Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Γυναίκες οδηγοί

tsolakas
 Κοινοποίηση

Τι πιστεύετε για τις γυναίκες οδηγούς??  

309 members have voted

1. 1. Τι πιστεύετε για τις γυναίκες οδηγούς??

• Είναι καλύτερες στην οδήγηση απο τους άντρες
      28
    • Είναι χειρότερες στην οδήγηση απο του άντρες
      61
    • Καλές είναι, χαζεύουμε και "κάτι" απο το παράθυρο οταν καβαλάμε μηχανάκια..!!
      47
    • Νυχτα το πήρες το δίπλωμα..???
      34
    • Αντε πλύνε κανα πιάτο ΜΩΡΗ...!!!
      92
    • "Αγάπη μου" που είναι ο προφυλακτήρας....?????
      47

Recommended Posts

Καλά, θα απαντήσω εγώ (αν και μη οδηγός :p ).

Χτες, γυρίζοντας απο το ikea με τον αδελφό μου, μια δύστυχη μπροστά μας στην Αττική, έκανε ένα λάθος . Το τι άκουσα απο τον αδερφό μου για την καημένη συγκεκριμένα και για τις γυναίκες οδηγούς γενικότερα, δε λέγεται. Κατ' αυτόν, με ελάχιστες εξαιρέσεις οι γυναίκες οδηγουν απο χάλια έως παρα πολύ χάλια. :cry:

Πιστεύω πάντως πως είναι σωστό αυτό που ειπωθηκε, σχετικά με την αντίληψη χώρου. Το έχω διαβάσει κι αλλου. Προσωπικα όμως, προτιμώ το μερικά ανασφαλές οδήγημα μιας γυναίκας, απο ενός ταξιτζή, που αρκετές φορές μ' έχει κάνει να δω τον χάρο με τα μάτια μου!

Κάποιος έγραψε κάτι για "γκιόσα". Τι πάει να πει (χωρίς πλάκα) για πείτε.

Κι αυτό το "Αντε πλύνε κανα πιάτο ΜΩΡΗ...!!!" της δημοσκόπησης απο άκομψο έως χυδαίο, το βρίσκω!

Συμπαραστεκομαι στον αδερφο σου και ειμαι σιγουρος οτι το "λαθος" οπως απλα το αναφερεις μαλλον θα ηταν ΛΑΘΟΣ του τυπου αλλαξε λωριδα με 50 απο τερμα δεξια ->τερμα αριστερα ενω εκεινος κατεβενε με 120 πατημενος αριστερα ή κατι παραπλησιο..

γκιόσα = ανυπόφορη (ώριμη) γυναίκα, στρίγκλα, (γρια)

οσο για το Αντε πλυνε κανα πιατο ΜΩΡΗ ειναι ΠΑΝΤΑ στα πλαισια του αστειου..!! :whistle: :whistle: :innocent: :innocent:

..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα..

• Απαντήσεις 392
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η απάντησή μου είναι η πλέον "ρατσιστική" της δημοσκόπησης: "Άντε πλύνε κανά πιάτο ΜΩΡΗ!" Ενίοτε βέβαια μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα: να μπαλώσει κανα σώβρακο, να φτιάξει κανά στιφάδο, να πάει στο σίδερό της κλπ προστάγματα.

Πιστεύω ότι τα λάθη των γυναικών έχουν να κάνουν με το ότι δεν έχουν αφομοιώσει αυτά που τους έμαθαν στη σχολή οδηγών (έστω και τα βασικά: σταμάτα, ξεκίνα, STOP, παρκάρισμα, φλας).

:shifty:

Η απάντησή μου είναι η πλέον "ρατσιστική" της δημοσκόπησης: "Άντε πλύνε κανά πιάτο ΜΩΡΗ!" Ενίοτε βέβαια μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα: να μπαλώσει κανα σώβρακο, να φτιάξει κανά στιφάδο, να πάει στο σίδερό της κλπ προστάγματα.

Πιστεύω ότι τα λάθη των γυναικών έχουν να κάνουν με το ότι δεν έχουν αφομοιώσει αυτά που τους έμαθαν στη σχολή οδηγών (έστω και τα βασικά: σταμάτα, ξεκίνα, STOP, παρκάρισμα, φλας).

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κι εγω το ιδιο ψηφησα... :secret: :secret:

..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα..

Χτες, γυρίζοντας απο το ikea με τον αδελφό μου, μια δύστυχη μπροστά μας στην Αττική, έκανε ένα λάθος . Το τι άκουσα απο τον αδερφό μου για την καημένη συγκεκριμένα και για τις γυναίκες οδηγούς γενικότερα, δε λέγεται. Κατ' αυτόν, με ελάχιστες εξαιρέσεις οι γυναίκες οδηγουν απο χάλια έως παρα πολύ χάλια. :cry:

Πιστεύω πάντως πως είναι σωστό αυτό που ειπωθηκε, σχετικά με την αντίληψη χώρου. Το έχω διαβάσει κι αλλου. Προσωπικα όμως, προτιμώ το μερικά ανασφαλές οδήγημα μιας γυναίκας, απο ενός ταξιτζή, που αρκετές φορές μ' έχει κάνει να δω τον χάρο με τα μάτια μου!

Κι αυτό το "Αντε πλύνε κανα πιάτο ΜΩΡΗ...!!!" της δημοσκόπησης απο άκομψο έως χυδαίο, το βρίσκω!

To πιο τρελό πράγμα που έχω δει στο δρόμο είναι ένα αυτοκίνητο να δισχίζει κάθετα (από την αριστερή λορίδα προς την δεξια) την αττική οδό για να βγεί από την έξοδο που μόλις προσπέρασε :wacko:

Χρειάζεταί να πω αν οδηγούσε άντρας ή γυναίκα? :shifty:

φανταστείτε μόνο το χαος που προκάλεσε!!! Ερχόντουσαν τα αυτοκίνητα πατημένα από πίσω και σταματάγαν γιατί νόμιζαν ότι είχε γίνει ατύχημα :!:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

To πιο τρελό πράγμα που έχω δει στο δρόμο είναι ένα αυτοκίνητο να δισχίζει κάθετα (από την αριστερή λορίδα προς την δεξια) την αττική οδό για να βγεί από την έξοδο που μόλις προσπέρασε :wacko:

Χρειάζεταί να πω αν οδηγούσε άντρας ή γυναίκα? :shifty:

φανταστείτε μόνο το χαος που προκάλεσε!!! Ερχόντουσαν τα αυτοκίνητα πατημένα από πίσω και σταματάγαν γιατί νόμιζαν ότι είχε γίνει ατύχημα :!:

μου εδωσες μια ιδεα τωρα για το επομενο βιντεο που θα βαλω :shifty:

μου εδωσες μια ιδεα τωρα για το επομενο βιντεο που θα βαλω :shifty:

χέρομαι :p

αλλά τί video? και που θα το βάλεις? :p

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

χέρομαι :p

αλλά τί video? και που θα το βάλεις? :p

δεν ειχες δει το προηγουμενο που ειχα βγαλει μαζι με τον θειο μου? μια cl65 τοτε 600 αλογα τωρα 800 παρα κατι :p ελπιζω να μπορει να βγει στον δρομο :p :shifty:

Συμπαραστεκομαι στον αδερφο σου και ειμαι σιγουρος οτι το "λαθος" οπως απλα το αναφερεις μαλλον θα ηταν ΛΑΘΟΣ του τυπου αλλαξε λωριδα με 50 απο τερμα δεξια ->τερμα αριστερα ενω εκεινος κατεβενε με 120 πατημενος αριστερα ή κατι παραπλησιο..

γκιόσα = ανυπόφορη (ώριμη) γυναίκα, στρίγκλα, (γρια)

οσο για το Αντε πλυνε κανα πιατο ΜΩΡΗ ειναι ΠΑΝΤΑ στα πλαισια του αστειου..!! :whistle: :whistle: :innocent: :innocent:

offtopic: i giagia mou etsi fonaze mia katsika kai otan to ksanakousa afto to giosa mou irthe i paidiki anamnisi tis katsikoulas ekeinis... :lol:

το πιο σπαστικό με τις γυναίκες οδηγούς στη βούλα είναι το εξής : όταν πέρνουν τα μικρά για ψώνια-βολτίτσες,κτλ έχει καλώς μιας και το κοντρολάρουν πιο ε΄τκολα λόγω όγκου.όταν πέρνουν τα μεγάλα όμως γίνεται της κακομοίρας.παράδειγμα απο τη μάνα μου που δε μπορούσε να βγάλει τη μπεμπούλα απο το γκαράζ.τη βαράει μία φορά απο δεξιά και απο τον πανικό της πατάει γκάζι και πήρε και τη πόρτα απο το γκαράζ.την έσυρε μέχρι 50-100 μέτρα έξω στον δρόμο μέχρι να σταματήσει.

κι εγώ ψηφίζω πλύνε κανά πιάτο- η πιο ασφαλής λύση

ektos apo to gnosto fainomeno ton gunaikon pou pigainoun arga,teleutaia exei emfanistei ena neo eidos gynaikion odigon.to neo eidos (eplizo pros eksafanisi) einai akribos to antitheto apo auto pou einai gnosto.diladi bgainoun aristeri lorida kai to mono pou kseroun na patane einai to gkazi kai tipota allo,se simeio na ginontai epikindynes oxi mono gia ton eauto tous alla kai gia tous gyro.sygkekrimena exo petyxei kamposes fores ston perifereiako thessalonikis gunaikes na pigainoun me taxytites gyro sta 140.prosopika se tetoies periptoseis kano deksia na perasei gia na apomakrynthei o kindynos.den exete petyxei pote auto to neo eidos;;;

δεν συμφωνω με την δημοσκοπηση του στυλ : τελικα οι γυναικες ειναι καλες , ναι ή οχι.

πολλοι εχουν παρομοιασει το γυναικειο φυλο με την κακη πλευρα της οδηγησης. εως ενα σημειο εχουν δικιο και αυτο για τον λογο οτι η γυναικα σαν οργανισμος εχει το θαρος του αντρα και την αισθηση χωρου που ισως απαιτειται για μια σωστη οδηγηση. (παρτε μια γυναικα τσαμπουκαλου και που να δουλευει σε εξωτερικο χωρο και βαλτην στη θεση του οδηγου........ θα μεινετε με ανοιχτο στομα)

θα ελεγα γενικα οτι υπαρχουν καλοι και κακοι οδηγοι και οχι γυναικες και ανδρες οδηγοι......

μπορω καλιστα να σας πω απειρα παραδειγμα ανδρων οδηγων που δεν εχουν ιδεα απο οδηγηση και απλα το παιζουν οδηγαρες..... σε αντιθεση με την γυναικα που δεν εκδηλωνει τετοια συμπεριφορα και απλα καθεται στο καβουκι της.....

με αλλα λογια αν εναν ανθρωπο τον πιασεις απο μικρη ηλικια και του μαθεις τοτε δεν θα εχει προβλημα , ειτε αυτη λεγεται γυναικα , ειτε ανδρας.......

Συμφωνώ απόλυτα!Έχουν δει τα μάτια μου κάτι γυναίκες οδηγάρες καλύτερες και απο άντρες αλλά και κάτι άντρες ''οδηγάρες'' χειρότερους και απο τον παππού της γειτονίας μου.Όλα είναι σχετικά,απλά οι γυναίκες είναι λίγο περισσότερο επιρρεπείς στο λάθος λόγω οδηγικής ανασφάλειας και κακής εκτίμησης.

Φίλη μου garfield, να σε ενημερώσω ότι γκιόσα είναι πουλί και όχι γυναίκα (ή τουλάχιστον κοσμητικό επίθετο), οι άντρες βρίζουν πάρα πολύ τις γυναίκες όταν οδηγάνε κάνουν δε κάνουν λάθη, από στατιστικά στοιχεία όμως φαίνεται ποιός προκαλεί τα περισσότερα μικροατυχήματα και ποιός τα θανατηφόρα , οι γυναίκες οδηγοί μπορεί όντως να μην έχουν τα αντανακλαστικά των αντρών αλλά δεν κάνουν μαγκιές και είναι πιο τυπικές στον Κ.Ο.Κ.

Τέλος η απάντηση στο "Αντε πλύνε κανα πιάτο ΜΩΡΗ...!!!" είναι η εξής "δεν χρειάζεται γιατί στο σπίτι έχω έναν μ@λ@κ@ σαν εσένα να μου τα πλένει" (ατάκα της ξαδέλφης μου :lol:)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

εγω θα πω το εξης..γυναικα στο τιμονι...ο θανατος ζυγωνει!

στη ζωη μου να εχω μπει σε 3 γυναικες οδηγους..εκ των οποιων..η τη μια εμπιστευτικα...οσο για τις αλλες...αστο αφησουμε καλυτερα..λες και ειχα μπει στο τρενο φαντασμα! τοσο πολυ σφιχτικε η ψυχη μου!

Never Give Up:!:

Join friend!

Λοιπόν... βάσει στατιστικών στην Κύπρο τα περισσότερα οδικά δυστηχήματα διαπράττονται από ΑΝΤΡΕΣ.

@lefkal: Συνάδελφος έχει δει ΑΝΤΡΑ να κάνει ΟΠΙΣΘΕΝ :!: στη λωρίδα ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ σε αυτοκινητόδρομο για να πάει στη έξοδο που μόλις έχασε. Προσωπικά έχω δει τα πάντα και από αντρες και από γυναίκες.

@penyV: την ατάκα αυτή την άκουσε η αρραβωνιαστικιά μου προ διετίας κάπου στη Θηβών :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Φίλη μου garfield, να σε ενημερώσω ότι γκιόσα είναι πουλί και όχι γυναίκα (ή τουλάχιστον κοσμητικό επίθετο), οι άντρες βρίζουν πάρα πολύ τις γυναίκες όταν οδηγάνε κάνουν δε κάνουν λάθη, από στατιστικά στοιχεία όμως φαίνεται ποιός προκαλεί τα περισσότερα μικροατυχήματα και ποιός τα θανατηφόρα , οι γυναίκες οδηγοί μπορεί όντως να μην έχουν τα αντανακλαστικά των αντρών αλλά δεν κάνουν μαγκιές και είναι πιο τυπικές στον Κ.Ο.Κ.

Τέλος η απάντηση στο "Αντε πλύνε κανα πιάτο ΜΩΡΗ...!!!" είναι η εξής "δεν χρειάζεται γιατί στο σπίτι έχω έναν μ@λ@κ@ σαν εσένα να μου τα πλένει" (ατάκα της ξαδέλφης μου :lol:)

Ξεχνας βεβαια να αναφερεις το ποσοστο των αντρων και γυναικων οδηγων, ειναι κατα πολυ λιγοτερες και κανουν τοσα ατυχηματα, ημαρτον!

Οσο για τα θανατηφορα, που κατα το πληστον γινονται σε Εθνικες οδους κλπ, πως να κανει η γυναικα εκει θανατηφορο αφου φοβαται να οδηγησει και δεν το παιρνει? Αν ειναι και βραδυ???? :cry:

Μήπως αυτό το λάθος που έκανε η "δύστυχη γυναικούλα", θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο και γι' αυτό αντέδρασε έτσι ο αδελφός σου;

Γιατί το ένα λάθος από το άλλο μπορεί να διαφέρει...

Όσον αφορά τους ταξιτζίδες (τα γνωστά καναρίνια), ποιός είπε ότι είναι καλοί οδηγοί;

Μη σου πω ότι είναι και χειρότεροι από τις γυναίκες.

Γιατί η γυναίκα οδηγός , πόση ώρα θα οδηγήσει;

Μια ώρα, δύο άντε τρείς κάποια στιγμή θα πάει σπίτι και θα βγεί από την κυκλοφορία , αλλά τα "καναρίνια" είναι όλη μέρα μέσα στο δρόμο και κάνουν $#%$#%#@%%

Συμφωνώ οτί κάποιες γυναίκες δεν το έχουν...αυτό με την οδήγηση και ούτε πρόκειται να το βρούν ποτέ. Αλλά οι πιο απαράδεκτοι οδηγοί και αυτό λόγο της υπεροψίας τους και της ανωριμότητας με την οποία αντιμετωπίζουν την οδήγηση είναι περισσότερο οι άντρες. Τρέχετε σαν παλαβοί,περνάτε με κόκκινο ενώ βλέπετε πεζο να διασχίζει την διάβαση,κορνάρετε χωρίς λόγο,λες και θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας τα προπορευόμενα απο εσάς αυτοκίνητα, σε ώρες αιχμής μέσα στην κίνηση αλλάζετε συνεχώς λωρίδα κυκλοφοριάς, δημιουργόντας πανικό , μόνο και μόνο για να προχωρήσετε μισό μέτρο... Παραβιάζετε την σήμανση βάζοντας σε κίνδυνο τον ευατό σας και τους γύρω σας...και μη μου πείτε οτι εσείς δεν κάνετε αυτα...γιατι τότε σε άλλη χωρα ζώ εγω....

Κάποιος φίλος είπε, ότι τα θανατηφόρα γίνονται στη Εθνική απο άντρες και αυτο είναι φυσικο γιατί οι γυναίκες φοβούντε να οδηγήσουν! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Τα περισσότερα γίνονται γιατι τρέχουμε σαν παλαβοί,προσπερνάμε εκεί που δεν πρέπει,οδηγούμε μεθυσμένοι κτλ...

Λίγο πολύ αυτα συμβαίνουν απο όλους και γυναίκες και άντρες... Καλό οδηγό λοιπον σε κάνει γενικότερα η συμπεριφορά σου οταν πιάνεις τιμόνι!

Συμφωνώ οτί κάποιες γυναίκες δεν το έχουν...αυτό με την οδήγηση και ούτε πρόκειται να το βρούν ποτέ. Αλλά οι πιο απαράδεκτοι οδηγοί και αυτό λόγο της υπεροψίας τους και της ανωριμότητας με την οποία αντιμετωπίζουν την οδήγηση είναι περισσότερο οι άντρες. Τρέχετε σαν παλαβοί,περνάτε με κόκκινο ενώ βλέπετε πεζο να διασχίζει την διάβαση,κορνάρετε χωρίς λόγο,λες και θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας τα προπορευόμενα απο εσάς αυτοκίνητα, σε ώρες αιχμής μέσα στην κίνηση αλλάζετε συνεχώς λωρίδα κυκλοφοριάς, δημιουργόντας πανικό , μόνο και μόνο για να προχωρήσετε μισό μέτρο... Παραβιάζετε την σήμανση βάζοντας σε κίνδυνο τον ευατό σας και τους γύρω σας...και μη μου πείτε οτι εσείς δεν κάνετε αυτα...γιατι τότε σε άλλη χωρα ζώ εγω....

Κάποιος φίλος είπε, ότι τα θανατηφόρα γίνονται στη Εθνική απο άντρες και αυτο είναι φυσικο γιατί οι γυναίκες φοβούντε να οδηγήσουν! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Τα περισσότερα γίνονται γιατι τρέχουμε σαν παλαβοί,προσπερνάμε εκεί που δεν πρέπει,οδηγούμε μεθυσμένοι κτλ...

Λίγο πολύ αυτα συμβαίνουν απο όλους και γυναίκες και άντρες... Καλό οδηγό λοιπον σε κάνει γενικότερα η συμπεριφορά σου οταν πιάνεις τιμόνι!

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και να συμπληρώσω ότι στην Εθνική οι γυναίκες πάνε με ταχύτητα κότας αν φοβούνται ενώ οι άντρες μόλις τους ψαρώσεις λίγο τρέχουν σαν παλαβοί κι ας μη ξέρουν το δρόμο.

Τα θανατηφόρα ατυχήματα δεν γίνονται μόνο στις Εθνικές, λίγες φορές έχουμε ακούσει για τροχαία σε δρόμους της πόλης. Στη χαμοστέρνας λίγες φορές έχετε δεί δυστύχημα??? Περνάω τακτικά απο εκεί και πιστέψτε με έχω δεί αρκετά αλλά τα πιο σημαντικά από "μάγκες" οδηγούς

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

ποσο οπισθοδρομικος και στον μεσαιωνα μπορει να ζει ακομη καποιος?

μιλαμε κουφαθηκα! κοιτα να μπαλωσεις κανα σωβρακο εσυ μου φαινεται μπας και καταλαβεις οτι δεν ζουμε την εποχη που ο αντρας τα εκανε ολα(τρομαρα του) και η γυναικα επλενε πιατα!

τωρα βεβαια μπορει κ να δικαιολογησαι γιατι μπορει καμια τετοια να γνωρισες εσυ που να σου ραβει τις τρυπιες καλτσες και τα σκισμενα σου σωβρακα και νομιζεις ολες ετσι ειναι.αλλα κοιτα και λιγακι παραπερα..

οι γυναικες τα εχουν καταφερει πολυ καλυτερα σε πολλα θεματα απ οτι οι αντρες.και το οτι μερικες δεν ξερουν να κανουν σφηνες η δεν τρεχουν με 200 δεν σημαινει πως ειναι για το σπιτι.Ειναι πολυ πιο προσεχτικες (οι περισσοτερες οχι ολες γιατι εχω δει πολλα τσοκαρα εκει εξω) απ οτι οι αντρες που οταν οδηγουν νομιζουν οτι βρισκοντε σε αγωνα ραλι και κανουν αβερτα μαγγιες..αλλα ολα πληρωνοντε και εγω δεν εχω ακουσει να σκοτωθηκε καμια γυναικα απο τις μαγγιες αυτες..μονο αντρες ειναι.. :cool:

Διευκρινηση: γκιοσα ειναι η κατσικα.

ΥΓ. Επι του θεματος, εχω νευριασει πολλες φορες με γυναικες οδηγους που κανουν διαφορα κυριως επειδη ειναι ψαρωμενες, αλλα εχω κινδυνευσει περισσοτερες απο ανδρες οδηγους που κανουν διαφορα επειδη ειναι πολυυυυυ ξε-ψαρωμενοι.

Πάνω κάτω σε κάποια σημεία όλοι εδώ πέρα έχετε δίκιο σε ορισμένα σημεία!Και οι γυναίκες και οι άντρες κάνουν μ******ς στους δρόμους!Όμως πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.

Όσον αφορά το θέμα οδήγηση από επιστημονική/φυσιολογική άποψη:

-Οι γυναίκες έχουν υψηλότερο χρόνο αντίδρασης από ότι οι άντρες (αποδεδειγμένο επιστημονικά και μάλιστα για να καταλάβουν όσοι δεν ξέρουν τι εννοώ αυτό παρατηρείται και στον στίβο στα 100μ. πχ που τα όρια για άκυρη εκκίνηση είναι διαφορετικά στα δύο φύλα!)

-Την αίσθηση του χώρου δυστυχώς δεν την κατέχουν σε τέτοιο βαθμό οι γυναίκες σε σχέση με τους άντρες.

Από διάφορες αντιδράσεις στον δρόμο παρατηρείται το φαινόμενο ότι αν γίνει κάτι ξαφνικά τις περισσότερες φορές δεν θα ανταποκριθούν το ίδιο σωστά όπως οι άντρες(μιλάμε για άντρα και γυναίκα με ίδια χρόνια στο τιμόνι και ίδια οδηγική εμπειρία γενικώς).

Με το να βγαίνουν κάποιες γυναίκες εδώ και να λένε ότι είναι προσεκτικότερες οι γυναίκες γιατί πάνε πιο αργά.........μέγα λάθος!ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ έχω δει στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ κυκλοφορίας γυναίκες να πηγαίνουν με 60 και να αναγκάζεται ο άλλος να κάνει προσπέραση από τα δεξιά!Έτσι μπορεί μεν αν γίνει κάποιο ατύχημα άμεσα ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου όμως η κύρια αιτία είναι η άλλη η έξυπνη που τον ΑΝΑΓΚΑΣΕ να το κάνει αυτό.Υπόψιν....η αριστερή λωρίδα είναι ΜΟΝΟ για προσπέραση,άλλο που στην Ελλάδα πολλά άτομα το έχουν παραχέσει!Ακόμα πολλές φορές ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ!Ξέρετε πόσες φορές γυναίκα κόντεψε να με πατήσει γιατί δεν κοίταζε καν πίσω αφού ήταν ήσυχη ότι εκεί δεν περνάνε αυτοκίνητα;

Για την ταχύτητα των αντρών κ.α.!Έχετε δίκιο δεν λέω.Υπάρχουν πολλοί καραγκιόζηδες που τα κάνουν αυτά όμως υπάρχει μια διαφορά!Όταν κάποιος άντρας κάνει ένα λάθος το κάνει εις γνώσην του και ζητάει και συγγνώμη!!Βέβαια τότε είναι 2 φορές τρόμπας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!Όμως έχει τύχει πολλές φορές μια γυναίκα να μου κάνει ηλιθιότητα και παρόλο που είχε ΑΔΙΚΟ και να ζητήσει συγγνώμη......ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ και από πάνω!Θέλω να πω ότι ή δεν θα έχει καταλάβει καν ότι έκανε λάθος και θα συνεχίσει φυσιολογικά σαν να μην έτρεχε τίποτα ή θα προσπαθήσει να βγει και από πάνω!

Ακόμα θα συμφωνήσω και με αυτά που είπε ο NRG.Ειδικά στην εθνική όδο βγαίνουν ελάχιστες γυναίκες και όταν βγαίνουν ή είναι αρκετά έμπειρες ή καμιά φορά (και σωστά) πάνε τέρμα δεξιά λωρίδα γιατί φοβούνται έστω και λίγο.όμως υπάρχουν και οι "έξυπνες" (όπως ανέφερα παραπάνω) που προκαλούν ατύχημα έμμεσα!

Για τους μεθυσμένους που είπατε και τα ποσοστά....αναλογιστείτε κάθε βράδυ που βγαίνετε από τις παρέες και τα ζευγάρια ποιοι βρίσκονται στο τιμόνι συνήθως....οι άντρες ή οι γυναίκες;Μάλλον το πρώτο.Νομίζετε ότι δεν οδηγάνε γυναίκες μεθυσμένες;Απλώς πολλές φορές μπορεί να τύχει σε μια παρέα να είναι κάποιος άντρας που ξέρει να οδηγάει και παίρνει αυτός το αμάξι για να μην υπάρξει πρόβλημα.

Αυτά τα λέω από προσωπική πείρα,από εμπειρίες άλλων όλα αυτά τα χρόνια και την έχω κάνει αυτή την συζήτηση πολλές φορές και με γυναίκες!Και για να μην νομίζουν οι γυναίκες ότι τα λέμε μόνο εμείς αυτά......όλες οι κοπέλες που το έχω συζητήσει(ακόμα και αυτές που οδηγάνε χρόνια) το παραδέχονται αυτό το πράγμα!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Και για να μην ακούω κάτι κουλά από διάφορα άτομα περί παρανομίας(στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί)....που να ξέρατε πόσες γυναίκες κάνουν παρανομίες και χωρίς να το ξέρουν αλλά και εις γνώσην τους και πόσες.....ΟΔΗΓΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ και καυχιόνται κιόλας για αυτό!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

οι αντρες που οταν οδηγουν νομιζουν οτι βρισκοντε σε αγωνα ραλι και κανουν αβερτα μαγγιες..αλλα ολα πληρωνοντε και εγω δεν εχω ακουσει να σκοτωθηκε καμια γυναικα απο τις μαγγιες αυτες..μονο αντρες ειναι..

Βασικά ένας απ'τους λόγους σωστής αντίδρασης των αντρών σε περιπτώσης κινδυνου είναι οι λεγόμενες μαγκιές που αναφέρεις, πρόσφατα φίλος μου γλίτωσε τράκα με μπροστινό του χρισημοποιόντας χειρόφρενο! Οι μαγκίες σε λογικά επίπεδα, που δεν κάνουν οι γυνέκες, βοηθάνε πολλύ στην μετέπειτα εξέλιξη του οδηγού! Επίσης κάτι που αναφέρθηκε και ποιό πριν, οι άντρες σαν παδιά πέζουν σε εξωτερικούς χώρους, και με τη πέζουν όμως? τρέχοντας με κάθε λογής τροχοφόρο απο τα 10 τους (πατίνια-ποδήλατα-παπάκια αργότερα), οπότε είναι φυσικό να αντιδρούν καλύτερα, ε και τέλος πάντων τα αυτοκίνητα κατασκευάστικαν από άντρες για άντρες, είναι δικά μας παιχνίδια ρε φίλε, εσείς τραβάτε πέξτε με τις κούκλες σας :lol: (άστείο είναι το τελευταίο ε!) :X

Βασικά τις γυναίκες τις έπιασε ο φεμινισμός τους βλέπω και τους άντρες τους έπιασε ο ανδρισμός τους σε αυτό το Topic από ότι βλέπω! Λοιπόν, μ@λακίες κάνουν και οι άντρες και οι γυναίκες! Μπορεί οι γυναίκες να έχουν κάποια μείον στην αίσθηση του χώρου αλλά δε πάει να πει πως οδηγάνε όλες χάλια! Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που ξέρουν να οδηγούν επειδή μάλλον μπορεί να έχουν ασχοληθεί λίγο παραπάνω! Εγώ στο δρόμο έχω δει μαλ@κίες και από γυναίκες και από άνδρες οδηγούς και για να μην λέμε και βλακείες, όλοι όλο και κάποια μαλ@κία έχουμε κάνει στους δρόμους, άλλοι λίγες άλλοι πολλές!

Θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν κάποιες γυναίκες που πάνε πολύ αργά στην αριστερή λωρίδα, και είναι θάνατος αυτό! Τώρα όσο για τις κόρνες πιστεύω πιο πολύ κορνάρουν οι γυναίκες στην κίνηση παρά οι άντρες! Τις σφήνες τις κάνεις άμα βιάζεσαι μέσα στην κίνηση και δε πιστεύω να ενοχλούν αφού ο άλλος το κάνει υπολογισμένα,τώρα εσύ αν φοβάσαι που σου μπαίνει ο άλλος μπροστά σου καλύτερα κάτσε σπίτι σου γιατί μάλλον δεν έχεις αντανακλαστικά να αντιδράσεις, γιατί η αντίδραση παίζει μεγάλο ρόλο στην οδήγηση! Και μεθυσμένοι δε νομίζω να οδηγούν μόνο οι άντρες γιατί έχω δει πολλές γυναίκες να οδηγούν μεθυσμένες και μάλιστα μία φίλη μου διέλυσε ολόκληρο αμάξι επειδή ήτανε μεθυσμένη!

Αυτά από μένα, δε πιστεύω πως υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε, και να χαλάμε τις καρδιές μας!

http://www.vwpoloclub.gr

VW Polo 9N 16V