Jump to content

Αποδείξεις (Ant1)

Dimitris79
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;  

611 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη εκπομπή;

• Πολύ καλή-Την παρακολουθώ και μου αρέσουν τα ρεπορταζ της
      219
    • Αδιάφορη-Τη βλέπω για να περάσει η ώρα
      112
    • Απαράδεκτη-Τα περισσότερα που δείχνει είναι στημένα/τραβηγμένα απ'τα μαλλιά
      280

Recommended Posts

Ε, εντάξει αφού πούλησε όλη αυτή την εβδομάδα, είπαν να το κάνουν μίνι σειρά :)
Μίνι σειρά ή έπος; :D

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μα καλά τι παραπάνω θα δείξει σήμερα? Θα συνεχίσει το live ξεκοίλιασμα στρωμάτων? :lol: :lol:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Απ'οτι φαινεται η βρωμια κυριαρχει παντου... :rolleyes: σε καναπεδες,κουκλες,καθισματα αυτοκινητου,μεχρι & παντοφλες! :mad: Παντως προβλεπω η εκπομπη να γινεται ρινγκ,αφου οι διαφοροι "εκπροσωποι" των εταιριων ωρυονται συνεχεια,ενω ενας προσφερθηκε να φαει τη βατα! :lol: Καλα τους εκανε ο Ευαγγελατος & τους ξεμπροστιασε,δειχνοντας το νομο που οι συγκεκριμενοι κυριοι αγνοουσαν επιδεικτικα & ελεγαν πως "δεν υπαρχει νομοθεσια". :mad:

Τελικα ουτε τα κοκοματ πρεπει να ειναι καθαρα(για οσους νομιζαν πως το φερμουαρ θα ελυνε τα προβληματα)... :p

μου έχουν μεταφέρει ότι σε όσα στρώματα υπάρχει φερμουάρ (δυσεύρετα και πανάκριβα), δεν έχουν σε όλο το μήκος του στρώματος οπότε το μισό μπορεί να ειναι όμορφο και το άλλο χάλια

Οι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει την αξία της ανακυκλώσης και μεις τους κατηγορούμε :cry:

Παντως βλεπω τους "εκπροσωπους" να σιωπουν(κοινως το βουλωσαν :p ) μετα τις καταγγελιες οσων εχουν προβληματα υγειας εξαιτιας των στρωματων(ειδικα η περιπτωση της κυριας που εχει χασει γευση & οσφρηση ειναι συγκλονιστικη,το παθαινω οταν εχω συναχι & δε φανταζομαι πως ειναι να το εχεις εφ'ορου ζωης :cry: ).ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ. :mad:

Aυτό με τα προβλήματα υγείας πάντως είναι πέρα για πέρα υπερβολή και από καθαρά αμέλεια των ατόμων. Εγώ από τη μάνα μου και τη γιαγιά μου ξέρω ότι ποτέ δεν κοιμόμαστε στο στρώμα έτσι γυμνό όπως το αγοράζουμε. Βάζω 1-2 καλύμματα δικά μου και το καλύπτω. Κανόνας πάγιος αυτός. Πολύ πριν βγει ο Ευαγγελάτος και αποκαλύψει αυτά που αποκαλύπτει.

Πιστεύω το ίδιο κάνουν και οι περισσότεροι από σας. Αν είναι να περάσει η φαγούρα (ό,τι σαβούρα και να έχει μέσα στο στρώμα) μέσα από δυο καλύμματα ε τότε ναι ας πάθω αλλεργία. Αυτές που λένε για προβλήματα προφανώς κοιμούνται στο γυμνό στρώμα χωρίς να βάλουν ούτε καν σεντόνι. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Ε δε νομιζω να κοιμουνται & χωρις σεντονι... :wacko: καλυμματα βαζω κι εγω,αλλα,εκτος του οτι μπορει κι αυτα να ειναι...βατοποιημενα :p ,δε νομιζω να προστατευουν 100% απ'τα μικροβια που αναπτυσσονται.Επισης ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικη ευαισθησια στις αλλεργιες,δε μπορει να παιζουν οι επιτηδειοι με την υγεια του καθενος :rolleyes: .Το θεμα ειναι πως σημερα φανηκε οτι τα στρωματα ειναι η κορυφη του παγοβουνου...το να φτιαχνουν μ'αυτο τον τροπο ακομα & παντοφλες & κουκλες,ειναι εγκληματικο. :mad:

