Jump to content

redhata

Members
  • Δημοσιεύσεις

    189
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by redhata

  1. xerei kaneis mipos to default security code gia to kg810?
  2. Όλα αυτά πάντως τα έχει γράψει και τα έχει πει ήδη ο Λιακοπόπουλος! :lol: :lol: :lol:
  3. Και εγώ έχω την άποψη ότι η εκπομπή του Ευαγγελάτου έτσι όπως παρουσιάστηκε με το συγκεκριμένο panel και με τον συγκεκριμένο "Κύρο Γρανάζη" ήταν ένα απίστευτο καραγκιοζιλίκι! Αυτό που με προβλημάτισε πάντως είναι το εξής: οποιοδήποτε κινητό με java RE λογικά είναι δυνατό τρυπηθεί(όχι πάντως μέσω SMS) από κάποιο java προγραμματάκι ώστε να κάνει διάφορα?
  4. Ένας φίλος αγόρασε το V3r (R4515), εγώ έχω το V3. Χθες το βράδυ σε ένα μπαράκι, μετά από κάποια ποτάκια, παρατήρησα ότι: 1) δεν έχει αναφορές παράδοσης μηνυμάτων 2) η video camera δεν έχει ρύθμιση φωτεινότητας Τώρα ή τα ποτάκια θα φταίνε ή το firmware :) Αν είναι θέμα firmware μάλλον θα πρέπει να περιμένει κάποια καινούργια version; Μπορεί κάποιος κάτοχος να επιβεβαιώσει; Η πλάκα είναι, ότι εγώ τον προέτρεψα για V3, χωρίς να έχω υπόψιν ότι κυκλοφορεί και V3r, οπότε τον έχω τώρα να χτυπιέται στο στυλ "τι με έβαλες να αγοράσω", "θα το πάω πίσω" κλπ.
  5. Motorola salonica, έχει και ανατολικά, στην Καλαμαριά.
  6. egw pantws to diko mou V3 tha to allaza mono me to V3i(pros to paron) :ninja:
  7. hey moto, give us a black v3i with dark side buttons and make us maaaaaaad :)
  8. about camera ------------- Thanx gia apanthseis, pros stigmh fobithika mhpws mono to diko mou htan etsi. Egw pantws mporw na sygxwrisw se auto to kompsotexnima tetoies psiloateleies(den to agorasa gia thn super camera pou diathetei), pou mallon mporoun na lythoyn mesw software.
  9. Exei parathrhsei kaneis, pws otan fwtografizeis me ton hlio plath, ta proswpa asprizoun, eidika an exoun aspro fonto?
  10. thanks kai sorry about my maths :)
  11. Kai egw molis phra ena black, me s/w ver. R374_G_0E.40.3ER_A, meta apo 30aria kataxwriseis sto eurethrio, o metritis mnimis sti xwritikothta tilefwnou deixnei 0, to exei dei kai kapoios allos auto? Kai epishs to shma tou bluetooth, parolo pou einai energopoihmeno, den menei sthn othoni.
  12. energy -------- Και σκέψου ότι, μέχρι τώρα, δεν είχε καταφέρει να τον απογοητεύσει ούτε το SX1!!! :D :D :D
  13. Μια συσκευή που λέει ότι έχει κάμερα, στερεοφωνικό ήχο κλπ. θα πρέπει να κρίνεται από τους συνειδητοποιημένους καταναλωτές για όλες τις δυνατότητες που λέει ότι έχει και τις οποίες πληρώνουμε. Γιατί δηλαδή να μην κριθεί το mpx220 ΚΑΙ για την καμερά του αφού την έχει και η τιμή της συμπεριλαμβάνεται στο συνολικό κόστος του. Εγώ πάντως το περιμένω με αγωνία(!) για να πετάξω την μπακατέλα που έχω, η οποία με απογοήτευσε ακριβώς για τις δυνατότητες που έλεγε ότι είχε... και το ίδιο θα κάνω για οποιαδήποτε άλλη εταιρεία μου φερθεί με τον ίδιο τρόπο.
×
×
  • Create New...