marvin Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 καλησπερα σε ολους, μια ερωτηση σχετικα με τα 2 playstation3 που υπαρχουν στην αγορα, αυτου με τα 40gb κ με τα 80gb! δε με ενδιαφερει να αποθηκευσω τιποτα ταινιες ή φωτογραφιες ή οτιδηποτε αλλο στο σκληρο του δισκο, το θελω αποκλειστικα κ μονο παιχνιδομηχανη κ blueray player! να παρω το 40αρι? ο μεγαλυτερος δισκος προσφερει κατι παραπανω εκτος απο την μεγαλυτερη χωρητικοτητα? θελω να πω στην λειτουργια του blueray ή των παιχνιδιων? ευχαριστω πολυ Καμία διαφορά, απλά ο 40ρης γεμίζει πιο γρήγορα. Το μοντέλο των 80GB πάντως αντικαθιστά το 40αρι, δεν ξέρω αν θα βρεις το 40αρι παντού. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση απαντηση, εχω βρει στο site του γερμανου την κονσολα την 40αρα με δωρο το grand theft auto IV κ το euro 2008 με 399 ευρω, κ με 50 ευρω παραπανω παιρνω την 80αρα στην κλασσικη τιμη που την δινουν ολοι με 449 κ δωρο δυο παιχνιδια, το μοτορστορμ κ ενα αλλο, ειμαι λιγο μπερδεμενος, εχω βρει κ στην microland μονο την κονσολα την 40αρα με 369ευρω! για να γεμισουν ομως πιο γρηγορα τα 40gb φανταζομα πρεπει να κανεις καμια δεκαρια saves σε ολα τα παιχνιδια που κυκλοφορουν :p Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Να ρωτησω κατι? χτες επαιζα το NFS pro street και σε καποια σημεια ενω παιζω μια πιστα κανει ενα κολλημα μισου δευτερολεπτου και συνεχιζει μετα...μπορει να το ξανακανει και πιο μετα,ειναι φυσιολογικο? Τσέκαρες αν υπάρχει κανένα update για το παιχνίδι? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Τσέκαρες αν υπάρχει κανένα update για το παιχνίδι? α,παιζουν και τετοια πραγματα..οχι δεν το εχω συνδεσει ακομα με internet γιατι μολις το πηρα!θα το δοκιμασω παντως ευχαριστω..μπορει να φταιει και μια γρατζουνιτσα που εχει? Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 για να γεμισουν ομως πιο γρηγορα τα 40gb φανταζομα πρεπει να κανεις καμια δεκαρια saves σε ολα τα παιχνιδια που κυκλοφορουν :p Πολλά παιχνίδια έχουν installations, οπότε έννοια σου και γεμίζει. Πάντως αν σου γεμίσει κάποια στιγμή μπορείς να τον αλλάξεις με οποιονδήποτε σκληρό 2,5'' οπότε μικρή σημασία έχει τελικά. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Πολλά παιχνίδια έχουν installations, οπότε έννοια σου και γεμίζει. Πάντως αν σου γεμίσει κάποια στιγμή μπορείς να τον αλλάξεις με οποιονδήποτε σκληρό 2,5'' οπότε μικρή σημασία έχει τελικά. That's a point :p Το λέει και η υπογραφή μου άλλωστε ;) Όσο για την χωρητικότητα, μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να κατεβάσετε demo/games από το PSN, οπότε γεμίζει πολύ πιο γρήγορα ;) Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Και εντάξει (φαντάζομαι ότι χαλάς την εγγύηση, βέβαια) αλλά ποιός ο λόγος να βγάλει λοιπόν 80άρι μόνο με σκληρό δίσκο διαφορετικό από τη στιγμή που ο καθένας μπορεί να τον αλλάξει. Αν και φαντάζομαι ότι η απάντηση είναι γιατί το «80GΒ» είναι πιο εύηχο (:p) απο το «60GB» του X360, δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την κίνηση (πέρα από κίνηση marketing) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 οκ θα ρωτήσω τώρα που αναφέρθηκε το PSN και τα downloads.. πως μπορώ να αγοράσω απο το αγγλικό PSN παιχνίδια full αφού πιστωτική κάρτα δέχεται ΜΟΝΟ όταν έχω UK Billing address? ΘΕΛΩ ΤΟ MEGAMAN 9 G'DAMNIT! :mad: :p Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Μία ερώτηση: Πως θα μπορούσα να περάσω DivX (ταινίες) στον σκληρό του PS3-40GB ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Και εντάξει (φαντάζομαι ότι χαλάς την εγγύηση, βέβαια) αλλά ποιός ο λόγος να βγάλει λοιπόν 80άρι μόνο με σκληρό δίσκο διαφορετικό από τη στιγμή που ο καθένας μπορεί να τον αλλάξει. Αν και φαντάζομαι ότι η απάντηση είναι γιατί το «80GΒ» είναι πιο εύηχο (:p) απο το «60GB» του X360, δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την κίνηση (πέρα από κίνηση marketing) Οχι δεν χανεις την εγγυηση. Αφου εχει και οδηγιες της Σονυ για πώς θα τον αλλαξεις. Το 80αρι ειναι γι' αυτους που απλα δεν θελουν να μπλεξουν. Και κατι ακομα. Οσο η τεχνολογια των σκληρων προχωραει, μπορει ενας 40gb σκληρος δισκος να γινει πιο ακριβως απο εναν 80gb. Για να σου δωσω ενα ακραιο παραδειγμα, αν πας να ζητησεις εναν σκληρο δισκο 1Gb για φορητο θα σου πουν οτι δεν υπαρχει πλεον και αν τον θελεις σωνει και καλα πρεπει να γινει ειδικη παραγγελια (και ισως και παραγωγη) που σου κοστισει οσο ενας του 1tb. οκ θα ρωτήσω τώρα που αναφέρθηκε το PSN και τα downloads.. πως μπορώ να αγοράσω απο το αγγλικό PSN παιχνίδια full αφού πιστωτική κάρτα δέχεται ΜΟΝΟ όταν έχω UK Billing address? ΘΕΛΩ ΤΟ MEGAMAN 9 G'DAMNIT! :mad: :p Αγορασε το απο το ελληνικο store που δεχεται ελληνικες καρτες. Μία ερώτηση: Πως θα μπορούσα να περάσω DivX (ταινίες) στον σκληρό του PS3-40GB ?? Με usb flashάκι ειναι το πιο ευκολο. Απλως βαλε την ταινια σε εναν φακελο VIDEO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 αα!! τόσο απλό είναι :O (ευχαριστώ viper :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 καλημερα σε ολους, ειμαι τοσο μπερδεμενος με το ποια κονσολα να αγορασω τελικα που μου ερχεται να μην παρω καμμια κ να μεινω με το wii μου αλλα κ να σπασω το λαπτοπ μου για να μη μπαινω σε διαφορα φορουμς να διαβαζω για τις συνεχομενες συγκρισεις του ps3 κ του xbox!!! κ για να σοβαρευτω τωρα λιγο, ειχα παει χθες στο saturn να δω στην πραξη κ με τα ματακια μου την διαφορα xbox κ ps3, δυστυχως καμαρωσα μονο το ps3 γιατι το xbox ειχε βγει νοκ αουτ με το γνωστο προβλημα του δαχτυλιδιου:p μιλουσα με τον πωλητη κ μου ειπε τα εξης, μου ειπε οτι ποιοτητα κατασκευης των 2 κονσολων δεν εχουν καμμια σχεση, υπερτερει κατα πολυ η σονυ, επισης οσο αναφορα την ποικιλια παιχνιδιων κ τα λεγομενα καλυτερα γραφικα του xbox δικαιολογειται ως εξης, τις πραγματικες δυνατοτητες του ps3 δε τις εχουμε δει ακομα για τον λογο οτι οι εταιρειες κατασκευης παιχνιδιων δε ξερουν, δε μπορουν, δε θελουν κτλ κτλ να προσαρμοστουν με τον προγραμματισμο της κονσολας ωστε να αποδωσει πραγματικα αυτα που μπορει σε σχεση με το xbox που πανε ολα πριμα! κ μου ειπε ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα για το call of duty οτι η εταιρεια δε μπορουσε να φτιαξει ολο το παιχνιδι για το ps3 κ το εκανε πολυ μικροτερο σε διαρκεια απο το κανονικο αλλα για να σωσει την κατασταση εδωσε εμφαση στο game play κ στο onlinegame του παιχνιδιου! επισης μου ειπε οτι οι πραγματικες δυνατοτηες του ps3 θα φανουν σε 1-2 χρονια, αληθευει κατι τετοιο ή μου ειπε μπαρουφες? κλεινοντας για να καταληξω κ καπου, σε γενικες γραμμες ειναι καπως ετσι η κατασταση με τις 2 κονσολες? δλδ τα υποτιθεμενα καλυτερα γραφικα του xbox οφειλονται στο οτι δεν εχουν βγει ακομα τα καταλληλα παιχνιδια ωστε να αναδειξουν τις πραγματικες δυνατοτητες του ps3??? Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Και εντάξει (φαντάζομαι ότι χαλάς την εγγύηση, βέβαια) αλλά ποιός ο λόγος να βγάλει λοιπόν 80άρι μόνο με σκληρό δίσκο διαφορετικό από τη στιγμή που ο καθένας μπορεί να τον αλλάξει. Αν και φαντάζομαι ότι η απάντηση είναι γιατί το «80GΒ» είναι πιο εύηχο (:p) απο το «60GB» του X360, δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την κίνηση (πέρα από κίνηση marketing) Οχι δεν χανεις την εγγυηση. Αφου εχει και οδηγιες της Σονυ για πώς θα τον αλλαξεις. Το 80αρι ειναι γι' αυτους που απλα δεν θελουν να μπλεξουν. Και κατι ακομα. Οσο η τεχνολογια των σκληρων προχωραει, μπορει ενας 40gb σκληρος δισκος να γινει πιο ακριβως απο εναν 80gb. Για να σου δωσω ενα ακραιο παραδειγμα, αν πας να ζητησεις εναν σκληρο δισκο 1Gb για φορητο θα σου πουν οτι δεν υπαρχει πλεον και αν τον θελεις σωνει και καλα πρεπει να γινει ειδικη παραγγελια (και ισως και παραγωγη) που σου κοστισει οσο ενας του 1tb. Να τονίσω πως ΜΠΟΡΕΙΣ ακόμη και 7200rpm να βάλεις ΧΩΡΙΣ να χάσεις την εγγύηση. Επίσης, το xbox360 νομίζω πως έχει και έκδοση 160GB :) καλημερα σε ολους, ειμαι τοσο μπερδεμενος με το ποια κονσολα να αγορασω τελικα που μου ερχεται να μην παρω καμμια κ να μεινω με το wii μου αλλα κ να σπασω το λαπτοπ μου για να μη μπαινω σε διαφορα φορουμς να διαβαζω για τις συνεχομενες συγκρισεις του ps3 κ του xbox!!! κ για να σοβαρευτω τωρα λιγο, ειχα παει χθες στο saturn να δω στην πραξη κ με τα ματακια μου την διαφορα xbox κ ps3, δυστυχως καμαρωσα μονο το ps3 γιατι το xbox ειχε βγει νοκ αουτ με το γνωστο προβλημα του δαχτυλιδιου:p μιλουσα με τον πωλητη κ μου ειπε τα εξης, μου ειπε οτι ποιοτητα κατασκευης των 2 κονσολων δεν εχουν καμμια σχεση, υπερτερει κατα πολυ η σονυ, επισης οσο αναφορα την ποικιλια παιχνιδιων κ τα λεγομενα καλυτερα γραφικα του xbox δικαιολογειται ως εξης, τις πραγματικες δυνατοτητες του ps3 δε τις εχουμε δει ακομα για τον λογο οτι οι εταιρειες κατασκευης παιχνιδιων δε ξερουν, δε μπορουν, δε θελουν κτλ κτλ να προσαρμοστουν με τον προγραμματισμο της κονσολας ωστε να αποδωσει πραγματικα αυτα που μπορει σε σχεση με το xbox που πανε ολα πριμα! κ μου ειπε ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα για το call of duty οτι η εταιρεια δε μπορουσε να φτιαξει ολο το παιχνιδι για το ps3 κ το εκανε πολυ μικροτερο σε διαρκεια απο το κανονικο αλλα για να σωσει την κατασταση εδωσε εμφαση στο game play κ στο onlinegame του παιχνιδιου! επισης μου ειπε οτι οι πραγματικες δυνατοτηες του ps3 θα φανουν σε 1-2 χρονια, αληθευει κατι τετοιο ή μου ειπε μπαρουφες? κλεινοντας για να καταληξω κ καπου, σε γενικες γραμμες ειναι καπως ετσι η κατασταση με τις 2 κονσολες? δλδ τα υποτιθεμενα καλυτερα γραφικα του xbox οφειλονται στο οτι δεν εχουν βγει ακομα τα καταλληλα παιχνιδια ωστε να αναδειξουν τις πραγματικες δυνατοτητες του ps3??? Συμφωνώ απόλυτα καθ΄ότι κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει σε διάφορα forum από "ψαγμένα" άτομα. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Εμενα εχει παψει να με απασχολει για ποιο λογο το παιχνιδι δεν ειναι καλο,αν φταει ο προγραμματιστης ή ο κυρ Κωστας απεναντι,με ενδιαφερει οτι παιχνιδι δεν ειναι καλο ενω επρεπε να ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Εμενα εχει παψει να με απασχολει για ποιο λογο το παιχνιδι δεν ειναι καλο,αν φταει ο προγραμματιστης ή ο κυρ Κωστας απεναντι,με ενδιαφερει οτι παιχνιδι δεν ειναι καλο ενω επρεπε να ειναι. κοιτα αν το δουμε ετσι ψυχρα εχεις δικιο αλλα μηπως αυτα που θα δουμε τον ερχομενο χρονο απο πλευρας παιχνιδιων κ γραφικων μας κανουν ολους να τριβουμε ματακια? ειδωμεν, παντως για να ειμαι ειλικρινης κλινω λιγο προς το ps3 λογω συμπαθειας στην σονυ!!!:D Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Και εντάξει (φαντάζομαι ότι χαλάς την εγγύηση, βέβαια) αλλά ποιός ο λόγος να βγάλει λοιπόν 80άρι μόνο με σκληρό δίσκο διαφορετικό από τη στιγμή που ο καθένας μπορεί να τον αλλάξει. Αν και φαντάζομαι ότι η απάντηση είναι γιατί το «80GΒ» είναι πιο εύηχο (:p) απο το «60GB» του X360, δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την κίνηση (πέρα από κίνηση marketing) Δε χαλάς καμμία εγγύηση, η ίδια η Sony δίνει οδηγίες για το πως να το κάνεις. RTFM (ευγενικά το λέω, απλά κολλάει :p) και θα εκπλαγείς. 5 βιδούλες είναι, πανεύκολο. Ο λόγος νομίζω ότι είναι απλός: τους έρχεται πολύ πιο φθηνά να βάλουν το μεγαλύτερο σκληρό από το να ρίξουν την τιμή. Επίσης τα 40GB είναι όντως αρκετά περιοριστικά ενώ με τα 80 νομίζω ότι τη βγάζεις για πολύ καιρό χωρίς να τον αλλάξεις. ΥΓ. Το Call of Duty 4 ήταν σύντομο σε όλες τις πλατφόρμες, δεν είχε καμμία σχέση με το PS3. Και με τόσο πολύ χώρο διαθέσιμο θα ήταν μάλλον απίθανο να είχε. Καλώς ή κακώς υπάρχει μια τάση να μένει το single player σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με το multiplayer, ειδικά στα shooters. Όχι ότι δεν ήταν καταπληκτική η (σύντομη) campaign του CoD4. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Viper δεν έχω ελληνικό billing address.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Viper δεν έχω ελληνικό billing address.. Αλλο ρωτησες αλλο καταβα. Sorry Ημουν λιγο ζαλισμενος οτι το εγραψα. Θα κανεις καινουριο λογαριασμο στο PSN και θα δηλωσεις οτι μενεις UK. Δηλωσε την billing address σου. Να τονίσω πως ΜΠΟΡΕΙΣ ακόμη και 7200rpm να βάλεις ΧΩΡΙΣ να χάσεις την εγγύηση. Συμφωνώ απόλυτα καθ΄ότι κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει σε διάφορα forum από "ψαγμένα" άτομα. Βρε μεχρι και SSD μπορεις να βαλεις αλλα δεν κερδιζεις και πολλα σε χρονο (ειχε κανει συγκριτικο το gamespot νομιζω) Στην αρχη πολλα παιχνιδια ειναι χειροτερα στο ps3 αλλα τωρα η πλειοψηφια των multiplatform παιχνιδιων ειναι αξισου καλα και δειλα δειλα αρχιζουν να φαινονται παιχνιδια που ειναι καλυτερα στο ps3. Το cod4 παντως δεν θυμαμαι να ηταν απο αυτα που εχανε στο ps3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Δεν έχει νόημα να βάλεις κάτι καλύτερο από 5400rpm γιατί τα παιχνίδια δεν είναι προγραμματισμένα να το εκμεταλλευθούν. Οι σκληροί των 7200 στροφών μόνο περισσότερο θόρυβο και ζέστη προσφέρουν. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Να τονίσω πως ΜΠΟΡΕΙΣ ακόμη και 7200rpm να βάλεις ΧΩΡΙΣ να χάσεις την εγγύηση. Επίσης, το xbox360 νομίζω πως έχει και έκδοση 160GB :) Όχι, έχει έκδοση 120GB. Περιλαμβάνεται στο Elite και πωλείται και ξεχωριστά. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poipop Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Παιδιά... σκεφτομαι να αγοράσω το ps3!!! Ξέρετε αν αντιγράφονται τα παιχνίδια του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 ΌΧΙ ΔΕΝ αντιγράφονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poipop Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Δηλαδή ο μόνος τρόπος για να παιξω τα παιχνίδια του PS3 είναι να τα αγοράζω αυθεντικά; Ούτε απ το Internet να τα κατεβάζω και να τα αποθηκεύω στν σκληρό δίσκο του PS3 γίνεταί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Ούτε απ το Internet να τα κατεβάζω και να τα αποθηκεύω στν σκληρό δίσκο του PS3 γίνεταί; Όχι, δε γίνεται. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 καλησπερα σας, τελικα χθες το χτυπησα το ps3 απο το πλαισιο με 399 χωρις κανενα παιχνιδι, πηρα εξτρα το φιφα2009, ενα επιπλεον χειριστηριο dual3, remote control για το blueray κ ενα καλωδιο hdmi!!! η μακακια ειναι οτι ηθελα να το δω λιγο στη πραξη αλλα το συνδεσα με το scart τελικα γιατι η tv μου παρολο που ειναι hd δεν εχει θυρα hdmi, εχει μονο dvi κ δεν ειχα καλωδιο να το συνδεσω, αν κ το συνδεσα με το scart οφειλω να ομολογησω οτι εντυπωσιαστηκα παρα παρα πολυ κ απο τα γραφικα αλλα κ απο το φιφα, πολυ ομορφο παιχνιδακι, περιμενω πως κ πως το pro!!! σημερα πηρα κ το adaptor απο hdmi σε dvi για να το συνδεσω!!! φανταζομαι θα ειναι αισθητη η διαφορα σε σχεση με το scart, ετσι δεν ειναι? βεβαια αν ηταν fullhd δε θα το συζητουσα καν αλλα επειδη ειναι hd δε ξερω αν θα ειναι το ιδιο καλα. Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts