tarif16nikos Δημοσιεύτηκε July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 22, 2022 (edited) https://youtu.be/Jq46Pj0WaJ0 LAUNCH Announced2022, April 25 StatusAvailable. Released 2022, April 29 BODY Dimensions164.6 x 75.3 x 9.1 mm (6.48 x 2.96 x 0.36 in) Weight215 g / 219 g (7.58 oz) BuildGlass front, glass back or ceramic back or eco leather back, aluminum frame SIMDual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) IP68 dust/water resistant (up to 1.5m for 30 mins) DISPLAY TypeLTPO3 AMOLED, 1B colors, 120Hz, HDR10+, 1500 nits (peak) Size6.78 inches, 111.4 cm2 (~89.9% screen-to-body ratio) Resolution1440 x 3200 pixels, 20:9 ratio (~517 ppi density) PLATFORM OSAndroid 12, Funtouch 12 (Global), Origin OS Ocean (China) ChipsetQualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm) MediaTek Dimensity 9000 (4 nm) CPUOcta-core (1x3.00 GHz Cortex-X2 & 3x2.40 GHz Cortex-A710 & 4x1.70 GHz Cortex-A510) Octa-core (1x3.05 GHz Cortex-X2 & 3x2.85 GHz Cortex-A710 & 4x1.80 GHz Cortex-A510) GPUAdreno 730 Mali-G710 MC10 MEMORY Card slotNo Internal256GB 8GB RAM, 256GB 12GB RAM, 512GB 12GB RAM UFS 3.1 MAIN CAMERA Quad50 MP, f/1.6, (wide), 1/1.3", PDAF, Laser AF, OIS 8 MP, f/3.4, (periscope telephoto), 1/4.4", 1.0µm, PDAF, OIS, 5x optical zoom 12 MP, f/1.9, 50mm (telephoto), 1/2.93", 1.22µm, Dual Pixel PDAF, 2x optical zoom, gimbal OIS 48 MP, f/2.2, 114˚ (ultrawide), 1/2.0", AF FeaturesZeiss optics, Zeiss T* lens coating, Pixel Shift, dual-LED dual-tone flash, HDR, panorama Video8K, 4K@30/60fps, 1080p@30/60fps, gyro-EIS SELFIE CAMERA Single32 MP, f/2.5, 24mm (wide), 1/2.8", 0.8µm FeaturesHDR Video4K@30fps, 1080p@30fps SOUND LoudspeakerYes, with stereo speakers 3.5mm jackNo 32-bit/192kHz audio COMMS WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth5.2 (Snapdragon)/ 5.3 (Dimensity), A2DP, LE, aptX HD GPSYes, with dual-band A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS, NavIC NFCYes Infrared portYes RadioNo USBUSB Type-C 3.1 (Global)/ 3.2 (China), USB On-The-Go FEATURES SensorsFingerprint (under display, ultrasonic), accelerometer, gyro, proximity, compass, color spectrum BATTERY TypeLi-Po 4700 mAh, non-removable ChargingFast charging 80W, 100% in 38 min (advertised) Fast wireless charging 50W, 100% in 50 min (advertised) Reverse charging MISC ColorsCosmic Black, Blue, Orange ModelsV2185A, V2145 Price$ 885.96 TESTS DisplayContrast ratio: Infinite (nominal) CameraPhoto / Video Loudspeaker-25.1 LUFS (Very good) Battery lifeEndurance rating 79h Edited July 22, 2022 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. July 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2022 Καιρός ήταν 🙂 Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση που τόσο καιρό δεν υπήρχε τέτοιο thread. Πολύ δυνατή συσκευή και ιδιαίτερα η κάμερα! Ας μαζευτούμε να πούμε τις εμπειρίες μας και να έχουμε και κανένα troubleshooting αν χρειαστεί 😄 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2022 Καιρός ήταν 🙂 Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση που τόσο καιρό δεν υπήρχε τέτοιο thread. Πολύ δυνατή συσκευή και ιδιαίτερα η κάμερα! Ας μαζευτούμε να πούμε τις εμπειρίες μας και να έχουμε και κανένα troubleshooting αν χρειαστεί Και 'γω το ίδιο ακριβώς Φαίνεται δυνατή συσκευή!Είμαι περίεργος να ακούσω τις εμπειρίες των χρηστών, ειδικά σε σύγκριση με τις υπάρχουσες ναυαρχίδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2022 Όσο καλή συσκευή και να είναι δε θα έδινα τόσα λεφτά για τέτοια άθλια μπαταρία. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. July 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2022 58 minutes ago, chios said: Όσο καλή συσκευή και να είναι δε θα έδινα τόσα λεφτά για τέτοια άθλια μπαταρία. Γιατί την λες άθλια; Άνετα βγάζει μια ημέρα χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiseramd Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 (edited) Δικό μου, αναλυτικό review με πολλά παραδείγματα για τη συγκεκριμένη συσκευή. Και για να σας προλάβω. Τη συσκευή την αγόρασα, δεν μου την έστειλε κάποια εταιρία. Σαν σχόλιο, ειδικά στο θέμα της μπαταρίας είναι εξαιρετική! Υγ: Ένα like & subscribe θα ήταν τέλειο αν βρήκατε το review μου χρήσιμο. https://www.youtube.com/watch?v=ALsDxQfXgLg Edited July 27, 2022 by noiseramd 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 Επιβαίωνω και εγω για την μπαταρία του. Σε σχέση με το Mi 11 ultra που είχα με 5000mAh , με την ίδια χρήση ακριβώς, το Vivo θαρρώ πως έχει καλύτερη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpovis Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Καλησπέρα σας το τηλέφωνο είναι σούπερ έχει τέλειους φακούς... Γνωρίζει κανείς πότε θα πάρει το android 13? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Μπορεί κάποιος χρήστης να επιβεβαιώσει ποιες εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως Dual Apps?Sent from my SM-S908E using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Μπορεί κάποιος χρήστης να επιβεβαιώσει ποιες εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως Dual Apps?Sent from my SM-S908E using Tapatalk. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Έπεσε στα χέρια μου η συσκευή από σποντα και έχω να πω τα καλύτερα, αλλά και διάφορα bugs.Τα bugs:- βγάζει στο off τα accessibility settings όλων των εφαρμογών και θέλουν ξανά ρύθμιση στο on. Αυτό γίνεται σε τυχαία στιγμή. - στο 5g χάνει στο άκυρο το σήμα τελείως και επανέρχεται μετά από δευτερόλεπτα. Στο 4g+ δεν συμβαίνει αυτό.- εφαρμογές όπως YouTube πχ δεν υποστηρίζουν 120 herz για ανεξήγητο λόγο. Θεωρητικά θα διορθωθεί. - οι εφαρμογές θέλουν μία μία ρύθμιση γενικά για να έρχονται ειδοποιήσεις. Προφανώς για αυτό έχει σχετικά καλή μπαταρία , γιατί κλείνει τις εφαρμογές. Από bugs δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο γενικά.Άλλες παρατηρήσεις:- η aod έχει ελαχιστες επιλογές για παραμετροποιήσεις. Πχ μπορεί να δείξει ειδοποιήσεις μέχρι 4 συγκεκριμένες εφαρμογές! - Η θερμοκρασία του κινητού είναι σαν συσκευή με τον 888. - Αυτονομία βγάζει 6 - 6.30 sot. Δεν είναι ούτε τρελή ούτε χαμηλή. Επίσης δεν έχει ρύθμιση για προστασία της μπαταρίας να φορτίζει πχ μεχρι 80%. - Αναβαθμίσεις δεν ξέρω κάθε πότε θα παίρνει, θα δείξει στο μέλλον, αλλά μέχρι στιγμής απ' όταν βγήκε ευρωπαϊκά έχει πάρει μια. - Φωτογραφίες μπορεί να βγάλει από κορυφαίες μέχρι μέτριες. Είναι το consistency που λέμε , που πετυχαίνουν κυρίως τα iphone. Γενικότερα κινείται στην κατηγορία των παρα πολύ καλών φωτογραφιών. Βίντεο μέτρια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2022 Το πήρα και εγώ, αρκετά bugs βλέπω αλλά να πω ότι δεν το περίμενα,όχι τραγικά πράγματα αλλά μικρά εδώ και εκεί,όπως αυτό με την ημερομηνία στην AOD που εμφανίζει ΕΕΕ ή ΜΜΜ (τι εννοεί ο ποιητής;)Η μπαταρία μου φαίνεται καλή για 8 gen 1, κάμερες ανάμικτα συναισθήματα η κυρία κάμερα είναι κορυφή το βράδυ,ο 2χ τηλεφακός με εντυπωσίασε το βράδυ με την σταθεροποίηση που έχει,ο 5χ τηλεφακός δεν είναι κάτι ιδιαίτερο γι'αυτό πέφτει κατακόρυφα η ποιότητα μετά το 5x οπτικό.Αυτά σαν πρώτες εντυπώσεις.Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2022 οταν λες καμερα αναμικτα συναισθηματα? απ οτι εχω δει μεχρι τωρα ισως η καλυτερη καμερα στον κοσμοΟ κύριος φακός μπορεί και πάλι σχετικό, οι άλλοι φακοί σίγουρα δεν είναι οι καλύτεροι ανάμεσα στα άλλα κινητά δηλαδή οι τελε και ο ευρθγωνιος.Οποτε σαν σύνολο κάπου κερδίζει κάπου χάνει. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Καλησπέρα έχω ταυτόχρονα 13 pro max,p50 pro σε θέμα κάμερας το vivo άλλου παιδιά δεν υπάρχη!!!!έχω μια απορία έχει καταφέρει κανείς να του έρχονται ειδοποιήσεις από την εφαρμογή του yahoo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 3 ώρες πριν, teo_notis said: Καλησπέρα έχω ταυτόχρονα 13 pro max,p50 pro σε θέμα κάμερας το vivo άλλου παιδιά δεν υπάρχη!!!!έχω μια απορία έχει καταφέρει κανείς να του έρχονται ειδοποιήσεις από την εφαρμογή του yahoo; Βάλε κάποιες "δύσκολες" φωτογραφίες να δούμε να έχουμε μια εικόνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 5 ώρες πριν, LELELO said: Βάλε κάποιες "δύσκολες" φωτογραφίες να δούμε να έχουμε μια εικόνα.. Με την εφαρμογή του yahoo καμία ιδέα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Για το yahoo μπες στις ρυθμίσεις και βγαλτο από το optimized στην μπαταρία, γιατί είναι όλα default εκεί, και κλείδωσε την για να τρέχει από πίσω. Κανονικά έτσι πρέπει να δουλέψει. Περί φωτογραφίας η παραπάνω φωτογραφία είναι τραβηγμένη με supermoon mode και το φεγγάρι είναι ψεύτικο προφανώς. Επίσης όσο αφορά τις φωτογραφίες δεν έχει consistency όπως ένα iphone πχ. Θέλει προσοχή που πατάς να εστιάσει και αν εστίαση βγαίνει καλή φωτογραφία. Δλδ παίζει να βγάλεις την ίδια φωτογραφία με διαφορά 5 δευτερολέπτων και η μία να είναι χάλια μόλις την δεις προσεκτικά. Λογικά θα φτιάξουν πράγματα με update.Νύχτα εγώ προσωπικά μειώνω την έκθεση , αλλιώς οι φωτογραφίες βγαίνουν πολύ φωτεινές .(Οι δύο τελευταίες φωτογραφίες είναι με 2χ. Στην εκκλησία η συγκεκριμένη όπως βγήκε δε νομίζω να έβγαινε με άλλο κινητό έτσι. Τα δύο λευκά φώτα που είναι κόντρα , είναι προβολείς ) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Καμιά θήκη της προκοπής έχει βρει κανείς ή μόνο από εξωτερικό;Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Καμιά θήκη της προκοπής έχει βρει κανείς ή μόνο από εξωτερικό;Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας TapatalkAliExpress έχω μια εγώ καλή είναι https://a.aliexpress.com/_mOawxBASent from my V2145 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Να ρωτήσω και κάτι άλλο,σε φωτισμό με λάμπες φθορίου έχετε παρατηρήσει τρεμοπαιγμα έντονο ή έπεσα σε ελαττωματική κάμερα;Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Να ρωτήσω και κάτι άλλο,σε φωτισμό με λάμπες φθορίου έχετε παρατηρήσει τρεμοπαιγμα έντονο ή έπεσα σε ελαττωματική κάμερα;Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν μου έχει τύχει ακόμα κάτι τέτοιο. Σε όλες τις φθορίου στο κάνει;Sent from my V2145 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 2 ώρες πριν, Giwrgos_Gk said: Να ρωτήσω και κάτι άλλο,σε φωτισμό με λάμπες φθορίου έχετε παρατηρήσει τρεμοπαιγμα έντονο ή έπεσα σε ελαττωματική κάμερα; Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην ανησυχείς, είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο σε όλα τα κινητά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Δεν μου έχει τύχει ακόμα κάτι τέτοιο. Σε όλες τις φθορίου στο κάνει;Sent from my V2145 using TapatalkΌχι μόνο στην δουλειά που έχουμε στο ταβάνι κάτι παλιές, βγαίνουν και οι φωτογραφίες χαλιά πρασινοκιτρινες,το κάνει μόνο στον βασικό φακό και στον τελε 2χ.Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην ανησυχείς, είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο σε όλα τα κινητά.Ναι μάλλον πρέπει να φταίει το φως στην δουλειά,το δοκίμασα και αλλού στο σουπερμάρκετ πχ και δεν το κάνει.Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Ναι, έχεις δίκιο, δεν το κάνει σε όλες τις λάμπες. Πχ σε κάποιες λάμπες στον χώρο που εργάζομαι το έχω παρατηρήσει, σε άλλες όχι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Ενημέρωση συστήματος Google play 1 Μαρτίου 2022 δεν είναι λίγο πίσω;Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts