shaggy Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Πολύ καλό επεισόδιο από την αρχή μέχρι το τέλος, ώσπου στο τέλος πραγματικά απογειώθηκε! Τρελό γέλιο η Θεοπούλα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Aν αρνηθουμε τις εκδοχες που δωσατε για την Αμαλια, θα μπορουσαμε να πουμε οτι η Αμαλια ειναι ο φυλακας αγγελος των 5. :happy: Αβυσσος η ψυχη του Καπουτζιδη... :lol: :p Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Γειά σου ρε lawfighter με τις μεγάλες δηλώσεις!:lol: Εγώ προτείνω όποιος δεν του αρέσει το π5 εξορία στη Μακρόνησο με μονη συντροφιά μια τηλεόραση που παίζει όλη τη μέρα τους"Βαρβάτους" ή το "Ερωτας με επιδότηση ΟΓΑ" ή (για τα πιο κακά παιδάκια) τη "Λίμνη των Στεναγμών"(αν κ αυτό έβγαζε γέλιο τώρα που το θυμάμαι):p Άσχετο, μήπως ξέρει κανένας αν ο μονόλογος της γιαγιάς-Ντάλιας είναι από κάποιο θεατρικό ή μυθιστόρημα;κι εγώ το είχα απορία μέχρι που κάποιος είπε ότι είναι από τα "Κόκκινα Φανάρια"...η γιαγια λέει ήταν η καθαρίστρια του οικου ανοχής or something [αυριο θα κάνω edit να σας πω από που είναι κ ο μονόλογος της Ντάλιας - Αμερικάνας στο αστυνομικό τμήμα γιατί μου χει κολλήσει να το βρω αλλά δν έχω προλάβει να ψάξω...:O ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mini_fan Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Παντως κατι που παρατηρησα βλεποντας το τελος, ειναι μια ενταση που εχει η φωνη του Σπυρου μετα την απειλη του Πολιτη. Του εξιστορει τι ειπωθηκε στο γηροκομειο με μια ενταση, σα να λεει "Ασε ρε μπαγλαμα που θα με απειλησεις κιόλας." Εμενα εκει μου αρεσε, μιας και ο Παυρινος εχει παρει ψηλα τον αμανε. Ετσι οι 5 δειχνουν οτι δεν μασανε. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaragda_thess Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Αφου την ελεγαν Ελπιδα και οχι Αμαλια. Ισως η Αμαλια να σχετιζεται καπως με καποιον απο τους αλλους δυο ή με το αεροπορικο! Aν αρνηθουμε τις εκδοχες που δωσατε για την Αμαλια, θα μπορουσαμε να πουμε οτι η Αμαλια ειναι ο φυλακας αγγελος των 5. :happy: Αβυσσος η ψυχη του Καπουτζιδη... :lol: :p Lawfighter, αν η Αμαλία είναι όντως φύλακας άγγελος των πέντε όπως ανέφερε ο eatmydust, κάτι υπερφυσικό μπορεί να συμβαίνει. Μπορεί και όχι, αλλά δεν αποκλείεται. Αν όντως υπάρχει κάτι μεταφυσικό στην Αμαλία, θα μπορούσε να είναι η μετεμψύχωση κάποιου που σχετιζόταν με οποιοδήποτε κομμάτι της ιστορίας. Τόσοι και τόσοι το σκέφτηκαν μέχρι τώρα, σωστά; Αν λοιπόν είναι μετεμψύχωση, δεν είναι απαραίτητο να έχει το κανονικό της όνομα. Λογικά θα το είχε αλλάξει για να μην καταλάβουμε από την αρχή περί τίνος επρόκειτο. Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, αν δεν τρέχει τίποτα περίεργο με την Αμαλία. Απλά ήθελα να τονίσω πως σε μια τέτοια σειρά με τέτοια πλοκή, που καταλήγουμε να γράφουμε ολόκληρες θεωρίες όσον αφορά τα επόμενα επεισόδια, το να αποκλείσουμε μερικές πιθανότητες επειδή το όνομα δεν ταιριάζει δεν είναι αρκετό. Όσον αφορά το επεισόδιο τώρα (το τελείωσα πριν λίγο), ήταν όντως χάλια στην αρχή. Ίσως όχι τόσο άσχημο αλλά δεν είχε τη δράση που θα περιμέναμε να έχει μετά από το χαλαρωτικό επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας (διότι κάναμε κι εμείς ένα διάλειμμα από την αγωνία με το γάμο). Για το τέλος όμως θα συμφωνήσω με όλους, ήταν υπέροχο. Τώρα έχει αγωνία μέχρι το επόμενο. Να ρωτήσω όμως, η δολοφονία της Ελπίδας Πολίτη δεν έχει παραγραφεί, έτσι; Άρα θα μπορούσαν να πιάσουν τον Πολίτη για φόνο αν βρουν το πτώμα της, σωστά; Παράθεση "Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away in the wind of change" -Scorpions, Wind of Change [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaveiros Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 μπορει να ειχε η γυναικα του πολιτη δυο ονοματα, ελπιδα-αμαλια! χαχαχαχα τελικα το επεισοδιο ηταν ΜΑΠΑ μεχρι το τελευταιο διαφημιστικο διαλειμμα, κ πολυ καλο σε σεναριο στο τελος. Συμφωνώ.. η ιστορία δεν είναι για τόσα πολλά επεισόδια οπότε λογικά σε αυτό το επίπεδο θα συνεχίσει: 75% ΜΑΠΑ και 25% εξέλιξη της υπόθεσης, σε κάθε επεισόδιο. Άποψή μου φυσικά :ninja: (ελπίζω να μην προκαλέσω νέα θύελλα διαμαρτυριών από τους "πραγματικούς φαν(ς)" της σειράς - χαλαρώστε παιδιά :lol: :lol: ) Παράθεση If you can't change the world, change yourself, but if you can't change yourself then change the world Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Πάντως απ΄ότι ειδα πλέον στο site του mega άλλαξε το πρόγραμμα για τις 15/12 και έχει πλέον παρά πέντε 21.00-22.30 με ένα λίγο μεγαλύτερο εορταστικό επεισόδειο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinistro Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 ...ή τηλεταινία που ανακεφαλαιώνει τα πρώτα δέκα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Πάντως απ΄ότι ειδα πλέον στο site του mega άλλαξε το πρόγραμμα για τις 15/12 και έχει πλέον παρά πέντε 21.00-22.30 με ένα λίγο μεγαλύτερο εορταστικό επεισόδειο 15/12 den einai auth th Parakeuh ?! Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Πάντως απ΄ότι ειδα πλέον στο site του mega άλλαξε το πρόγραμμα για τις 15/12 και έχει πλέον παρά πέντε 21.00-22.30 με ένα λίγο μεγαλύτερο εορταστικό επεισόδειο stis 25/12 exei para5 apo tis 21 mexri tis 22.30 kai einai to diplo epeisodio pou eikazetai..opote 8a exoume xristougenna me gelio kai anatropes ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinistro Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Λοιπόν, ας το αναλύσω: Το βράδυ των Χριστουγέννων τα ελληνικά κανάλια από "φρέσκο" υλικό προβάλλουν μόνο εκπομπές-γλεντια όπως της Σεμίνας, του Παπαδόπουλου και του Παυλόπουλου. Ο λόγος είναι απλός: για να φέρουν τη γιορτή στο σαλόνι όσων δεν έχουν βγει από το σπίτι. Καινούριο επεισόδιο από τρέχουσα σειρά δεν έχω δει να προβάλλεται ποτέ, και νομίζω οτι ξέρω γιατί. Το Παρά Πέντε πείτε οτι το βλέπουν κάθε Δευτέρα βράδυ π.χ. 2.000.000 τηλεθεατές (είπα π.χ., δε θέλω διορθώσεις με νούμερα) και το κανάλι βγάζει ένα άλφα κέρδος σε σχέση με τα έξοδα του επεισοδίου. Το βράδυ των Χριστουγέννων όμως, δεν υπάρχει καμία περίπτωση ΟΛΟΙ όσοι βλέπουν τακτικά το Παρά Πέντε να καθίσουν να το δουν. Θα υπάρχουν οπωσδήποτε κάποιες απώλειες - πείτε οτι τελικά το βλέπουν π.χ. (Π.Χ.) οι μισοί. Ταυτόχρονα όμως το κόστος έχει αυξηθεί, καθώς πρόκειται για επεισόδιο με μεγαλύτερη διάρκεια απ' οτι συνήθως. Άρα το κανάλι θα είχε τελικά μεγαλύτερα έξοδα και μικρότερα έσοδα απ' οτι συνήθως. Αν όμως έδειχνε τηλεταινία από τα προηγούμενα επεισόδια, τι θα συνέβαινε; Τα έξοδα θα ήταν πενιχρά (ένα σκέτο μονταζ σε υλικό που προϋπάρχει) και εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατών θα καθίσουν να το δουν. Τι από τα δύο σας φαίνεται πιθανότερο; Δυστυχώς, αυτό που θέλουμε δεν είναι πάντα και αυτό που συμβαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 egw pali pisteyw pti logo ths wras pou oi perissoteroi 8a eimaste spiti prospathwtas na xonepsoume apo to meshmeriano tsibousi 8a exei e3isou terastia aphxhsh!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Στις 25/12 δεν νομίζω να βάλει καινούργιο επεισόδιο! Δεν είναι τόσο ηλίθιοι στο MEGA (θέλω να πιστεύω δηλαδή...) για να βάλουν χρονιάρα μέρα καινούργιο και μάλιστα διπλό επεισόδιο! Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Πάντως απ΄ότι ειδα πλέον στο site του mega άλλαξε το πρόγραμμα για τις 15/12 και έχει πλέον παρά πέντε 21.00-22.30 με ένα λίγο μεγαλύτερο εορταστικό επεισόδειο 25-12 εννοούσα, το ίδιο το mega έχει ανακοινώσει άλλωστε ότι θα υπάρχει special επεισόδιο παρά πέντε και για να άλλαξε το πρόγραμμα για εκεινη τη μέρα και να έβαλε μεγαλύτερη διάρκεια πιστεύω να μη μας απογοητεύσει... ΥΓ: Το mega πάντως μας εχει συνηθίσει σε εορταστικά επεισόδια σειρών και παλιότερα και φέτος που ανταγωνισμός χτυπάει κόκκινο ίσως να παίξει το γερό του χαρτί. Παίζει και ο αντ1 να προγραμματίζει κανένα super deal απέναντι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Γειά σου ρε lawfighter με τις μεγάλες δηλώσεις!:lol: Εγώ προτείνω όποιος δεν του αρέσει το π5 εξορία στη Μακρόνησο με μονη συντροφιά μια τηλεόραση που παίζει όλη τη μέρα τους"Βαρβάτους" ή το "Ερωτας με επιδότηση ΟΓΑ" ή (για τα πιο κακά παιδάκια) τη "Λίμνη των Στεναγμών"(αν κ αυτό έβγαζε γέλιο τώρα που το θυμάμαι):p κι εγώ το είχα απορία μέχρι που κάποιος είπε ότι είναι από τα "Κόκκινα Φανάρια"...η γιαγια λέει ήταν η καθαρίστρια του οικου ανοχής or something [αυριο θα κάνω edit να σας πω από που είναι κ ο μονόλογος της Ντάλιας - Αμερικάνας στο αστυνομικό τμήμα γιατί μου χει κολλήσει να το βρω αλλά δν έχω προλάβει να ψάξω...:O ] Πωπω η παρακμη η ιδια ειναι οι Βαρβατοι και ο Ερωτας με επιδοτηση ΟΓΑ. :X Ο μονολογος της Νταλιας οντως εχει στοιχεια απο αυτα που ελεγε η καθαριστρια στον οικο ανοχης στα Κοκκινα Φαναρια, το παρατηρησα κι εγω. Ειδικα στην εμμονη με την παραγκουλα. Η Καρυδη παντως ειχε τρελο γελιο σ’εκεινο το σημειο. :lol: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 οι βαρβατοι δεν μου αρεσουν καθολου ο ερωτας με επιδοτηση μου αρεσει λογω ηθοποιων κι γιατι θυμιζει χωριο.'Ο καπουτζιδης εδωσε μια ενδιαφερουσα συνεντευξη που απαντα σε πολλα σχολια εδω μεσα που λενε οτι θαμπωθηκε απο τα λεφτα κι γραφει για να γεμισει το χαρτι.Ουτε να μας διαβαζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. December 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Το μόνο που με τρομάζει με τα εορταστικά επεισόδια είναι μην τυχόν έχει καμιά μονόωρη σκηνή από εκείνες του τύπου "Στην Υγειά Μας" που μαζεύονται όλοι δίπλα στο έλατο, φέρνουν και κανέναν τραγουδιστή και αρχίσουν να τραγουδούν και να χορεύουν λαϊκά. Δυστυχώς τέτοια εορταστικά επεισόδια μου σπάνε τα νεύρα. Με άλλα λόγια θέλω να δω την εξέλιξη του σήριαλ και όχι τη Θεοπούλα, τον Αλέξη, τη Μαρθαρίτσα, τη Φρίντα και γκεστ σταρ την Κουταλίδου να τραγουδούν μαζί το "Πάει ο Παλιός ο Χρόνος" δίπλα από ένα έλατο. Πολύ επιτηδευμένο και ξεπερασμένο μου φαίνεται. (Αντιθέτως το περυσινό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο -που δεν ήταν και "εορταστικό" υπό την παραπάνω έννοια- το βρήκα πολύ συγκινητικό, ειδικά εκεί που έπαιζε το Foolish Games) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Θέλεις να δεις την εξέλιξη της σειράς χριστουγεννιάτικα; Πέρισυ τι είχε δείξει τα Χριστούγεννα γιατί δεν θυμάμαι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. December 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Είχαν ανακαλύψει ότι οι συγγενείς βρίσκονταν στο αεροπλάνο που έπεσε και αποφάσισαν να μην ξαναδούν ο ένας τον άλλο. Μετά δείχνει πώς συνέχισε ο καθένας τη ζωή του, μόνος του, και στο τέλος το πώς συναντήθηκαν στο στούντιο του Τηλέ-Βόα με τον ερχομό του Νέου Έτους. Το συγκεκριμένο επεισόδιο το είχα βρει πολύ συγκινητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinistro Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Θέλεις να δεις την εξέλιξη της σειράς χριστουγεννιάτικα; Πέρισυ τι είχε δείξει τα Χριστούγεννα γιατί δεν θυμάμαι; Είχαν ανακαλύψει ότι οι συγγενείς βρίσκονταν στο αεροπλάνο που έπεσε και... Μου φαίνεται οτι ο aimilios αλλού το πάει, αν και μπορεί να κάνω λάθος. Μου φαίνεται οτι μας θυμίζει πως πέρισυ τα Χριστούγεννα (δηλαδή Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2005) δεν είχε δείξει καινούριο επεισόδιο. Το επεισόδιο που περιγράφει ο castrato έχει μεν Χριστουγεννιάτικο θέμα, αλλά είχε προβληθεί 19 Δεκεμβρίου, και μετά το επόμενο το είχαμε δει 23 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την ελληνική Wikipedia. Εν τω μεταξύ, φαίνεται κανενός άλλου περίεργο που το mega δεν έχει βάλει ακόμη την περίληψη του επόμενου επεισοδίου στην ιστοσελίδα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 ΥΓ: Το mega πάντως μας εχει συνηθίσει σε εορταστικά επεισόδια σειρών και παλιότερα και φέτος που ανταγωνισμός χτυπάει κόκκινο ίσως να παίξει το γερό του χαρτί. Παίζει και ο αντ1 να προγραμματίζει κανένα super deal απέναντι Λες και το ήξερα τελικά, ο Αντ1 ακυρώνει το σόου που είχε ετοιμάσει με τη Στεφανίδου για τα Χριστούγεννα και θα χτυπήσει με 3 deal και τις τρεις ημέρες των Χριστογέννων. Μάλιστα ανήμερα τα Χριστούγεννα το deal θα χτυπήσει με παίκτες ηθοποιούς από σειρές του αντ1, ανάμεσα στους οποίους και η γυναίκα του Φερεντίνου. Πιστεύω το mega να μη κάνει πίσω και να παίξει παρά πέντε. Θα έχει ενδιαφέρον η μεταξύ τους σύγκρουση Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Μου φαίνεται οτι ο aimilios αλλού το πάει, αν και μπορεί να κάνω λάθος. Μου φαίνεται οτι μας θυμίζει πως πέρισυ τα Χριστούγεννα (δηλαδή Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2005) δεν είχε δείξει καινούριο επεισόδιο. Το επεισόδιο που περιγράφει ο castrato έχει μεν Χριστουγεννιάτικο θέμα, αλλά είχε προβληθεί 19 Δεκεμβρίου, και μετά το επόμενο το είχαμε δει 23 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την ελληνική Wikipedia.Μπα δεν το πήγαινα αλλού, απλά δεν θυμόμουν τι είχε παίξει τα Χριστούγεννα πέρισυ. Δεν περιμένω να δω τίποτα καινούργιο φέτος στις 25/12 αλλά ίδωμεν... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Λες και το ήξερα τελικά, ο Αντ1 ακυρώνει το σόου που είχε ετοιμάσει με τη Στεφανίδου για τα Χριστούγεννα και θα χτυπήσει με 3 deal και τις τρεις ημέρες των Χριστογέννων. Μάλιστα ανήμερα τα Χριστούγεννα το deal θα χτυπήσει με παίκτες ηθοποιούς από σειρές του αντ1, ανάμεσα στους οποίους και η γυναίκα του Φερεντίνου. Πιστεύω το mega να μη κάνει πίσω και να παίξει παρά πέντε. Θα έχει ενδιαφέρον η μεταξύ τους σύγκρουση Σιγα τη συγκρουση, αν θελει καποιος να δει Deal παει οτι μερα θελει στον καναπε και βλεπει... Δεν νομιζω καποιος να πει τα Χριστουγεννα "ω!!! τι εκπληξη!!!!!!! ΕΧΕΙ DEAL!!!!! Σιγα μη δω το Παρα Πεντε που το βλεπω καθε βδομαδα και δεν βαζει επαναληψεις!!!" Αν μη τι αλλο το Deal παιζεται και λιγες μερες την εβδομαδα!...:X :X :rolleyes: :rolleyes: :cool: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Κι επειδή πολύ ασχοληθήκαμε για το αν βάλει τελικά επανάληψη ή όχι, θα αναφερθώ στο τελευταίο επεισόδιο..Βλέποντας το ξανά και ιδιαίτερα την τελευταία σκηνή, νομίζω πως ο Σπύρος μπλοφάρει για το ότι ήδη η αστυνομία έχει ειδοποιηθεί.. Εξάλλου από την αρχή δεν ήθελαν να μπλέξουν την αστυνομία. Μήπως το κάνει αυτό για να αναγκάσει τον Πολίτη να ομολογήσει; Μπας και κρατάει την κάμερα στα χέρια επίτηδες ώστε να μαγνητοσκοπήσει αυτή την ομολογία; Θα δείξει.. Μετά από αυτό πάντως εικάζω πως ο Πολίτης θα "συνεργαστεί" μαζί τους ώστε να ξεσκεπάσουν και τον πρωθυπουργό (και φυσικά να αποκαλύψει και τους άλλους 2) Επίσης κάτι μου λέει ότι κάποια σχέση έχει Αμαλία και Πολίτης.. Άντε να δούμεεε... Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Μα και να βιντεοσκοπεί την ομολογία του Πολίτη όπως είπες,το βίντεο αυτό θα χρησιμοποιηθει σαν στοιχείο όπως ακριβώς είναι στοιχίο να βρει η αστυνομία στο σπίτι του Πολίτη το πτώμα της ίδιας της γυναίκας του,Οπότε είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο,μάλλον θα δούμε και το πρόσωπο του νόμου... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts