Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ αυτο που κατάλαβα είναι οτι έγινε κατα τη γνωστή τακτική των μεσημεριανών, ένα θέμα απο το πουθενά. Πρόσεξες το ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης... ;

κάποιος έκανε post στο forum στο fan site (sto-asanser.com) του παρα πέντε ότι η Θεοπούλα φεύγει απο τη σειρά. Φήμη ή σκόπιμο trolling δε ξέρουμε. Αναξιόπιστο βεβαια 100%.

Θέμα ως μη γενόμενο

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καθηλωτικο το χτεσινο επεισοδιο.η δραση και οι ανατροπες μας αποζημιωσαν για τις λιγες στιγμες γελιου:) ωραιο το σχεδιο της διασωσης!

η θεοπουλα οπως παντα ολα τα λεφτα!

το οτι η αμαλια στο τελος εφυγε χωρις καν να χαιρετισει με εκανε να σκεφτω παλι την πιθανοτητα να ειναι αγγελος.

το οτι η αμαλια στο τελος εφυγε χωρις καν να χαιρετισει με εκανε να σκεφτω παλι την πιθανοτητα να ειναι αγγελος.

Ακριβώς, πως έφυγε έτσι χωρίς να την κοιτάξει κανένας τους? Λες και δεν υπήρχε σε εκείνο τον χώρο, λες και ήταν αόρατη! Μπρρρρ, ανατρίχιασα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Ναι αλλά κάτι παίζει ρε παιδί μου...

Νταξει μπορεί να μην είναι άγγελος αλλά κάτι πολύ παράξενο παίζει με την Αμαλία.

Εξάλλου το είπε και ο Καπουτζίδης ότι η Αμαλία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο σήριαλ.

Τώρα ποιός είναι αυτός.. κανείς δεν ξέρει!

Πάντως ωράια η σειρά αλλά αυτό που την κάνει ακόμα καλύτερη είναι οι σκηνές και οι ατάκες που είναι λίγο off-topic [πατέρας φώτη- ζούμπι - μαριλένα το πώς δυο άνθρωποι ανεξαιρέτου θρησκείας και μπλα μπλα μπλα] και η άλλη σκηνή [με τη γιαγιά του Σπύρου όταν αυτός κάθεται στο γραφείο του και του λέει για τη ζωή]

Και αυτό είναι που την κάνει εξαιρετική...

It's what you do to me..

Απλα ηθελα να καταθεσω μια γνωμη, φανατικος της καλης τηλεορασης με το κοστος που αυτο συνεπαγεται (DVD,Nova). Δεν εχει προβληθει ποτέ στην Ελληνικη ιδιωτικη τηλεόραση σειρα με

εξελιξη χαρακτηρων, σχηματοποίηση τους και με

έξυπνο humour με τ οποιο γελας χωρις να σε γαργαλαει,

χωρις υστεριες τυπου Ρηγα- Αποστολου,

με καλες ερμηνειες, καλο cast, και πανω σε ολα αυτα

αστυνομικη ιστορια, με κλιμακουμενη πλοκη.

Κλασεις ανωτερο απ ο,τι αλλο κυκλοφορει. Αντιστοιχου επιπεδου σειρες εχουν υπαρξει μονο βασισμενες σε βιβλιο και επομενως με στιβαρο σεναριακο υποβαθρο, οσον αφορα χαρακτηρες και πλοκη.

Την εκφραση μεγαλη τηλεοραση την χρησιμοποιω σπανια, στο 24, σε καποια επεισοδια Xfiles, σε καποια επεισοδια friends, σ 1-2 του West Wing κλπ και σιγουρα στην προσπαθεια του Καπουτζιδη

και εγω αυτη την απορία εχω, μα καλα 5 ατομα, κανενας τους δεν ειδε πως η αμαλια φευγει? και να πω, πως πηγαινε κωλοτρεχαλιτσα, να πω, οκ, δεν την πηρε το ματι τους, αλλα πηγαινε τα ζωα μου αργα...

Απλα ηθελα να καταθεσω μια γνωμη, φανατικος της καλης τηλεορασης με το κοστος που αυτο συνεπαγεται (DVD,Nova). Δεν εχει προβληθει ποτέ στην Ελληνικη ιδιωτικη τηλεόραση σειρα με

Κλασεις ανωτερο απ ο,τι αλλο κυκλοφορει. Αντιστοιχου επιπεδου σειρες εχουν υπαρξει μονο βασισμενες σε βιβλιο και επομενως με στιβαρο σεναριακο υποβαθρο, οσον αφορα χαρακτηρες και πλοκη.

Την εκφραση μεγαλη τηλεοραση την χρησιμοποιω σπανια, στο 24, σε καποια επεισοδια Xfiles, σε καποια επεισοδια friends, σ 1-2 του West Wing κλπ και σιγουρα στην προσπαθεια του Καπουτζιδη

Απο ελληνικές σειρές απο πλευράς πλοκής θα ξεχωρίσω τις Σαββατογεννημένες(του Καπουτζίδη) αλλά και το τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, και αυτό διότι είχαν πρωτότυπη και διαφορετική πλοκή απο τα άλλα.

Το παρα 5' πλέον ανήκει στο top μου παρόλο που δεν βλέπω και πολλές ελληνικές σειρές. (Απο ελάχιστες έως καθόλου... φέτος μόνο παρα 5')

Ατάκα από το χτεσινό: Στο σημείο που ο πατέρας του Φώτη έλεγε στη Μαριλένα και στη Ζουμπουλία "Δώσατε ένα μεγάλο μάθημα στην ανθρωπότητα κ. λπ.... ...ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, κοινωνικής θέσης κ.λπ..." είπε ο Σπύρος (νομίζω, διορθώστε με αν κάνω λάθος): "Παρασκευή στις δέκα, στον ΑΝΤ1"!:lol: :lol: :lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ατάκα από το χτεσινό: Στο σημείο που ο πατέρας του Φώτη έλεγε στη Μαριλένα και στη Ζουμπουλία "Δώσατε ένα μεγάλο μάθημα στην ανθρωπότητα κ. λπ.... ...ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, κοινωνικής θέσης κ.λπ..." είπε ο Σπύρος (νομίζω, διορθώστε με αν κάνω λάθος): "Παρασκευή στις δέκα, στον ΑΝΤ1"!:lol: :lol: :lol:

ok μπορεί να ακουστεί ανοητο, αλλά δε το έπιασα. Τι εννοούσε ο Σπύρος; Τι έχει τότε στον Ant1?

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

η μαριλενα πρεπει να το ειπε..

το "εχεις γραμμα" πρεπει να εχει

edit:το "κρυφα μονοπατια"

μολις κοιταξα το προγραμμα

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρασκευή στις 22.00 στον ΑΝΤ1, χρόνια τώρα.

Eννοούσε τις σειρές του Μανουσάκη, ο οποίος έχει βάλει να τα φτιάξουν ρακλός με τσιγγάνα, παπάς με φοιτήτρια, Αλβανός με Ελληνίδα, μουσουλμάνος με χριστιανή, μαθητής με καθηγήτρια κ.ό.κ. Εξού και το ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, κοινωνικής θέσης κ.λπ.:p

το επομενο επεισοδιο 18 :

Κι ενώ οι γιαγιάδες ξαναβάζουν τις σχολικές ποδιές κι ο Αλέξης έχει πλέον σαφή εικόνα για το περιεχόμενο του αρχείου του υπουργού, ένα καινούργιο πρόσωπο εμφανίζεται. ΄Ενα πρόσωπο, το οποίο διαφαίνεται πανέξυπνο, έμπειρο και ικανό να βγάλει την πεντάδα απ' τη μέση!!

παντως εγω πιστευω δεν θα παθει κανεις ''καλος'' τιποτα αλλα

υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ''παθει'' κατι ο ''κακος'' γιατι κατι τετειο ειπε o ιδιος ,χθες στον starFM θεσσαλονικης !

να συμπληρώσω: και χωρίς ίχνος "ρομάντσου" !

όλη αυτή η ακατάσχετη σεναριολογία μας πάντως για την Αμαλία μου θυμίζει Matrix όπου ακούστηκαν ΤΑ τρελά και τελικά πολλύς κόσμος ξενέρωσε με τις συνέχειες παρότι ήταν αξιόλογες ταινίες...

KCB

εχω ετοιμη απαντηση.ο αδελφος της νεκρης γυναικας ζει στην θεσ/νικη οπως ειδαν απο τα αποκομματα των εφημεριδων.δεν εχουν παρα να πανε να τον βρουν και να δουν αν ειναι οντως η αμαλια.

Τον αδελφο της τον φαγανε αυτοι που φαγαν και τον Σταυριανιδη.

Kαλά απίστευτο το παρά πέντε οδεύει σιγά σιγά να ξεπεράσει ακόμα και το τελικό της Ελλάδας με τη Πορτογαλλία!! Χθες έπιασε 29,6% :shock: (55,4) Απίστευτο ρεκόρ για Ελληνική σειρά!! Που να δείτε πόσο θα φτάσει το επεισόδιο που θα αποκαλυφθεί ότι η Αμαλία δεν είναι άνθρωπος αλλά ζόμπι!! :p :p

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μήπως η Αμαλία, είναι στεναχωρημένη επειδή κάποιος φίλος της έχει χαθεί στο δυστύχημα;

Γι αυτό χάθηκε απο τους άλλους όπως οι άλλοι ήρωες, και έχει απρομακρυνθεί απο όλους;

(είναι λογικότερη εξήγηση ίσως απο το πνεύμα, που ότι και αν κάνουμε έχει κενά)

Μήπως η Αμαλία, είναι στεναχωρημένη επειδή κάποιος φίλος της έχει χαθεί στο δυστύχημα;

Γι αυτό χάθηκε απο τους άλλους όπως οι άλλοι ήρωες, και έχει απρομακρυνθεί απο όλους;

Πάρα πολύ λογική εκδοχή αλλά δεν είναι λίγο μια απ' τα ίδια;

Εγώ πιστεύω ότι η εξήγηση στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι διαφορετική.

Τον αδελφο της τον φαγανε αυτοι που φαγαν και τον Σταυριανιδη.

Σωστα κολλησα ο ερμος sorry

Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Στο δυστύχημα χάθηκε κάποιος συγγενής της (το έγραφε η εφημερίδα που διαβάζαν τα ονόματα των νεκρών).Δεν νομίζω να είναι νεκρή η Αμαλία.Πάντως το επεισόδιο δεν μου πολυάρεσε. Ούτε εξελίξεις, ούτε έντονο χιούμορ όπως στα προηγούμενα επεισόδια.:( :( :mad:

Το καλό ήταν ότι πρωώθησε την δράση με το να δημιουργήσει κάποια νέα ερωτήματα.Σε αφήνει μετέωρο.Ήταν ένα ''μεταβατικό'' επεισόδιο.

Το καλό ήταν ότι πρωώθησε την δράση με το να δημιουργήσει κάποια νέα ερωτήματα.Σε αφήνει μετέωρο.Ήταν ένα ''μεταβατικό'' επεισόδιο.

Μην μας γίνουν συνήθεια μόνο...

...

Φυσικά,αλλά χρειάζεται να υπάρχουν κατ εμέ.Δημιουργείται μεγαλύτερη αγωνία και περισσότερο μυστήριο.

το ίδιο πιστεύω και εγώ πως το επεισόδιο που πέρασε ήταν ένας συνδετικός κρίκος για αυτά που έρχονται. φτωχό όμως πολύ, και σε χιούμορ και σε πλοκή.

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407