Jump to content

Αποδείξεις (Ant1)

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;  

611 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;

• Πολύ καλή-Την παρακολουθώ και μου αρέσουν τα ρεπορταζ της
      219
    • Αδιάφορη-Τη βλέπω για να περάσει η ώρα
      112
    • Απαράδεκτη-Τα περισσότερα που δείχνει είναι στημένα/τραβηγμένα απ'τα μαλλιά
      280

Recommended Posts

Το περιστατικό με τα ποτήρια είναι απαράδεκτο και κακώς που δεν μίλησες minovg.Απο την στιγμή που το είδες να γίνεται θα μπορούσες πολύ ευγενικά να το πεις στον σερβιτόρο,και αν δεν σε εξυπηρετούσε στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Το σκέφτηκα Βασίλη, αλλά και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα μου είχε έτοιμη την ατάκα: Μόλις άλλαξε τραπέζι η παρέα και τους πήγα εκεί τα ποτήρια. :blink: Οπότε κι εγώ έπρεπε να πάω στο τραπέζι εκεί και να ρωτήσω ρε παιδιά καθόσασταν στο άλλο τραπέζι γιατί σας έφερε από κει τα ποτήρια. Οπότε θα έμπαινα σε μια ιστορία που ίσως και θα με ξεφτίλιζε... :O Δε βγάζεις άκρη με δαύτους.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

αναφερεσαι μηπως στο γνωστο,μεγαλο φουρνο,το γωνιακο?που το ονομα του ειναι ενα θηλυκο επιθετο?

ρωταω γιατι εχω αγορασει αρκετες φορες απο εκει και αν ειναι θα ηθελα να ξερω να το αποφευγω..:O

lol ναι σε αυτόν το γνωστό φούρνο αναφέρομαι που έχει τρελή πελατεία.

άλλη φορά πρόσεχε.

τελικά δεν είπε κανείς ποιά ήταν η καφετέρια -ψυρρή??

ας μου στείλει κάποιος pm να μου πεί.

με έφαγε η περιέργεια

εγω θα αναφερω το εξης! στις σερρες ενας δημοσιογραφος τοπικου καναλιου πηρε απο το ΤΕΙ τους υπολογιστες εν ψυχρω τους εκανε μια βολτα και τους ξαναπηγε πισω!

αφου εγινε αυτο το σκηνικο και το εδειξε η τηλεοραση..5 φυλακες ηταν στην αιθουσα! :lol:

Never Give Up:!:

Join friend!

Λες και τους 4-5 δικούς μας να τους πήρε ο Ευαγγελάτος και να μην κλάπηκαν τελικα; :p

Βρε παιδιά, σήμερα έφαγα ένα γιαούρτι και μου φάνηκε...ξινό!

Λέτε να ήταν χαλασμένο; :D

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Βρε παιδιά, σήμερα έφαγα ένα γιαούρτι και μου φάνηκε...ξινό!

Λέτε να ήταν χαλασμένο; :D

Τι περίμενες να είναι το γιαούρτι; Γλυκό; :confused: :p:

Λες και τους 4-5 δικούς μας να τους πήρε ο Ευαγγελάτος και να μην κλάπηκαν τελικα; :p

στις Σερρες σπουδαζεις?

Never Give Up:!:

Join friend!

• 2 weeks later...
Χτες ειδα ενα τρεηλερ της εκπομπης,οπου ελεγε πως αυριο θα αναφερθει στις απατες των νυχτερινων κεντρων...ε ρε γλεντια...:lol: :p :happy:

Χτες ειδα ενα τρεηλερ της εκπομπης,οπου ελεγε πως αυριο θα αναφερθει στις απατες των νυχτερινων κεντρων...ε ρε γλεντια...:lol: :p :happy:

Ε ρε γλεντια δεν λες τιποτα. Ελπιζω να πηγε και στα μεγαλα κεντρα και να τους κανει ρεντικολο που για να παμε σ΄εναν τραγουδιστη-φιρμα και να κατσουμε σαν ανθρωποι θελουμε 50 ευρω το ατομο. Γουσταρω τρελλα να τους κανει ρεζιλι ο Ευαγγελατος και να αναγκαστουν να ριξουν τις τιμες. Παντως στους φουρνους εκανε χοντρη ζημια...μια γειτονισσά μου που δουλευει σε φουρνο μου ειπε οτι τους εμεινε τρελλη ποσοτητα μελομακαρονα και κουραμπιεδες. 50-60% επεσαν οι πωλησεις σε σχεση με περυσι.

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Καλα να παθουν οι βρωμιαρηδες!:mad: Αν & δυστυχως δε φαινονται να συμμορφωνονται,αφου στο μοναδικο μελομακαρονο απο φουρνο που εφαγα,βρηκα μιση ασπρη τριχα μεσα...:mad: :mad:

Οσο για τα νυχτερινα κεντρα,ολοι ξερουμε λιγο-πολυ την αθλια ποιοτητα των ποτων,των φαγητων & γενικως των χωρων,αλλα ειμαι περιεργος να δω τι παραπανω θα δειξει...:shifty: :!:

Τα Χριστούγεννα,είχα πάρει από ένα Super Market κάτι μπανάνες που ήταν συσκευασμένες σε μια βάση και κλειστές με ζελατίνα...

Βγάζω λοιπόν και εγώ 1 να φάω...και ξαφνικά τι βλέπω πάνω στη βάση?

Σφραγίδα ποιότητας : Βαγγελάτος!!!!!

Χα χα χα χα χα χα και λέω να που θα καταντήσουμε...σε λίγο τα μαγαζιά θα πληρώνουν για να αποκτήσουν τη σφραγίδα ποιότητας του κ.Ευαγγελάτου και της δημοσιογραφικής του ομάδας!!!

Σύλλογος Λακώνων Φοιτητών

http://www.slf.4t.com

Το περιστατικό με τα ποτήρια είναι απαράδεκτο και κακώς που δεν μίλησες minovg.Απο την στιγμή που το είδες να γίνεται θα μπορούσες πολύ ευγενικά να το πεις στον σερβιτόρο,και αν δεν σε εξυπηρετούσε στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Και αν δεν ήθελες να την κάνεις εσύ τη φασαρία εγώ θα πήγαινα στα ίδια τα παιδιά στο επόμενο τραπέζι και θα τους έλεγα "παιδιά μη πιείτε από αυτό το νερό ήταν από το δικό μας το τραπέζι"

Επίσης το θεωρώ ανόητο όλο αυτό το θέμα αν δεν λέμε τα ονόματα των μαγαζιών που μας έχουν τύχει τέτοιες περιπτώσεις

Γιατί θα πρέπει να εικάζουμε ?

Ο Ευαγγελατος βγηκε στην Τατι το μεσημερι και ειπε οτι σημερα θα δειξει:

-παρκαδορους με αυξημενη περιεργεια που ψαχνουν τα αυτοκινητα

-απο που προερχονται τα γαρυφαλλα και πως ανακυκλωνονται

και το κορυφαιο

-ξηροι καρποι που φυσικα ανακυκλωνονται κλασσικα, πλην ομως τους εστειλαν για μικροβιολογικες εξετασεις και βγηκαν αποτελεσματα σχετικα με τουαλετες :eek:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Ο Ευαγγελατος βγηκε στην Τατι το μεσημερι και ειπε οτι σημερα θα δειξει:

-παρκαδορους με αυξημενη περιεργεια που ψαχνουν τα αυτοκινητα

-απο που προερχονται τα γαρυφαλλα και πως ανακυκλωνονται

Aνακαλύπτει τον τροχό ο Εισαγγελάτος.:lol:

Πάτε σε κανα νεκροταφείο μετά απο καμιά κηδεία να δείτε πως εξαφανίζονται τα λουλουδια από τα στεφάνια.:ninja: :lol:

στις Σερρες σπουδαζεις?

Όχι :)

Δεν έχουν μόνο στις Σέρρες το προνόμιο να σηκώνουν PCια από τις αίθουσες... :p

-ξηροι καρποι που φυσικα ανακυκλωνονται κλασσικα, πλην ομως τους εστειλαν για μικροβιολογικες εξετασεις και βγηκαν αποτελεσματα σχετικα με τουαλετες :eek:

omg :confused: :blink:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Το συγκεκριμένο fact το έχω δει και σε μία ταινία (δε θυμάμαι το όνομα :P) όπου έλεγε και άλλα παρόμοια...

ΥΓ. Στο Along Came A Polly είναι! :D

Καλά,δεν χρειαζόταν ο Ευαγγελάτος να μας πει ότι ανακυκλώνονται οι ξηροί καρποί (εδώ το κάνουν με τα νερά,εκεί θα κολλήσουν; ) Και όταν μπλέκουν πολλά δάκτυλα...

Φατε-φατε φυστικακια....!!!

Λιγο κατουρο θα καταπιειτε,αλλα θα το ευχαριστηθειτε πανω απ ολα!!:)

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!