Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλα, με optical σε ενισχυτή δεν μπορεί ?

To manual αναφερει οτι με optical βλεπει μέχρι 5.1 και με HDMI 7.1.

SV9PFY

καλα, με optical σε ενισχυτή δεν μπορεί ?

ma xereis kanena enisxiti me optical na sou vgazei 7.1 iho??den nomizw..oloi exoun hdmi pleon..anyway se kanena optiko mesw eite blu ray eite hd akoma den exw dei na upostirizei 7.1...opote mia xara eisai me 5.1 akoma..vevaia to ps3 einai i monadiki konsola pou sou epitrepei na syndetheis me 7.1 ..auto einai allo..

thanks elektro!

ακόμα κάτι.. θα γράψω ένα παιχνίδι demo σε dvd. θα το διαβάσει το PS3 ή πρεπει να είναι σε Blue-ray πάντα γραμμένο το παιχνίδι?

το θέλω για PS3 που δεν είναι συνδεδεμένο με νετ

thanks elektro!

ακόμα κάτι.. θα γράψω ένα παιχνίδι demo σε dvd. θα το διαβάσει το PS3 ή πρεπει να είναι σε Blue-ray πάντα γραμμένο το παιχνίδι?

το θέλω για PS3 που δεν είναι συνδεδεμένο με νετ

Δε νομίζω να παίξει. Ούτε με USB stick γίνεται απ' ότι διαβάζω.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

δηλαδή να υποθέσω πως το PS3 δεν διαβάζει copies..

έστω και αν αυτό είναι demo ΝΟΜΙΜΟ αντίγραφο

δηλαδή να υποθέσω πως το PS3 δεν διαβάζει copies..

έστω και αν αυτό είναι demo ΝΟΜΙΜΟ αντίγραφο

Δεν έχει πρόβλημα με τα DVD-R γενικώς όπως το PS2 (ταινίες αντιγραμμένες κλπ. παίζει) αλλά δεν δίνουν την επιλογή να αντιγράψεις το demo και να το πας σε άλλο PS3.

Είναι λίγο βλακώδες εδώ που τα λέμε. Δοκίμασε πριν εγκαταστήσεις το demo να δεις αν μπορείς να το περάσεις τα data σε usb stick αλλά μάλλον δε γίνεται.

Επίσης υπάρχει ένα back up utility για να περάσεις τα πάντα σε εξωτερικό σκληρό. Ίσως από εκεί να μπορείς να τα μεταφέρεις σε άλλο PS3 αλλά δεν ξέρω πως δουλεύει ακριβώς.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει το ps3 με τηλεόραση 1080i που όμως δεν διαθέτει θύρα hdmi με καλώδιο hdmi to composite? Σε τέτοια τηλεόραση τι μπορεί να κάνει κάποιος για να βλέπει σε μεγάλη ανάλυση τα παιχνίδια? Η τηλεόραση είναι αυτή http://www.dooyoo.co.uk/television/jvc-hv-32-p-37-sue/details/

Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει το ps3 με τηλεόραση 1080i που όμως δεν διαθέτει θύρα hdmi με καλώδιο hdmi to composite? Σε τέτοια τηλεόραση τι μπορεί να κάνει κάποιος για να βλέπει σε μεγάλη ανάλυση τα παιχνίδια? Η τηλεόραση είναι αυτή http://www.dooyoo.co.uk/television/jvc-hv-32-p-37-sue/details/

Χρειάζεσαι ένα καλώδιο component ειδικό για PS2/PS3.

-Candygram.

Παιδες επειδή δεν γνωρίζω πολλά για το PS3 (με τα 60GB) και θέλω να το τσιμπήσω..ερώτηση:

1) Παίζει τα games του PS2?(original)

2) Παίζει τα games του PS2?(*****-αρισμένα)

3) Τι γίνεται με τα ***** games (αν υπάρχουν ακόμα..) του PS3? Κάτι πήρε το μάτι μου πως έχουν κάνει τα games 3-4 dvd's ..Ξέρουμε κάτι?

Σορυ αν έχουν απαντηθει πιο πρίν αλλά δεν πρόλαβα να κοιτάξω..:):)

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Παιδες επειδή δεν γνωρίζω πολλά για το PS3 (με τα 60GB) και θέλω να το τσιμπήσω..ερώτηση:

1) Παίζει τα games του PS2?(original)

2) Παίζει τα games του PS2?(*****-αρισμένα)

3) Τι γίνεται με τα ***** games (αν υπάρχουν ακόμα..) του PS3? Κάτι πήρε το μάτι μου πως έχουν κάνει τα games 3-4 dvd's ..Ξέρουμε κάτι?

Να προσθέσω και εγώ μία ερωτησούλα :O; Στων σκληρό δίσκο μπορούμε να αποθηκεύσουμε κάποιο παιχνίδι (που πχ. έχουμε νοικιάσει)? ή ταινία?

η DivX ταινίες υποθέτω ότι θα παίζουν?

Να προσθέσω και εγώ μία ερωτησούλα :O; Στων σκληρό δίσκο μπορούμε να αποθηκεύσουμε κάποιο παιχνίδι (που πχ. έχουμε νοικιάσει)? ή ταινία?

η DivX ταινίες υποθέτω ότι θα παίζουν?

DivX παιζει...........απο αυριο!!

http://www.engadget.com/2007/12/17/ps3-firmware-version-2-10-apparently-coming-tomorrow/

1, paizei ta origina tou ps2 oxi ta ....alla.prosoxh mono h ekdosh tw 60gb ta paizei

file mou makari an apothikevontan sto disko ta games pou noikiazame...alla tha htan paraoabw apo anohto apo plevras sony.prosfata kykloforhse software gia ps3 pou diavazei divx

Τι γίνεται με τα ***** games (αν υπάρχουν ακόμα..) του PS3? Κάτι πήρε το μάτι μου πως έχουν κάνει τα games 3-4 dvd's ..Ξέρουμε κάτι γι αυτο?Ή πρέπει να σκάμε 70 ευρω για να τα περνουμε original?:(
Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Α ωραία :happy:.. Πάνω στην ώρα :p!! Σ’ ευχαριστώ για την απάντηση viper :)...

Την Τετάρτη θα το αγοράσω από Γερμανό το 40αρη με το PES 2008 469 ευρώ :happy:.

για να δούμε τί θα δούμε.........με ανυσηχεί το "with some limitations" όσο αφορά το divx support... :( :(

edit: ΒΓΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕ

http://www.engadget.com/2007/12/18/psp-3-80-and-ps3-2-10-firmware-updates-now-available/

- Copyright-protected files or files that were encoded by using DivX 3.11 cannot be played. - Files that are 2GB or more cannot be played.

Sony tops Fortune's gaming PR gaffes

Eχει και την Ελλαδαρα μεσα... (το 2007 η ΣΟΝΥ εκανε/ειπε τοσες γκαφες που καταλαβα για αλλη μια φορα οτι αυτη η εταιρεια δεν ειναι σοβαρη!)

http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26106519&sid=6184088&action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;1

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Sony tops Fortune's gaming PR gaffes

Eχει και την Ελλαδαρα μεσα... (το 2007 η ΣΟΝΥ εκανε/ειπε τοσες γκαφες που καταλαβα για αλλη μια φορα οτι αυτη η εταιρεια δεν ειναι σοβαρη!)

http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26106519&sid=6184088&action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;1

Έλα ρε συ, πέφτω από τα σύννεφα... :p

-Candygram.

SACD via optical with DTS 5.1 is back too !!

mkv playback with this: http://sentry23.googlepages.com/

geia sas paidia!

kainourios katoxos tou ps3... eixa akousei palia gia kati provlimata me to playstation network tis elladas...

opote na kano register apo to elliniko site, i apo to uk? rotao mipos exoun allaksei ta pragmata...!

Τα XviD μου δουλεύουν μια χαρά πάντως παρά την αρχική ανησυχία!! Σε συνδυασμό με το BD remote είμαι εξαιρετικά ευτυχής :)

Λέτε να γίνει κανένα θαύμα και με τους υποτίτλους;

Αλλιώς streaming - πλέον δεν θα υπάρχει θέμα ποιότητας και transcoding.

Well done Sony, φέρε μας και κανένα Blu-ray profile 1.1 τώρα.

-Candygram.

απότι έχω καταλάβει.. δεν υπήρχε πρόβλημα..

υπάρχουν όμως διαφορές στα items για download του κάθε καταστήματος!

μπορεί να έχει καινουργια demos ας πούμε το UK και το ελληνικό να κοιμάται...

εγώ στο UK έχω γραφτεί πάντως και είμαι ευχαριστημένος.

(φτάνει και εσύ να είσαι frequent στην γλώσσα)

έχω μια ερώτηση:

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ καλώδιο usb παρόμοιο με το εργοστασιακό που είχε μέσα στο κουτί μπορεί να φορτίσει το SINAXIS wireless controller?

USB --> miniUSB

απότι έχω καταλάβει.. δεν υπήρχε πρόβλημα..

υπάρχουν όμως διαφορές στα items για download του κάθε καταστήματος!

μπορεί να έχει καινουργια demos ας πούμε το UK και το ελληνικό να κοιμάται...

εγώ στο UK έχω γραφτεί πάντως και είμαι ευχαριστημένος.

(φτάνει και εσύ να είσαι frequent στην γλώσσα)

έχω μια ερώτηση:

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ καλώδιο usb παρόμοιο με το εργοστασιακό που είχε μέσα στο κουτί μπορεί να φορτίσει το SINAXIS wireless controller?

USB --> miniUSB

Ναι, χωρίς πρόβλημα. Αυτό που δίνουν μαζί είναι πολύ κοντό.

Για το store τώρα, το ελληνικό και το αγγλικό απ' ό,τι έχω δει έχουν ακριβώς τα ίδια πράγματα.

Το ελληνικο είναι προτιμοτερο για όποιον σκοπεύει να αγοράσει κάτι αφού δέχεται τις ελληνικές κάρτες, αλλιώς είναι το ίδιο πράγμα.

-Candygram.

καλησπερα παιδια...εχω ενα προβληματακι....εχω το ps3 εδω και αρκετο καιρο(περιπου 6μηνες)αλλα χθες μετα απο πολυ καιρο που ειχα να το ανοιξω το ps3(περιπου ενα μηνα)δεν μπορω να το συνδεσω ουτε με scart ουτε με hdmi....και εχω δοκιμασει τρεις τηλεορασεις(δυο lcd και μια κανονικη).Evω δειχνει οτι ανοιγει το ps3...δεν βλεπω καμια εικονα ή δεν ακουω ηχο....εχει κανενας ιδεα τι μπορει να συμβαινει??

ευχαριστω εκ των προτερων!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

des an to kalwdio apo th meria pou syndeetai sto ps3 einai koubwmenos kala.thn exw pathei ki egw 2-3 fores akoam kai me to ps2.apo kei kai pera kalyptesai ksekathara apo eggyhsh an to exeis parei apo ellada.efxomai an exeis lysei to provlima sou afth thn wra kai na mh xeiasteis tpt ap afta.