Aeikinitos Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Πάρα πολύ καλό επεισόδιο, καλύτερο απ'το προηγούμενο. Ειδικά η Ντάλια κι η Φρίντα είχαν την τιμητική τους!!!! Αλλά ποιο είναι το μυστικό με την Αμαλία; Δε νομίζω να είναι φάντασμα αλλά σίγουρα κάτι το περίεργο έχει... Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 .Οταν δε λεει τπτ για την Αμαλλια ασπογοητευεστε οταν μας δινει στοιχεια γκρινιαζετε οτι ειναι προβλεψιμη η σειρα:p αμαααν:lol: Σωστη !!!:D Ετσι ακριβως ειναι! Συμφωνω 100% ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Σχετικά με τη θεωρία ότι η Αμαλία είναι άγγελος. Είναι μυστήριο αυτό με τη γραμμή στο βιβλίο των εισαγωγών, αλλά άγγελος και να τρομοκρατεί κόσμο χλωμό. (Και γιατί δεν το έκανε νωρίτερα; ) Γενικά φαίνεται να αναλαμβάνει περισσότερο δραστήριο ρόλο τελευταία, και όχι μόνο δίπλα στην πεντάδα... Επίσης αυτό που 5 ήταν οι bad guys και 5 οι good guys παραπέμπει κάτι σε δικαιοσύνη και ισορροπία του σύμπαντος ή μου φαίνεται; Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ρε παιδιά επειδή είμαι ψιλοάσχετος με το συγκεκριμένο topic η μαυρίλα στις απαντήσεις υπάρχει λόγος που γίνεται και από ποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εξηγείται στην ανακοίνωση που υπάρχει ως πρώτο θέμα στο παρόν υπο-forum. http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=46 Γίνεται σκόπιμα και με καλή πρόθεση... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εξηγείται στην ανακοίνωση που υπάρχει ως πρώτο θέμα στο παρόν υπο-forum. http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=46 Γίνεται σκόπιμα και με καλή πρόθεση... Οk σ΄ευχαριστώ για το κατατόπισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 εχει επιστημονικη φαντασια ή οχι το σηριαλ? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 εχει επιστημονικη φαντασια ή οχι το σηριαλ? Έλεος! Μία απλή εβδομαδιαία σειρά είναι! Και να δείτε ότι στο τέλος η ιστορία της Αμαλίας κάτι απλό ή σχετικά απλό πράγμα θα είναι. Δε θα δούμε φωτό από τη NASA... Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ωραιο επεισοδιο αλλα εμενα αντιθετα η εισαγωγη με εκνευρισε!Ακου εκει τον πετυχε στο τσουλουφι,ελεος δηλαδη.Η ολη σκηνη με το πεσιμο και το "Φωτη,φωτη μου,τον πετυχε...." του προηγουμενου επεισοδιου μου αρεσε και αν και "δραματικη" ηταν πετυχημενη.Οποτε περιμενα αναλογη συνεχεια(οτι τον πετυχε καπου ρε παιδι μου) και οχι να γινει αυτο που εγινε.Τεσπα,ωραιο επεισοδιο... Συμφωνώ. Νομίζω ήταν το χειρότερο σημείο στην ιστορία της σειράς. Είπαμε κωμωδία είναι και δικαιολογούνται μερικά πράγματα, αλλά οχι και τέτοια ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ :mad: Και η σκηνή στο τέλος που πέταξε το κινητό μου φάνηκε υπερβολική και ψιλοάκυρη. Αποτυχημένη απόπειρα δημιουργίας ατμόσφαιρας θρίλερ/αγωνίας/whatever. Το υπόλοιπό επεισόδιο ηταν οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Συμφωνώ. Νομίζω ήταν το χειρότερο σημείο στην ιστορία της σειράς. Είπαμε κωμωδία είναι και δικαιολογούνται μερικά πράγματα, αλλά οχι και τέτοια ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ :mad: Και η σκηνή στο τέλος που πέταξε το κινητό μου φάνηκε υπερβολική και ψιλοάκυρη. Αποτυχημένη απόπειρα δημιουργίας ατμόσφαιρας θρίλερ/αγωνίας/whatever. Το υπόλοιπό επεισόδιο ηταν οκ. Εμένα πάλι μου άρεσαν και οι 2 σκηνές :up: :up: Γούστα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Παντως πουθενα δε σας πιανει κανεις.Οταν δε λεει τπτ για την Αμαλλια ασπογοητευεστε οταν μας δινει στοιχεια γκρινιαζετε οτι ειναι προβλεψιμη η σειρα:p αμαααν:lol: Ετσι ειναι,οι μισοι θελουν αποκαλυψιες,οι αλλοι μισοι οχι.Οι μισοι θελουν γελιο,οι αλλοι μισοι δραμα. Δηλαδη ο Καπουτζιδης πρεπει να ειναι ο ιδιος ο Θεος και να γραφει 40000 επεισοδια κομμενα και ραμμενα στα μετρα του καθενος απο μας που τα βλεπουμε ολα ετοιμα και εχουμε απαιτησεις. Το επεισοδιο κορυφαιο.Βεβαια απο την φωτογραφια των 5 παλιων δεν καταλαβα ποιος ηταν ποιος. Ξερουμε παντως ηδη τους τρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ωραιο επεισοδιο αλλα εμενα αντιθετα η εισαγωγη με εκνευρισε!Ακου εκει τον πετυχε στο τσουλουφι,ελεος δηλαδη.Η ολη σκηνη με το πεσιμο και το "Φωτη,φωτη μου,τον πετυχε...." του προηγουμενου επεισοδιου μου αρεσε και αν και "δραματικη" ηταν πετυχημενη.Οποτε περιμενα αναλογη συνεχεια(οτι τον πετυχε καπου ρε παιδι μου) και οχι να γινει αυτο που εγινε.Τεσπα,ωραιο επεισοδιο... H σειρά είναι κωμική. Κ-ω-μ-ι-κ-ή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Υποθέτω ότι όπως ο Ανδρέας (ο "Κακός") είναι ο μυστικός "φύλακας-άγγελος" του Παυρινού, έτσι και η Αμαλία είναι ο μυστικός "φύλακας-άγγελος" των Πέντε. Το ότι λείπει η καταχώρηση, μάλλον έχει να κάνει με το ότι όπως ο Ανδρέας κλείνει τις "τρύπες" της υπόθεσης της Ελευθερίας, σβήνοντας τα στοιχεία που συνέδεαν τον Παυρινό (και τους άλλους), έτσι και η Αμαλία κλείνει τις τρύπες της δικιάς της υπόθεσης. Το σενάριο πάει να μας παραπλανήσει ότι υπάρχει κάτι μεταφυσικό πίσω από την υπόθεση της Αμαλίας, αλλά μάλλον θα εξηγήσει τα περισσότερα ο Καπουτζίδης στο τέλος (πχ η Αμαλία αντικατέστησε το βιβλίο), αφήνοντας τις συμπτώσεις ως ένα 'παιχνίδι της μοίρας'.. :) (πάντα προσωπικές εκτιμήσεις...) Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Σίγουρα πολλά πράγματα δείχνουν προβλέψιμα, αλλά πολλά μπορεί να είναι και πραπλανητικά; Αυτό κερδίζει και το ενδιαφέρον μας... ας το απολαύσουμε μέχρι το τέλος λοιπόν! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Υποθέτω ότι όπως ο Ανδρέας (ο "Κακός") είναι ο μυστικός "φύλακας-άγγελος" του Παυρινού, έτσι και η Αμαλία είναι ο μυστικός "φύλακας-άγγελος" των Πέντε. Το ότι λείπει η καταχώρηση, μάλλον έχει να κάνει με το ότι όπως ο Ανδρέας κλείνει τις "τρύπες" της υπόθεσης της Ελευθερίας, σβήνοντας τα στοιχεία που συνέδεαν τον Παυρινό (και τους άλλους), έτσι και η Αμαλία κλείνει τις τρύπες της δικιάς της υπόθεσης. Το σενάριο πάει να μας παραπλανήσει ότι υπάρχει κάτι μεταφυσικό πίσω από την υπόθεση της Αμαλίας, αλλά μάλλον θα εξηγήσει τα περισσότερα ο Καπουτζίδης στο τέλος (πχ η Αμαλία αντικατέστησε το βιβλίο), αφήνοντας τις συμπτώσεις ως ένα 'παιχνίδι της μοίρας'.. :) (πάντα προσωπικές εκτιμήσεις...) 1)Στο down town ρωτησαν τον Καπουτζιδη:"Θα αλλαζατε τον ρολο της Αμαλιας αφου λιγο-πολυ ολοι εχουν καταλαβει τι συμβαινει?" και απαντησε οτι εχει μπει στον πειρασμο αλλά δεν θα το κανει.Αρα,αυτο που υποπτευομαστε,ειναι και η αληθεια. 2)Αφου ειναι αστυνομικινα,τοτε γιατι βρεθηκε ξαφνικα μπροστα στη νοσοκομα?Πως ξεφυτρωσε εκει?Πως ηξερε οτι την εψαχνε? 3)Αφου ειναι αστυνομικινα,τοτε γιατι η νοσοκομα τρομοκρατηθηκε και ειπε με βεβαιοτητα στον κακο:"Δεν θα τα καταφερεις ο,τι και να κανεις" 4)Αν δεν ειναι φαντασμα πως καταφερε και παραποιησε τα στοιχεια της στον καταλογο?Και μαλιστα δεν τα παραποιησε!Ειναι σαν να μην γραφτηκε ποτέ ειπε.Δηλαδη εμεινε κενη μια γραμμη και απο κατω συνεχιζοταν καονικα τα ονοματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 1)Στο down town ρωτησαν τον Καπουτζιδη:"Θα αλλαζατε τον ρολο της Αμαλιας αφου λιγο-πολυ ολοι εχουν καταλαβει τι συμβαινει?" και απαντησε οτι εχει μπει στον πειρασμο αλλά δεν θα το κανει.Αρα,αυτο που υποπτευομαστε,ειναι και η αληθεια. Πρέπει σώνει και καλά να είναι μεταφυσικός 'αγγελος'; ;) Καλά, δεν με πείθει και πολύ αυτό το επιχείρημα... 2)Αφου ειναι αστυνομικινα,τοτε γιατι βρεθηκε ξαφνικα μπροστα στη νοσοκομα?Πως ξεφυτρωσε εκει?Πως ηξερε οτι την εψαχνε? Πιθανότατα είναι ιδιωτικός αστυνομικός που ψάχνει είτε αυτοβούλως (λόγω προσωπικής ανάμιξης κάποιου συγγενικού προσώπου) είτε μισθοφόρος (την προσέλαβε κάποιος). Προφανώς, έχει πολύ καλές άκρες στο νοσοκομείο (μιας και κατάφερε - λέμε τώρα - να αντικαταστήσει το βιβλίο), οι οποίες και την ειδοποίησαν ότι την ψάχνουν. 3)Αφου ειναι αστυνομικινα,τοτε γιατι η νοσοκομα τρομοκρατηθηκε και ειπε με βεβαιοτητα στον κακο:"Δεν θα τα καταφερεις ο,τι και να κανεις" Ίσως αυτός που κρύβεται πίσω από την Αμαλία να είναι εξίσου ισχυρός με τον Παυρινό. Ίσως να την τρόμαξε με όλες τις λεπτομέρειες που ήξερε. Άλλωστε, όπως είπαμε, θέλουμε να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα μεταφυσικού :) 4)Αν δεν ειναι φαντασμα πως καταφερε και παραποιησε τα στοιχεια της στον καταλογο?Και μαλιστα δεν τα παραποιησε!Ειναι σαν να μην γραφτηκε ποτέ ειπε.Δηλαδη εμεινε κενη μια γραμμη και απο κατω συνεχιζοταν καονικα τα ονοματα! Αν αντικαταστάθηκε το βιβλίο, τότε, πράγματι, δεν γράφτηκε ποτέ :P Και πάλι λέω ότι είναι προσωπικές εκτιμήσεις... Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ε οχι δε νομιζω,ποιος να ειδοποιησει οτι καποιος ψαχνει?Δηλαδη αρχισε να διαλαλαει η νοσοκομα οτι "ψαχνω ενα μυστικο" και ειδοποιησαν την Αμαλια μεσα στη νυχτα και πηγε εκει? Και αν ηταν ετσι,θα το εσβηνε με μπλανκο ή με γομα!Δεν θα το εκανε αορατο!!!Απο που κι ως που εγινε αορατο το ονομα της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 To tsouloufi me tin sfaira itan ola ta lefta! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Εμένα μου άρεσε το flash back σ'ελληνική ταινία και μάλιστα ασπρόμαυρη! Πολύ γέλιο...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Άμα η Αμαλία είναι πνεύμα (τεχνικά δεν είναι φάντασμα) τότε το μόνο που μένει να κάνουν οι κακοί είναι ένας καλός εξορκισμός και τέρμα τα προβλήματα τους! :) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reth Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Μανταλένα !;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaveiros Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Άθλιο επεισόδιο.:( Το χειρότερο της σειράς ( :mad: ως τώρα τουλάχιστον). Μηδενικό χιούμορ και προσπάθεια δημιουργίας ατμόσφαιρας με ατάκες του στιλ "το παρελθον δεν θάβεται" ... κρίμα. Φάνηκε για μια ακόμη φορά ότι ήταν σειρά φτιαγμένη για μια χρονιά και όσο και να την τραβήξουν την ιστορία δεν "περπατάει". Πλέον "μπάζει" από παντού..........:!: Παράθεση If you can't change the world, change yourself, but if you can't change yourself then change the world Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Άθλιο επεισόδιο.:( Το χειρότερο της σειράς ( :mad: ως τώρα τουλάχιστον). Μηδενικό χιούμορ και προσπάθεια δημιουργίας ατμόσφαιρας με ατάκες του στιλ "το παρελθον δεν θάβεται" ... κρίμα. Φάνηκε για μια ακόμη φορά ότι ήταν σειρά φτιαγμένη για μια χρονιά και όσο και να την τραβήξουν την ιστορία δεν "περπατάει". Πλέον "μπάζει" από παντού..........:!: και γιατί την βλέπεις? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaveiros Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 :blink: Γιατί να μη τη βλέπω; Μήπως να μην την κρίνω κιόλας;:blink: :X Παράθεση If you can't change the world, change yourself, but if you can't change yourself then change the world Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinistro Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Και γιατί τη βλέπεις; Το ότι βλέπω μια σειρά δε σημαίνει και οτι λατρεύω απεριόριστα κάθε, μα κάθε μια στιγμή της. Όπως όλα τα πράγματα, θα έχει δυνατά και αδύνατα σημεία. Δηλαδή υπάρχουν μόνο δύο ακραίες θέσεις: α) Βλέπω Παρά Πέντε και το λατρεύω 100% και β) Δε βλέπω Παρά Πέντε και βγάζω σπυριά μόνο που το ακούω; Λοιπόν, εγώ βλέπω Παρά Πέντε και στην πλειοψηφία του μου αρέσει πολύ αλλά ναι, όσο ενδιαφέρουσα τεχνική και να είναι η αποφόρτιση μιας δραματικής σκηνής με μια κωμική εναλλαγή, νομίζω οτι η σκηνή με το πυροβολημένο τσουλούφι, έτσι όπως σκηνοθετήθηκε, ήταν μάλλον άτοπη. Από την άλλη, το πέταγμα του κινητού από το παράθυρο δε με πείραξε. Η όλη σκηνή υπογράμμισε το πόσο ακραία μεταστροφή προκάλεσε η Αμαλία. Η σκηνή με το γάμο μου άρεσε κυρίως εκεί που μίλησαν οι άλλοι τέσσερις, "σπάζοντας" τον τέταρτο τοίχο (μην παίζοντας δηλαδή το ρόλο τους στη φαντασία). Άλλο καλό κομμάτι ήταν εκεί που ο Φώτης σταμάτησε τη μουσική (...δε μ'αφήνει ο μπαμπάς μου να έρθω...) και μετά την ξαναξεκίνησε (...αλλά θα πάω!). Εν τω μεταξύ από εκεί που είχαμε απλώς αόριστα στοιχεία οτι κάτι περίεργο τρέχει με την Α., πάμε γραμμή προς ένα συμπέρασμα. Ίσως να έχω γίνει παρανοϊκός της λεπτομέρειας, αλλά διαφορετικά δε νομίζω οτι η νοσοκόμα θα τόνιζε πως πηγαίνει εκκλησία τις Κυριακές, ούτε θα είχαμε ατάκες "ούγκα-μπούγκα" όπως ":blink: σαν να μη γράφτηκε ποτέ" και "το παρελθόν δε θάβεται (νταν-νταν-ΝΤΑΑΑΝ)". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts