gkc Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 προφανώς, κάποια λίγα από αυτά που δείχνει είναι κανονικά (και βασίζει σε αυτά την αληθοφάνεια του). Τα υπόλοιπα (συνήθως τα πιο τρανταχτά) είναι απλώς για να έχει πολλά βίντεο να δείχνει. Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε ότι κάποιος που κάνει τρανταχτές απατεωνιές, θα "μάθαινε" τα κόλπα "της δουλειάς" σε κάποιον που μόλις προσέλαβε, και μάλιστα μετά από τόσο ντόρο που έχει γίνει. Εξάλλου, πόσους συνεργάτες έχει πια ξαμολήσει; Ούτε 50 άτομα δε θα έφταναν, κι η "πιάτσα" ως γνωστόν έχει άμυνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 προφανώς, κάποια λίγα από αυτά που δείχνει είναι κανονικά (και βασίζει σε αυτά την αληθοφάνεια του). Τα υπόλοιπα (συνήθως τα πιο τρανταχτά) είναι απλώς για να έχει πολλά βίντεο να δείχνει. Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε ότι κάποιος που κάνει τρανταχτές απατεωνιές, θα "μάθαινε" τα κόλπα "της δουλειάς" σε κάποιον που μόλις προσέλαβε, και μάλιστα μετά από τόσο ντόρο που έχει γίνει. Εξάλλου, πόσους συνεργάτες έχει πια ξαμολήσει; Ούτε 50 άτομα δε θα έφταναν, κι η "πιάτσα" ως γνωστόν έχει άμυνες.ακριβως αυτο ακομη και αν εχουν γινει τα ρεπορταζ σε περιοδο που δεν ειχε γινει ντορος(τον γεναρη ας πουμε) τοτε ειναι αποριας αξιο πως καποιος εμπιστευεται σε εναν καινουργιο τοσα πολλα μυστικα.συνηθως αυτα στην πορεια βγαινουνε. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Για τον Ευαγγελάτο δεν είμαι σίγουρος, αλλά έχουν "πιάσει" δημοσιογράφους άλλων εκπομπών ("Αποκαλύψεις"?) με κρυφή κάμερα και οι "εργοδότες" τους τούς έριξαν και το ανάλογο βρίσιμο... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Για τον Ευαγγελάτο δεν είμαι σίγουρος, αλλά έχουν "πιάσει" δημοσιογράφους άλλων εκπομπών ("Αποκαλύψεις"?) με κρυφή κάμερα και οι "εργοδότες" τους τούς έριξαν και το ανάλογο βρίσιμο... :lol: oxi mono vrisimo. arpaksan kai merika sopia. :up: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Δεν μπορώ να μεταφέρω ανεπιβεβαίωτες φήμες... :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Δεν μπορώ να μεταφέρω ανεπιβεβαίωτες φήμες... :p ;) Do it like eisaggelatos :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Ορκίζομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 προφανώς, κάποια λίγα από αυτά που δείχνει είναι κανονικά (και βασίζει σε αυτά την αληθοφάνεια του). Τα υπόλοιπα (συνήθως τα πιο τρανταχτά) είναι απλώς για να έχει πολλά βίντεο να δείχνει. Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε ότι κάποιος που κάνει τρανταχτές απατεωνιές, θα "μάθαινε" τα κόλπα "της δουλειάς" σε κάποιον που μόλις προσέλαβε, και μάλιστα μετά από τόσο ντόρο που έχει γίνει. Εξάλλου, πόσους συνεργάτες έχει πια ξαμολήσει; Ούτε 50 άτομα δε θα έφταναν, κι η "πιάτσα" ως γνωστόν έχει άμυνες. Ειναι τοσο θρασυτατοι αυτοι οι απατεωνες και ξερουν οτι δεν υπαρχει κρατος οποτε δεν εχουν προβλημα να τα πουν στον υπαλληλο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Πιστεψε με οι μεγαλες εταιριες κλεβουν περισσοτερα λεφτα απο σενα και εμενα αποτι οι ηλεκτρολογοι και οι υδραυλικοι, οσο γι'αυτο που ελεγε οτι ο ηλεκτρολογος πηρε 35ευρω γιατι ανεβασε δυο ασφαλειες δεν τα πηρε γιατι ανεβασε τις ασφαλειες αλλα γιατι ηρθε μεχρι εκει δηλαδη εχασε καποιες εργατοωρες δηλαδη τι επρεπε να μη παρει τιποτα? Το θέμα είναι ότι οι συγκεκριμένοι ηλεκτρολόγοι ή υδραυλικοί δεν είπανε στον πελάτη ότι "σήκωσα την ασφάλεια" και σου χρεώνω την επίσκεψη των 35 Ευρώ, αλλά λέγανε άλλες μπαρούφες για να δικαιολογήσουν τα 35 Ευρώ. Στην δεύτερη περίπτωση είναι απατεωνιά. Σαφώς οι μεγαλύτερες εταιρείες κλέβουν συνήθως περισσότερα, αλλά μην ξεχνάτε ότι εκεί μπορεί να μπει πιο δύσκολα κανείς και να κάνει ρεπορτάζ. Ναι μεν μπορεί να υπάρχει η υπερβολή στην τηλεόραση, ναι μεν μπορεί να το παρακάνουν γενικότερα, αλλά η ουσία είναι ότι κάποιοι πιάνονται στα πράσα! Την αντίδραση κάποιων εδώ μέσα δεν καταλαβαίνω πάντως... :blink: Ειναι τοσο θρασυτατοι αυτοι οι απατεωνες και ξερουν οτι δεν υπαρχει κρατος οποτε δεν εχουν προβλημα να τα πουν στον υπαλληλο τους. Ακριβώς.. πόσες φορές δεν πιάσαμε εμείς κάποιον κι όταν παραπονεθήκαμε μας απάντησε με εκφράσεις του τύπου; "θα μου κλάσεις τα @@@" ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Τι θεμα εχει σημερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Τι θεμα εχει σημερα; Για τα κωλόχαρτα. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 ε τι εχει να πει και για αυτααααααααααα????????? αντε να πει για ανακυκλωμενο χαρτι..αντε να πει και για τα αραιοτυλιγμενα ρολα που τα βλεπεις μεγαλα και ειναι 50 μετρα μονο.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 ε τι εχει να πει και για αυτααααααααααα????????? αντε να πει για ανακυκλωμενο χαρτι..αντε να πει και για τα αραιοτυλιγμενα ρολα που τα βλεπεις μεγαλα και ειναι 50 μετρα μονο.. Mπα,στο trailer έδειχνε και τις κακές συνθήκες υγιεινής και αποστείρωσης και πως αυτά μετά καταλήγουν στον .... μας.:rolleyes: :p Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Ε λιγο πολυ γνωριζουμε οτι δεν ειναι και της καλυτερης "ποιοτητας"... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Mπα,στο trailer έδειχνε και τις κακές συνθήκες υγιεινής και αποστείρωσης και πως αυτά μετά καταλήγουν στον .... μας.:rolleyes: :p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: μου φανηκε πολυ αστειο ετσι οπως το ειπες!!!! και τι μας πειραζει τι εχουνε... αφου πανε σε πολυ συγκεκριμενο σημειο και για πολυ συγκεκριμενο σκοπο!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Ωραία! Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, σε κάθε του εκπομπή μας κόβει την όρεξη ο Νικολάκης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: μου φανηκε πολυ αστειο ετσι οπως το ειπες!!!! και τι μας πειραζει τι εχουνε... αφου πανε σε πολυ συγκεκριμενο σημειο και για πολυ συγκεκριμενο σκοπο!!! :lol: :lol: :lol: Θα πει λέει και για χαρτοπετσέτες,σερβιέτες κλπ. Ε οσο να΄ναι τίθεται σοβαρό θέμα υγιεινής. :confused: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Θα πει λέει και για χαρτοπετσέτες,σερβιέτες κλπ. Ε οσο να΄ναι τίθεται σοβαρό θέμα υγιεινής. :confused: αχ μου μη λες τετοια... ουτε αυτα δεν μπορουμε να εμπιστευομαστε τωρα;;; αυτος δηλαδη με τι σκουπιζεται;; μετα το φαγητο εννοω φυσικα... :lol: :lol: να να να ... τωρα το λεει και στις ειδησεις για το βραδυ!!! μωρε καλα εκαναν οι παλιοι και σκουπιζονταν με το μανικι μετα το φαγητο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Απο δω και περα στην τουαλετα μονο με πετσετες οπως στα ακριβα εστιατορια...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Σήμερα ο Ευαγγελάτος θα ασχοληθεί με κωλοθέματα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Σήμερα ο Ευαγγελάτος θα ασχοληθεί με κωλοθέματα...:p Επιτέλους...Θα έχουμε συζήτηση επιπέδου! Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Απο δω και περα στην τουαλετα μονο με πετσετες οπως στα ακριβα εστιατορια...:lol: τελικα αυτη η ακριβεια θα μας καταστρεψει... και εδω ακριβεια!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Σήμερα ο Ευαγγελάτος θα ασχοληθεί με κωλοθέματα...:p τελικα καλα λενε οτι καταληγεις στη φυσικη σου θεση τελικα... :lol: :lol: :lol: (ειμαι κι εγω κακια, αλλα κι αυτος ο ευαγγελατος δεν αντεχεται πια!!!) Επιτέλους...Θα έχουμε συζήτηση επιπέδου! του επιπεδου του μαλλον... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Πως λέμε ότι η εκπομπή είναι του κώλου , Ε, σήμερα επιβεβαιώνεται η αρχική μου εκτίμηση...:p Με τίποτε άλλο έχει να ασκώληθεί ο κ. Ευαγγελάτος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Παιδιά,μόλις τώρα υπήρξε σχετική ενημέρωση,μπορεί να παίξει και κάποιος γνωστός μου σήμερα.:lol: Αν δείξει τίποτα για λαδόκολλες,χαρτια περιτυλιγματος τροφίμων κτλ,ΑΥΤΟΣ θα είναι!!! :lol: :p Κοίτα να δεις που θα κάτσω βραδυάτικα να δω Ευαγγελάτο...:p Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Παιδιά,μόλις τώρα υπήρξε σχετική ενημέρωση,μπορεί να παίξει και κάποιος γνωστός μου σήμερα.:lol: Αν δείξει τίποτα για λαδόκολλες,χαρτια περιτυλιγματος τροφίμων κτλ,ΑΥΤΟΣ θα είναι!!! :lol: :p Κοίτα να δεις που θα κάτσω βραδυάτικα να δω Ευαγγελάτο...:p Ειπε οτι θα δειξει συσκευασιες τροφιμων, περιμενουμε τον αντιλογο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts