Jump to content

Atha

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Atha

  1. Καλά εγώ το θεωρώ σίγουρο ότι η κόρη του Άγγελου είναι η Μαίρη-Αλίκη (του Ιάκωβου), δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά όλα ταιριάζουν αλλά από οτι φαίνεται μάλλον ο Άγγελος θα μπερδευτεί και θα νομίζει ότι η κόρη του θα είναι η Αλίκη (του Αντώνη), τουλάχιστον αυτό αντιλήφθηκα εγώ από το σημερινό επεισόδιο
  2. Καλά το ότι ο Άγγελος θα σκοτωθει δεν χωράει αμφιβολία εξάλλου έχω την εντύπωση ότι η Ακρίτα είχε πεί οτι ο Κατρανίδης δεν θα συμμετέχει σε πάρα πολλά επεισόδια. Πάντως στο σημερινό επεισόδιο ο Αμιράς όταν είπε στην Κλαίρη ότι ο έρωτας του Στράτου και της Ρεγγίνας έχει θάνατο δεν νόμίζω ότι προικονομούσε μόνο τον θάνατο του Άγγελου. Ας ελπίσουμε να μην εννοούσε ούτε τον θάνατο του Στράτου ούτε της Ρεγγίνας
  3. Τις μάθατε τις νέες εξελίξεις; Αυτά τα εξής σημαντικά λοιπόν θα γίνουν προσεχώς.
  4. Συμφωνώ μαζί σου στο σημείο οτί και η Ρεγγίνα και η Δώρα έκαναν πολλά λάθη ώστε να καταστραφεί η φιλία τους, καμία δεν είναι άμοιρη ευθυνών αλλά στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται η σειρά χτύπαει αρκετά άσχημα η συμπεριφορά της Δώρας, την οποία κατα την γνώμη μου εξεπήτιδες η κα Ακρίτα και ο κ Κυρίτσης προσπαθούν να την κάνουν αντιπαθή γιατί ίσως να τους βολεύει για την συνέχεια του σεναρίου. (Αυτή την άποψη την έχω διαβάσει από πολλούς σε αρκετά άλλα φόρουμς) Τώρα όσων αφορά το ποιά ταιριάζει περισσότερο στον Στράτο πιστεύω πως του ταιριάζει πολύ περισσότερο η Ρεγγίνα την οποία αν και το αρνήτε καραφαίνεται ότι όχι απλώς την αγαπάει αλλά λιώνει για χάρη της (αυτό φαίνεται σε πολλά σημεία όπως όταν την φίλησε τις προάλλες, όταν στο χθεσινό επεισόδιο έκλαιγε με μαύρο δάκρυ που παντρεύτηκε το Άγγελο κτλ) εξάλλου η Ρεγγίνα τον καταλαβαίνει καλύτερα από την Δώρα.
  5. Το είδα και εγώ αυτό το τρέιλερ και έμεινα κόκαλο και πιστέυω πως αυτή η σκηνή γίνεται στην πραγματικότητα αφού από οτι ακούγεται τον Στράτο τον πονάει κάπως αυτή η ιστορία με τον γάμο της Ρεγγίνας και του Άγγελου. Τι να πω μάλλον θα παρασύρθηκε πάλι το πουλάκι μου! :D
  6. Μακάρι να γίνει έτσι πολύ θα χαρώ αλλά προς το παρόν δυστυχώς δεν το βλέπω ειδικά τώρα που η Ρεγγίνα θα παντρευτεί τον Άγγελο... τρέχα γύρευε.
  7. Μπράβο nelly γειά στο στόμα σου να επιβληθεί και τάξη εδώ μέσα!:D
  8. Για το σημερινό επεισόδιο στο τέλος ο Αγγελος μαζί με την Ρεγγίνα αφου πάνε στο μαιευτήριο και μαθαίνουν οτι ο Στράτος τους πρόλαβε πάνε κατευθείαν σπίτι του. Εντωμεταξύ ο Στράτος αναγκαστηκά δεν μπορούσε να φύγει γιατι περίμενε να ερθεί μια νταντά που είχε συμφωνήσει με έναν φίλο του όμως η νταντά καθυστέρησε και έτσι όταν του χτύπησαν την πόρτα ο Στράτος νόμιζε ότι θα ήταν η νταντά και έτσι άνοιξε όμως ήταν ο Αγγελος με την Ρεγγίνα και δυο τρεις μπράβους και τον ακινητοποιήσανε και έτσι η Ρεγγίνα πήρε το παιδί. Μπράβο Ρεγγίνα!
  9. Το είδατε το σημερινό επεισόδειο; Μπράβο στην Ρεγγίνα τελικά πρόλαβε τελευταία στιγμή και πήρε το μωρό της!
  10. Για όσουν λοιπόν βλέπουνε Βέρα και δεν την θεωρούν σκουπίδι έχω να καταγγείλω το εξής: Μα καλά τι την έπιασε την Δώρα και το παίζει άνετη στην ίδεα να κλέψει το παιδί της Ρεγγίνας και έτσι να χωρίσει μια μάνα από το παιδί της; Κάλα ο Στράτος είναι τρελός αλλά και η Δώρα; Ειληκρινά δεν το περίμενα από την Δώρα είχα την εντύπωση οτι πάνω από ολα θα έκανε το σωστό και θα άκουγε την συνείδησή της. Ας με συγχωρέσουν όσοι υποστηρίζουν την Δώρα αλλά πολύ κατινίστικη την βρίσκω την συμπεριφορά της. Σίγουρα δεν έπαθε και λίγα αλλά αυτό δεν την δικαιολογεί εξαλλού δεν περάσανε καλά καλά τρεις μέρες και αμέσως συγχώρεσε τον Στράτο (που για μένα αυτός φταίει περισσότερο για την κατάσταση αυτή και αυτά που ελέγε στην Δώρα οτι και καλά ήταν μεθυσμένος είναι και αυτά ψέματα γιατι αν δεν με απατά η μνήμη μου μια χαρά νημφάλιος ήταν) ένω την Ρεγγίνα που υποτείθεται ότι ήταν και φίλη της δεν της αναγνωρίζει ούτε ένα ελαφρυντικό. φυσικά δεν υποστιρίζω οτι η Ρεγγίνα είναι σωστή και η Δώρα λάθος απεναντίας μάλιστα αλλά και η Δώρα εχεί κάποια ευθύνη εφόσον ήξερε όλη την ιστορία με την Ρεγγίνα και τον Στράτο εντάξει είπαμε ανήκει στο παρελθόν αλλά η Ρεγγίνα τον ερωτεύτηκε και δεν γινόταν να πατήσει το διακοπτάκι on/off οπότε η Δώρα όχι απλώς δεν της συμπαραστάθηκε αλλά συνέχεια μιλούσε για την σχέση της με το Στράτο. Τέλος πάντων ελπίζω να συνετιστεί και να αφήσει την εκδίκηση στην άκρη εξάλλου υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκδικηθείς κάποιον δεν χρειαζόταν να διαλέξει τον πιο ποταπό.
  11. Στο επεισόδιο της Παρασκευής 30/12
  12. Από ότι δίαβασα σε μια συνέντευξη της Έλενας Ακρίτα στο TV Έθνος θα έχουμε πολλές εξελίξεις στο επεισόδιο του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονίας. Τώρα όσων αφορά τις εξελίξεις μου μας είπε η Valeria μέσω spoiler τι να πω, αρκετά κουφό αλλά σείριαλ είναι αυτό ποτέ δεν ξέρεις...:)
  13. Γιατί έχω την αίσθηση ότι ο Στράτος και η Ρεγγίνα να καταλήξουν μαζί και η Δώρα θα μείνει μπουκάλα; Πάντως μεταξύ μας μακάρι να γίνει έτσι.
  14. Πριν αρκετό καιρο είχα δει μια διαφήμιση της εταιρίας Idilka που διαφήμιζε στρώματα που όμως δεν ήταν από ύφασμα αλλά απο ένα σχετικά εύπλαστο υλικό και δεν είχε ουτε ελλατήρια ούτε τίποτα παρόμιο. Λέτε τουλάχιστον αυτό το στρώμα να είναι πιο ασφαλές;;
  15. Για να είμαι ειληκρινής η τελευταία εκπομπή με τα στρώματα με σόκαρε παρόλο που πάνω κάτω γνωριζα για την βρωμιά που βρίσκεται στο εσωτερικό του στρώματος αλλά περισσότερο με σόκαρε το ματωμένο σεντόνι που είδα. Μα καλά αυτό το στώμα που θα φτιαχτεί μα αυτό το σεντόνι δεν μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές ασθένειες; Ειδικά όταν το αίμα αυτό είναι κάποιου άρρωστου ανθρώπου; Μα καλά δεν σέβονται τίποτα πια; Ολα στον βωμό του χρήματος ακόμα και η ανθρώπινη ζωη; Ένα έχω να πω ΑΙΣΧΟΣ!!
  16. Αλήθεια μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το ποιός είναι ο δολοφόνος που φόρτωσε τους φόνους στον Αντώνη;
  17. Ο Στράτος δεν συνηθήζει να κινείται δικαστικά αλλά παράνομα (βλέπε τι έγινε με το μωρό της Έλσας) Βέβαια δεν νομίζω να ακολουθήσει την ίδια μέθοδο αλλά σίγουρα δεν θα το βάλει κάτω τόσο εύκολα.
  18. Βλέπω φανατικά βέρα στο δεξί αλλά απορώ με τη Ρεγγίνα καλά δεν φοβάται από τις απειλές του Στράτου πως θα της πάρει το μωρό της; Μόνο να μην το μάθει η Δώρα φοβάται;
×
×
  • Create New...