλω μόνο να μάθω αν έχει θέματα όπως... με τις κλήσεις (χαμένες ή κακό σήμα), τη συνδεσιμότητα WiFi - LTE (αποσυνδέσεις) και αν ανεβάζει θερμοκρασία η συσκευή. Για τις κλήσεις δεν μπορώ να σου απαντήσω υπεύθυνα γιατί το 99% των κλήσεων που κάνω είναι μέσω WiFi-Calling. Αποσυνδέσεις από LTE ή WiFi δεν έχω παρατηρήσει, είμαι ικανοποιημένος. Γενικά έχει τη φήμη του θερμού κινητού το 6α, θερμαίνεται αρκετά κατά τη φόρτιση (δεν καίει, αλλά είναι αρκετά θερμό κατά την άποψή μου). Παιχνίδια και άλλες απαιτητικές εφαρμογές δε χρησιμοποιώ. Κατα την απλή χρήση για παρακολούθηση YouTube/Netflix, κλήσεις Skype, πλοήγηση στο ίντερνετ δεν έχω παρατηρήσει να θερμαίνεται σε βαθμό που να το θεωρώ μη φυσιολογικό ή ενοχλητικό. Το μόνο θέμα που αναφέρεται πολύ είναι ότι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων του είναι αρκετά κατώτερης ποιότητας από τα μεγαλύτερα μοντέλα και είχε αρκετά προβλήματα πριν την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Άλλους τους ενοχλεί ότι η οθόνη είναι μόνο 60 Hz, εμένα δεν με απασχολεί καν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2022 Πωσ κάνεις κλήση μέσω vowifi αφού δεν το υποστηρίζει η συσκευή? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 Λοιπον το πηρα, μετα απο πολυ σκεψη κυριως για τη συμβατοτητα με τα δικτυα. Φ Ο Β Ε Ρ Ο .... Δεν εχω να πω κατι αλλο. το μεγεθος, η μπαταρια (δεν τελειωνει με τιποτα), η οθονη, τα ηχεια (πλησιαζουν σε ποιοτητα apple) το λογισμικο, η ποιοτητα του, η καμερα του. Πραγματικα εχουμε ενα bad boy εδω, ευτυχως που ακουσα την καρδια μου και οχι το μυαλο μου. Γιατι οποιος σκεφτεται με το μυαλο παει και παιρνει το A52s. Το συνιστω ανεπιφυλακτα 2 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 Εγώ για 456 πού λέει το άρθρο,το βρίσκω ακριβό κι ας είναι pixel.Την ram τσιγκουνευτηκαν;Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 ηρθε και το μυνημα πολιτικης προστασιας κανονικα, νομιζα δεν θα ερθει λολ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 γιατί να μην έρθει? Και στο δικό μου ήρθε (pixel 7 pro) Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 On 5/11/2022 at 2:57 ΜΜ, ea6gka said: Λοιπον το πηρα, μετα απο πολυ σκεψη κυριως για τη συμβατοτητα με τα δικτυα. Φ Ο Β Ε Ρ Ο .... Δεν εχω να πω κατι αλλο. το μεγεθος, η μπαταρια (δεν τελειωνει με τιποτα), η οθονη, τα ηχεια (πλησιαζουν σε ποιοτητα apple) το λογισμικο, η ποιοτητα του, η καμερα του. Πραγματικα εχουμε ενα bad boy εδω, ευτυχως που ακουσα την καρδια μου και οχι το μυαλο μου. Γιατι οποιος σκεφτεται με το μυαλο παει και παιρνει το A52s. Το συνιστω ανεπιφυλακτα Το σκέφτομαι και εγώ για αγορά. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις εάν το WiFi calling και το 5g παίζουν κανονικά; Ρωτάω γιατί παρακολουθώ και τα νήματα τον 7 και 7 pro και τι γίνεται ένας χαμούλης με αυτά που σε ρώτησα. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Machete_ Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 1 minute ago, panoszavra said: Το σκέφτομαι και εγώ για αγορά. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις εάν το WiFi calling και το 5g παίζουν κανονικά; Ρωτάω γιατί παρακολουθώ και τα νήματα τον 7 και 7 pro και τι γίνεται ένας χαμούλης με αυτά που σε ρώτησα. Όχι... δυστυχώς δεν παίζουν σε κανένα pixel. Κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 48 minutes ago, Machete_ said: Όχι... δυστυχώς δεν παίζουν σε κανένα pixel. Κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί Ρωτάω γιατί λίγο πιο πάνω ο @zafx έγραψε ότι κάνει κλίσεις μέσω wifi calling! Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Μένει ελλάδα; Αν υπάρχει πάντως δυνατότητα να υποστηρίζει 5g έστω με ρουτ κλπ σε ενημερώσει κάποιος 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 δεν ξερω με ρουτ, αλλα δεν παιζει τιποτα δυστηχως. 5G, volte, vowifi ξεχαστε τα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Μένει ελλάδα; Αν υπάρχει πάντως δυνατότητα να υποστηρίζει 5g έστω με ρουτ κλπ σε ενημερώσει κάποιος Με ρουτ μέσω module από magisk παίζει 5g αλλά volte μόνο στο δίκτυο της Vodafone Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 (edited) 29 minutes ago, Stef08 said: Με ρουτ μέσω module από magisk παίζει 5g αλλά volte μόνο στο δίκτυο της Vodafone Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εύκολη διαδικασία το ρουτ? Volte δε με πολύ ενδιαφερει. Όμως το 5g το θεωρώ σημαντικό , έχω κοσμοτε (γουατς απ') Edited November 14, 2022 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 27 minutes ago, mol said: Εύκολη διαδικασία το ρουτ? Volte δε με πολύ ενδιαφερει. Όμως το 5g το θεωρώ σημαντικό , έχω κοσμοτε (γουατς απ') Το πιο σημαντικό είναι το VOLTE... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Εύκολη διαδικασία το ρουτ? Volte δε με πολύ ενδιαφερει. Όμως το 5g το θεωρώ σημαντικό , έχω κοσμοτε (γουατς απ')Υπάρχουν αναλυτικά βίντεο στο YouTube,χάνεις όμως εγγύηση και με το ξεκλείδωμα του bootloader διαγράφονται όλα τα δεδομένα από την συσκευή σουΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Υπάρχουν αναλυτικά βίντεο στο YouTube,χάνεις όμως εγγύηση και με το ξεκλείδωμα του bootloader διαγράφονται όλα τα δεδομένα από την συσκευή σουΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγγύηση δε χάνεις.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Εγγύηση δε χάνεις.Sent from my iPhone using TapatalkΚαταλαβαίνω πως το λες ,αλλά από την στιγμή που η Google δεν το αναφέρει ρητά πάντα μπορεί να σου προκαλέσει πρόβλημα σε περίπτωση που χρειαστείς εγγύηση, με την ίδια λογική ακόμα και εάν αναφέρετε από εταιρείες ότι τα ρουτ τηλέφωνα είναι εκτός εγγύησης αυτό δεν έχει καμία υπόσταση μιας και η εταιρεία θα πρέπει να αποδείξει ότι εξαιτίας αυτού δημιουργήθηκε πρόβλημα στην συσκευή,τρέχα γυρευε δηλαδή.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Καταλαβαίνω πως το λες ,αλλά από την στιγμή που η Google δεν το αναφέρει ρητά πάντα μπορεί να σου προκαλέσει πρόβλημα σε περίπτωση που χρειαστείς εγγύηση, με την ίδια λογική ακόμα και εάν αναφέρετε από εταιρείες ότι τα ρουτ τηλέφωνα είναι εκτός εγγύησης αυτό δεν έχει καμία υπόσταση μιας και η εταιρεία θα πρέπει να αποδείξει ότι εξαιτίας αυτού δημιουργήθηκε πρόβλημα στην συσκευή,τρέχα γυρευε δηλαδή.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕννοείται ότι το τηλέφωνο θα φύγει στο σέρβις με official software. Αν έχει χαλάσει η nand ή η μητρική ούτε η ίδια η google θα μπορέσει να δει το tampered flag. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Εννοείται ότι το τηλέφωνο θα φύγει στο σέρβις με official software. Αν έχει χαλάσει η nand ή η μητρική ούτε η ίδια η google θα μπορέσει να δει το tampered flag. Sent from my iPhone using TapatalkΑν έχει χαλάσει η μητρική θα είναι ενδιαφέρον ο τρόπος που θα περαστεί το official software,εν πάση περιπτώσει το ρουτ εμπεριέχει ένα ρίσκο που το παίρνεις ή όχι Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts