diaoloS Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Super to simerino episodio ta eixe ola:D Giauto kai to parakolouthisan 3.000.000 tiletheates me 54,5 pososto Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Παντα ειχα την απορια πως ξερουν ποσοι βλεπουν το συγκεκριμενο προγραμμα. Εχω ακουσει για τα "μηχανακια" της agb αλλα απο αυτα βγαζουν συμπερασμα για το οτι το ειδαν πχ τοσοι τηλεθεατες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Παντα ειχα την απορια πως ξερουν ποσοι βλεπουν το συγκεκριμενο προγραμμα. Εχω ακουσει για τα "μηχανακια" της agb αλλα απο αυτα βγαζουν συμπερασμα για το οτι το ειδαν πχ τοσοι τηλεθεατες?Αναγωγή κάνουν. Αν π.χ. βλέπουν το πρόγραμμα 3 στους 10 και η Ελλάδα έχει 10.000.000 κατοίκους, λένε ότι το είδαν 3.000.000 τηλεθεατές. Αυτό ισχύει και για τα «μικρά» και για τα «μεγάλα» ποσοστά. Τώρα πόσα «μηχανάκια» έχει εγκατεστημένα δεν ξέρω, αλλά μπορεί να γράφει στο site της. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Το δείγμα της AGB αριθμεί 1200 νοικοκυριά αντιπροσωπευτικού του πληθυσμού, κατανεμημένα στην ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη, καλύπτοντας όλες τις περιοχές της χώρας αστικές, ημιαστικές και αγροτικές. Σιγά το δείγμα :/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Το δείγμα της AGB αριθμεί 1200 νοικοκυριά αντιπροσωπευτικού του πληθυσμού, κατανεμημένα στην ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη, καλύπτοντας όλες τις περιοχές της χώρας αστικές, ημιαστικές και αγροτικές.Σιγά το δείγμα :/Τι περιθώριο λάθους να έχει αυτό άραγε; Κάποιος στατιστικολόγος, μαθηματικός, ή άλλος σχετικός; Ξεφύγαμε όμως ή δεν ξεφύγαμε; Αφορά και το «Παρά 5» όμως το τι στατιστικό λάθος έχει η AGB, όταν θεωρητικά κοντεύει να φτάσει τα 3 μύρια τηλεθεατών. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Αναγωγή κάνουν. Αν π.χ. βλέπουν το πρόγραμμα 3 στους 10 και η Ελλάδα έχει 10.000.000 κατοίκους, λένε ότι το είδαν 3.000.000 τηλεθεατές. Αυτό ισχύει και για τα «μικρά» και για τα «μεγάλα» ποσοστά. Τώρα πόσα «μηχανάκια» έχει εγκατεστημένα δεν ξέρω, αλλά μπορεί να γράφει στο site της. Α καλα ετσι αντε γεια...:rolleyes: Δεν το λεω μονο για το παρα5, γενικα για ολα τα προγραμματα. Φυσικα, αυτους που εχουν τα "μηχανακια" δεν τους ξερει κανεις ωστε να τους ενοχλησει λιγακι ε? :X :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Α καλα ετσι αντε γεια...:rolleyes: Δεν το λεω μονο για το παρα5, γενικα για ολα τα προγραμματα. Φυσικα, αυτους που εχουν τα "μηχανακια" δεν τους ξερει κανεις ωστε να τους ενοχλησει λιγακι ε? :X :rolleyes:Καλή ερώτηση... Θα μπορούσε να τους τα «σκάσει» κανά κανάλι. Φαντάζεσαι αγγελία: «Έχω μηχανάκι AGB. Ο λογαριαμός μου είναι τάδε. Κάθε προσφορά καλοδεχούμενη». :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 ΟFF TOPIC Το συστημα λειτουργει εντελως βλακωδως. Εχεις ενα τηλεκοντρολ λεει κι αναλογα με το ποιος παρακολουθει παταει και το αναλογο κουμπι για να καταγραφει το ποιος ειναι (ηλικια κλπ). Κι απο κει βγαζουν συμπερασματα... Κι αν πατησει ο παππους το κουμπι του εγγονου θα βγει η τριτη ηλικια φαν των γιουγκιο πως διαολο λεγονται!!! OFF TOPIC για να ξαναγυρισουμε στο θεμα, επειδη με αρρωσταινει η λογικη των σηριαλ συνηθως κατεβαζω η γραφω δεκα δεκα επεισοδια και τα βλεπω σαν ταινια ... Αυτο κανω με τις μαγισσες με της Σμυρνης, αυτο εκανα και με το παραπεντε (τα μονα πραγματα που με ενδιαφερουν απο τα τηλεοπτικα δρωμενα) Μονο που μετα τις γιορτες δεν εχω πια υπομονη να μαζεψω δεκα επεισοδια και στηνομαι κανονικα στην τιβι καθε δευτερα... Πρεπει να το κοιταξω αυτο μπορει ναναι επικυνδινο.....:O Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Α καλα ετσι αντε γεια...:rolleyes: Δεν το λεω μονο για το παρα5, γενικα για ολα τα προγραμματα. Φυσικα, αυτους που εχουν τα "μηχανακια" δεν τους ξερει κανεις ωστε να τους ενοχλησει λιγακι ε? :X :rolleyes: Το γεγονός ότι όλοι μιλάνε για αυτό πάντως κάτι λέει, πέρα από την ΑGB. Είχε πολλά χρόνια να βγει σίριαλ για το οποίο μιλάει όλη η Ελλάδα, οπότε η επιτυχία του είναι αναμφισβήτητη. (αυτό δε σημαίνει ότι είναι καλό, που κατά τη γνώμη μου είναι) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Το γεγονός ότι όλοι μιλάνε για αυτό πάντως κάτι λέει, πέρα από την ΑGB. Είχε πολλά χρόνια να βγει σίριαλ για το οποίο μιλάει όλη η Ελλάδα, οπότε η επιτυχία του είναι αναμφισβήτητη. (αυτό δε σημαίνει ότι είναι καλό, που κατά τη γνώμη μου είναι) Καλα δεν το συζηταμε οτι εχει μεγαλη επιτυχια, απλα εχει και μερικους "ορκισμενους" εχθρους. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Καλα δεν το συζηταμε οτι εχει μεγαλη επιτυχια, απλα εχει και μερικους "ορκισμενους" εχθρους. :p το βλέπουμε :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Καλα δεν το συζηταμε οτι εχει μεγαλη επιτυχια, απλα εχει και μερικους "ορκισμενους" εχθρους. :pΣυνήθως αυτά (μεγάλη επιτυχία και ορκισμένοι εχθροί) πάνε μαζί. ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Αλοίμονο αν όλοι οι άνθρωποι είχαν τα ίδια ενδιαφέροντα. Τότε δεν θα είχαμε καμία διαφορά ο ένας από τον άλλον, είναι απόλυτα φυσικό το να έχουμε διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Παιδιά, για να μην ψάχνω όλο το φόρουμ, έχω μια ερώτηση :O : Δεν έχω δει.....ούτε ένα επεισόδιο του παρα5 :wacko: και έχω αρχίσει να νιώθω σαν εξωγήινη στο my phone.:alien: Πότε έχει επαναλήψεις, έτσι ώστε να δω κανα επεισόδιο? Παίζεται τώρα? Μην πέσετε όλοι να με φάτε που δεν έχω ιδέα! Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 σαββατο πρωι στις 12 η στις 7 το απογευμα προβαλλει επεισοδια σε επαναληψη.τα κανονικα ειναι στις 10 καθε δευτερα βραδυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aliki Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 το βλέπουμε :p mia pou to vlepieis den to les kai se mas pou den tous vlepoume poioi einai(oi exfroi)? mi mou pite to kafe tis xaras den fa to antekso dioti pote den marese ... oi karidi teleia den einai?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 mia pou to vlepieis den to les kai se mas pou den tous vlepoume poioi einai(oi exfroi)? mi mou pite to kafe tis xaras den fa to antekso dioti pote den marese ... oi karidi teleia den einai?? :lol: :lol: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Τα off-topic posts μεταφέρθηκαν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=101776 Θέμα για file sharing υπάρχει στο computing, παρακαλώ μην συνεχίσετε με off-topic posts στο συγκεκριμένο θέμα. Θενξ. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο νέος διώκτης των πέντε βρέθηκε. Είναι ο Αντώνης Καρυστινός, γνωστός από το ρόλο του ως "Γιώργος" στο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη "Σαββατογεννημένες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Για όσους δεν τους λέει κάτι το όνομα... http://www.ordino.gr/photos/small/1283.jpg Πιστεύω είναι το κατάλληλο άτομο!! edit: το βάζω σε link μιας και είναι spoiler... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. February 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Όπως επίσης και η ηθοποιός που έκανε τη φίλη του κακού και νοσοκόμα της Ζουμπουλίας είχε εμφανιστεί στις Σαββατογεννημένες σαν call girl που είχαν καλέσει στο σπίτι μήπως και βοηθήσουν το Σάββα να θυμηθεί κάτι... μέσω της εμπειρίας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Έχει δει κανείς το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου; Παράθεση And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Έχει δει κανείς το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου; pragmatika idea mou einai i den to exei dei3ei? Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Πού είναι το τρέιλερ;;;; Οέο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Έχει γούστο να βάλουν πάλι επαναλήψεις!!! :mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts