blade_ Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Όχι Δεν γίνεται κριμα,ευχαριστω ;) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 να ρωτησω παιδια,μπορω να παρω κατι σε bluetooth ακουστικο και να ακουω απο εκει οταν παιζω? Αν θέλεις να ακούς τον ήχο του παιχνιδιού παίρνεις ασύρματα ακουστικά και τα συνδέεις με την τηλεόραση σου (αρκεί να έχει η τηλεόραση υποδοχή) και είσαι έτοιμος ;) Αν θέλεις για chat τα περισσότερα bluetooth για κινητά κάνουν. Εγώ έχω συνδέσει στο PS3 ένα παλιό Sony Ericsson bluetooth και παίζει μια χαρά :) Όχι Δεν γίνεται :confused: Γιατί το λες αυτό;; Προσπάθησες να κάνεις κάτι συγκεκριμένο και δεν έπαιξε;; Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xantzi Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Παιδια εχω το ps3 super slim 12gb οποτε ειναι αδυνατο να το κανω jailbreak. Διαβασε πριν απο μερικες σελιδες για ενα προγραμμα που λεγεται pexploit. Το εψαξα λιγο αλλα μου φαινεται οτι δεν μπορεις να περασεις ολοκληρα παιχνιδια αλλα μοναχα να κανεις τις demo versions παιχνιδιων σε full. Οποιος γνωριζει παραπανω και μπορει να με βοηθησει ας στειλει ενα pm. Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Αν θέλεις να ακούς τον ήχο του παιχνιδιού παίρνεις ασύρματα ακουστικά και τα συνδέεις με την τηλεόραση σου (αρκεί να έχει η τηλεόραση υποδοχή) και είσαι έτοιμος ;) Αν θέλεις για chat τα περισσότερα bluetooth για κινητά κάνουν. Εγώ έχω συνδέσει στο PS3 ένα παλιό Sony Ericsson bluetooth και παίζει μια χαρά :) :confused: Γιατί το λες αυτό;; Προσπάθησες να κάνεις κάτι συγκεκριμένο και δεν έπαιξε;; Δοκίμασα τα πάντα αλλά τζίφος Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Αν θέλεις να ακούς τον ήχο του παιχνιδιού παίρνεις ασύρματα ακουστικά και τα συνδέεις με την τηλεόραση σου (αρκεί να έχει η τηλεόραση υποδοχή) και είσαι έτοιμος ;) Αν θέλεις για chat τα περισσότερα bluetooth για κινητά κάνουν. Εγώ έχω συνδέσει στο PS3 ένα παλιό Sony Ericsson bluetooth και παίζει μια χαρά :) :confused: Γιατί το λες αυτό;; Προσπάθησες να κάνεις κάτι συγκεκριμένο και δεν έπαιξε;; η τηλεοραση ειναι σμαρτ,προφανως θα δεχεται?πως θα το ψαξω?καλη φαση :) αν εχεις να προτεινεις και καποιο ακουστικο.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 καλημερα GTA V / PS3 εχει κατεβασει και εγκαταστησει κανεις mod menu? υπαρχει καποιο λινκ? επισης για το λεγομενο jailbreak υπαρχει καποιο ελληνικο σαιτ να με κατευθυνει? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Μου φέρανε ένα ps3 model CECH-25038 χωρίς σκληρό δίσκο και χωρίς τηλεχειριστήριο , απλά μου είπανε ότι παίζει dvd. Όταν το ανοίγω μου βγάζει ότι δεν έχει σκληρό δίσκο, προσπάθησα να μπω στο κρυφώ μενού αλλά δυστοιχώς πάντα μου εμφανίζει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει σκληρός δίσκος. Πάτησα το κουμπί έγινε κόκκινο το άφησα το ξανά πάτησα και άκουσα τα δύο μπιπ αλλά στη συνέχεια ξάνα εμφάνισε ότι δεν έχει δίσκο. Πως να δω αν μπορώ να το κάνω να δουλέψει ώστε στην συνέχεια να πάρω ενα δίσκο και ένα τηλεχειριστήριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Το services μου έδωσε άλλο με 129 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Έχει προσπαθήσει κανείς να επισκευάσει ylod (yellow light of death) μόνος του? Μου το εμφάνισε πριν 3 μέρες, έλεγα να το πάω σε μαγαζί να μου το φτιάξουνε, μου είπαν τελικά μια τρελή τιμή και τώρα λεώ να το διορθώσω μόνος μου. Δεν μου φάνηκε και τόσο δύσκολο από κάποια βίντεο που έχω δει αλλά θέλω και την γνώμη από κάποιον που το έχει επιχειρήσει... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Άστο, πάρε άλλο ή το 4αρι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Άστο, πάρε άλλο ή το 4αρι Αν είχα τα χρήματα για να πάρω άλλο 3 ή το 4αρι πιστεύεις πως θα έγραφα εδώ για να φτιάξω αυτό που έχω? :rolleyes: Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Αν είχα τα χρήματα για να πάρω άλλο 3 ή το 4αρι πιστεύεις πως θα έγραφα εδώ για να φτιάξω αυτό που έχω? :rolleyes: Και να το επιδιορθώσεις, πάλι θα σε βγάλει το ίδιο πρόβλημα.Μπορεί αύριο, μπορεί σε 3 μήνες, μπορεί καθόλου.Ρίσκο είναι προσπαθώ να σε προστατεύσω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Έχει προσπαθήσει κανείς να επισκευάσει ylod (yellow light of death) μόνος του? Μου το εμφάνισε πριν 3 μέρες, έλεγα να το πάω σε μαγαζί να μου το φτιάξουνε, μου είπαν τελικά μια τρελή τιμή και τώρα λεώ να το διορθώσω μόνος μου. Δεν μου φάνηκε και τόσο δύσκολο από κάποια βίντεο που έχω δει αλλά θέλω και την γνώμη από κάποιον που το έχει επιχειρήσει... Εχει δικιο ο Βρωμιαρης. Παρατατο. υπαρχει ενας κανονας για το YLOD Once YLOD, Always YLOD Και να το φτιαξεις θα στο ξαναβγαλει αργα η γρηγορα. ΤΟ YLOD οφειλεται στο οτι εχουν πλεον χαλασει οι κολλησεις στα μικροκυκλωματα. Αν το θερμανεις η κανεις οτιδηποτε οπως λενε στα βιντεο σταδιακα αυτες θα αποκολληθουν. Δεν αξιζει τον κοπο. Ο μονος τροπος για να φτιαχτει το YLOD ειναι το reballing (οπου αλλαζουν παντελως τις κολλησεις) και αυτο απο ατομα που ξερουν η εισαι σιγουρος πως ειναι αξιοπιστα. Επειδη φυσικα παιρνει χρονο κοστιζει και αρκετα. Πιο πολυ σε συμφερει να βρεις μια μεταχειρισμενη Slim κονσολα να αγορασεις γυρω στο κατοσταρικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εχει δικιο ο Βρωμιαρης. Παρατατο. υπαρχει ενας κανονας για το YLOD Once YLOD, Always YLOD Και να το φτιαξεις θα στο ξαναβγαλει αργα η γρηγορα. ΤΟ YLOD οφειλεται στο οτι εχουν πλεον χαλασει οι κολλησεις στα μικροκυκλωματα. Αν το θερμανεις η κανεις οτιδηποτε οπως λενε στα βιντεο σταδιακα αυτες θα αποκολληθουν. Δεν αξιζει τον κοπο. Ο μονος τροπος για να φτιαχτει το YLOD ειναι το reballing (οπου αλλαζουν παντελως τις κολλησεις) και αυτο απο ατομα που ξερουν η εισαι σιγουρος πως ειναι αξιοπιστα. Επειδη φυσικα παιρνει χρονο κοστιζει και αρκετα. Πιο πολυ σε συμφερει να βρεις μια μεταχειρισμενη Slim κονσολα να αγορασεις γυρω στο κατοσταρικο Αυτο δεν ειναι λιγακι σοφισμα καθως καθε ps3 καταληγει τελικα με YLOD μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας ? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Δεν αναφερθηκα σε καθε PS3. Αναφερθηκα στα PS3 που εχουν παθει YLOD. Υπαρχουν PS3 που δουλευουν μια χαρα. Δεν ειναι πανάκεια οτι ολα θα βγαλουν YLOD. Απο τα Slim και μετα αυτο ειναι αρκετα σπανιο. Ειδικα τα χακαρισμενα που λειτουργουν με fan control πολυ δυσκολα θα το παθουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Βρε ξέρω πως είναι ρίσκο το πόσο θα κρατήσει μετά την επισκευή, αλλά πραγματικά είναι τόσο μικρό το ποσό για να το φτιάξω μόνος μου που θα το κάνω και όσο με πάει... Ίσως αργότερα μαζεψω τα λεφτά για ένα μεταχειρισμένο αλλά για την ώρα σίγουρα όχι... Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι πως από ότι μου είπανε σε μαγαζί το ylod οφείλεται σε υπερθέρμανση μετά απο πολλές ώρες παιχνιδιού. Το δικό μου ζήτημα να λειτουργούσε 5 ώρες το μήνα.. Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Στην κονσόλα μας ενώ παίζει κανονικά το παιχνίδι, δεν μπορεί να βγει το δισκάκι. Πατάμε eject και κολλάει. Έχει τύχει σε κάποιον; Έχετε ιδέα για κόστος επισκευής; Και αν έχετε να προτείνετε κάπου να το φτιάξουμε. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 σε ποια περιοχη εισαι εγω πειραια αν σε βολευει φερτο να του ριξω μια ματια και να σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Παρε Σλιμ με κωδικο απο πισω CECH2504 και date code να αρχιζει απο 0 (δηλαδη 0Α, 0Β, 0C, 0D). Αν το date code των CECH2504 αρχιζει απο 1 ή 2 δεν χακαρεται. Το date code αναγραφεται στο κατω μερος της κονσολας μονο Επισης ολα τα σλιμ CECH 2004 η 2104 χακαρονται. Καλυτερα μοντελα σλιμ ειναι τα CECH2504 που προανεφερα παραπανω. Ο κωδικος CECH αναγραφεται στο πισω μερος και στο κατω μερος της κονσολας. δηλαδη με το CECH 2004 που γραφει η δικια μου χακαρεται??το θεμα ειναι με downgrade τι κανουμε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 δηλαδη με το CECH 2004 που γραφει η δικια μου χακαρεται??το θεμα ειναι με downgrade τι κανουμε???? μπορω να στο αναλαβω αν θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Στην κονσόλα μας ενώ παίζει κανονικά το παιχνίδι, δεν μπορεί να βγει το δισκάκι. Πατάμε eject και κολλάει. Έχει τύχει σε κάποιον; Έχετε ιδέα για κόστος επισκευής; Και αν έχετε να προτείνετε κάπου να το φτιάξουμε. Ή αρχική έκδοση του ps3 υπέφερε από το yellow light of death. Βγαλανε το slim για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Το slim όμως υποφέρει από το πρόβλημα που αναφέρεις και γι αυτό βγαλανε το super slim... Νομίζω όμως, στη περίπτωση σου, κάπου διάβασα ότι αν το γυρίσεις ανάποδα έχει μια τρυπουλα και αν βάλεις κάτι λεπτό (πχ συνδετήρα, οδοντογλυφίδα) βγαίνει το δισκάκι... Edited November 3, 2015 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ή αρχική έκδοση του ps3 υπέφερε από το yellow light of death. Βγαλανε το slim για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Το slim όμως υποφέρει από το πρόβλημα που αναφέρεις και γι αυτό βγαλανε το super slim... Νομίζω όμως, στη περίπτωση σου, κάπου διάβασα ότι αν το γυρίσεις ανάποδα έχει μια τράπουλα και αν βάλεις κάτι λεπτό (πχ συνδετήρα, οδοντογλυφίδα) βγαίνει το δισκάκι... Σε ευχαριστώ. Την αρχική έκδοση έχουμε το χοντρό.... Αν επιμένεις πολύ καταφέρνει και βγαίνει αλλά δεν είναι δουλειά αυτή.... Ακομα δεν το έχω πάει κάπου.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Σε ευχαριστώ. Την αρχική έκδοση έχουμε το χοντρό.... Αν επιμένεις πολύ καταφέρνει και βγαίνει αλλά δεν είναι δουλειά αυτή.... Ακομα δεν το έχω πάει κάπου.... Στη περίπτωση του yellow light of death, που πιστεύω όμως θα ισχύει και στη δική σου περίπτωση, αν το πας στο service της sony πληρώνεις 180€ και σου δίνουν refurbished slim με 1 χρόνο εγγύηση. Αλλά και σε συνοικιακά μαγαζιά αν πας που πουλάνε games, κονσόλες κλπ (όχι μεγάλες αλυσίδες) θα μπορέσουν να στο φτιάξουν. Εγω ετσι το εκανα. Στο Ηρακλειο συγκεκριμενα. Στην ουσία το drive έχει πρόβλημα. Το κόστος δε νομίζω να ξεπερνάει τα 50€-60€... Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι πως από ότι μου είπανε σε μαγαζί το ylod οφείλεται σε υπερθέρμανση μετά απο πολλές ώρες παιχνιδιού. Το δικό μου ζήτημα να λειτουργούσε 5 ώρες το μήνα.. Και όμως αυτό ισχύει. Υπερθερμαινεται ή κάρτα γραφικών. Οφείλετε σε κατασκευαστικό λάθος... Edited November 5, 2015 by zxr Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Αλλο το YLOD (yellow ή RED light od Death) και αλλο το δισκακι να μη βγαινει απο το drive. Ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα που δεν εχουν σχεση μεταξυ τους. Το οτι δε βγαινει το δισκακι αλλαζει απλα με αλλαγη του BD-ROM αφου ανοιχτει η κονσολα. ενα κοστος απο 35-50 ευρω αναλογα με το απο που θα το παρεις η θα στο φτιαξουνε. Και εφοσον θα ανοιχτει και η κονσολα αν ειναι φατ καλο ειναι να γινεται και jailbreak με E-flasher γιατι επιπροσθετως μπαινει προγραμμα μεσα που ρυθμιζει τις στροφες του ανεμιστηρα και προστατευει και απο YLOD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Αλλο το YLOD (yellow ή RED light od Death) και αλλο το δισκακι να μη βγαινει απο το drive. Ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα που δεν εχουν σχεση μεταξυ τους. Το οτι δε βγαινει το δισκακι αλλαζει απλα με αλλαγη του BD-ROM αφου ανοιχτει η κονσολα. ενα κοστος απο 35-50 ευρω αναλογα με το απο που θα το παρεις η θα στο φτιαξουνε. Δεν είπα ποτέ ότι είναι το ίδιο πράγμα. Είπα ότι το service της sony μπορεί να ακολουθεί την ίδια πολιτική στο χαλασμένο drive με αυτή του YLOD και να αλλάξουν τη κονσολα Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts