akis_k Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Μηπως ειναι κανα εριξον τελικα? Μπορεί να είναι Sharp! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Να ρωτήσω κατι το κινητο της αγγελας πιο ήταν στον 1ο κύκλο ρωτισα τι κινητο είχε η αγγελα στον 1ο κύκλο μηπως ειναι το 6510? μπορεί και ναι μπορεί και οχι και επίσης mol το νοκια που λες είναι του 2002 ενώ η σειρα είναι του 2005 Μηπως ειναι κανα εριξον τελικα? Μπορεί να είναι Sharp! Αμαν πια μ'αυτο το κινητο!Τοση σημασια εχει ποιο ηταν σε μια σειρα που παιχτηκε πριν 9 χρονια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 ρωτισα τι κινητο είχε η αγγελα στον 1ο κύκλο Θα μας δειρεις αν δεν σου πουμε; Πρεπει να επανεξετασεις τον τροπο συμπεριφορας σου στο φορουμ γιατι ειναι πολυ επιθετικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 μήπως ξέρει κάνεις τον ηχο κλήσης του φωτη Υ.Γ το θεμα του κινητού της αγγελας άσ' το καλυτέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Εγώ πάντως την έβρισκα εξαιρετική σειρά και συνεχίζω να τη βρίσκω. Όποτε τη πετυχαίνω σε επανάληψη τη βλέπω πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5forever Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Και εγώ θεωρώ ότι το Παρα 5 είναι (κατά την γνώμη μου) η ΚΑΛΥΤΕΡΗ σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είναι τυχαίο ότι το Mega το βάζει συχνά επαναλήψης Όσο για το νέο σήριαλ του Καπουτζίδη Εθνική Ελλάδος είναι ωραία σειρά παρόλο που δεν έχει τόσο χιούμορ όσο το Παρα 5 αλλά σου δίνει πολλά μαθήματα ζωής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Και εγώ θεωρώ ότι το Παρα 5 είναι (κατά την γνώμη μου) η ΚΑΛΥΤΕΡΗ σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είναι τυχαίο ότι το Mega το βάζει συχνά επαναλήψης Όσο για το νέο σήριαλ του Καπουτζίδη Εθνική Ελλάδος είναι ωραία σειρά παρόλο που δεν έχει τόσο χιούμορ όσο το Παρα 5 αλλά σου δίνει πολλά μαθήματα ζωής. Αν το πόσο καλή είναι μια σειρά κρινόταν από το πόσες φορές έχει παίξει επανάληψη, τότε η καλύτερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης θα ήταν το Ρετιρέ. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Αν το πόσο καλή είναι μια σειρά κρινόταν από το πόσες φορές έχει παίξει επανάληψη, τότε η καλύτερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης θα ήταν το Ρετιρέ. Με διαφορά το Κωνσταντίνου και Ελένης. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5forever Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Εντάξη δεν αυτός ο λόγος που το Παρα 5 είναι απο τις καλύτερες σειρές (και για κάποιους η καλύτερη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Με διαφορά το Κωνσταντίνου και Ελένης. :p Εννοειται οτι ειναι πολυ καλυτερο απ'το παρα 5.Το Κων/νο και ελενης μαζι με τα Εγκληματα και το 50-50 ειναι για μενα οι καλυτερες σειρες της ελληνικης τηλεορασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 το Παρα 5 κατα τη γνώμη μου έχασε πολύ όταν το τράβηξαν και 2η σαιζόν για λόγους τηλεθέασης.. έγινε υπερβολικό... Είσαι το Ταίρι μου FTW! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 το Παρα 5 κατα τη γνώμη μου έχασε πολύ όταν το τράβηξαν και 2η σαιζόν για λόγους τηλεθέασης.. έγινε υπερβολικό... Ισχύει αυτό, δυστυχώς. :( Δε θα έλεγα "υπερβολικό", θα έλεγα "self-conscious": ότι δηλαδή οι λεπτομέρειες της συνταγής της επιτυχίας, που τον πρώτο χρόνο έβγαιναν αυθόρμητα και στο συγγραφέα και στους ηθοποιούς, έγιναν πια επιτηδευμένες γιατί όλοι προσπαθούσαν συνειδητά να τις επαναλάβουν (βλ. το "ιιιι" της Ζουμπουλίας, τα αστεία γύρω από την ερωτική ζωή της Θεοπούλας, η ακραία άγνοια της Ντάλιας κλπ). Μπορεί όντως να υπάρχουν πολύ καλύτερες σειρές (θεωρώ το Ντόλτσε Βίτα και τα Εγκλήματα πιο άρτιες σειρές, και τους Απαράδεκτους μακράν την καλύτερη κωμωδία- σε άλλο στυλ βέβαια), αλλά σαν σύνολο ήταν η δικιά μου πιο αγαπημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Λοιπόν, εντελώς τυχαία θυμήθηκα τη σειρά, κάτι κοιτούσα μέσω google για να την θυμηθώ και τυχαία έπεσα στις δημοσιεύσεις αυτού του forum και τα όσα έγραφα και εγώ. Αναπολώντας τις, διάβασα τις περισσότερες σελίδες της κατηγορίας αυτής και τα όσα γράφαμε, βρήκα τους κωδικούς μου από το e-mail και ξανασυνδέθηκα στο forum... Συγκινήθηκα, θυμήθηκα εκείνη την περίοδο που ασχολούμασταν με τη σειρά, διάβασα όσα γράφαμε (ειδικά τα δικά μου σενάρια για το τι θα γίνει στη σειρά είχαν πολύ γέλιο)! Πέρασαν 14 ολόκληρα χρόνια. Εγώ προσωπικά από 22 χρονών έγινα 36, η χώρα πέρασε μνημόνια, ο πλανήτης περνάει πανδημία, τα forums έπαψαν να είναι τόσο "της μόδας", εμφανίστηκαν τα social media κι όμως οι δημοσιεύσεις είναι ακόμα εδώ και μας θυμίζουν εκείνη την όμορφη εποχή... Δεν ξέρω αν θα δει τη δημοσίευση κανείς από εκείνη την εποχή, ελπίζω όλοι να είστε καλά πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Τέλεια σειρά! Πολύ γέλιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnever Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Παρά 5 FTW! ;) Τα άλλα μίλια μακριά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggeliki_para5 Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 (edited) Εγώ πάντως επειδή είμαι 15 χρόνων κ δεν έβλεπα το πάρα 5 όταν παιζόταν, το έχω δει σε επανάληψη. Για μένα είναι εξαιρετική σειρά. Παρόλο που είμαι μικρή στην ηλικία έχω παρακολουθήσει πολλές σειρές. Σαν αυτή καμία όμως! Δεν έχω λόγια. Βέβαια αυτή είναι γνώμη μου. Δεν την επιβάλλω σε κανέναν. Σε άλλους μπορεί να μην αρέσει η σειρά. Δεκτό :p ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τέλεια σειρά! Πολύ γέλιο! Συμφωνώ! Έχω πέσει στα πατώματα από τις ατάκες :lol: Edited January 2, 2021 by Aggeliki_para5 Λάθος γραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts