Billys_RR Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 το οτι εχουν ξεφυγει τα πιτσιρικια ειναι γνωστο!εχουν κυκλοφορησει διαφορα βιντεακια,και πολλοι εχουμε και στα κινητα μας,μην το παιζουμε και ανηξεροι. βρηκε ευκαιρια και ο ευαγγελατος,και κανει μινι προβολες... δεν το περιμενα παντως,χαχα για να δουμε,θα "του κοψουνε κληση"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Το οτι δειχνει αυτα ο εισαγγελατος μας πειραξε,. Φιλε μου, αυτό που με πείραξε είναι ότι ορμώμενος από το γεγονός που έγινε στη Χαλκίδα με τη μαθήτρια και τους συμμαθητές της...βρήκε ο Εισαγγελατος, βιντεάκια, που ούτε καν ξέρουμε αν είναι αληθινά ή "στημένα"..τα προβάλλει και πάλι γίνεται υπερβολικός! Εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο, προς τέρψιν της τηλεθέασης!:( Πάντως, όντως οι σχολικές τουαλέτες από τη βρωμιά δεν φαίνονται, να κάνεις και sx εκεί μέσα... Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 το οτι εχουν ξεφυγει τα πιτσιρικια ειναι γνωστο!εχουν κυκλοφορησει διαφορα βιντεακια,και πολλοι εχουμε και στα κινητα μας,μην το παιζουμε και ανηξεροι. βρηκε ευκαιρια και ο ευαγγελατος,και κανει μινι προβολες... δεν το περιμενα παντως,χαχα για να δουμε,θα "του κοψουνε κληση"? Οτι πιθανοτατα θα του κοψουνε,ναι,κ δεν ειναι το θεμα αν το παιζουμε ανηξεροι,αλλα ειναι για κλαματα,15αχρονα lesviakia δειχνει τωρα!15!:X χοντρο προστιμο....Ε ΡΕ ΦΑΛΑΓΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑΤΑ... Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Φιλε μου, αυτό που με πείραξε είναι ότι ορμώμενος από το γεγονός που έγινε στη Χαλκίδα με τη μαθήτρια και τους συμμαθητές της...βρήκε ο Εισαγγελατος, βιντεάκια, που ούτε καν ξέρουμε αν είναι αληθινά ή "στημένα"..τα προβάλλει και πάλι γίνεται υπερβολικός! Εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο, προς τέρψιν της τηλεθέασης!:( Πάντως, όντως οι σχολικές τουαλέτες από τη βρωμιά δεν φαίνονται, να κάνεις και sx εκεί μέσα... Κοιτα το δεχομαι οτι ο Ευας το κανει για τηλεθεαση αλλα ασε να τα μαθει κ κανενας γονιος αυτα,γιατι ολοι νομιζουν οτι οι κανακαρηδες και οι κοκονες τους ειναι τα καλυτερα παιδια.Ειδα προχθες σε φαρμακειο κοντα στο σπιτι μου 16χρονη να ζηταει το "Χαπι της επομενης" και να παρακαλαει το φαρμακοποιο να μην το πει στη μανα της!Τι να λεμε.Εφαγα τρελο σκαλωμα.:wacko: :shock: :shock: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Υπάρχει κοινωνικό μήνυμα στις τσόντες που προβάλει. Υποτίθεται ότι το κάνει για να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία. Ότι και να πεις για αυτού του είδους την δημοσιογραφία είναι λίγο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 το'χα και αυτο το βιντεακι,με κατι τετοια που βλεπω,και λεω αντε να κανεις κορη..δηλαδη σε μερικα χρονια τι θα κανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 βρήκε ο Εισαγγελατος, βιντεάκια, που ούτε καν ξέρουμε αν είναι αληθινά ή "στημένα"..τα προβάλλει και πάλι γίνεται υπερβολικός! Δυστυχώς είναι αληθινά... Όλα όσα έδειξε, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφω αυτό το post, βρίσκονται άνετα στο internet και -φυσικά- χωρίς καμία επεξεργασία στην εικόνα. Αυτό που με ενοχλεί στην αποψινή εκπομπή είναι ότι μέχρι τώρα τουλάχιστον, ο Ευαγγελάτος έμμεσα δείχνει σαν υπεύθυνους τα "αγοράκια" της υπόθεσης. Αυτό φαίνεται και από τις εκφράσεις του, και τα κείμενα των βίντεο/ρεπορτάζ : "Ο νεαρός παρασύρει την κοπέλα στις τουαλέτες"... "η κοπέλα δυσανασχετεί και αισθάνεται άσχημα, παρ'όλα αυτά οι συμμαθητές της συνεχίζουν"... Όποιος έχει δει αυτά τα, σοκαριστικά ομολογουμένως, βίντεο άκοπα και χωρίς επεξεργασία, θα δει ξεκάθαρα ότι αυτά που γίνονται τα "απολαμβάνουν" και τα "διασκεδάζουν" όλοι και όλες οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες. Διευκρινίζω, ότι μιλάω για αυτά που δείχνει μέχρι στιγμής, και σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στη γνωστή περίπτωση του πιθανού βιασμού που βγήκε στην επιφάνεια αυτές τις μέρες. Και τέλος - το αν για αυτά τα όργια φταίνε μόνο τα αγόρια, μόνο τα κορίτσια, ή όλοι, δεν έχει καμία σημασία. Η αθλιότητα και το σοκ είναι δεδομένα, όχι γιατί κάποια 15χρονα κάνουν σεξ, αλλά για τον τρόπο και το λόγο που το κάνουν. Τα ομαδικά όργια έχουν καταντήσει χαβαλές και πλακίτσα της παρέας. nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Κ εν τω μεταξυ αυτο που μελετουν ως λυση ειναι να απαγορευσουν τα κινητα στα σχολειο!:mad: :mad: Το οτι τα αδερφακια-ξαδερφακια-ανηψακια μας την περνανε λες κ τα οργια ειναι φυσιολογικα δεν πειραζει ε?Ετσι κ ακουγατε τι μου ελεγε ο πιτσιρικος ο ξαδερφος μου θα μενατε!Για κοριτσακια που τα εχουν περασει ολοι ενα χερακι,και για τυπους που στα 17 τους βρισκονται με αφροδισια νοσηματα!:shock: :shock: :eek: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gizaha Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Πρώτον είστε off topic. Δεύτερον δεν κατάλαβα, ζηλεύετε; Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς, βλέπετε την νέα γενιά που καλοπερνάει και ξενερώνετε. Κι εγώ χαλιέμαι, το παραδέχομαι (δεν είμαι πιτσιρικάς είμαι 25). Κατα δεύτερον ο άνθρωπος απο τη φύση του έχει κάποιες τάσεις απέναντι σε κάποια πράγματα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τις περιορίσουμε η να τις σταματήσουμε, όσο τον πάμε κόντρα τόσο θα επιμένει, είτε αυτές είναι παράνομες, είτε ανήθικες είτε ανώμαλες, κάποια πράγματα δεν περιορίζονται με τους νόμους που θέτουμε. Και τρίτον σταματήστε αυτό το "μα κοιτάξτε τι κάνουν σήμερα στα σχολεία" και οτι ξέφυγαν και οτι "που βαδίζουν αυτά τα παιδιά". ΘΥΜΗΘΗΤΕ οτι ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΡΑ τα ίδια λένε οι γονείς για τα παιδιά τους και τα ίδια θα συνεχίσουν να λένε. Για σάς τι λέγανε οι γονείς σας, "μπράβο"; Ή συγκρίναν τα παιδικά σας χρόνια με τα δικά τους; Τελειώστε αυτό το θέμα εδώ παρακαλώ η συνεχίστε το αλλού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Πρώτον είστε off topic. Δεύτερον δεν κατάλαβα, ζηλεύετε; Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς, βλέπετε την νέα γενιά που καλοπερνάει και ξενερώνετε. Κι εγώ χαλιέμαι, το παραδέχομαι (δεν είμαι πιτσιρικάς είμαι 25). Μπράβο ρε γάτε, το πέτυχες. Δεν ξέρω καν από πού να αρχίσω να σου εξηγώ πράγματα που δείχνεις να μην μπορείς να καταλάβεις. Τελειώστε αυτό το θέμα εδώ παρακαλώ η συνεχίστε το αλλού Το thread ασχολείται με την εκπομπή "Αποδείξεις", και συζητάμε το σημερινό της θέμα. nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Ρε παιδιά...μας δουλεύει ο Ευαγγελάτος;Αυτά έχουν κυκλοφορήσει από πριν το καλοκαίρι στο Ίντερνετ και αυτός τώρα μας τα πλασάρει σαν κάτι καινούριο;Μου φαίνεται από εκπομπή σε εκπομπή κάνει το ένα μετά το άλλο τα λάθη! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Ο ΑΝΤ1 φροντισε να καλυφθει βαζοντας ενα Χ την ωρα που προβαλλει τετοια video? Θα επρεπε να βρισκεται συνεχεια το σημα πανω στην οθονη! Η εκπομπη υποτιθεται οτι θα αφορουσε κινητα τηλεφωνα και υποκλοπες οπως την προηγουμενη Τεταρτη αλλα οτι μας βολευει... Αυτο πουλαει απο προχθες.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Πρώτον είστε off topic. Δεύτερον δεν κατάλαβα, ζηλεύετε; Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς, βλέπετε την νέα γενιά που καλοπερνάει και ξενερώνετε. Κι εγώ χαλιέμαι, το παραδέχομαι (δεν είμαι πιτσιρικάς είμαι 25). Κατα δεύτερον ο άνθρωπος απο τη φύση του έχει κάποιες τάσεις απέναντι σε κάποια πράγματα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τις περιορίσουμε η να τις σταματήσουμε, όσο τον πάμε κόντρα τόσο θα επιμένει, είτε αυτές είναι παράνομες, είτε ανήθικες είτε ανώμαλες, κάποια πράγματα δεν περιορίζονται με τους νόμους που θέτουμε. Και τρίτον σταματήστε αυτό το "μα κοιτάξτε τι κάνουν σήμερα στα σχολεία" και οτι ξέφυγαν και οτι "που βαδίζουν αυτά τα παιδιά". ΘΥΜΗΘΗΤΕ οτι ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΡΑ τα ίδια λένε οι γονείς για τα παιδιά τους και τα ίδια θα συνεχίσουν να λένε. Για σάς τι λέγανε οι γονείς σας, "μπράβο"; Ή συγκρίναν τα παιδικά σας χρόνια με τα δικά τους; Τελειώστε αυτό το θέμα εδώ παρακαλώ η συνεχίστε το αλλού Συγγνωμη φιλε μου,δεν μιλαμε οτι το προβλημα ειναι το σεξ,αλλα οπως δειχνει αυτη τη στιγμη η εκπομπη,ανηλικα που κανου οργια,χωρις ουσιαστικη επιγνωση του τι κανουν και με αποτελεσμα τα προβληματα που βλεπουμε....Αλλωστε αυτο ηταν το θεμα της εκπομπης.Δηλαδη τι να πουμε?για τα κινητα της προηγουμενης εκπομπης?Αν αυτο σε ευχαριστει...Παιδια μεγαλο προβλημα οι υποκλοπες... Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Ρε παιδιά...μας δουλεύει ο Ευαγγελάτος;Αυτά έχουν κυκλοφορήσει από πριν το καλοκαίρι στο Ίντερνετ και αυτός τώρα μας τα πλασάρει σαν κάτι καινούριο;Μου φαίνεται από εκπομπή σε εκπομπή κάνει το ένα μετά το άλλο τα λάθη! malon ta valane tora giati tora tous kaiei;) dld prepei na pathoume gia na mathoume meta apo to koritsaki katalavan ti simvenei sta sxolia? Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 απλα ρε συ τα ειδε σκουρα με αυτα που ειπε..και το γυρισε στα βιντεακια ;) ειναι και της μοδας τωρα με βιασμους στα σχολεια...οι σαλιαριδες δεν χανουν να τα τραβανε με τα κινητα...οποτε...καλυμενος ειναι. αλλωστε το ειπα προ λιγο,οτι τον πληρωνουν για να συντονιζει την κουβεντα. τελος παντων...οτι θελουν κανουν. οσο για το θεμα του σημερα..ντροπη και παλι ντροπη μ'αυτα που κανουν τα παιδακια. μακρια απο μας και τα αδερφια μας. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Ρε παιδιά...μας δουλεύει ο Ευαγγελάτος;Αυτά έχουν κυκλοφορήσει από πριν το καλοκαίρι στο Ίντερνετ και αυτός τώρα μας τα πλασάρει σαν κάτι καινούριο;Μου φαίνεται από εκπομπή σε εκπομπή κάνει το ένα μετά το άλλο τα λάθη! εσενα τωρα αυτο σε μαρανε ή οτι ενα μερος των σημερινων εφηβων(δυστυχως μεγαλο απ’οτι φαινεται) επιδιδονται σε τετοιες πραξεις μεσα στα σχολεια μονο και μονο για να διασκεδασουν; Gihaza τωρα να κατσει να σου απαντησει κανεις δεν θα εχει νοημα. Το οτι υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα που θεωρουν οσα ειδαν φυσιολογικα το θεωρω τουλαχιστον τραγικο. Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Gihaza τωρα να κατσει να σου απαντησει κανεις δεν θα εχει νοημα. Το οτι υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα που θεωρουν οσα ειδαν φυσιολογικα το θεωρω τουλαχιστον τραγικο. Τον πείραξε το off topic.:p Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 εσενα τωρα αυτο σε μαρανε ή οτι ενα μερος των σημερινων εφηβων(δυστυχως μεγαλο απ’οτι φαινεται) επιδιδονται σε τετοιες πραξεις μεσα στα σχολεια μονο και μονο για να διασκεδασουν; Gihaza τωρα να κατσει να σου απαντησει κανεις δεν θα εχει νοημα. Το οτι υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα που θεωρουν οσα ειδαν φυσιολογικα το θεωρω τουλαχιστον τραγικο. Ασε αυτους που τα βλεπουν φυσιολογικα,εχω μερες τωρα που εχω ακουσει και ατομα να λενε μπραβο στα παιδια,αγορια - κοριτσια,γιατι λεει απελευθερωνονται!ΤΥΦΕΚΙΣΜΟΣ στα τεσσερα μετρα για αυτους!Κανανε το Σεξ MONOPOLY,ποιος θα παρει τους πιο πολλους. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos147 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Πρώτον είστε off topic. Δεύτερον δεν κατάλαβα, ζηλεύετε; Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς, βλέπετε την νέα γενιά που καλοπερνάει και ξενερώνετε. Κι εγώ χαλιέμαι, το παραδέχομαι (δεν είμαι πιτσιρικάς είμαι 25). :stupid: :stupid: ναι ετσι ειναι...:stupid: :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Όλα αυτά τα βιντεάκια υπάρχουν στο ίντερνετ,και κάθε μέρα ανεβαίνουν και άλλα. Θλιβερά πράγματα.Από πρώτη γυμνασίου,''παίρνουμε'' όλο το σχολείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 εσενα τωρα αυτο σε μαρανε ή οτι ενα μερος των σημερινων εφηβων(δυστυχως μεγαλο απ’οτι φαινεται) επιδιδονται σε τετοιες πραξεις μεσα στα σχολεια μονο και μονο για να διασκεδασουν; Gihaza τωρα να κατσει να σου απαντησει κανεις δεν θα εχει νοημα. Το οτι υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα που θεωρουν οσα ειδαν φυσιολογικα το θεωρω τουλαχιστον τραγικο. ΟΛΑ ξεκινάνε από το ΣΠΙΤΙ!ΤΕΡΜΑ!Γιατί αυτές οι ηλίθιες που τα κάνουν κάθονται;Τα αγόρια ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ γουστάρουμε διάφορες φάσεις!Δεν το βρίσκω σωστό αλλά δεν πιστεύω ότι τα αγόρια εκείνης της ηλικίας θα πουν όχι αν δουν μια συμμαθήτριά τους γυμνή ή κάνοντας διάφορα!Αυτές οι κοπέλες είναι ΖΩΑ!Βγαίνει τώρα η κάθε "αθώα κοπέλα" στο τηλέφωνο στην εκπομπή και μας λέει ότι οι καθηγητές πετάνε σεξουαλικά υπονοούμενα!Τι λες ρε "τσουλήθρα";;;Όταν ΕΣΥ και οι φίλες σου βγάζετε μπούτια,κ***υς και στήθη έξω τι περιμένετε δηλαδή να πουν και να κάνουν για εσάς;Αφού πρώτες ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ;ΕΛΕΟΣ! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 ΟΛΑ ξεκινάνε από το ΣΠΙΤΙ!ΤΕΡΜΑ!Γιατί αυτές οι ηλίθιες που τα κάνουν κάθονται;Τα αγόρια ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ γουστάρουμε διάφορες φάσεις!Δεν το βρίσκω σωστό αλλά δεν πιστεύω ότι τα αγόρια εκείνης της ηλικίας θα πουν όχι αν δουν μια συμμαθήτριά τους γυμνή ή κάνοντας διάφορα!Αυτές οι κοπέλες είναι ΖΩΑ!Βγαίνει τώρα η κάθε "αθώα κοπέλα" στο τηλέφωνο στην εκπομπή και μας λέει ότι οι καθηγητές πετάνε σεξουαλικά υπονοούμενα!Τι λες ρε "τσουλήθρα";;;Όταν ΕΣΥ και οι φίλες σου βγάζετε μπούτια,κ***υς και στήθη έξω τι περιμένετε δηλαδή να πουν και να κάνουν για εσάς;Αφού πρώτες ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ;ΕΛΕΟΣ! Και εγω μαζι σου,Θα πρεπει να περιμενουν αναλογη αντιμετωπιση οταν σου φορανε το στριτς και τουρλωνονται μπροστα σου,αλλα κατσε,το να πουν απο το να κανουν εχει διαφορα...Τα αγορια δηλαδη κανουμε οτι θελουμε κ μετα λεμε μου πεταξε τα (.)(.) στη μουρη???Κατσε,οπα. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos147 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 ΟΛΑ ξεκινάνε από το ΣΠΙΤΙ!ΤΕΡΜΑ!Γιατί αυτές οι ηλίθιες που τα κάνουν κάθονται;Τα αγόρια ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ γουστάρουμε διάφορες φάσεις!Δεν το βρίσκω σωστό αλλά δεν πιστεύω ότι τα αγόρια εκείνης της ηλικίας θα πουν όχι αν δουν μια συμμαθήτριά τους γυμνή ή κάνοντας διάφορα!Αυτές οι κοπέλες είναι ΖΩΑ!Βγαίνει τώρα η κάθε "αθώα κοπέλα" στο τηλέφωνο στην εκπομπή και μας λέει ότι οι καθηγητές πετάνε σεξουαλικά υπονοούμενα!Τι λες ρε "τσουλήθρα";;;Όταν ΕΣΥ και οι φίλες σου βγάζετε μπούτια,κ***υς και στήθη έξω τι περιμένετε δηλαδή να πουν και να κάνουν για εσάς;Αφού πρώτες ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ;ΕΛΕΟΣ! +10000000000000000000000000000 απο εμενα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 ΟΛΑ ξεκινάνε από το ΣΠΙΤΙ!ΤΕΡΜΑ!Γιατί αυτές οι ηλίθιες που τα κάνουν κάθονται;Τα αγόρια ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ γουστάρουμε διάφορες φάσεις!Δεν το βρίσκω σωστό αλλά δεν πιστεύω ότι τα αγόρια εκείνης της ηλικίας θα πουν όχι αν δουν μια συμμαθήτριά τους γυμνή ή κάνοντας διάφορα!Αυτές οι κοπέλες είναι ΖΩΑ!Βγαίνει τώρα η κάθε "αθώα κοπέλα" στο τηλέφωνο στην εκπομπή και μας λέει ότι οι καθηγητές πετάνε σεξουαλικά υπονοούμενα!Τι λες ρε "τσουλήθρα";;;Όταν ΕΣΥ και οι φίλες σου βγάζετε μπούτια,κ***υς και στήθη έξω τι περιμένετε δηλαδή να πουν και να κάνουν για εσάς;Αφού πρώτες ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ;ΕΛΕΟΣ! +1 ;) to sosto na legete... Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 thrash tv h σημερινη εκπομπη...απορω πως ειχαν την φαεινη ιδεα να δειξουν τσοντα. επιπλεον με την σημερινη εκπομπξ καταλαβαινεις οταν εχεις κ συ τα στοιχεια π παρουσιαζει πως στηνουν εκπομπες :P με τα μονταζ τους. 1)to βιντεακι με στυλο με το κοριτσακι το οποιο στανταρ ακουγεται να χει διανοητικο προβλημα,ελεγε κανονικα."μη το κανεις αλλο...σταματα...καυλ**&" μετα το μονταζ το κοψαν στο ...σταματα. 2)sex @toualetes...το βιντεο στο τελος το παιδι π γα*(ει οταν καταλαβενει οτι τους τραβανε καμερα,λεει "καλα ειστε μαλακες?" ,μετα το μοντας...το κοψαν κ εννοειτε χωρις ηχο,κ λεει αυτος π την παρουσιαζει το παιδι ηξερε οτι τους τραβουσαν κ γελαει οπως φαινεται στο βιντεο αλλα δεν μπορουμε να σας το δειξουμε γιατι θα πρεπει να φαινονται τα προσωπα. κ αυτη η Στελλα π βγηκε κ ειπε πουλαγε στο ινετ τα βιντεακια απο τις γκομενες τους για μαριχουανα κ π τα πουλαγε?το κλασικο ινετ κ σε cd...k ebgaze 2xil e . m κανεi πολυ fake,κ συμπτωματικα πεταγετε ενας δημοσιογραφος κ λεει το ειπα κ γω αυτο πριν λιγο:P τα βιντεακια στο τελος δεν εχω για καντε κατι,στελνετε σε αυτους κ δεν στελνετε σε μας?lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts