rodinho3 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Σκρουτζομάγαζο η μεγάλη αλυσίδα;Το δικό μου από Πλαίσιο τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 4 minutes ago, rodinho3 said: Σκρουτζομάγαζο η μεγάλη αλυσίδα;Το δικό μου από Πλαίσιο τίποτα. Μάλλον αλυσίδα, στο σκρουτζ δεν τα είδα από την κυκλοφορία να υπάρχουν. Και το δικό μου από πλαίσιο, ακόμα τίποτα. Δεν με πολύ νοιάζει, είχα πολύ καιρό να ευχαριστηθώ συσκευή τόσο όσο αυτό το κινεζακι. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Το κινητό ειναι out of stock σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες σχεδον ενα μηνα. Να το τσιμπήσουμε απο εξωτερικό ή να περιμένουμε; τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 9 ώρες πριν, rodinho3 said: Σκρουτζομάγαζο η μεγάλη αλυσίδα;Το δικό μου από Πλαίσιο τίποτα. Κωτσος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Καλημερα , εγω την εχω παρει εδω και 10 μερες περιπου 13.1.10.8.w30Μήπως αγόρασες μεταχειρισμένο το κινητό; Ίσως ο προηγούμενος να είχε περάσει 13beta και να πήρες update.Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 21 ώρες πριν, Da_rudakos said: Μήπως αγόρασες μεταχειρισμένο το κινητό; Ίσως ο προηγούμενος να είχε περάσει 13beta και να πήρες update. Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημερα , οχι νεο ειναι απο Κοτσοβολο Ισως παει με τις παρτιδες παραγωγης . Ποτε εβγαλε κανεις ακρη με τους ανατολιτες ??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2022 On 1/10/2022 at 11:02 ΜΜ, szzs said: Το κινητό ειναι out of stock σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες σχεδον ενα μηνα. Να το τσιμπήσουμε απο εξωτερικό ή να περιμένουμε; τι λέτε; Διαθέσιμο στο πλαίσιο αυτή τη στιγμή.. 🙂 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodinho3 Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 Κύριοι καλησπέρα! Έχετε κάνει κάποιο Speedtest να δείτε ταχύτητες 5G κτλ; Με Vodafone και περιοχή Πειραιά(δεν γνωρίζω πόσο κοντά σε κεραία),τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 11 ώρες πριν, rodinho3 said: Κύριοι καλησπέρα! Έχετε κάνει κάποιο Speedtest να δείτε ταχύτητες 5G κτλ; Με Vodafone και περιοχή Πειραιά(δεν γνωρίζω πόσο κοντά σε κεραία),τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα... Με Vodafone νομίζω τα αποτελέσματα ποτέ δεν θα είναι καλά.. και με το Vivo και με το Fold 3 που είχα πριν τα ίδια χάλια.. υπάρχουν φορές που προτιμώ να είμαι με 4G+ παρά με 5G 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 Εγω το εχω μονιμα σε 4g δεν βρισκω τον λογο για 5g Και με την 13 βλεπω καλυτερη μπανταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 Παραδόξως, μου ήρθε η 12.0.14.W30 σήμερα το πρωί κι όχι η 13. Το κινητό αγορασμένο από Κωτσόβολο τον Αύγουστο. Security update Google Οκτωβρίου και βελτίωση χρηστικότητας δικτύου αφορούσε η αναβάθμιση. Δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο ως προς τη χρηστικότητα δικτύου προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 Αν ενδιαφέρεται κανείς από εδώ δίνω την συσκευή μιας και μετακόμισα σε iPhone προς το παρον. Το έχω βάλει σε γνωστό σαιτ αγγελιών. Δεν είχα βέβαια κάποιο πρόβλημα ή παράπονο, το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα είναι από τις πιο πλήρης συσκευές με αντροιντ στην αγορά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Έχω κι εγώ το τούμπανο εδώ και ένα μήνα. Αρκετά ευχαριστημένος αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Αρκετές φορές κατά την διάρκεια της κλήσης ξαφνικά κλείνει μόνο του. Συνήθως το έκανε μια φορά την ημέρα. Σήμερα μου το έκανε δύο φορές διαδοχικά. Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Ή ξέρει κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ Edited November 7, 2022 by fantasio Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 Σημερα συνεβει το εξεις , εστειλα ενα sms , μου εστειλε αναφορα οτι παραδοθηκε , αλλα ο παραληπτης δεν το ελαβε ποτε. Εχει τυχει σε κανεναν? Επισης δεν υπαρχει επιλογη οταν ειναι με κλειστη οθονη να αναβει με το άγγιγμα? οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τετοια επιλογη Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 Σημερα συνεβει το εξεις , εστειλα ενα sms , μου εστειλε αναφορα οτι παραδοθηκε , αλλα ο παραληπτης δεν το ελαβε ποτε. Εχει τυχει σε κανεναν? Επισης δεν υπαρχει επιλογη οταν ειναι με κλειστη οθονη να αναβει με το άγγιγμα? οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τετοια επιλογηDouble tap to wake. Sent from my V2145 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 13 ώρες πριν, Da_rudakos said: Double tap to wake. Sent from my V2145 using Tapatalk Μόνο αυτό βλέπω στις ρυθμίσεις οθόνης Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 Ετοιμαστείτε για 13 τις επόμενες ημέρες Sent from my V2145 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 Το πηρα και εγω απο αγγελια πολυ μικρο για γυναικεια χερια. Μετανιωσα που εδωσα το Mate 20 X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2022 (edited) On 2/11/2022 at 11:52 ΠΜ, djfotisl7 said: Παραδόξως, μου ήρθε η 12.0.14.W30 σήμερα το πρωί κι όχι η 13. Το κινητό αγορασμένο από Κωτσόβολο τον Αύγουστο. Security update Google Οκτωβρίου και βελτίωση χρηστικότητας δικτύου αφορούσε η αναβάθμιση. Δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο ως προς τη χρηστικότητα δικτύου προς το παρόν. Πρεπει αν πας στο γραναζακι πανω και να πατησεις στο δοκιμαστικη εκδοση ετσι πηρε εμενα την 13 συν οτι προχθες η εχθες δεν θυμαμαι πηρε ακομα μια αναβαθμιση. Edited December 2, 2022 by LLLEFTERIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasTsig Δημ. December 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2022 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS said: Πρεπει αν πας στο γραναζακι πανω και να πατησεις στο δοκιμαστικη εκδοση ετσι πηρε εμενα την 13 συν οτι προχθες η εχθες δεν θυμαμαι πηρε ακομα μια αναβαθμιση. Είναι stable αυτές οι trial εκδόσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2022 20 ώρες πριν, KostasTsig said: Είναι stable αυτές οι trial εκδόσεις; Δεν βλεπω κανενα προβλημα και βλεπω καλυτερη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2022 Για τσεκάρετε! Sent from my V2145 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis1980 Δημ. December 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2022 Καλησπερα σε όλους. Υπάρχει τελικά λύση για αλλαγή screen protector και να λειτουργεί το δακτυλικό αποτύπωμα; Έχετε δοκιμάσει κάποιο άλλο αντίστοιχο; κάπου διάβασα για το film screen protector από Samsung S22 ultra ότι λειτουργεί. Το εχει δοκιμάσει κανείς; Κάθεται καλά; Αν αφαιρέσω εντελώς το περασμένο από την Vivo film; Επικυνδινα πράγματα για κινητο 1000 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2022 Καλησπερα σε όλους. Υπάρχει τελικά λύση για αλλαγή screen protector και να λειτουργεί το δακτυλικό αποτύπωμα; Έχετε δοκιμάσει κάποιο άλλο αντίστοιχο; κάπου διάβασα για το film screen protector από Samsung S22 ultra ότι λειτουργεί. Το εχει δοκιμάσει κανείς; Κάθεται καλά; Αν αφαιρέσω εντελώς το περασμένο από την Vivo film; Επικυνδινα πράγματα για κινητο 1000 ευρωΕγώ έβαλα πριν 5 μηνες στο irepair στην Αμφιθέας, την έκοψε επιτόπου στις διαστάσεις του τηλεφώνου και τη τοποθέτησε άριστα.Φαντάζομαι σε ολα τα irepair θα είναι το ίδιο.Αποτύπωμα τρομερό , όπως και χωρίς μεμβράνη.Sent from my V2145 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. December 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2022 Εγώ πήγα στο iRepair και μου έβαλαν μια. Στην αρχή δεν έπαιζε καλά το αποτύπωμα αλλά όταν το έσβησα και έκανα ξανά τη διαδικασία λειτούργησε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts