aris_21 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 εμενα μ΄αρεσε ο ανιχνευτης καμερας... πολυ το γουσταρα...αλλα ειναι λιγο ακριβoς. http://www.drele.com/catalog/product_info.php?products_id=713 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redhata Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Όλα αυτά πάντως τα έχει γράψει και τα έχει πει ήδη ο Λιακοπόπουλος! :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Οι εκπομπες του Ευαγγελατου αποδεικνυουν ενα και μονο ενα πραγμα, οι Ελληνες ειμαστε τεχνολογικα αναλφαβητοι. Καμερα "ασφαλειας" ασυρματη και μαλιστα σε ελευθερες συχνοτητες μονο ενας ηλιθιος θα εβαζε. Μεγαλη εκπληξη ομως μου κανουν και οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ μας, κοιτανε τον ευαγγελατο και τον αποτυχημενο σχολιαστη formula 1 σαν hackmasters ή δεν ξερω και εγω τι! Πραγματικα τοσο ασχετοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ειδα την διαφημιση πριν λιγο για το τι θα εχει την τεταρτη που μας ερχεται. εδειχνε την Britney Spears που ξυριζε το κεφαλι της... και ελεγε στο τελος ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ?? τι θα δουμε παλι....??!!:wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ίσως σειρά να έχουν οι υπερβολές για σαμπουάν και λοιπά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ισως υπαρχει μεταλαγμενο ειδος ψειρων που διαπερνα το κρανιο και σου τρωει το μυαλο. Με την ψιλη ολοι γρηγορα...:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Τα μαλλια λειτουργουν σαν κεραιες και στελνουν στους κακους χακερ τις σκεψεις μας!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 τον αποτυχημενο σχολιαστη formula 1 ο Λακαφωσης μονο αποτυχημενος σχολιαστης F1 δεν ειναι! Ειναι απο τους πιο τεχνολογικα εξειδικευμενους περι F1 στην Ελλαδα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ο Λακαφωσης μονο αποτυχημενος σχολιαστης F1 δεν ειναι! Ειναι απο τους πιο τεχνολογικα εξειδικευμενους περι F1 στην Ελλαδα!! Ας δεχτούμε ότι είναι έτσι. Και λοιπόν; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ας δεχτούμε ότι είναι έτσι. Και λοιπόν; Kαι λοιπόν τπτ. Απλά αποκατέστησε την αντικειμενική αλήθεια. Δεν είναι και λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Αν ήταν από τους πιο τεχνολογικά εξειδικευμένους θα έκανε αυτό που ξέρει καλά, αντί να ασχολείται με τον Ευαγγελάτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Τον σαμποτάρει η «μαφία που δεν θέλει τον Λακαφώση». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Οταν ο Λακαφωσης ηταν μαζι με τον Πουρναρακη στον Alpha τον διορθωνε συνεχεια και τον εκανε ρεζιλι..για αυτο κ εφυγε!! Συνεχιζει να γραφει σε περιοδικα,βιβλια αυτικινητου... τελος off topic Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Όταν φεύγειες επείδη σε διορθώνει ο Πουρναράκης και καταλήγεις στον Ευαγγελάτο, αποτυχημένος θεωρείσαι :rolleyes: Anyway, δεν τον έχω να γράφει και σε κανένα περιοδικό, οπότε who cares. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ποιός έιναι ο Λακαφωσης? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ειδα την διαφημιση πριν λιγο για το τι θα εχει την τεταρτη που μας ερχεται. εδειχνε την Britney Spears που ξυριζε το κεφαλι της... και ελεγε στο τελος ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ?? τι θα δουμε παλι....??!!:wacko: :wacko: :wacko: Ίσως σειρά να έχουν οι υπερβολές για σαμπουάν και λοιπά.ή τα κομμωτηρια Ισως υπαρχει μεταλαγμενο ειδος ψειρων που διαπερνα το κρανιο και σου τρωει το μυαλο. Με την ψιλη ολοι γρηγορα...:Xκανε την αρχη κι εμεις ακολουθουμε!:lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Όταν φεύγειες επείδη σε διορθώνει ο Πουρναράκης και καταλήγεις στον Ευαγγελάτο, αποτυχημένος θεωρείσαι :rolleyes: Anyway, δεν τον έχω να γράφει και σε κανένα περιοδικό, οπότε who cares. το αναποδο γινοταν!!!Δεν καταλαβες πως το εγραψα... Ο Λακαφωσης διορθωνε τον Πουρναρακη και τον ρεζιλευε!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Έτσι όπως το έγραψες, βγάζει διπλό νόημα :p Εγώ θυμάμαι πάντως τον Τάκη να μιλάει ΣΥΝΕΧΕΙΑ και να μην αφήνει τον Λακαφώση να βγάλει λέξη. pwned τελείως :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 το αναποδο γινοταν!!!Δεν καταλαβες πως το εγραψα... Ο Λακαφωσης διορθωνε τον Πουρναρακη και τον ρεζιλευε!! Κουράγιο φίλε μου. Μπορεί ο αρχηγός Λακαφωσης να μην τα κατάφερε σαν σχολιαστής F1 στον Άλφα, λόγω της μαφίας των σχολιαστών, αλλά να που έχει μια δεύτερη ευκαιρία στον Αντένα και στις Αποδείξεις. Αν και πιστεύω ότι στον Άλτερ και τις εκπομπές του Χαρδαβέλα για τα UFO, θα μπορούσε να καθιερωθεί, με τις τεχνολογικές γνώσεις που διαθέτει. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 χαχα..σωστος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Καμερα "ασφαλειας" ασυρματη και μαλιστα σε ελευθερες συχνοτητες μονο ενας ηλιθιος θα εβαζε. Πολύ ηλίθιο για να είναι αληθινό... Και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν ήταν στημένο αυτό με το χρυσοχοείο ή και γενικότερα κάποιες απο τις περιπτώσεις με τις οποίες προσπάθησε να προκαλέσει εντύπωση...; :shifty: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ο ιδιος που δεν μου λεει οτι δεν εβαλες εσυ τη καμερα στο χρυσοχοειο :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Αφού λοιπόν με κατάλαβες, ας αναφέρω επιπλέον και ότι με είχε πληρώσει ο Ευαγγελάτος για να το κάνω...:shifty: :whistle: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Παλικάρι, αν δεν ξέραμε την πραγματικότητα δεν θα αντιδρούσαμε. The point αυτού που τονίζω είναι ότι...υποτιμάτε εσείς πρώτα απ' όλα τον "απλό κοσμάκι που δεν γνωρίζει" (κι εμένα δηλαδή). :lol: :lol: :lol: Αλλά και πάλι... αυτός ο "απλός κοσμάκης που δεν γνωρίζει" (κι εγώ δηλαδή), για ποιο λόγο θα πρέπει να αγχώνεται; Ποιος να με παρακολουθήσει εμένα και για ποιο λόγο; που και να με παρακολουθήσει δηλαδή, θα σκυλοβαρεθεί.... :p :p :p :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Kati asxeto..h britney spears pou kolaei sto trailer twn apodeiksewn? Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts