Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Γυναίκες οδηγοί

tsolakas
 Κοινοποίηση

Τι πιστεύετε για τις γυναίκες οδηγούς??  

309 members have voted

1. 1. Τι πιστεύετε για τις γυναίκες οδηγούς??

• Είναι καλύτερες στην οδήγηση απο τους άντρες
      28
    • Είναι χειρότερες στην οδήγηση απο του άντρες
      61
    • Καλές είναι, χαζεύουμε και "κάτι" απο το παράθυρο οταν καβαλάμε μηχανάκια..!!
      47
    • Νυχτα το πήρες το δίπλωμα..???
      34
    • Αντε πλύνε κανα πιάτο ΜΩΡΗ...!!!
      92
    • "Αγάπη μου" που είναι ο προφυλακτήρας....?????
      47

Recommended Posts

Λοιπον, εγω θα σας πω τι με εκπλήσει στις γυναίκες οδηγούς.

Κάθε πρωί πηγαίνω τη μικρή μου στο νηπιαγωγείο. Μόλις βγαίνω απο την πολυκατοικία είναι το στενό που πρέπει να περάσουμε για να πάμε στο σχολείο. Συνήθως το συγκεκριμένο στενό έχει αρκετή έως πολλή κίνηση και περιμένουμε (αν είναι και χειμώνας, όπως πέρσυ που την πήγαινα προνήπιο, δράμα) να σταματήσουν τα αυτοκίνητα (καθότι δεν έχει φανάρι). ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!!! Οι άντρες σταματούν σχεδόν όλοι. Το να μη σταματήσει άντρας, είναι η εξαίρεση. ΟΙ γυναίκες όμως? Πολλές απο τις οποίες λογικά θα είναι και μητέρες, δε ντρέπονται να μη σταματούν, όταν βλέπουν ένα 5χρονο στη βροχή να περιμένει να περάσει απέναντι? :(

• Απαντήσεις 392
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάθε πρωί πηγαίνω τη μικρή μου στο νηπιαγωγείο. Μόλις βγαίνω απο την πολυκατοικία είναι το στενό που πρέπει να περάσουμε για να πάμε στο σχολείο. Συνήθως το συγκεκριμένο στενό έχει αρκετή έως πολλή κίνηση και περιμένουμε (αν είναι και χειμώνας, όπως πέρσυ που την πήγαινα προνήπιο, δράμα) να σταματήσουν τα αυτοκίνητα (καθότι δεν έχει φανάρι). ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!!! Οι άντρες σταματούν σχεδόν όλοι. Το να μη σταματήσει άντρας, είναι η εξαίρεση. ΟΙ γυναίκες όμως? Πολλές απο τις οποίες λογικά θα είναι και μητέρες, δε ντρέπονται να μη σταματούν, όταν βλέπουν ένα 5χρονο στη βροχή να περιμένει να περάσει απέναντι? :(

εγω παντως θα σταματουσα..ειδικα αν εβλεπα την κορουλα σου...αμαρτια θα ηταν να μη σταματουσα!!!

Never Give Up:!:

Join friend!

Και αυτό είναι η δεύτερη παρατήρηση που είχα να κάνω. Ποτέ γυναίκα δεν σε αφήνει να φύγεις όταν είσαι σε δύσκολο σημείο(πας να βγεις σε δρόμο με μεγάλη κίνηση από στενό που δεν έχεις ορατότητα). Οι άντρες αφήνουν σχεδόν ΟΛΟΙ.

Σύμπτωση και αυτό;

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Και αυτό είναι η δεύτερη παρατήρηση που είχα να κάνω. Ποτέ γυναίκα δεν σε αφήνει να φύγεις όταν είσαι σε δύσκολο σημείο(πας να βγεις σε δρόμο με μεγάλη κίνηση από στενό που δεν έχεις ορατότητα). Οι άντρες αφήνουν σχεδόν ΟΛΟΙ.

Σύμπτωση και αυτό;

Οχι, σε καμία περίπτωση δεν ειναι συμπτωση.

Τελικά δεν ισχύει ότι οι άντρες βλέπουν το αμάξι σαν προέκταση του πουλιού τους αλλά ισχύει ότι οι γυνάικες το βλέπουν σαν μέσο εκφρασης της άσχημης πλευράς του φεμινισμού τους...

Πάντως σήμερα είδα μία να οδηγεί ένα 206 και καθώς ήταν εν κινήσει, ο συναγερμός χτυπούσε και δε μπορούσε να τον σταματήσει... :wacko: :lol:

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Α μπράβο!Αυτό είναι απόλυτα σωστό!ΠΟΤΕ μια γυναίκα δεν μου έχει δώσει προτεραιότητα,είτε ειμαι με το αμάξι είτε πεζός!Όσες φορές έγινε΄ήταν γιατί ΤΗΝ "ΑΝΑΓΚΑΣΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ να μου δώσει,είτε ήμουν πεζός είτε οδηγούσα!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Σε γενικές γραμμές όντως οι γυναίκες δεν δίνουν προτεραιότητα ή αφήνουν τον άλλον να περάσει, ειδικά αν ο άλλος πρόκειται για άτομο του ιδίου φύλου. Για άντρα, μπορεί κάμμια φορά να κάνουν καμμιά εξαίρεση :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Σύμπτωση και αυτό;

Με προλάβατε... Πάνω που ήθελα να γράψω για το απίστευτο κόμπλεξ των θηλυκών οδηγών. Έχω κάνει μια μικρή στατιστική και η αναλογία γυναικών πρός αντρών που μου έχουν παραχωρήσει ευγενικά προτεραιότητα ενώ δεν είχα τυπικά είναι περίπου 1:7. :!:

ΥΓ: Runner και Bestman συγνώμη, μετά είδα και τα δικά σας μηνύματα για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα! :D

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Σε γενικές γραμμές όντως οι γυναίκες δεν δίνουν προτεραιότητα ή αφήνουν τον άλλον να περάσει, ειδικά αν ο άλλος πρόκειται για άτομο του ιδίου φύλου. Για άντρα, μπορεί κάμμια φορά να κάνουν καμμιά εξαίρεση :)

Οπως και οι περισσότεροι άντρες πιο εύκολα παραχωρείτε προτεραιότητα σε γυναίκα...(για ευνόητους λόγους) παρά σε κάποιον του ίδιου φύλου.

Βέβαια αυτό εμάς μας εξυπηρετεί... :p

Καλά και κάτι άσχετο μιά και μιλάμε για γυναικίο κόμπλεξ, μήπως θα έπρεπε να κάνουμε και Thrend για τις γυναίκες μπατσίνες? Μήπως και για άλλα επαγγέλματα? μήπως για τη γενική συμπεριφορά των γυναικών τα τελευταία χρόνια?? Μήπως πρέπει τελικά να εφαρμόσουμε τεχνικές ταλιμπάν για να βάλουν μυαλλό? Προτείνο δημοσκόπηση περί του θέματος :lol:

Καλά και κάτι άσχετο μιά και μιλάμε για γυναικίο κόμπλεξ, μήπως θα έπρεπε να κάνουμε και Thrend για τις γυναίκες μπατσίνες? Μήπως και για άλλα επαγγέλματα? μήπως για τη γενική συμπεριφορά των γυναικών τα τελευταία χρόνια?? Μήπως πρέπει τελικά να εφαρμόσουμε τεχνικές ταλιμπάν για να βάλουν μυαλλό? Προτείνο δημοσκόπηση περί του θέματος :lol:

Αν σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άντρας... γιατί όχι?

Οπως και οι περισσότεροι άντρες πιο εύκολα παραχωρείτε προτεραιότητα σε γυναίκα...(για ευνόητους λόγους) παρά σε κάποιον του ίδιου φύλου.

Βέβαια αυτό εμάς μας εξυπηρετεί... :p

Απο αυτά που έχω δει στους δρόμους, ο άντρας θα αφήσει άντρα ή γυναίκα, ανάλογα πάντα με τη διάθεσή του. Δύο γυναίκες όμως είναι ικανές να τρακάρουν, παρά να αφήσει η μία την άλλη να περάσει :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

Απο αυτά που έχω δει στους δρόμους, ο άντρας θα αφήσει άντρα ή γυναίκα, ανάλογα πάντα με τη διάθεσή του. Δύο γυναίκες όμως είναι ικανές να τρακάρουν, παρά να αφήσει η μία την άλλη να περάσει :)

:lol:

Εχει πλάκα έτσι όπως το παρουσιάζεις, αλλά είναι και θέμα χαρακτήρα.

Δεν θα κάτσω να τρακάρω ή να εμπλακώ με την κάθε πόντια/ιο επειδή δεν κάνει πίσω. :)

Μου έχει τύχει, πίστεψέ με :) Αν και, προσωπικά λειτουργώ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο...

Έγω πάντως αφήνω αυτοκίνητα και πεζούν ανάλογα με τη διάθεση, το χρόνο και το πως μου κάθεται ο άλλος στο μάτι, φυσικά όμως αν δώ παιδία, ΑμεΑ ή αν κάνει κρύο και βρέχει δίνω πάντα προτεραιότητα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

Εγώ (σχεδόν) πάντα αφήνω τους άλλους οδηγούς-πεζούς να περάσουν , άσχετα με το αν είναι άντρες ή γυναίκες.

Γιατί σκέφτομαι ότι αν ήμουν εγώ στη θέση του/της, θα ήθελα κάποιος να με αφήσει να περάσω...

εγω δεν ειχα ποτε καμια κακη εμπειρια απο γυναικα οδηγο,ενταξει αλλες ξερουν πολυ καλα να οδηγουν αλλες παλι οχι,κι ομως εχω προσεξει οτι μπορει να μην τρεχουν και να ειναι σε ενα σημειο συνεχεια ομως προσεχουν πολυ,δεν ειναι λιγες οι φορες που εμεις τις κανουμε να τα χανουν κατα τη διαρκεια της οδηγησης,πιστευω οτι εχουμε υπερτιμημενο εγωισμο στο θεμα της οδηγησης,οχι ομως ολοι

εχει τυχει να βοηθησω και γυναικα να παρκαρει το αμαξι της κι απο πισω να κορναρουν σαν τρελοι οι οδηγοι και γυρναω και λεω,καλα ρε παιδια οταν κερδισε η ελλαδα το euro και ημασταν ολοι μπλοκαρισμενοι 3 ωρες στους δρομους με τα αμαξια τοτε δεν σας πειραξε?αλλα βεβαια τοτε πανυγηριζαμε.

φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσει και στις γυναικες,γιατι υπαρχουν και κατι γυναικες που τρεχουν κι οποιον παρει ο χαρος.

παντως εμενα παντα μου εδιναν προτεραιοτητα ειτε πεζος ειτε με αυτοκινητο ειτε με την μηχανη.

οποτε ψηφιζω καλες ειναι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδιά δέν χρειάζεται να είμαστε τόσο αυστηροί.

Μόλις θυμήθηκα ένα παράδειγμα που γυναίκα μου παραχώρησε προτεραιότητα όταν είχα stop....To κακό είναι οτι 10 μέτρα παραπέρα με στούκαρε απο πίσω :w00t:

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

καλα τι ειπες τωρα????? αφου 7 στους 10 οδηγους ειναι αντρες? επομενο δεν ειναι το ποσοστο να ειναι αναλογο?

προσεχε μονο γιατι τα ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ αμα τα πολυ πειραζεις ΚΛΩΤΣΑΝΕ...!!! αντε μπραβο.. :X

παρε και μερικες φωτο να ΄χεις απο γυναικες οδηγους..

χα χα

Κατ'αρχας η αναλογια για θανατηφορα ατυχηματα ειναι 8 στα 10 ανδρες, 2 στα 10 γυναικες, και υστερα που στηριζεις την αναφορα σου οτι 7 στους 10 οδηγους ειναι ανδρες (μαλιστα σε μια χωρα με μεγαλυτερο ποσοστο γυναικων)? Αλλα ακομα και αν ειναι ετσι οπως τα λες, πως εξηγεις οτι μερικες ασφαλιστικες εχουν φθηνοτερα ασφαλιστρα εαν εισαι γυναικα σε σχεση με ανδρα με τα ιδια ακριβως στοιχεια?

Α ναι, και η δημοσκοπηση σου ειναι λανθασμενη απο παρα πολλες αποψεις (πχ χρησιμοποιηση συναισθηματικα φορτισμενων εκφρασεων, χρησιμοποιηση ρατσιστικων εκφρασεων, ελλειψη απαντησης ισοτιμιας δυο φυλλων, αλληλοεπικαλυπτομενες απαντησεις, κ.α.). Θα μπορουσε καλλιστα να αποτελεσει ενα προτυπο δημοσκοπησεων προς αποφυγη!

ΥΓ. Εγω μιλησα για γαιδουρια και feng shui, δεν καταλαβαινω γιατι συγχιστηκες: "προσεχε μονο γιατι τα ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ αμα τα πολυ πειραζεις ΚΛΩΤΣΑΝΕ...!!! αντε μπραβο.. "

Μου φαίνεται δεν διαβάζεις τι γράφουμε!

Είτε σου αρέσει είτε όχι οι άντρες οδηγοί ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ και το χρησιμοποιούν ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ και όχι μόνο για διαδρομές σπίτι-λαϊκή,σπίτι-δουλειά!Βάλε πόσοι ταρίφες οδηγάνε την μέρα 24 ώρες το 24ωρο.Βάλε σε πόσες δουλειές (ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!!!!) χρησιμοποιούν οι εταιρείες ΑΝΤΡΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ να οδηγάνε με τις ώρες.Πόσοι νταλικέρηδες οδηγάνε για ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΩΡΕΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!Συνυπολόγισε την κούραση,το άγχος να προλάβουν γιατί αναγκάζονται λόγω των συνθηκών(δουλειά,αφεντικό κ.α.) κ.α.!Ακόμα σκέψου ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ που βγαίνουν κάποιοι έξω ποιοι οδηγάνε συνήθως!Μόνο τα ζευγάρια να πάρεις θα δεις ότι εκεί τις περισσότερες φορές ο οδηγός είναι άντρας!Για να μην πούμε για παρέες που πάλι τις περισσότερες φορές είναι άντρας οδηγός!

Ακόμα μέσα ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ βάλε και ότι πολλές φορές οι γυναίκες προκαλούν ατυχήματα ΕΜΜΕΣΑ (το έχω αναφέρει και πιο πάνω) και απλώς δεν "φαίνονται" στο ατύχημα!

Το ποσοστό των γυναικών ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΟΧΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!Αν το πάμε έτσι έπρεπε οι γυναίκες να ήταν πρώτες σε όλα όσον αφορά τον πληθυσμό!!Μέχρι και ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!!Που αν δεις εκεί.............άστο καλύτερα!

Θες κι άλλα παραδείγματα;Για απάντησε μου σε όλα τα προηγούμενα που έχω γράψει γιατί μου φαίνεται δεν τα διάβασες καλά και άσε τα περί "7 στους 10" και τέτοια στατιστικά στοιχεία που αν δεν τα χρησιμοποιείς και ερμηνεύεις σωστά γίνεται το έλα να δεις!!

Υπόψιν......υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και στα 2 φύλα!Μιλάμε τώρα για την πλειοψηφία του κάθε φύλου!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Ξεχασα να αναφέρω για τα ασφάλιστρα που λες.Μερικοί λόγοι είναι αυτοί που ανέφερα πιο πάνω και ταυτόχρονα αυτό που σκέφτονται οι ασφαλιστικές είναι το πόσο συχνή είναι η χρήση τους από τις γυναίκες οδηγούς σε σχέση με τους άντρες(αν παρατηρήσεις και πιο πάνω θα δεις ότι ο άντρας είτε του αρέσει είτε όχι το χρησιμοποιεί πολλαπλάσιες φορές παραπάνω και για ποικίλες διαδρομές και σε ποικίλες συνθήκες) αλλά και το που "κινουνται" συνήθως οι γυναίκες για να γίνουν μεγάλες ζημιές!Ελπίζω να κατάλαβες αυτό που σου λέω!Μετά από όλα αυτά,μαθηματικώς μόνο να το πάρεις και όχι λόγω ικανότητας...οι πιθανότητες να τρακάρει άντρας είναι μεγαλύτερες!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Κατ'αρχας η αναλογια για θανατηφορα ατυχηματα ειναι 8 στα 10 ανδρες, 2 στα 10 γυναικες, και υστερα που στηριζεις την αναφορα σου οτι 7 στους 10 οδηγους ειναι ανδρες (μαλιστα σε μια χωρα με μεγαλυτερο ποσοστο γυναικων)? Αλλα ακομα και αν ειναι ετσι οπως τα λες, πως εξηγεις οτι μερικες ασφαλιστικες εχουν φθηνοτερα ασφαλιστρα εαν εισαι γυναικα σε σχεση με ανδρα με τα ιδια ακριβως στοιχεια?

Α ναι, και η δημοσκοπηση σου ειναι λανθασμενη απο παρα πολλες αποψεις (πχ χρησιμοποιηση συναισθηματικα φορτισμενων εκφρασεων, χρησιμοποιηση ρατσιστικων εκφρασεων, ελλειψη απαντησης ισοτιμιας δυο φυλλων, αλληλοεπικαλυπτομενες απαντησεις, κ.α.). Θα μπορουσε καλλιστα να αποτελεσει ενα προτυπο δημοσκοπησεων προς αποφυγη!

ΥΓ. Εγω μιλησα για γαιδουρια και feng shui, δεν καταλαβαινω γιατι συγχιστηκες: "προσεχε μονο γιατι τα ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ αμα τα πολυ πειραζεις ΚΛΩΤΣΑΝΕ...!!! αντε μπραβο.. "

Μου φαίνεται δεν διαβάζεις τι γράφουμε!

Είτε σου αρέσει είτε όχι οι άντρες οδηγοί ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ και το χρησιμοποιούν ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ και όχι μόνο για διαδρομές σπίτι-λαϊκή,σπίτι-δουλειά!Βάλε πόσοι ταρίφες οδηγάνε την μέρα 24 ώρες το 24ωρο.Βάλε σε πόσες δουλειές (ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!!!!) χρησιμοποιούν οι εταιρείες ΑΝΤΡΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ να οδηγάνε με τις ώρες.Πόσοι νταλικέρηδες οδηγάνε για ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΩΡΕΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!Συνυπολόγισε την κούραση,το άγχος να προλάβουν γιατί αναγκάζονται λόγω των συνθηκών(δουλειά,αφεντικό κ.α.) κ.α.!Ακόμα σκέψου ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ που βγαίνουν κάποιοι έξω ποιοι οδηγάνε συνήθως!Μόνο τα ζευγάρια να πάρεις θα δεις ότι εκεί τις περισσότερες φορές ο οδηγός είναι άντρας!Για να μην πούμε για παρέες που πάλι τις περισσότερες φορές είναι άντρας οδηγός!

Ακόμα μέσα ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ βάλε και ότι πολλές φορές οι γυναίκες προκαλούν ατυχήματα ΕΜΜΕΣΑ (το έχω αναφέρει και πιο πάνω) και απλώς δεν "φαίνονται" στο ατύχημα!

Το ποσοστό των γυναικών ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΟΧΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!Αν το πάμε έτσι έπρεπε οι γυναίκες να ήταν πρώτες σε όλα όσον αφορά τον πληθυσμό!!Μέχρι και ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!!Που αν δεις εκεί.............άστο καλύτερα!

Θες κι άλλα παραδείγματα;Για απάντησε μου σε όλα τα προηγούμενα που έχω γράψει γιατί μου φαίνεται δεν τα διάβασες καλά και άσε τα περί "7 στους 10" και τέτοια στατιστικά στοιχεία που αν δεν τα χρησιμοποιείς και ερμηνεύεις σωστά γίνεται το έλα να δεις!!

Υπόψιν......υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και στα 2 φύλα!Μιλάμε τώρα για την πλειοψηφία του κάθε φύλου!

Τι να της απαντησω εγω μετα απο αυτο το ποστ???? :lol: :lol: :lol:

Εγραψες φιλαρακι... :up: :up:

..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα..

Αυτό με τα ασφάλιστρα μάλλον δε το έχετε καταλάβει καλά και λέμε ό,τι θέλουμε νομίζω! Όταν πάει ένας να πάρει καινούριο αυτοκίνητο, σε καινούρια ασφαλιστική, είτε είναι άντρας, είτε γυναίκα, πληρώνει τα ίδια ασφάλιστρα στην αρχή! Δεν υπάρχουν διαφορές σε αυτό, έχω δουλέψει σε 2 ασφαλιστικές και το ξέρω καλά! Από κει και πέρα, η ασφάλεια μετά, αλλάζει με το αν τρακάρεις ή δε τρακάρεις! Οπότε μπορεί οι άντρες επειδή μπορεί να έχουν τρακάρει πάραπανω από μία γυναίκα να πληρώνει μεγαλύτερα ασφάλιστρα για αυτό ακριβώς το λόγο! Αυτό λέει η στατιστική, όχι ότι οι ασφαλιστικές βλέπουν άντρα και γυναίκα διαφορετικά, αλλιώς θα έπρεπε μετά να πηγαίνει και με το κάθε χρόνο ηλικίας ξεχωριστά, και αν είσαι οικογενειάρχης και άλλα! Μου φαίνεται οι γυναίκες που ζητούσατε ισότητα, τώρα θέλετε εσείς να περνάτε πιο καλά! Όταν υπάρχει ισότητα, δεν αλλάζουν τα ασφάλιστρα γιατί απλώς είμαστε όλοι ίσοι όπως θέλατε και εσείς!

http://www.vwpoloclub.gr

VW Polo 9N 16V