Υ.Γ.Τελικα κατι ξεραν οι γιαγιαδες μας(εμενα τα καλυμματα τα ελεγε φλοκατες)...λες να χρονολογειται απο τοτε η κομπινα? :p

koryfaios itan aytos apo to argyrokastro,pou eixe ena ergostastio mpou@#@lo..kai afou pige o evvagelatos elampe,mono se alfavitiki seira den eixe xwrisei ta rouxa,apo edw ta fouter,oi faneles.

to palikari den paizotan,na leei egw t apolymenw,vgainei video pou leei,siga min t apolymanw.meta leei kanw kati san apolymansi,meta na leei giati na t apolymanw afou xrisimopoiw kainourgia yfasmata apo ergostasia, :blink: kai sto telos leei kai to koryfaio,ma kala ti n apolymanw? ton kokofoinika? :blink: :lol:se kathe eykairia elege oti xrisimopoiei allo yliko!

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Πριν αρκετό καιρο είχα δει μια διαφήμιση της εταιρίας Idilka που διαφήμιζε στρώματα που όμως δεν ήταν από ύφασμα αλλά απο ένα σχετικά εύπλαστο υλικό και δεν είχε ουτε ελλατήρια ούτε τίποτα παρόμιο. Λέτε τουλάχιστον αυτό το στρώμα να είναι πιο ασφαλές;;

Εις τον αφρό της θάλασσας ο Μπούς κοιμάται

σας παρακαλώ έσας κύματα στον πάτο να τον πάτε!!

Υ.Γ.Τελικα κατι ξεραν οι γιαγιαδες μας(εμενα τα καλυμματα τα ελεγε φλοκατες)...λες να χρονολογειται απο τοτε η κομπινα? :p

Bασικά το σκεπτικό των γιαγιάδων μας πρέπει να ήταν να μη λερωθεί το γνήσιο στρώμα, γιαυτό το καλύπτουμε. Αλλά πού ξέρεις, μπορεί να κρατάει χρόνια αυτό το σύστημα. :p

ένας ένας και με τάξη παρακαλώ :p βγάλτε το νέο τεύχος "μαστορέματα-φτιάχτο μόνος σου" να ξεκινήσουμε το πρώτο μάθημα :w00t: :lol: :D

είναι απλό.... ή γυρνάμε στην φύση ή θα είναι ΟΛΑ χαν μέιντ ( ιν χόουμ έτσιιιι όχι κίνα και δεν συμμαζεύεται :p )

υπάρχει και η λυση της αιώρας για τον ύπνο εεεε :blink: ( αλλά και αυτή από τίποτα ρετάλια θα φτιάχνετε αγνώστου ποιότητας :w00t: )

υ.γ : από σήμερα όλοι ..ξυποληταρία στο σπίτι :p

Πάντως οι εκπρόσωποι των εταιρειών που είχαν πάει στο στούντιο ήταν απαράδεκτοι! :mad:

Δεν είχαν απαντήσεις για τίποτα, ούτε είπαν μία συγνώμη... :mad: Ο τύπος με το εργοστάσιο με τα κουρέλια, μόνο που δεν μας έδειρε :mad: Προσπαθούσε να μας πείσει ότι αυτό που κάνει είναι και σωστό :cry:

Ευτυχώς που κάποιος από το στούντιο γνώριζε το νόμο και έτσι όλοι αυτοί σιώπησαν :X Τι να πουν άλλωστε! Προσέξατε ότι η Media Strom δεν είχε στείλει εκπρόσωπο? Τι να'λεγε άλλωστε? :mad:

αηδια καταντησε το πραμα...καλα και οι εκπροσωποι..νομιζουν οτι απο αυτους θα σωθει η εταιρια τους!! και να φανταστειτε δεν το ειδα και πολυ!!

Never Give Up:!:

Join friend!

Εγώ δεν το είδα χτες. Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου τι μπορεί να έχει το στρωματάκι μου μέσα :blink: Λέτε να έχουν και τα παπλώματά μας τίποτα περίεργο? :X Αχ!!!

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως τελικά ο μύθος πως τα ελληνικά προϊόντα είναι πιο καλά και αγνά πέφτει ? :worry:

Μήπως τελικά οι άλλοι ευρωπαίοι έχουν πιο αυστηρούς νόμους και στάνταρντς? :worry:

Analoga ti tha paris,sto proionta diatrofis pisteuo pos imaste i kaliteri

px.gala,meli,poulerika,kreas,ladi ktl

An tora thelis na paris omos px mpataria gia to kinito sou kalitera na paris mia kineziki apo to mauro para elliniki.

Tha ithela na ksero autoi pou bgazoun ta stromata an ta exoun ke sto spiti tous.

Tha ithela na ksero autoi pou bgazoun ta stromata an ta exoun ke sto spiti tous.

Εννοειται ρε συ...εδω ενας απ'αυτους ζηταγε επιμονα τη...βατα για να τη φαει,προκειμενου να μας πεισει για την...ποιοτητα των στρωματων του... :lol: :p :rolleyes:

Μην είσαι τόσο σίγουρος.Δεν μπορείς να φανταστείς τι τρώμε. Έχω δουλέψει στον τομέα των τροφίμων κι έχω μια ιδέα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

px.gala,meli,poulerika,kreas,ladi ktl

An tora thelis na paris omos px mpataria gia to kinito sou kalitera na paris mia kineziki apo to mauro para elliniki.

Καλά εσύ που τις βρήκες της ελληνικές μπαταρίες ;

Εκτός και εάν εννοείς αυτές που πουλάνε τα ελληνικά καταστήματα δηλαδή και αυτί κινέζικες.

Υ.Γ. Συγνώμη για την off-topic ερώτηση...

exete dei tipota strwmata sti geitonia sas?apo katw s emena exei 2!!enas filos mou sti kommotini exei dei kai aytos kana 2,telika o evaggelatos kapoious apotoma tha tous kleisei,kai kapoious allous tha tou kanei plousious
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Τελικα ουτε τα κοκοματ πρεπει να ειναι καθαρα(για οσους νομιζαν πως το φερμουαρ θα ελυνε τα προβληματα)... :p

Σε διαβεβαιώ ότι είναι πεντακάθαρα. Εχω τέτοιο στρώμα.

Μπορείς να δεις τι έχει μέσα χωρίς να το ξεσκίσεις το στρωματάκι σου. Εγω το έσκισα λίγο στις ενώσεις του κοκοφοίνικα και του latex για να δω και πιο μέσα και όντως δεν έχει τίποτα.

(1100€ κάνουν τη διαφορά!! :lol: :lol: :lol: )

:tease:

ο παπάς ο παχύς ο παπαπαπαπαχύς, έφαγε παχιά φακή! γιατί παπά παχύ έφαγες παχιά φακή???!!! :O

Σήμερα το έκλεισα και εγώ το στρωματάκι μου

Λόγω του σάλου που έχει δημιουργηθεί η εταιρεία εφόσον ο πατέρας που ρώτησε και καλά για φερμουάρ, θα μας κλείσει ραντεβού πάμε να το δούμε απο κοντά την ημέρα που θα το φτιάξουνε.

Εγώ δεν έχω "κόλλημα" βλέπετε αλλά αφού θέλει να το δεί ας πάει τι να πω άλλο :)

Sorry κιολας,αλλα γιατι τοση φασαρια?Τι εγινε δλδ?Τοσα χρονια επαθε κανεις τπτ?Οποτε ας βρει κανενα πιο ενδιαφερον ζητημα να ασχοληθει..

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Άσχετο εμένα μου άρεσε ένας παππούς που το είχε το στρώμα 30 χρόνια, και έλεγε οτι ήταν χάλια φτιαγμένο