Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μονο που στην Ελλαδα δε γινεται καλη χρηση της συγκεκριμενης δυνατοτητας

:confused: Ποιάς δυνατότητας;

It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι σας έχω παιδάκια μου? :p

Άλλος ένας φανατικός του παρα5 εδώ, έφτιαξα το τρομερό φιλίιι φιλίι σε -λίγο mixarismeno για να βγαίνει και λογικό σε μέγεθος και διάρκεια- .mp3 και .wma

Πάρτε παρακάτω

Φιλίι Φιλίι.mp3

Φιλίι Φιλίι.wma

Απολαύστε!! Αν κάποιος θέλει κάποια αλλαγή στο φιλίι φιλίι :p ας δώσει παραγγελίες, εδώ είμαστε να φτιάχνουμε ringtones!

Τι σας έχω παιδάκια μου? :p

Άλλος ένας φανατικός του παρα5 εδώ, έφτιαξα το τρομερό φιλίιι φιλίι σε -λίγο mixarismeno για να βγαίνει και λογικό σε μέγεθος και διάρκεια- .mp3 και .wma

Πάρτε παρακάτω

Φιλίι Φιλίι.mp3

Φιλίι Φιλίι.wma

Απολαύστε!! Αν κάποιος θέλει κάποια αλλαγή στο φιλίι φιλίι :p ας δώσει παραγγελίες, εδώ είμαστε να φτιάχνουμε ringtones!

Εχω την αισθηση οτι ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΣ ειχε πολυ πιο καλο ρυθμο.

Μηπως μπορεις να το φτιαξεις και αυτο???

Thanks!

:confused: Ποιάς δυνατότητας;

να εχει μεγαλη χρονικη διαρκεια μια τηλεοπτικη σειρα

να εχει μεγαλη χρονικη διαρκεια μια τηλεοπτικη σειρα

Thank God που δεν κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας! Δε νομίζω πως το επίπεδο των ελληνικών σειρών είναι τέτοιο ώστε να καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μια σειρά για πάνω από 1, το πολύ 2 χρόνια...Προσωπικά απογοητεύομαι όταν μαθαίνω ότι μια σειρά πάει για δεύτερη σεζόν γιατί ξέρω ότι θα το τραβήξουν απ' τα μαλλιά! Και δυστυχώς ελάχιστες φορές έχω διαψευστεί :ninja:

It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

Αν μου βρείτε το κομμάτι να το κατεβάσω από κάπου και βέβαια μπορώ να το φτιάξω.

:D

Μπορω να σου δωσω τα rapidshare links του επεισοδιου εκεινου!

Αν ναι,στειλε μου pm να στα δωσω!

Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.1; U; en-us) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413)

Tha exei telika kenourio epeisodio aurio;

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Για να πάω λίγο πίσω στο ποιοι μπορεί να είναι οι άλλοι 2...Στο επεισόδιο 32, αφού αντάλλαξαν ομήρους, η Αγγέλα είχε πει "Για να τα βάλουμε με εναν τέτοιο άνθρωπο και μετά μ' άλλους τρεις, που ποιος ξέρει πόση δύναμη έχουν κι αυτοί στα χέρια τους, πρέπει να οργανωθούμε". Άρα όντως αυτοί θα έχουν δύναμη. Ο Τζουμάνης μπορεί να είναι επειδή στο δεύτερο κύκλο πήρε προαγωγή και έγινε Υπαστυνόμος Α', αλλά μήπως θα πρέπει να έχουν πολλή περισσότερη δύναμη, όπως ο ένας ήταν πρωθυπουργός και ο άλλος μεγαλοεκδότης; Λέω μήπως...:X.

"Take me to the magic of the moment

On a glory night

Where the children of tomorrow dream away

in the wind of change"

-Scorpions, Wind of Change [sIGPIC][/sIGPIC]

Και πάλι επανάληψη, και επίσημα από το site του Mega. Υπέροχα.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Και πάλι επανάληψη, και επίσημα από το site του Mega. Υπέροχα.

:mad: :mad: Ean einai dunaton!!!!!:mad: :mad: Exw ksenerwsei trela me auth th seira:mad: :mad: Exw stamatisei na thn katevazw apo to internet apo to 10 epeisodio kai apo oti fainetai den argei kai h mera pou tha stamateisw na thn parakalouthw kai sth tv:mad:Kai den to lew giati me ekneurizoun oi epanalipseis...apla otan mou deixnoun ena kainourio epeisodio kathe 2-3 vdomades...e tote xanete h magia ths seiras kai to endiaferon gia thn ekseliksh ths:( !!!...Isws na perimenw to kalokairi na ta dw ola mazi!!!!

Ειναι εντελως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.Και σκεφτειτε οτι το λεω εγω που ειμαι απο τους πιο φανατικους υποστηρικτες και που αγωνιζομαι για το δικαιωμα τους να βαζουν επαναληψεις οποτε γουσταρουν.

Αλλά ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Και δεν ειναι απαραδεκτοι επειδη εβαλαν επαναληψη.Ειναι απαραδεκτοι επειδη δεν φροντισαν να μας ενημερωσουν απο το site του Mega και πιστευαμε οτι θα εχει καινουριο επεισοδιο.

Ειναι τρελο ξενερωμα να το μαθαινεις 4 ωρες πριν το επεισοδιο.Επρεπε να το ξερουμε τουλαχιστον 4 μερες πριν.

Το παραξηλωσανε και εχουν κουρασει πολυ κοσμο.

Το κανανε χειροτερα απο περυσι που τουλαχιστον υπηρχε η eurovision ως δικαιολογια.

Κανουνε τον κοσμο να μισησει την ελληνικη τηλεοραση.Γιατι αν πρεπει να γκαστρωθει ο κοσμος για να δει επιτελους το μοναδικο πραγμα που του αρεσει,τοτε αγανακτει.

Σε κακο θα τους βγει,γιατι ναι μεν η τηλεθεαση της σειρας παραμενει υψηλη,αλλά αν δεν υπηρχαν οι επαναληψεις,θα ηταν ακομη υψηλοτερη και θα ειχε σπασει καθε ρεκορ...

Ειναι εντελως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.Και σκεφτειτε οτι το λεω εγω που ειμαι απο τους πιο φανατικους υποστηρικτες και που αγωνιζομαι για το δικαιωμα τους να βαζουν επαναληψεις οποτε γουσταρουν.

Αλλά ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Και δεν ειναι απαραδεκτοι επειδη εβαλαν επαναληψη.Ειναι απαραδεκτοι επειδη δεν φροντισαν να μας ενημερωσουν απο το site του Mega και πιστευαμε οτι θα εχει καινουριο επεισοδιο.

Ειναι τρελο ξενερωμα να το μαθαινεις 4 ωρες πριν το επεισοδιο.Επρεπε να το ξερουμε τουλαχιστον 4 μερες πριν.

Το παραξηλωσανε και εχουν κουρασει πολυ κοσμο.

Το κανανε χειροτερα απο περυσι που τουλαχιστον υπηρχε η eurovision ως δικαιολογια.

Κανουνε τον κοσμο να μισησει την ελληνικη τηλεοραση.Γιατι αν πρεπει να γκαστρωθει ο κοσμος για να δει επιτελους το μοναδικο πραγμα που του αρεσει,τοτε αγανακτει.

Ε,δεν πανε στο διαολο?

Kala xalarwse ligo...den aksizei na ta perneis gia mia seira sthn tv...mporeis na kaneis auto pou tha ekane kathe aplos tiletheatis...apla alakse kanali kai perimene na deis ola ta epeisodia tou para5 to kalokairi se epanalipsi...e de nomizw kai tote na mas valoun epanalipsi panw sthn epanalispi:worry: :blink:

Αν το ηξερες 4 μερες πριν τι θα αλλαζε; Νομιζω υπερβαλλουμε με καποια πραγματα...Οκ σπαστικες οι επαναληψεις αλλα δεν θα μισησουμε και την τηλεοραση γι'αυτο...Χαλαρωσε...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Eχει δικιο ο lawfighter. Εκμεταλλεύονται τη δεσπόζουσα θέση που έχουν με το σκεπτικό ότι "τι σήμερα, τί αύριο, και επανάληψη να το βάλω θα χτυπήσω τρελλά νούμερα, οπότε βάζω το νέο την άλλη Δευτέρα και ασ' τους να βουρλίζονται"

ΚΡΙΜΑ!!!!

Ε άλλη μια επανάληψη. Απαράδεκτοι μεν στο Mega που τα έχουν κάνει ***τα με το πρόγραμμά τους, αλλά not much harm done.

θα τα δείξουν, μπορούν να κάνουν και αλλιώς; Εκτός και αν έχουμε κανένα συμβαν σε στυλ "τι ψυχη θα παραδόσεις μωρη"...

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Δεν θα ημουν προετοιμασμενος και ετσι δεν θα ξενερωνα.

Απο δω και μπρος να εισαι προετοιμασμενος για επαναληψη, οποτε οταν βαζει καινουργιο επεισοδιο να ενθουσιαζεσαι.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aχ ωραια, και δεν θα προλαβαινα να το δω!! Να τους δωσω λετε το προγραμμα μου εκει στο mega να κανονιζουν τις επαναληψεις;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Το κακο είναι πως δεν ενημερώνουν τον κόσμο....Πάντως κρίμα που θα έχει επανάληψη...Αν συνεχίσουν έτσι και με 14 επεισόδια ακόμη η σειρά θα αργήσει να τελειώσει.....Άσε που η τηλεθέασή της θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη...Κρίμα...

:yahoo: Yeees! Yeeeees!!! :D :up: Wooohooo!!!

Super duper cool!!! :rotfl: YEAH!!!

T-E-L-E-I-A!!!!Πάλι επανάληψη!!!:yahoo: :up: Μεγαλοφυιές! Υπέροχο! Marvelous! Fabulus!!!:lol: :lol: :lol: :p

(σπάω τη μονοτονία)

καλησπερα παιδια οτι και να λεμε παντως εχει δεν εχει επαναληψη σαν σειρα ειναι απιστευτη και οσο για το τι θα παιξει σημερα 2 ωρες εμειναν:D :p