Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοούσα οτι αν κάποιος έχει πάρει απόφαση να υποστηρίξει μια θεωρία, μπορεί να προβάλει κάθε είδους επιχειρήματα, ακόμη και αν αυτά ενίοτε δεν είναι και τόσο στέρεα.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι εγιναν οι δυο μεγαλες αποκαλυψεις;;;

ραδιο αρβυλαααααααααααααααααααααααααααααα

χαχαχαχα

Οχι τιποτα αλλο δηλαδη,αλλά για να σου κοπει το γελιο αποτομα :)

Κατεβασε την λοιπον,κοιτα προσεκτικα πανω δεξια στα κοκκινα γραμματα και μετα ας κατηγορησεις για ραδιο-αρβυλα!

http://img152.imageshack.us/img152/2584/ppente2un6.th.jpg

Σύμφωνα με την συνέντευξη του Καπουντζίδη, ποιό είναι το στοιχείο που δίνει η Αμαλία στο τέλος του επεισοδίου και που όποιος παρατηρητικός τηλεθεατής το "πιάσει" θα καταλάβει πολλά από το φινάλε;:confused:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Ίσως η θλίψη στο βλέμμα της όταν μιλάει για τους "4 και όχι 5" στο φινάλε...

(Εκτός από τον Καπού) ποιός ξέρει;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Και μόνο που μας έδωσε τροφή για σκέψη [και σε μερικούς για προβληματισμό]-έστω και τέτοιου είδους- φτάνει και περισσεύει παιδιά.Ποιό άλλο ελληνικό σήριαλ το έχει κάνει σ'αυτό το βαθμό..;

Εντάξει,τώρα αυτά περί ράδιο-αρβύλα μπορεί να είναι ενοχλητικά για μας,αλλά είναι μέρος του τηλεοπτικού ανταγωνισμού,που είναι καθ'όλα θεμιτός.Ισα ίσα κιόλας.Άν δεν το 'λεγε,πως θα έκανε το promotion για τη νεα σαιζόν;

den einai omws ligo koufo na einai aggelos h amalia afou exei systh8ei ws eggonh mias geitonisas tou Spyrou, meta sto nosokomeio milage me mia filh ths sto kinhto kai sto teleutaio episodeio tou 1ou kyklou ta eixe xalasei me to baggelh tou boulkanizater?!
[sIGPIC][/sIGPIC]

...Και όλα αυτά θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι ψέματα (ιδιαίτερα αφού δεν έχουμε δει ποτέ την Αμαλία με τη "γιαγιά" της μαζί και εχτές που τη ρώτησαν για τη γιαγιά της κόμπιασε)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Γιατι έχω την εντύπωση ότι η αποφοιτηση του Σπύρου έγινε μετα την επιστροφή των 4 ή 5 απο την Μύκονο?

Αν δεν κανω λάθος μπορει να προηγήθηκε στην προβολή η αποφοιτηση αλλά η Αμαλία προς το τέλος ειπε ας δουμε τωρα πως περασαν το καλοκαιρι οι ήρωες μας. Μου δόθηκε η αισθηση ότι

ο,τι κ αν παρακολουθήσουμε αυτη τη χρονια θα είναι η διάρκεια του καλοκαιριού και οτι πάλι θα τελειώσει με τις Εκλογές του Οκτωβρίου όπως και η περσυνή σεζόν. Αρα αν συνδέσουμε το τι μας έδειξε οτι εκανε ο καθένας απο τους ήρωες στο τελευταίο επεισόδιο μπορεί να ανακαλύψουμε ποιος θα είναι αυτός/ή που θα λειπει ή που δεν θα επιστρεψει απο την Μύκονο.

Έτσι κατάλαβα κι εγώ.

Εξάλλου ορκομωσίες γίνονται και το Σεπτέμβρη σε μερικά πανεπιστήμια.

τι εγιναν οι δυο μεγαλες αποκαλυψεις;;;

ραδιο αρβυλαααααααααααααααααααααααααααααα

χαχαχαχα

Κατα τη γνώμη μου, οι δύο αποκαλύψεις είναι οι εξής:

1. Αφηγήτρια = Αμαλία (και εδώ ίσως ταιριάζει αυτό που είπε ο Γ. Καπουτζίδης σχετικά με την παρατηρητικότητα).

2. Οι 5 θα μείνουν 4.

Και οι 2 αποκαλύψεις έγιναν τα τελευταία λεπτά όταν μιλούσε η αφηγήτρια που για 1η φορά την βλέπουμε και δεν την ακούμε μόνο. :)

Αν προσέξατε, το «Να σας αποκαλύψω ποια είμαι» το είπε 2 φορές. Μία με κανονική και μία με την «Αμαλίστικη» προφορά... :p

Η Αμαλία λοιπόν, ίσως να έχει έναν ρόλο σαν της τύπισσας στις «7 θανάσιμες πεθερές», κάτι σαν αφηγήτρια.

Είναι η αφηγήτρια δηλαδή, μόνο που ο ρόλος της είναι αλληλεπιδρών και βοηθά την πλοκή της σειράς όπου και όταν χρειάζεται σαν «από μηχανής θεός» (νομίζω πως έτσι την είχε χαρακτηρίσει παλιότερα ο Γ. Καπουτζίδης). :)

Γιατι έχω την εντύπωση ότι η αποφοιτηση του Σπύρου έγινε μετα την επιστροφή των 4 ή 5 απο την Μύκονο?

Αν δεν κανω λάθος μπορει να προηγήθηκε στην προβολή η αποφοιτηση αλλά η Αμαλία προς το τέλος ειπε ας δουμε τωρα πως περασαν το καλοκαιρι οι ήρωες μας. Μου δόθηκε η αισθηση ότι

ο,τι κ αν παρακολουθήσουμε αυτη τη χρονια θα είναι η διάρκεια του καλοκαιριού και οτι πάλι θα τελειώσει με τις Εκλογές του Οκτωβρίου όπως και η περσυνή σεζόν. Αρα αν συνδέσουμε το τι μας έδειξε οτι εκανε ο καθένας απο τους ήρωες στο τελευταίο επεισόδιο μπορεί να ανακαλύψουμε ποιος θα είναι αυτός/ή που θα λειπει ή που δεν θα επιστρεψει απο την Μύκονο.

Με μπέρδεψες βρε... :p

Οι εκλογές δεν έχουν γίνει ήδη;

Δεν είναι δυνατόν τους επόμενους 8 μήνες να βλέπουμε τι έγινε στους 3 μήνες.

Άλλωστε όπως είπαν και οι συντελεστές, στην Μύκονο θα είναι μόνο για ένα επεισόδιο. Άντε και για τα πρώτα λεπτά του επόμενου...

Destiny found.

Με μπέρδεψες βρε... :p

Οι εκλογές δεν έχουν γίνει ήδη;

Μαλλον θα εννοει τις δημοτικες και νομαρχικακες εκλογες που εχουμε σε 14 μερες!

Παντως αστεια ηταν και η σκηνη με τις μεταμφιεσεις της Αγγελας!Μου θυμισε το καλοκαιρι του 2002 που τα καναλια μας επρηζαν με τις μεταμφιεσεις του Κουφοντινα ο οποιος πηγε και παραδοθηκε χαλαρος και χωρις μεταμφιεσεις!

Αν και ειναι λιγο υπερβολικο το οτι ασχολουνται τα καναλια με την Αγγελα και τη διπλη αυτη δολοφονια τοσους μηνες μετα.

Μαλλον θα εννοει τις δημοτικες και νομαρχικακες εκλογες που εχουμε σε 14 μερες!

Και τί σχέση έχουν αυτές με τη σειρά; :)

Να σου θυμήσω τη (Σκα)Τούλα;:p

Ναι, ναι! :p

Μόλις αυτήν έβλεπα και το θυμήθικα. :lol: :p

Ο άτιμος ο Καπού μέχρι και align left έκανε το «Τούλα» για να χωρέσει το «σκα» μπροστά... :lol: :lol: :lol:

Ναι, ναι! :p

Μόλις αυτήν έβλεπα και το θυμήθικα. :lol: :p

Ο άτιμος ο Καπού μέχρι και align left έκανε το «Τούλα» για να χωρέσει το «σκα» μπροστά... :lol: :lol: :lol:

Ακόμα το θυμάμαι και γελάω. Χθές είχα λιώσει.

Ζούμπι: Το δρόμο σου να τον βάλεις εκεί που δε βλέπει ο ήλιος. (:lol: :lol: ) Πάρε κι αυτό. Δε θα το χρειαστώ άλλο.

Και γυρνάει και βλέπει το ΣΚΑΤούλα Τοκαλίδου (:lol: :lol: )

ΤΟ γέλιο.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Εγω δεν εχω καταλαβει... και καλα σε ποιο σημειο ειναι η πενταδα τωρα ως προς το κυνηγι των ενοχων? Ποιον ψαχνουν τωρα και ποιος ειναι ο επομενος στοχος τους? Στη Μυκονο τι πανε να κανουν ?

Εγω δεν εχω καταλαβει... και καλα σε ποιο σημειο ειναι η πενταδα τωρα ως προς το κυνηγι των ενοχων? Ποιον ψαχνουν τωρα και ποιος ειναι ο επομενος στοχος τους? Στη Μυκονο τι πανε να κανουν ?

Διακοπές :p

Ειλικρινα, ο Καπού έχει μπερδέψει τα μπούτια του. Αν υπάρχει ένας που να ξέρει ποιον πάνε να βρούνε και τι σχέση έχει με αυτό που ψάχνουν κερδίζει λεμονόκουπα :D

Destiny found.

Στη Μύκονο βρηκαν γιο δημοσιογράφου, ο οποίος (δημοσιογράφος) ασχολήθηκε με την υπόθεση του ατυχήματος και έχωσε τη μύτη του περισσότερο απο όσο έπρεπε και οταν τα πε έξω απο τα δόντια απολύθηκε... ή τον εξαφάνισαν (απο την εφημεριδα τουλάχιστο).

Αυτό κατάλαβα εγώ (μπορεί και λάθος) απο τη λίγη προσοχή που έδωσα στο σενάριο.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Βρε παιδιά, είπαν ποιός είναι ο Παύλος. Ήταν δημοσιογράφος σε μια εφημερίδα την εποχή του φόνου και ο μόνος που αμφισβήτησε τα στοιχεία που καταδίκαζαν τον Βενετόπουλο. Και απ'ότι φαίνεται, τον απόλυσαν από την εφημερίδα αφού έγραψε αυτό το άρθρο (μάλλον με δάκτυλο του Παυρινού). Τώρα η πεντάδα πάει Μύκονο γιατί βρήκαν ότι εκεί μένει ένας με το ίδιο επίθετο με τον Παύλο και με πατρώνυμο "Παύλος", άρα μάλλον ο γιός του.

Ο Βενετοπουλος στις τελευταιες του λεξεις πριν τον σκοτωσουν αρχισε να λεει για τον "Παυλο"... που "μονο αυτος μπορει να σας βοηθησει".. και μετα σκοτωθηκε ...

Αλλα δεν επιασα πως ταυτισαν αυτον τον αγνωστο με τον δημοσιογραφο που λετε...

Αλλα δεν επιασα πως ταυτισαν αυτον τον αγνωστο με τον δημοσιογραφο που λετε...

Είδαν στις εφημερίδες της εποχής ότι ένας δημοσιογράφος με όνομα Παύλος ήταν ο μόνος που έγραφε υπέρ του Βενετόπουλου οπότε το υπέθεσαν ότι θα είναι αυτός. Το είπε καθαρά ο Φώτης στο χθεσινό επεισόδιο.